• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • brušenje (ostrenje) - orodni stroji

Rezultati za

Brušenje (ostrenje) - orodni stroji - Uvoz izvoz

 1. BERGER TECHNOLOGIE GMBH

  Švica

  Verified by europages badge

  BERGER technologie GmbH is a small yet internationally operating business based in Gwatt, Switzerland. We produce and sell drill sharpening machines and tool grinding machines for the metal and wood processing industry worldwide, as well as a variety of customer-specific multi-spindle drilling heads for the metal and wood processing industry. Our machines are the measure of all things worldwide when it comes to conventional perfectly sharpened drill bits, regardless of whether the design is HSS or carbide. The machines are manufactured in their entirety at our plant in Gwatt, Switzerland. Our drill sharpening machines provide the following benefits: Improved diameter accuracy, improved positional accuracy, significant increase to the service life of your drill bits, significant reduction in feed forces, quick and easy re-sharpening, no more bottlenecks in drilling tools, significant reduction in drilling tool costs, rapid amortisation of the machine and your drilling tools.

 2. CAJHEN, D.O.O.

  Slovenija

  Verified by europages badge
 3. ALESA MASCHINEN AG

  Švica

  ALESA MASCHINEN AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brušenje (ostrenje) - orodni stroji. Deluje tudi v panogah circular blade sharpening. Sedež podjetja je v kraju Seengen, Švica.

 4. FERRAGSIL, LDA

  Portugalska

  FERRAGSIL, LDA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Brušenje (ostrenje) - orodni stroji. Deluje tudi v panogah Jeklo, orodjarsko, Hand tools, non-power - do-it-yourself, diy items, Jeklo, orodjarsko. Sedež podjetja je v kraju Cantanhede, Portugalska.

 5. GRAFS TECHNOLOGY

  Poljska

  GRAFS TECHNOLOGY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brušenje (ostrenje) - orodni stroji. Deluje tudi v panogah sharpening machines, cnc rectifiers, disk grinding machines, plants and machinery for metal sharpening. Sedež podjetja je v kraju Bialystok, Poljska.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. HAMME MAKINA A.Ş

  Turčija

  HAMME MAKINA A.Ş, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brušenje (ostrenje) - orodni stroji. Deluje tudi v panogah band saws. Sedež podjetja je v kraju Konya / Karatay, Turčija.

 2. ETS NAJAC

  Francija

  ETS NAJAC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brušenje (ostrenje) - orodni stroji. Deluje tudi v panogah log splitters, timber grinding. Sedež podjetja je v kraju Cuzac, Francija.

 3. ATEP

  Francija

  ATEP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kemični in farmacevtski izdelki - stroji za paketiranje. Deluje tudi v panogah Posebno pakiranje, Brušenje (ostrenje) - orodni stroji, Posebno pakiranje, equipment for the pharmaceutical industry, Design and production of customised parts, Brušenje (ostrenje) - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Chartres, Francija.

 4. LEUCO SARL

  Francija

  LEUCO SARL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Brušenje (ostrenje) - orodni stroji. Deluje tudi v panogah grinding of cutting tools, milling cutter sharpening, circular blade sharpening, sharpening widia blades. Sedež podjetja je v kraju Ostwald, Francija.

 5. STROJÍRNA SLAVÍCEK, S.R.O.

  Češka Republika

  STROJÍRNA SLAVÍCEK, S.R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezkanje - orodni stroji. Deluje tudi v panogah Struženje jekla in kovin (s stružnico), Brušenje (ostrenje) - orodni stroji, Varjenje jekla in kovin, Rezkanje jekla in kovin, Struženje jekla in kovin (s stružnico), Brušenje (ostrenje) - orodni stroji, Varjenje jekla in kovin, Rezkanje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Velká Bítes, Češka Republika.

 1. N2C

  Francija

  N2C, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - strojna orodja. Deluje tudi v panogah Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Brušenje (ostrenje) - orodni stroji, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Brušenje (ostrenje) - orodni stroji, Boring. Sedež podjetja je v kraju Sens-De-Bretagne, Francija.

 2. LOGITECH LTD

  Združena Kraljevina

  LOGITECH LTD, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Ostrenje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Brušenje (ostrenje) - orodni stroji, special machine tools for precision and high precision metalworking, overhaul of special machine tools for precision and high precision mechanics, high precision polishing, Brušenje (ostrenje) - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Glasgow, Združena Kraljevina.

 1. MVM SRL

  Italija

  MVM SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brušenje (ostrenje) - orodni stroji. Deluje tudi v panogah sharpening machines, sharpening of ancillary tools and accessories for woodworking machine tools, circular blade sharpening, instrument and tool sharpening. Sedež podjetja je v kraju Correggio, Italija.

 2. 2 RA REALISATION RECTIFICATION ET AFFUTAGE

  Francija

  2 RA REALISATION RECTIFICATION ET AFFUTAGE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brušenje (ostrenje) - orodni stroji. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - strojna obdelava, milling cutter sharpening, woodworking hand tools sharpened, blades for sawing machines, Jeklo in kovine - strojna obdelava. Sedež podjetja je v kraju Saint-Martin-Au-Laert, Francija.

 3. DS LAME SAS

  Italija

  DS LAME SAS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Brušenje (ostrenje) - orodni stroji. Deluje tudi v panogah Industrial blades. Sedež podjetja je v kraju Camisano Vicentino, Italija.

 4. AFFUTAGE SERVICE PERFORMANCE SARL

  Francija

  AFFUTAGE SERVICE PERFORMANCE SARL, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Deluje tudi v panogah Brušenje (ostrenje) - orodni stroji, Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, Brušenje (ostrenje) - orodni stroji, Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin. Sedež podjetja je v kraju Haute-Amance, Francija.

 5. CDMECCANICA S.R.L.

  Italija

  CDMECCANICA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brušenje (ostrenje) - orodni stroji. Deluje tudi v panogah clamps, accessories for machine tools, sharpeners for milling cutters, sharpeners for bits. Sedež podjetja je v kraju Vignola, Italija.

 6. PARTORY

  Češka Republika

  PARTORY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brušenje (ostrenje) - orodni stroji. Deluje tudi v panogah Vrtanje - orodni stroji, Rezkanje - orodni stroji, Poliranje - orodni stroji, Metalurgija - stroji in naprave, Vrtanje - orodni stroji, Rezkanje - orodni stroji, Poliranje - orodni stroji, Metalurgija - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Hradec Kralove, Češka Republika.

 7. ISPER S.R.L.

  Italija

  ISPER S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezkanje - orodni stroji. Deluje tudi v panogah Brušenje (ostrenje) - orodni stroji, thermoplastic moulding, Brušenje (ostrenje) - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Zingonia Verdellino, Italija.

 8. INDRI PAOLO

  Italija

  INDRI PAOLO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brušenje (ostrenje) - orodni stroji. Deluje tudi v panogah Ostrenje jekla in kovin, milling cutter sharpening, circular blade sharpening, Ostrenje jekla in kovin, instrument and tool sharpening. Sedež podjetja je v kraju Tricesimo, Italija.

 1. RBE INNOVATION SYSTEMS

  Francija

  RBE INNOVATION SYSTEMS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brušenje (ostrenje) - orodni stroji. Deluje tudi v panogah sharpeners, epoxy resin heat generators. Sedež podjetja je v kraju Villeneuve Saint Germain, Francija.

 2. CAMPAGNOLOSERVICE

  Italija

  CAMPAGNOLOSERVICE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Elektrarne na premog - instalacije in oprema. Deluje tudi v panogah Brušenje (ostrenje) - orodni stroji, exhausters for wood working systems and equipment, Brušenje (ostrenje) - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Sesto Al Reghena, Italija.

 3. SWEDEX GMBH INDUSTRIEPRODUKTE

  Nemčija

  SWEDEX GMBH INDUSTRIEPRODUKTE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Odtočne šobe, železne kovine. Deluje tudi v panogah Ročno orodje za elektrotehniko, brez motorja, Ročno orodje brez motorja, za zidarska dela, Pnevmatike - naprave in orodja, Brušenje (ostrenje) - orodni stroji, Ročno orodje za elektrotehniko, brez motorja, Ročno orodje brez motorja, za zidarska dela, Pnevmatike - naprave in orodja, Brušenje (ostrenje) - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Neuss, Nemčija.

 4. QUADRALP

  Francija

  QUADRALP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brušenje (ostrenje) - orodni stroji. Deluje tudi v panogah Storage cabinets. Sedež podjetja je v kraju Mery, Francija.

 5. BOTZIAN-KIRCH GMBH

  Nemčija

  BOTZIAN-KIRCH GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Naravni abrazivni materiali. Deluje tudi v panogah Poliranje - materiali, Brušenje (ostrenje) - orodni stroji, Lepanje - orodni stroji, Poliranje - materiali, Brušenje (ostrenje) - orodni stroji, Lepanje - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Bergisch Gladbach, Nemčija.

 6. SHARPENING SHOP

  Združena Kraljevina

  SHARPENING SHOP, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Brušenje (ostrenje) - orodni stroji. Deluje tudi v panogah blade sharpening. Sedež podjetja je v kraju Oldham, Združena Kraljevina.

 7. ROBACO

  Belgija

  ROBACO, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Brušenje (ostrenje) - orodni stroji. Deluje tudi v panogah professional abrasives. Sedež podjetja je v kraju St.-Eloois-Vijve, Belgija.

 8. MERISAN ELECTROMECANICA SLL

  Španija

  MERISAN ELECTROMECANICA SLL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brušenje (ostrenje) - orodni stroji. Deluje tudi v panogah chain sawing machines for marble, granite and stone, marble sanders. Sedež podjetja je v kraju Quintana De La Serena, Španija.

 9. OUTIL COUPANT NUMERIQUE

  Francija

  OUTIL COUPANT NUMERIQUE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Deluje tudi v panogah Brušenje (ostrenje) - orodni stroji, Brušenje (ostrenje) - orodni stroji, cutting tools. Sedež podjetja je v kraju Belfort, Francija.

 10. SOGELAM

  Francija

  SOGELAM, ki deluje v panogi Rezila in noži, industrijski. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - strojna obdelava, Brušenje (ostrenje) - orodni stroji, Jeklo in kovine - strojna obdelava, Brušenje (ostrenje) - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Roche-La-Moliere-France, Francija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno