• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • cevke in cevi - neželezne kovine

Rezultati za

Cevke in cevi - neželezne kovine - Uvoz izvoz

 1. EUGEN GEYER GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  EUGEN GEYER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Königsbach-Stein, Nemčija.

 2. ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT

  Francija

  Verified by europages badge

  ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Valjana pločevina - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Palice iz neželeznih kovin, Pločevina in cevi, Cevke in cevi - neželezne kovine, Inconel, Palice iz neželeznih kovin, Hastelloy, nickel alloys bars, nickel alloys, cobalt alloys. Sedež podjetja je v kraju Amblainville, Francija.

 3. BALTIC TUBE SERVICE, UAB

  Litva

  BALTIC TUBE SERVICE, UAB, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Prožne cevi, neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - neželezne kovine, Cevke in cevi iz nerjavečega jekla, Pločevina in cevi, Cevi (brezšivne) - železne kovine, Cevke in cevi - neželezne kovine, Cevke in cevi iz nerjavečega jekla, Pločevina in cevi, Cevi (brezšivne) - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Vilnius, Litva.

 4. NIKIFOROV PE

  Ukraijna

  NIKIFOROV PE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Pipe za sanitarije, Pipe za sanitarije. Sedež podjetja je v kraju Kharkov, Ukraijna.

 5. NUOVA SGUASSERO

  Italija

  NUOVA SGUASSERO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju San Giorgio Di Nogaro, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. EURL JOSSE STEPHANE

  Francija

  EURL JOSSE STEPHANE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Plåtar - Bearbetning och produktion, Cevovodi, industrijski, Plåtar - Bearbetning och produktion, Cevovodi, industrijski. Sedež podjetja je v kraju Saint-Gilles, Francija.

 2. PIPE CONSTRUCT

  Belgija

  PIPE CONSTRUCT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - železne. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - neželezne kovine, Cevke in cevi, aluminijaste, Cevke in cevi - neželezne kovine, Cevke in cevi, aluminijaste, tubes for chemical systems, lifting appliances. Sedež podjetja je v kraju Frameries, Belgija.

 3. SOCIETE DES ETABLISSEMENTS BOUCHONNEAU

  Francija

  SOCIETE DES ETABLISSEMENTS BOUCHONNEAU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Plåtar - Bearbetning och produktion, Cevovodi, industrijski, Jeklo in kovine - strojna obdelava, Plåtar - Bearbetning och produktion, Cevovodi, industrijski, chests and reservoirs, Jeklo in kovine - strojna obdelava. Sedež podjetja je v kraju Marans, Francija.

 4. DI SANTE SUD EST SARL

  Francija

  DI SANTE SUD EST SARL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Plåtar - Bearbetning och produktion, Cevovodi, industrijski, Plåtar - Bearbetning och produktion, Cevovodi, industrijski, industrial mechanics, Mechanized welding. Sedež podjetja je v kraju Gravelines, Francija.

 5. M.C.I.

  Francija

  M.C.I., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Plåtar - Bearbetning och produktion, Cevovodi, industrijski, Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje, Plåtar - Bearbetning och produktion, Cevovodi, industrijski, metal curving, Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje. Sedež podjetja je v kraju Chambly, Francija.

 1. SYSTEM

  Francija

  SYSTEM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Saint-Lin, Francija.

 2. A SIMARD METALINOX

  Francija

  A SIMARD METALINOX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - železne. Deluje tudi v panogah Plåtar - Bearbetning och produktion, Cevovodi, industrijski, Cevke in cevi - neželezne kovine, Plåtar - Bearbetning och produktion, Cevovodi, industrijski, Cevke in cevi - neželezne kovine, stainless steel. Sedež podjetja je v kraju Foucherans, Francija.

 1. SCHMITZ METALL- UND ROHRLEITUNGSBAU GMBH

  Nemčija

  SCHMITZ METALL- UND ROHRLEITUNGSBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - železne. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - neželezne kovine, Cevke in cevi - neželezne kovine, Pipeline construction. Sedež podjetja je v kraju Niederzier, Nemčija.

 2. ETS NOVEL INDUSTRIE

  Francija

  ETS NOVEL INDUSTRIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Industrijska obdelava pločevine, Cevovodi, industrijski, Industrijska obdelava pločevine, Cevovodi, industrijski. Sedež podjetja je v kraju Boege, Francija.

 3. ACALIN

  Belgija

  ACALIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - jeklene. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - neželezne kovine, Nerjaveče jeklo, Palice iz neželeznih kovin, Pločevina in trakovi - neželezne kovine, Cevke in cevi - neželezne kovine, Nerjaveče jeklo, Palice iz neželeznih kovin, Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Ans, Belgija.

 4. AS PROD SARL

  Francija

  AS PROD SARL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - železne. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - neželezne kovine, Cevovodi, industrijski, Plåtar - Bearbetning och produktion, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Cevke in cevi - neželezne kovine, Cevovodi, industrijski, Plåtar - Bearbetning och produktion, Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Sedež podjetja je v kraju La Crau De Châteaurenard, Francija.

 5. LUMOX

  Francija

  LUMOX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kompenzatorji. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - neželezne kovine, Cevke in cevi - železne, Cevke in cevi - neželezne kovine, Cevke in cevi - železne, flexible stainless steel pipes. Sedež podjetja je v kraju Saint-Ouen-L'aumône, Francija.

 6. EUROPIPE GMBH

  Nemčija

  EUROPIPE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - železne. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - neželezne kovine, Cevke in cevi - neželezne kovine, special tubular sections. Sedež podjetja je v kraju Mülheim, Nemčija.

 7. METAL INDUSTRIEL

  Francija

  METAL INDUSTRIEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Livarne za baker, bron in medenino. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - neželezne kovine, Cevke in cevi - neželezne kovine, High strength brass. Sedež podjetja je v kraju Chauny, Francija.

 8. HARSH STEEL

  Indija

  HARSH STEEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Odtočne šobe, neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - neželezne kovine, stainless steel sheet products, stainless steel - nickel alloys - titanium, Cevke in cevi - neželezne kovine, nickel and alloys. Sedež podjetja je v kraju Mumbai, Indija.

 1. MASTER INDUSTRIE

  Francija

  MASTER INDUSTRIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - železne. Deluje tudi v panogah Plåtar - Bearbetning och produktion, Cevovodi, industrijski, Cevke in cevi - neželezne kovine, Plåtar - Bearbetning och produktion, Cevovodi, industrijski, Cevke in cevi - neželezne kovine, Piping accessories. Sedež podjetja je v kraju La Verrie, Francija.

 2. ATELIER BRETON CHAUDRONNERIE INDUSTRIELLE (ABCI)

  Francija

  ATELIER BRETON CHAUDRONNERIE INDUSTRIELLE (ABCI), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - železne. Deluje tudi v panogah Plåtar - Bearbetning och produktion, Cevovodi, industrijski, Cevke in cevi - neželezne kovine, Plåtar - Bearbetning och produktion, Cevovodi, industrijski, Cevke in cevi - neželezne kovine, Engineering - pipework. Sedež podjetja je v kraju Arzal, Francija.

 3. MIDI PYRENEES MAINTENANCE INDUSTRIES

  Francija

  MIDI PYRENEES MAINTENANCE INDUSTRIES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - železne. Deluje tudi v panogah Plåtar - Bearbetning och produktion, Cevke in cevi - neželezne kovine, Cevovodi, industrijski, Plåtar - Bearbetning och produktion, Cevke in cevi - neželezne kovine, Cevovodi, industrijski. Sedež podjetja je v kraju L´union, Francija.

 4. TRONCY

  Francija

  TRONCY, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cevke in cevi - železne. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - neželezne kovine, Cevovodi, industrijski, Plåtar - Bearbetning och produktion, Metallarbeten - Precisionsarbeten, Cevke in cevi - neželezne kovine, Cevovodi, industrijski, Plåtar - Bearbetning och produktion, Metallarbeten - Precisionsarbeten. Sedež podjetja je v kraju Genelard, Francija.

 5. BRT

  Belgija

  BRT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - železne, Cevke in cevi - jeklene, Cevke in cevi - železne, Cevke in cevi - jeklene. Sedež podjetja je v kraju Maasmechelen, Belgija.

 6. UKF STAINLESS LTD (THE UKF GROUP)

  Združena Kraljevina

  UKF STAINLESS LTD (THE UKF GROUP), je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cevke in cevi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Aluminij in zlitine, stainless steel, Aluminij in zlitine, laser cutting for stainless steel. Sedež podjetja je v kraju Bromsgrove, Združena Kraljevina.

 7. ETABLISSEMENTS BERNARD GREZES SARL

  Francija

  ETABLISSEMENTS BERNARD GREZES SARL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izdelava strojev - po naročilu. Deluje tudi v panogah Cevovodi, industrijski, Industrijska obdelava pločevine, Cevke in cevi - neželezne kovine, Cevovodi, industrijski, Industrijska obdelava pločevine, Cevke in cevi - neželezne kovine, laser cutting units. Sedež podjetja je v kraju Carmaux, Francija.

 8. COSNE CINTRAGE

  Francija

  COSNE CINTRAGE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - železne. Deluje tudi v panogah Plåtar - Bearbetning och produktion, Cevovodi, industrijski, Cevke in cevi - neželezne kovine, Plåtar - Bearbetning och produktion, Cevovodi, industrijski, Cevke in cevi - neželezne kovine, bending. Sedež podjetja je v kraju Cosne-Sur-Loire, Francija.

 9. ETABLISSEMENTS PULCINI SA

  Francija

  ETABLISSEMENTS PULCINI SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevovodi, industrijski. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - neželezne kovine, Plåtar - Bearbetning och produktion, Cevke in cevi - neželezne kovine, Plåtar - Bearbetning och produktion, clothing supplies, rolling. Sedež podjetja je v kraju Vénissieux Cedex, Francija.

 10. NOVAPROFIL

  Francija

  NOVAPROFIL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - železne. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - neželezne kovine, Pločevina in trakovi - neželezne kovine, Profili in palice - neželezne kovine, Cevke in cevi - neželezne kovine, Pločevina in trakovi - neželezne kovine, Profili in palice - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Tignieu-Jameyzieu, Francija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno