• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • cevke in cevi - neželezne kovine

Rezultati za

Cevke in cevi - neželezne kovine - Uvoz izvoz

 1. EUGEN GEYER GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  EUGEN GEYER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Königsbach-Stein, Nemčija.

 2. ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT

  Francija

  Verified by europages badge

  ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Valjana pločevina - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Palice iz neželeznih kovin, Pločevina in cevi, Cevke in cevi - neželezne kovine, Inconel, Palice iz neželeznih kovin, Hastelloy, nickel alloys bars, nickel alloys, cobalt alloys. Sedež podjetja je v kraju Amblainville, Francija.

 3. BALTIC TUBE SERVICE, UAB

  Litva

  BALTIC TUBE SERVICE, UAB, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Prožne cevi, neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - neželezne kovine, Cevke in cevi iz nerjavečega jekla, Pločevina in cevi, Cevi (brezšivne) - železne kovine, Cevke in cevi - neželezne kovine, Cevke in cevi iz nerjavečega jekla, Pločevina in cevi, Cevi (brezšivne) - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Vilnius, Litva.

 4. NIKIFOROV PE

  Ukraijna

  NIKIFOROV PE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Pipe za sanitarije, Pipe za sanitarije. Sedež podjetja je v kraju Kharkov, Ukraijna.

 5. NUOVA SGUASSERO

  Italija

  NUOVA SGUASSERO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju San Giorgio Di Nogaro, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. JACOMEX

  Francija

  JACOMEX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - železne. Deluje tudi v panogah Plåtar - Bearbetning och produktion, Cevke in cevi - neželezne kovine, Cevovodi, industrijski, Plåtar - Bearbetning och produktion, Cevke in cevi - neželezne kovine, Cevovodi, industrijski, steel tubes. Sedež podjetja je v kraju Dagneux, Francija.

 2. LOIRE INOX INDUSTRIE

  Francija

  LOIRE INOX INDUSTRIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - železne. Deluje tudi v panogah Plåtar - Bearbetning och produktion, Cevovodi, industrijski, Cevke in cevi - neželezne kovine, Metallarbeten - Precisionsarbeten, Plåtar - Bearbetning och produktion, Cevovodi, industrijski, Cevke in cevi - neželezne kovine, Metallarbeten - Precisionsarbeten. Sedež podjetja je v kraju Ancenis Cedex, Francija.

 3. JACOB CINTRAGE

  Francija

  JACOB CINTRAGE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - železne. Deluje tudi v panogah Plåtar - Bearbetning och produktion, Cevke in cevi - neželezne kovine, Plåtar - Bearbetning och produktion, metal pipe bending, Cevke in cevi - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Chelles, Francija.

 4. A SIMARD METALINOX

  Francija

  A SIMARD METALINOX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - železne. Deluje tudi v panogah Plåtar - Bearbetning och produktion, Cevovodi, industrijski, Cevke in cevi - neželezne kovine, Plåtar - Bearbetning och produktion, Cevovodi, industrijski, Cevke in cevi - neželezne kovine, stainless steel. Sedež podjetja je v kraju Foucherans, Francija.

 5. NOVAPROFIL

  Francija

  NOVAPROFIL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - železne. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - neželezne kovine, Pločevina in trakovi - neželezne kovine, Profili in palice - neželezne kovine, Cevke in cevi - neželezne kovine, Pločevina in trakovi - neželezne kovine, Profili in palice - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Tignieu-Jameyzieu, Francija.

 1. DAMSTAHL FRANKFURT

  Nemčija

  DAMSTAHL FRANKFURT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rude, železove in neželezove. Deluje tudi v panogah Posebno jeklo, Cevke in cevi - železne, Cevke in cevi - neželezne kovine, Matice in vijaki, Posebno jeklo, Cevke in cevi - železne, Cevke in cevi - neželezne kovine, Matice in vijaki. Sedež podjetja je v kraju Frankfurt, Nemčija.

 2. ROHRREINIGUNG BERLIN NOTDIENST - BELIMROHR24

  Nemčija

  ROHRREINIGUNG BERLIN NOTDIENST - BELIMROHR24, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cevke in cevi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah tube washing, pipes cleared, pipe cleaning, channel jet-washing. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 1. TUBOS CAPILARES SLU

  Španija

  TUBOS CAPILARES SLU, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cevke in cevi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah capillary tubes, cutting of tubes. Sedež podjetja je v kraju Rubi, Španija.

 2. SOCIETE DES ETABLISSEMENTS BOUCHONNEAU

  Francija

  SOCIETE DES ETABLISSEMENTS BOUCHONNEAU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Plåtar - Bearbetning och produktion, Cevovodi, industrijski, Jeklo in kovine - strojna obdelava, Plåtar - Bearbetning och produktion, Cevovodi, industrijski, chests and reservoirs, Jeklo in kovine - strojna obdelava. Sedež podjetja je v kraju Marans, Francija.

 3. SYSTEM

  Francija

  SYSTEM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Saint-Lin, Francija.

 4. METAL INDUSTRIEL

  Francija

  METAL INDUSTRIEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Livarne za baker, bron in medenino. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - neželezne kovine, Cevke in cevi - neželezne kovine, High strength brass. Sedež podjetja je v kraju Chauny, Francija.

 5. SARL SERMOI

  Francija

  SARL SERMOI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Plåtar - Bearbetning och produktion, Cevovodi, industrijski, Plåtar - Bearbetning och produktion, Cevovodi, industrijski, Sheet metalwork, Welding. Sedež podjetja je v kraju Tremblay-Les-Villages, Francija.

 6. SARL CHAUDRONNERIE PORT SUD

  Francija

  SARL CHAUDRONNERIE PORT SUD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Plåtar - Bearbetning och produktion, Cevovodi, industrijski, Jeklo in kovine - strojna obdelava, Plåtar - Bearbetning och produktion, Cevovodi, industrijski, stainless steel tanks, Jeklo in kovine - strojna obdelava. Sedež podjetja je v kraju Ramonville-Saint-Agne, Francija.

 7. UKF STAINLESS LTD (THE UKF GROUP)

  Združena Kraljevina

  UKF STAINLESS LTD (THE UKF GROUP), je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cevke in cevi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Aluminij in zlitine, stainless steel, Aluminij in zlitine, laser cutting for stainless steel. Sedež podjetja je v kraju Bromsgrove, Združena Kraljevina.

 8. AS PROD SARL

  Francija

  AS PROD SARL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - železne. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - neželezne kovine, Cevovodi, industrijski, Plåtar - Bearbetning och produktion, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Cevke in cevi - neželezne kovine, Cevovodi, industrijski, Plåtar - Bearbetning och produktion, Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Sedež podjetja je v kraju La Crau De Châteaurenard, Francija.

 1. BRT

  Belgija

  BRT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - železne, Cevke in cevi - jeklene, Cevke in cevi - železne, Cevke in cevi - jeklene. Sedež podjetja je v kraju Maasmechelen, Belgija.

 2. ETABLISSEMENTS BERNARD GREZES SARL

  Francija

  ETABLISSEMENTS BERNARD GREZES SARL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izdelava strojev - po naročilu. Deluje tudi v panogah Cevovodi, industrijski, Industrijska obdelava pločevine, Cevke in cevi - neželezne kovine, Cevovodi, industrijski, Industrijska obdelava pločevine, Cevke in cevi - neželezne kovine, laser cutting units. Sedež podjetja je v kraju Carmaux, Francija.

 3. LUMOX

  Francija

  LUMOX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kompenzatorji. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - neželezne kovine, Cevke in cevi - železne, Cevke in cevi - neželezne kovine, Cevke in cevi - železne, flexible stainless steel pipes. Sedež podjetja je v kraju Saint-Ouen-L'aumône, Francija.

 4. COSNE CINTRAGE

  Francija

  COSNE CINTRAGE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - železne. Deluje tudi v panogah Plåtar - Bearbetning och produktion, Cevovodi, industrijski, Cevke in cevi - neželezne kovine, Plåtar - Bearbetning och produktion, Cevovodi, industrijski, Cevke in cevi - neželezne kovine, bending. Sedež podjetja je v kraju Cosne-Sur-Loire, Francija.

 5. BART-SERVICE BOJARSCY SP.J.

  Poljska

  BART-SERVICE BOJARSCY SP.J., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - železne. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - neželezne kovine, Profili in palice - neželezne kovine, Profili in palice - železne kovine, Pločevine in obroči - železne kovine, Cevke in cevi - neželezne kovine, Profili in palice - neželezne kovine, Profili in palice - železne kovine, Pločevine in obroči - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Lódz, Poljska.

 6. CONCEPT METAL

  Francija

  CONCEPT METAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Cevovodi, industrijski, Plåtar - Bearbetning och produktion, Industrijska obdelava pločevine, Cevovodi, industrijski, Plåtar - Bearbetning och produktion, Industrijska obdelava pločevine, laser cutting units. Sedež podjetja je v kraju Louey, Francija.

 7. ETABLISSEMENTS PULCINI SA

  Francija

  ETABLISSEMENTS PULCINI SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevovodi, industrijski. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - neželezne kovine, Plåtar - Bearbetning och produktion, Cevke in cevi - neželezne kovine, Plåtar - Bearbetning och produktion, clothing supplies, rolling. Sedež podjetja je v kraju Vénissieux Cedex, Francija.

 8. MACPLUS

  Francija

  MACPLUS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - strojna obdelava, Plåtar - Bearbetning och produktion, Jeklo in kovine - strojna obdelava, Plåtar - Bearbetning och produktion, coatings. Sedež podjetja je v kraju Lachapelle-Sous-Rougemont, Francija.

 9. DI SANTE SUD EST SARL

  Francija

  DI SANTE SUD EST SARL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Plåtar - Bearbetning och produktion, Cevovodi, industrijski, Plåtar - Bearbetning och produktion, Cevovodi, industrijski, industrial mechanics, Mechanized welding. Sedež podjetja je v kraju Gravelines, Francija.

 10. MASTER INDUSTRIE

  Francija

  MASTER INDUSTRIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - železne. Deluje tudi v panogah Plåtar - Bearbetning och produktion, Cevovodi, industrijski, Cevke in cevi - neželezne kovine, Plåtar - Bearbetning och produktion, Cevovodi, industrijski, Cevke in cevi - neželezne kovine, Piping accessories. Sedež podjetja je v kraju La Verrie, Francija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno