• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • buldožerji in grederji

Rezultati za

Buldožerji in grederji - Uvoz izvoz

 1. NORD TRACTORS SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  NORD TRACTORS SRL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Buldožerji in grederji. Sedež podjetja je v kraju Dogliani, Italija.

 2. XUZHOU MPS CO., LTD.

  Kitajska

  XUZHOU MPS CO., LTD., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Buldožerji in grederji. Deluje tudi v panogah Gradbeni stroji, mini loaders, Gradbeni stroji. Sedež podjetja je v kraju Xuzhou, Kitajska.

 3. HYMAC

  Združena Kraljevina

  HYMAC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Buldožerji in grederji. Deluje tudi v panogah excavators, machinery and equipment for road and highway construction. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 4. DOGAN MACHINERY

  Turčija

  DOGAN MACHINERY, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Buldožerji in grederji. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. 2AB COMÉRCIO E SERVIÇOS DE EQUIPAMENTOS LDA

  Portugalska

  2AB COMÉRCIO E SERVIÇOS DE EQUIPAMENTOS LDA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žerjavi in mostovna dvigala. Deluje tudi v panogah Buldožerji in grederji, Dvigalo skladalec, Cilindri, hidravlični, Buldožerji in grederji, Dvigalo skladalec, Cilindri, hidravlični, telescopic lift trucks. Sedež podjetja je v kraju Benedita, Portugalska.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. STROITELNA MEHANISACIA AD

  Bolgarija

  STROITELNA MEHANISACIA AD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Tovornjaki z žerjavom. Deluje tudi v panogah Buldožerji in grederji, Bagerji s čelno žlico, Gradbena dvigala, Buldožerji in grederji, Bagerji s čelno žlico, Gradbena dvigala. Sedež podjetja je v kraju Shumen, Bolgarija.

 2. FRAVIZEL - METALOMECÂNICA

  Portugalska

  FRAVIZEL - METALOMECÂNICA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Buldožerji in grederji. Deluje tudi v panogah Pridobivanje kamna - stroji in oprema, Pridobivanje kamna - stroji in oprema, drilling machines. Sedež podjetja je v kraju Pé Da Pedreira, Portugalska.

 3. MARTOS FRÈRES ET CIE

  Belgija

  MARTOS FRÈRES ET CIE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Buldožerji in grederji. Deluje tudi v panogah Nabijalni stroji, gradbeni, loaders, dumpers, Jaw crushers, Nabijalni stroji, gradbeni. Sedež podjetja je v kraju Moustier-sur-sambre, Belgija.

 4. PARC MATERIEL

  Luksemburg

  PARC MATERIEL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gradbeni stroji. Deluje tudi v panogah Buldožerji in grederji, earth moving machinery rental, generating sets, Buldožerji in grederji, rubber covered poles. Sedež podjetja je v kraju Esch-Sur-Alzette, Luksemburg.

 5. WELTOP MACHINERY

  Turks in Caicos, otočje

  WELTOP MACHINERY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Buldožerji in grederji. Deluje tudi v panogah Cylinder liners. Sedež podjetja je v kraju Kate, Turks in Caicos, otočje.

 1. EFIR RVM LTD.

  Bolgarija

  EFIR RVM LTD., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Površinski kop - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Buldožerji in grederji, accessories and spare parts, earthmoving machinery and equipment, Buldožerji in grederji. Sedež podjetja je v kraju Stara Zagora, Bolgarija.

 2. ROTA CASTING METAL CO., LTD.

  Turčija

  ROTA CASTING METAL CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Buldožerji in grederji. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 1. CEULEMANS LOONWERKEN

  Belgija

  CEULEMANS LOONWERKEN, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Buldožerji in grederji. Deluje tudi v panogah agricultural work, garden work, levelling, ground-levelling for public works. Sedež podjetja je v kraju Sint-Katelijne-Waver, Belgija.

 2. CENTROCAR

  Portugalska

  CENTROCAR, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Buldožerji in grederji. Deluje tudi v panogah Gradbeni stroji, overhead platform rental, Gradbeni stroji. Sedež podjetja je v kraju Lavra, Portugalska.

 3. NG ATTACHMENTS NUR GROUP

  Turčija

  NG ATTACHMENTS NUR GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Buldožerji in grederji. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 4. EMIR MAKINA SANAYI TICARET

  Turčija

  EMIR MAKINA SANAYI TICARET, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Buldožerji in grederji. Sedež podjetja je v kraju Yenimahalle, Turčija.

 5. D&G OP DE BEECK

  Belgija

  D&G OP DE BEECK, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Buldožerji in grederji. Deluje tudi v panogah earthworks, hire and sale of construction machinery. Sedež podjetja je v kraju Boom, Belgija.

 6. XUZHOU LUJIE MACHINERY TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kitajska

  XUZHOU LUJIE MACHINERY TECHNOLOGY CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Buldožerji in grederji. Sedež podjetja je v kraju Gulou, Kitajska.

 7. DELTA PLUS SP. Z O.O. PRZEDSIEBIORSTWO ROBOT INZYNIERYJNYCH

  Poljska

  DELTA PLUS SP. Z O.O. PRZEDSIEBIORSTWO ROBOT INZYNIERYJNYCH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradbeni stroji. Deluje tudi v panogah Buldožerji in grederji, Konstrukcijska dela, Javna dela - izvajalci, Buldožerji in grederji, Konstrukcijska dela, Javna dela - izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Leszno, Poljska.

 8. VERMEER BENELUX

  Nizozemska

  VERMEER BENELUX, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Buldožerji in grederji. Deluje tudi v panogah Gradbeni stroji, Vrtalni stroji, pnevmatski, Gradbeni stroji, Vrtalni stroji, pnevmatski. Sedež podjetja je v kraju 's-Heer Arendskerke, Nizozemska.

 1. HUAMAOJI CONSTRUCTION MACHINERY TRADING (BEIJING) CO., LTD.

  Kitajska

  HUAMAOJI CONSTRUCTION MACHINERY TRADING (BEIJING) CO., LTD., je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Buldožerji in grederji. Sedež podjetja je v kraju Beijing, Kitajska.

 2. SOMABO

  Belgija

  SOMABO, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Buldožerji in grederji. Deluje tudi v panogah Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni, earthmoving machinery, Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni. Sedež podjetja je v kraju Schelle, Belgija.

 3. PERREGRINI FABIO

  Italija

  PERREGRINI FABIO, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Tippvagnar. Deluje tudi v panogah Buldožerji in grederji, Bagerji s čelno žlico, Buldožerji in grederji, Bagerji s čelno žlico. Sedež podjetja je v kraju Traona, Italija.

 4. TIANJIN NEW FORCE INDUSTRIAL CO.,LTD

  Kitajska

  TIANJIN NEW FORCE INDUSTRIAL CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Buldožerji in grederji. Sedež podjetja je v kraju Tianjin, Kitajska.

 5. HUZHOU FUJI ELEVATOR CO.,LTD.

  Združene Države

  HUZHOU FUJI ELEVATOR CO.,LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Buldožerji in grederji. Sedež podjetja je v kraju Ohilo, Združene Države.

 6. YUZHDIZELMASH LLC

  Ukraijna

  YUZHDIZELMASH LLC, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Gradbeni stroji. Deluje tudi v panogah Buldožerji in grederji, spare parts for earthmoving machinery, machinery and equipment for road and highway construction, Buldožerji in grederji. Sedež podjetja je v kraju Melitipol, Ukraijna.

 7. EUROTER

  Luksemburg

  EUROTER, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Buldožerji in grederji. Deluje tudi v panogah dumpers, loading shovels. Sedež podjetja je v kraju Dudelange, Luksemburg.

 8. TOFFOLI MACCHINE S.R.L.

  Italija

  TOFFOLI MACCHINE S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Najem industrijskih oprem. Deluje tudi v panogah Tippvagnar, Buldožerji in grederji, Tippvagnar, Buldožerji in grederji. Sedež podjetja je v kraju Castel D'azzano, Italija.

 9. MELONCELLI ANDREA & C. S.A.S.

  Italija

  MELONCELLI ANDREA & C. S.A.S., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Tippvagnar. Deluje tudi v panogah Buldožerji in grederji, Bagerji s čelno žlico, Buldožerji in grederji, Bagerji s čelno žlico. Sedež podjetja je v kraju Argelato, Italija.

 10. AUTONORD SERVICE S.A.S. DI PELLE STEFANO & C.

  Italija

  AUTONORD SERVICE S.A.S. DI PELLE STEFANO & C., ki deluje v panogi Tovornjaki, dostavna vozila in gospodarska vozila. Deluje tudi v panogah Tippvagnar, Buldožerji in grederji, Tippvagnar, Buldožerji in grederji. Sedež podjetja je v kraju Genova, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno