• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • cevke in cevi - kositrne

Rezultati za

Cevke in cevi - kositrne - Uvoz izvoz

 1. ARTUR SCHNABEL GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  ARTUR SCHNABEL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - kositrne. Sedež podjetja je v kraju Kaufbeuren, Nemčija.

 2. INDUMAT

  Belgija

  INDUMAT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi, iz gume in umetne mase. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi, iz gume, Cevke in cevi - kositrne, Cevke in cevi - jeklene, plastic pipes, Cevke in cevi, iz gume, Cevke in cevi - kositrne, Cevke in cevi - jeklene. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 3. EMIRPLAST

  Turčija

  EMIRPLAST, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - kositrne. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. PRESTIGE METAL SUPPLIES

  Združena Kraljevina

  PRESTIGE METAL SUPPLIES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - kositrne. Sedež podjetja je v kraju West Bromwich, Združena Kraljevina.

 5. KORPORACJA HYDRO INSTAL WARSZAWA SP Z O O

  Poljska

  KORPORACJA HYDRO INSTAL WARSZAWA SP Z O O, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - kositrne, Cevke in cevi - kositrne. Sedež podjetja je v kraju Warszawa, Poljska.