• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • cevne konstrukcije

Rezultati za

Cevne konstrukcije - Uvoz izvoz

 1. MOBITEC - KOTTMANN UND BERGER GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  Mobitec knows all about creating the right curves in the right places. From the manual bending unit to the automated manufacturing cell: The finest bending technology is produced in our Swabian company headquarters. And in a modular design. Ultimately, we focus on the individual needs of our customers. We supply you with tailor-made high-tech machine concepts so that you don't have to bend over backwards to achieve optimum results. And we do this thoroughly using round solutions which are held in high esteem around the world. We fully understand our customers: At Mobitec, we want you to be completely happy. This is why, in addition to supplying you with sophisticated technology, we obviously also provide accurate measuring logs, top quality tools, thorough and personal advice as well as competent 24-hour service. Whereby this is not, of course, obvious at all. But that is exactly Mobitec's philosophy.

 2. BURGAFLEX DEUTSCHLAND GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  BURGAFLEX DEUTSCHLAND GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cevne konstrukcije. Sedež podjetja je v kraju Leutenbach, Nemčija.

 3. COSIFER - CARPENTERIE METALLICHE LAVORI IN FERRO ED ACCIAIO

  Italija

  Verified by europages badge

  COSIFER - CARPENTERIE METALLICHE LAVORI IN FERRO ED ACCIAIO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovinska konstrukcija. Deluje tudi v panogah Cevne konstrukcije, gates, metal structural work, Cevne konstrukcije, stainless steel machining, wrought iron gates, tig welding, metal welding, metal structures. Sedež podjetja je v kraju Sarno, Italija.

 4. FRIEDRICH LEY GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  FRIEDRICH LEY GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevne konstrukcije. Sedež podjetja je v kraju Bochum, Nemčija.

 5. IMI-TECH GMBH

  Švica

  Verified by europages badge

  IMI-TECH GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevne konstrukcije. Sedež podjetja je v kraju Weesen, Švica.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MONTAŽE IN VARJENJE DEJAN KUNŠEK S.P.

  Slovenija

  Ponujamo strokovne in učinkovite rešitve s področja montaž in varjenja ter hkrati zagotavljamo dogovorjeno kvaliteto, rok in ceno. Pri svojem delu vzpostavljamo tesnejše odnose s strankami, saj le tako lahko zadovoljimo vaše potrebe, zahteve in pričakovanja, hkrati le tako lahko ponujamo najboljše rešitve z optimalno stroškovno učinkovitostjo v najkrajšem možnem času. Podpiramo korektne in obojestranske odnose. Podjetje se zaveda, da je konkurenca na trgu velika, vendar s svojim strokovnim znanjem in izkušnjami smo zelo samozavestni in vam nudimo brezhibno in kakovostno opravljeno delo z najboljšim delom in materiali, s ciljem zadovoljna stranka! Storitev opravljamo v lastnih prostorih po potrebi tudi na terenu, po priloženih dokumentacijah Varimo po sledečih postopkih: - TIG ( argonsko ) - MIG/MAG ( CO2 ) - MMA ( elektrodno obločno ) V sklopu varjenja in montaže lahko z certificiranimi kooperanti ponudimo tudi preskuse zvarov. Prednost je v tem, da dobite pri nas vse in da ne potrebujete dodatnega časa za iskanje podizvajalcev.

 2. KOVONAX

  Češka Republika

  KOVONAX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevne konstrukcije. Deluje tudi v panogah Mass production of furniture, medical articles, Medical Furniture, Wardrobes, beds and matching pieces. Sedež podjetja je v kraju Bystrice Pod Hostynem, Češka Republika.

 3. EDELTRAUD SMITKA BETRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Nemčija

  EDELTRAUD SMITKA BETRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevne konstrukcije. Sedež podjetja je v kraju Dortmund, Nemčija.

 4. DIETRICH INDUSTRIETECHNIK

  Nemčija

  DIETRICH INDUSTRIETECHNIK, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cevne konstrukcije. Sedež podjetja je v kraju Norderstedt, Nemčija.

 5. WPS - WATER PIPE SYSTEM GMBH

  Nemčija

  WPS - WATER PIPE SYSTEM GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevne konstrukcije. Deluje tudi v panogah Cable conduit accessories, pipes, water hoses, sewers. Sedež podjetja je v kraju Rain, Nemčija.

 1. SCHMITTERGROUP GMBH

  Nemčija

  SCHMITTERGROUP GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevne konstrukcije. Deluje tudi v panogah Stainless-steel pipe bends, laser welding, Pipe-bending work. Sedež podjetja je v kraju Thüngen, Nemčija.

 2. DICO ROHR- & KANALSERVICE

  Nemčija

  DICO ROHR- & KANALSERVICE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cevne konstrukcije. Deluje tudi v panogah pipes cleared, checking pipe seals. Sedež podjetja je v kraju Hannover, Nemčija.

 1. W. FREI AG KLINGNAU

  Švica

  W. FREI AG KLINGNAU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevne konstrukcije. Sedež podjetja je v kraju Klingnau, Švica.

 2. D.G.CARPENTERIA SRL

  Italija

  D.G.CARPENTERIA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevne konstrukcije. Deluje tudi v panogah metal balconies for the building trade, security grid, stainless steel part machining. Sedež podjetja je v kraju Rho, Italija.

 3. VAN LEEUWEN BUIZEN GROEP

  Belgija

  VAN LEEUWEN BUIZEN GROEP, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Cevne konstrukcije. Deluje tudi v panogah merchant finished steel bars, valves, beams. Sedež podjetja je v kraju Vilvoorde, Belgija.

 4. ŁUCZYŃSKI, ZAKŁAD URZĄDZEŃ ODPYLAJĄCYCH

  Poljska

  ŁUCZYŃSKI, ZAKŁAD URZĄDZEŃ ODPYLAJĄCYCH, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Izločanje prahu iz zraka - instalacije in oprema. Deluje tudi v panogah Cevne konstrukcije, Dust-removal cartridge, technical consulting services for fans and air conditioning systems, silos, Cevne konstrukcije. Sedež podjetja je v kraju Końskie, Poljska.

 5. KE KELIT® KUNSTSTOFFWERK GESMBH

  Avstrija

  KE KELIT® KUNSTSTOFFWERK GESMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevne konstrukcije. Sedež podjetja je v kraju Linz, Avstrija.

 6. SATENE

  Francija

  SATENE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Cevne konstrukcije, Poljedelska proizvodnja, Cevne konstrukcije, Poljedelska proizvodnja. Sedež podjetja je v kraju La Chatre, Francija.

 7. ECT-ENTREPRISE DE CONSTRUCTIONS TUBULAIRES

  Luksemburg

  ECT-ENTREPRISE DE CONSTRUCTIONS TUBULAIRES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Odri in lestve. Deluje tudi v panogah Cevne konstrukcije, Cevne konstrukcije, tube scaffolding, assembly of tubular structures, installation of goods hoists. Sedež podjetja je v kraju Redange, Luksemburg.

 8. ZIRNGIBL GMBH ROHRLEITUNGS- UND ANLAGENBAU

  Nemčija

  ZIRNGIBL GMBH ROHRLEITUNGS- UND ANLAGENBAU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - železne. Deluje tudi v panogah Cevne konstrukcije, Črpanje vode - naprave in oprema, Protiatomska zaklonišča- gradnja, Izkop zemljišča - dela, Cevne konstrukcije, Črpanje vode - naprave in oprema, Protiatomska zaklonišča- gradnja, Izkop zemljišča - dela. Sedež podjetja je v kraju Regensburg, Nemčija.

 1. MACONS REY

  Španija

  MACONS REY, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Cevne konstrukcije. Deluje tudi v panogah Tovorna dvigala in dvigala za gradbišča, tube scaffolding, Tovorna dvigala in dvigala za gradbišča, stays. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 2. ENGELS GMBH

  Nemčija

  ENGELS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - železne. Deluje tudi v panogah Cevne konstrukcije, Peči in dimniki za industrijo, Dimniki, industrijski, Kamini, okrasne peči in dodatki, Cevne konstrukcije, Peči in dimniki za industrijo, Dimniki, industrijski, Kamini, okrasne peči in dodatki. Sedež podjetja je v kraju Köln, Nemčija.

 3. VENTURIA D.O.O.

  Slovenija

  VENTURIA D.O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevne konstrukcije. Deluje tudi v panogah Izločanje prahu iz zraka - instalacije in oprema, Filtracija zraka - oprema, Predelava in recikliranje odpadkov, Pločevina in cevi, Izločanje prahu iz zraka - instalacije in oprema, Filtracija zraka - oprema, Predelava in recikliranje odpadkov, Pločevina in cevi. Sedež podjetja je v kraju Bohinjska Bistrica, Slovenija.

 4. STEELWORKSOLUTIONS.LTD

  Malta

  STEELWORKSOLUTIONS.LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gradnja industrijskih objektov. Deluje tudi v panogah Cevne konstrukcije, Kotlarstvo za ladjedelništvo, welding, heavy metal structural work, Cevne konstrukcije, Kotlarstvo za ladjedelništvo. Sedež podjetja je v kraju St Julian's, Malta.

 5. APPARATEBAU ROMAN ADLER, INH. TORSTEN ADLER FACHBETRIEB NACH WHG

  Nemčija

  APPARATEBAU ROMAN ADLER, INH. TORSTEN ADLER FACHBETRIEB NACH WHG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kovine, plemenite in posebne. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - železne, Gradnja industrijskih objektov, Stolpi, kovinski, Cevne konstrukcije, Cevke in cevi - železne, Gradnja industrijskih objektov, Stolpi, kovinski, Cevne konstrukcije. Sedež podjetja je v kraju Burg, Nemčija.

 6. FABER ART CARPENTERIA

  Italija

  FABER ART CARPENTERIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevne konstrukcije. Deluje tudi v panogah iron hanging cabinets, iron railings, wing gates. Sedež podjetja je v kraju Città Sant Angelo, Italija.

 7. RAW IRON DESIGN

  Danska

  RAW IRON DESIGN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevne konstrukcije. Deluje tudi v panogah clothing displays, fittings for boutiques, fair preparations, stand design and fitting. Sedež podjetja je v kraju Ryomgaard, Danska.

 8. HUSSON INTERNATIONAL

  Francija

  HUSSON INTERNATIONAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevne konstrukcije. Deluje tudi v panogah iron playground furniture for garden and park, playground. Sedež podjetja je v kraju LAPOUTROIE, Francija.

 9. STARLINE TECHNOLOGIETRANSFER GMBH

  Nemčija

  STARLINE TECHNOLOGIETRANSFER GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kovinske konstrukcije (lahke). Deluje tudi v panogah Cevne konstrukcije, Direktno trženje, Cevne konstrukcije, Direktno trženje. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 10. COLAR, S.R.O.

  Slovaška

  COLAR, S.R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovinske konstrukcije (lahke). Deluje tudi v panogah Gradnja industrijskih objektov, Cevne konstrukcije, Gradnja industrijskih objektov, Cevne konstrukcije. Sedež podjetja je v kraju Kosice, Slovaška.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno