• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • cevi (brezšivne) - železne kovine

Rezultati za

Cevi (brezšivne) - železne kovine - Uvoz izvoz

 1. BUHLMANN ROHR-FITTINGS-STAHLHANDEL GMBH + CO KG

  Nemčija

  BUHLMANN ROHR-FITTINGS-STAHLHANDEL GMBH + CO KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cevi (brezšivne) - železne kovine. Deluje tudi v panogah Stainless-steel pipe bends, stainless-steel pipes, Pipes made from stainless steel sheeting, Stainless steel unions. Sedež podjetja je v kraju Bremen, Nemčija.

 2. BALTIC TUBE SERVICE, UAB

  Litva

  BALTIC TUBE SERVICE, UAB, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Prožne cevi, neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - neželezne kovine, Cevke in cevi iz nerjavečega jekla, Pločevina in cevi, Cevi (brezšivne) - železne kovine, Cevke in cevi - neželezne kovine, Cevke in cevi iz nerjavečega jekla, Pločevina in cevi, Cevi (brezšivne) - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Vilnius, Litva.

 3. CYBERSTEEL

  Rusija

  CYBERSTEEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi iz nerjavečega jekla. Deluje tudi v panogah Cevi (brezšivne) - železne kovine, Cevovodi, industrijski, Cevni zvezniki, železne kovine, Cevi (brezšivne) - železne kovine, Cevovodi, industrijski, stainless steel, Cevni zvezniki, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Pervouralsk, Rusija.

 4. OOO KRANMETIZ

  Ukraijna

  OOO KRANMETIZ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevi (brezšivne) - železne kovine. Deluje tudi v panogah manufacture of made-to-measure steel pipes, rainwater downpipes, cold-drawn steel pipes, precision steel pipes. Sedež podjetja je v kraju Nikopol, Ukraijna.

 5. STEEL GATE

  Romunija

  STEEL GATE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Cevke in cevi - jeklene. Deluje tudi v panogah Cevi za glavne vode, železno kovinske, Cevi (brezšivne) - železne kovine, Uvoz - izvoz - jeklo in kovine, Cevi za glavne vode, železno kovinske, Cevi (brezšivne) - železne kovine, Uvoz - izvoz - jeklo in kovine. Sedež podjetja je v kraju Bucuresti, Romunija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. NINGBO YINZHOU CHAOMEI MACHINERY PARTS CO.,LTD

  Kitajska

  NINGBO YINZHOU CHAOMEI MACHINERY PARTS CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevi (brezšivne) - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Yinzhou, Ningbo, Kitajska.

 2. DYLAN BELGIE

  Belgija

  DYLAN BELGIE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Cevni zvezniki, železne kovine. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - jeklene, Cevke in cevi iz nerjavečega jekla, Cevi (brezšivne) - železne kovine, Cevke in cevi - jeklene, stainless steel valves, Cevke in cevi iz nerjavečega jekla, Cevi (brezšivne) - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Lint, Belgija.

 3. OTRISH GMBH

  Avstrija

  OTRISH GMBH, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Cevi (brezšivne) - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Linz, Avstrija.

 4. TRANSMESA - TRANSFORMACIONES METALÚRGICAS SAU

  Španija

  TRANSMESA - TRANSFORMACIONES METALÚRGICAS SAU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - železne. Deluje tudi v panogah Cevi (brezšivne) - železne kovine, steel pipes without welds, precision steel pipes, Cevi (brezšivne) - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Arenys De Mar, Barcelona, Španija.

 5. VAN LEEUWEN GMBH

  Nemčija

  VAN LEEUWEN GMBH, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Cevi (brezšivne) - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Moers, Nemčija.

 1. ENGIC (PTE.) LTD.

  Singapur

  ENGIC (PTE.) LTD., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Inženiring - industrijski izvajalci. Deluje tudi v panogah Cevi (brezšivne) - železne kovine, Pipeline construction and installation, industrial valves, manufacturing of flanges, Cevi (brezšivne) - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Singapore, Singapur.

 2. DEXTRA GMBH TUBE AND PIPES

  Nemčija

  DEXTRA GMBH TUBE AND PIPES, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cevke in cevi - železne. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - jeklene, Cevke in cevi iz nerjavečega jekla, Pločevina in cevi, Cevi (brezšivne) - železne kovine, Cevke in cevi - jeklene, Cevke in cevi iz nerjavečega jekla, Pločevina in cevi, Cevi (brezšivne) - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Grevenbroich, Nemčija.

 1. UGTRANSSTROYKOMPLEKT

  Ukraijna

  UGTRANSSTROYKOMPLEKT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - železne. Deluje tudi v panogah Cevi (brezšivne) - železne kovine, steel pipes without welds, Cevi (brezšivne) - železne kovine, steel tubes, tubes without metal welding. Sedež podjetja je v kraju Dnipropetrovsk, Ukraijna.

 2. SWS EDELSTAHL GMBH & CO. KG

  Nemčija

  SWS EDELSTAHL GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cevke in cevi iz nerjavečega jekla. Deluje tudi v panogah Cevi (brezšivne) - železne kovine, Stainless steel wires, precision steel pipes, steel tubes, Cevi (brezšivne) - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Emmingen-Liptingen, Nemčija.

 3. ARUP ALU-ROHR UND PROFIL GMBH

  Nemčija

  ARUP ALU-ROHR UND PROFIL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi, aluminijaste. Deluje tudi v panogah Cevi (brezšivne) - železne kovine, Aluminium tubes, welded, brass pipes, Cevi (brezšivne) - železne kovine, working of brass pipes. Sedež podjetja je v kraju Dortmund, Nemčija.

 4. XINGHUA SUYUAN JINGWEI PIPE CO,.LTD

  Kitajska

  XINGHUA SUYUAN JINGWEI PIPE CO,.LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevi (brezšivne) - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Dainan, Kitajska.

 5. ZHEJIANG DINGXIN STEEL TUBE MANUFACTURING CO., LTD.

  Kitajska

  ZHEJIANG DINGXIN STEEL TUBE MANUFACTURING CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevi (brezšivne) - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Jiaxing, Kitajska.

 6. HONE ALL PRECISION LTD.

  Združena Kraljevina

  HONE ALL PRECISION LTD., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Storitve vrtanja, Izdelava strojev - po naročilu, Cevi (brezšivne) - železne kovine, Storitve vrtanja, machining jobs to drawing, Izdelava strojev - po naročilu, Cevi (brezšivne) - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Leighton Buzzard, Združena Kraljevina.

 7. ABEXA BUILDING PRODUCTS GMBH

  Avstrija

  ABEXA BUILDING PRODUCTS GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cevi (brezšivne) - železne kovine. Deluje tudi v panogah sågvirke, Metallurgy, iron and steel - import-export, import-export assistance. Sedež podjetja je v kraju St. Georgen Im Attergau, Avstrija.

 8. EL SALAM FOR TRADING & SUPPLY

  Egipt

  EL SALAM FOR TRADING & SUPPLY, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Cevni zvezniki (fitingi) - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Cevi (brezšivne) - železne kovine, metal pipe fittings, Cevi (brezšivne) - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Cairo, Egipt.

 1. MAHARASHTRA SEAMLESS LIMITED

  Indija

  MAHARASHTRA SEAMLESS LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevi (brezšivne) - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Gurgaon, Indija.

 2. BSH PRÄZISIONS-STAHLROHR-HANDEL GMBH

  Nemčija

  BSH PRÄZISIONS-STAHLROHR-HANDEL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevi (brezšivne) - železne kovine. Deluje tudi v panogah bushings, stainless-steel pipes, precision steel pipes, Pipe processing. Sedež podjetja je v kraju Solingen, Nemčija.

 3. ODO BELAUTOZAPCHAST

  Belorusija

  ODO BELAUTOZAPCHAST, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevi (brezšivne) - železne kovine. Deluje tudi v panogah seamless pipes, cold-drawn steel pipes. Sedež podjetja je v kraju Zhodino, Belorusija.

 4. SUNFLEX METAL INDUSTRIES

  Indija

  SUNFLEX METAL INDUSTRIES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevi (brezšivne) - železne kovine. Deluje tudi v panogah stainless steel pipe collars, carbon steel flanges - tuv tectubi. Sedež podjetja je v kraju Mumbai, Indija.

 5. ST.LOUIS PIPE AND SUPPLY

  Združene Države

  ST.LOUIS PIPE AND SUPPLY, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Cevi (brezšivne) - železne kovine. Deluje tudi v panogah gas pipes, forged fittings. Sedež podjetja je v kraju Chesterfield, Združene Države.

 6. RBR INTERNATIONAL

  Italija

  RBR INTERNATIONAL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cevi (brezšivne) - železne kovine. Deluje tudi v panogah Petrokemija - naprave in oprema, flanges, Petrokemija - naprave in oprema, valves. Sedež podjetja je v kraju Arese, Italija.

 7. TEHNOSTEEL INDUSTRY SRL

  Romunija

  TEHNOSTEEL INDUSTRY SRL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cevke in cevi iz nerjavečega jekla. Deluje tudi v panogah Nerjaveče jeklo, Cevi (brezšivne) - železne kovine, Nerjaveče jeklo, Cevi (brezšivne) - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Bucuresti, Romunija.

 8. CRON METALS

  Ukraijna

  CRON METALS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Palice, železno kovinske. Deluje tudi v panogah Cevi (brezšivne) - železne kovine, Cevi (brezšivne) - železne kovine, Forged steel bars. Sedež podjetja je v kraju Dnipropetrovsk, Ukraijna.

 9. PETRO-INDUSTRIE SARL

  Alžirija

  PETRO-INDUSTRIE SARL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Cevi (brezšivne) - železne kovine. Deluje tudi v panogah Tesnila, check valve, butterfly valves, Tesnila. Sedež podjetja je v kraju Oran, Alžirija.

 10. OTRISH GMBH - SHANGHAI REPRESENTATIVE OFFICE

  Kitajska

  OTRISH GMBH - SHANGHAI REPRESENTATIVE OFFICE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cevke in cevi - železne. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - jeklene, Cevi (brezšivne) - železne kovine, steel pipes, Cevke in cevi - jeklene, Cevi (brezšivne) - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Shanghai, Kitajska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Cevi (brezšivne) - železne kovine - Uvoz izvoz

Število rezultatov

2.138 Podjetja