• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • cementarne - stroji in oprema

Rezultati za

Cementarne - stroji in oprema - Uvoz izvoz

 1. SANTA SANAYI LTD. STI.

  Turčija

  SANTA SANAYI LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cementarne - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 2. FABO CRUSHING SCREENING & CONCRETE BATCHING PLANT

  Turčija

  FABO CRUSHING SCREENING & CONCRETE BATCHING PLANT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cementarne - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 3. DOUDOUX JULES ET FILS

  Francija

  DOUDOUX JULES ET FILS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Matice in vijaki. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - strojna obdelava, Cementarne - stroji in oprema, Pipe za nafto in petrokemijo, Jeklo in kovine - strojna obdelava, industrial mechanics, Cementarne - stroji in oprema, Pipe za nafto in petrokemijo. Sedež podjetja je v kraju Thilay, Francija.

 4. HENAN FOTE HEAVY MACHINERY CO., LTD

  Kitajska

  HENAN FOTE HEAVY MACHINERY CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cementarne - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Zhengzhou, Kitajska.

 5. BETOMIX

  Belgija

  BETOMIX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zbiranje in recikliranje raznih predmetov. Deluje tudi v panogah Cementarne - stroji in oprema, Stavbni kamni, Cementarne - stroji in oprema, cement mortars, Stavbni kamni, case-hardened steels. Sedež podjetja je v kraju Hever, Belgija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. CEMENTO COLA GRUPO EVITA

  Ekvatorialna Gvineja

  CEMENTO COLA GRUPO EVITA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cementarne - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Bata, Ekvatorialna Gvineja.

 2. JOOS WEYLAND

  Belgija

  JOOS WEYLAND, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cementarne - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Grobi omet, case hardening, ceilings and false ceilings, Grobi omet. Sedež podjetja je v kraju Balen, Belgija.

 3. GEORGIOS MARMARAS

  Grčija

  GEORGIOS MARMARAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cementarne - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Acharnes, Grčija.

 4. KHM GMBH

  Nemčija

  KHM GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Cementarne - stroji in oprema, Cementarne - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Tuntenhausen, Nemčija.

 5. BUILDING DRYER

  Belgija

  BUILDING DRYER, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Cementarne - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Rijkevorsel, Belgija.

 1. REMIND INTERNACIONAL

  Mehika

  REMIND INTERNACIONAL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Cementarne - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Ciudad De México, Mehika.

 2. MEGA EXPORT & IMPORT

  Turčija

  MEGA EXPORT & IMPORT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cementarne - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Trabzon, Turčija.

 1. DOKA ITALIA S.P.A.

  Italija

  DOKA ITALIA S.P.A., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Cementarne - stroji in oprema, Mavec in izdelki iz mavca - stroji in oprema, Cementarne - stroji in oprema, Mavec in izdelki iz mavca - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Colturano, Italija.

 2. CONTIGIANI & GIACOMINI S.R.L.

  Italija

  CONTIGIANI & GIACOMINI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Beton - industrijski stroji in oprema, Cementarne - stroji in oprema, Beton - industrijski stroji in oprema, Cementarne - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Mogliano, Italija.

 3. SHANDONG SEPER GROUP CO.,LTD

  Kitajska

  SHANDONG SEPER GROUP CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cementarne - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Laiwu, Kitajska.

 4. TIESSE SERVIZI S.R.L.

  Italija

  TIESSE SERVIZI S.R.L., ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Cementarne - stroji in oprema, Mavec in izdelki iz mavca - stroji in oprema, Cementarne - stroji in oprema, Mavec in izdelki iz mavca - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Firenze, Italija.

 5. PUGLIA LEGNAMI S.R.L.

  Italija

  PUGLIA LEGNAMI S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Cementarne - stroji in oprema, Mavec in izdelki iz mavca - stroji in oprema, Cementarne - stroji in oprema, Mavec in izdelki iz mavca - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Apricena, Italija.

 6. EDIL - SER S.R.L.

  Italija

  EDIL - SER S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Cementarne - stroji in oprema, Mavec in izdelki iz mavca - stroji in oprema, Cementarne - stroji in oprema, Mavec in izdelki iz mavca - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Serravalle Sesia, Italija.

 7. STORRI S.R.L.

  Italija

  STORRI S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Cementarne - stroji in oprema, Mavec in izdelki iz mavca - stroji in oprema, Cementarne - stroji in oprema, Mavec in izdelki iz mavca - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Arezzo, Italija.

 8. EMPRIN E VAGNONE S.A.S.

  Italija

  EMPRIN E VAGNONE S.A.S., je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Pomoč ob okvarah in vleka težkih tovornjakov, Cementarne - stroji in oprema, Pomoč ob okvarah in vleka težkih tovornjakov, Cementarne - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Venaria Reale, Italija.

 1. BATTIFERRO DI MANIAGO

  Italija

  BATTIFERRO DI MANIAGO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Cementarne - stroji in oprema, Mavec in izdelki iz mavca - stroji in oprema, Cementarne - stroji in oprema, Mavec in izdelki iz mavca - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Maniago, Italija.

 2. SPITTEX ITALIA S.R.L.

  Italija

  SPITTEX ITALIA S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Cementarne - stroji in oprema, Mavec in izdelki iz mavca - stroji in oprema, Cementarne - stroji in oprema, Mavec in izdelki iz mavca - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Bari, Italija.

 3. FONDERIE ET ACIERIE DE DENAIN

  Francija

  FONDERIE ET ACIERIE DE DENAIN, ki deluje v panogi Livarne jekla. Deluje tudi v panogah Cementarne - stroji in oprema, Stroji za drobljenje in mletje, Cementarne - stroji in oprema, Stroji za drobljenje in mletje. Sedež podjetja je v kraju Denain, Francija.

 4. CIC LUOYANG HEAVY MACHINERY CO., LTD

  Kitajska

  CIC LUOYANG HEAVY MACHINERY CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cementarne - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Luoyang, Henan, Kitajska.

 5. SPIC S.R.L.

  Italija

  SPIC S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Cementarne - stroji in oprema, Mavec in izdelki iz mavca - stroji in oprema, Cementarne - stroji in oprema, Mavec in izdelki iz mavca - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Riese Pio X, Italija.

 6. POZZATO S.R.L.

  Italija

  POZZATO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Cementarne - stroji in oprema, Mavec in izdelki iz mavca - stroji in oprema, Cementarne - stroji in oprema, Mavec in izdelki iz mavca - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Sandrigo, Italija.

 7. RIGHES S.R.L.

  Italija

  RIGHES S.R.L., ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Cementarne - stroji in oprema, Mavec in izdelki iz mavca - stroji in oprema, Cementarne - stroji in oprema, Mavec in izdelki iz mavca - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Sedico, Italija.

 8. DEL VECCHIO S.R.L.

  Italija

  DEL VECCHIO S.R.L., ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Dvigalne naprave, Cementarne - stroji in oprema, Dvigalne naprave, Cementarne - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Tolentino, Italija.

 9. TECNOEDILIZIA S.R.L.

  Italija

  TECNOEDILIZIA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Cementarne - stroji in oprema, Mavec in izdelki iz mavca - stroji in oprema, Cementarne - stroji in oprema, Mavec in izdelki iz mavca - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Solbiate Arno, Italija.

 10. INEKON POWER, A.S.

  Češka Republika

  INEKON POWER, A.S., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cementarne - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Podzemeljske železnice - material in oprema, Jedrske elektrarne - naprave in oprema, Termoelektrarne - naprave in oprema, Podzemeljske železnice - material in oprema, Jedrske elektrarne - naprave in oprema, Termoelektrarne - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Praha 7, Češka Republika.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno