• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • cevni loki- železne kovine

Rezultati za

Cevni loki- železne kovine - Uvoz izvoz

 1. HS UMFORMTECHNIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  HS Umformtechnik GmbH is a medium-sized family-run business which has grown continuously since it was founded in 1997. We keep the promises we make. At our company headquarters in Grünsfeld-Paimar, Germany, our 50 motivated employees produce high-quality stainless steel pipe bends, pipe couplings, coupling stations, suction tubes, branch and transition pieces as well as customized parts using cutting edge machinery at our production site which covers 12, 000 square metres. In doing so, we not only engage in effective problem solving and scout out top quality products on behalf of our customers, we also provide a good price/performance ratio. Beyond this, we always have all common dimensions of stainless steel bent pipes and pipe couplings as well as stainless steel pipes in stock in our around 5000 square metres of production and storage space. Besides consistent high quality, this also means short delivery times for our customers.

 2. KONTINOX GMBH

  Avstrija

  Verified by europages badge

  KONTINOX GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cevni loki, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Wien, Avstrija.

 3. CGOODS GMBH

  Nemčija

  CGOODS GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cevni loki, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Melle, Nemčija.

 4. HENKEL ROHRVERFORMUNGSTECHNIK GMBH

  Nemčija

  HENKEL ROHRVERFORMUNGSTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevni loki, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Kreuztal, Nemčija.

 5. ROHRBOGEN AG

  Nemčija

  ROHRBOGEN AG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cevni loki, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Efringen-Kirchen, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. SCHENK METALL

  Švica

  SCHENK METALL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevni loki, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Niederwangen, Švica.

 2. METALL-DESIGN-MINUTH - FRANK & STEFAN MINUTH GBR

  Nemčija

  METALL-DESIGN-MINUTH - FRANK & STEFAN MINUTH GBR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevni loki, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Mönchengladbach, Nemčija.

 3. ST STEELTRADE EDELSTAHLHANDEL GMBH

  Avstrija

  ST STEELTRADE EDELSTAHLHANDEL GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cevni loki, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Thalheim Bei Wels, Avstrija.

 4. LIV MACHINE

  Turčija

  LIV MACHINE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevni loki, železne kovine. Deluje tudi v panogah bockning av rör, cnc bending, hydraulic benders, pipe bending and tapering. Sedež podjetja je v kraju Kayseri, Turčija.

 5. INTERMETALL EDELSTAHL GBR

  Nemčija

  INTERMETALL EDELSTAHL GBR, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Jeklo, neobdelano. Deluje tudi v panogah Posebno jeklo, Cevke in cevi - jeklene, Cevni loki, železne kovine, Cevke in cevi iz nerjavečega jekla, Posebno jeklo, Cevke in cevi - jeklene, Cevni loki, železne kovine, Cevke in cevi iz nerjavečega jekla. Sedež podjetja je v kraju Wasserburg, Nemčija.

 1. HAMBURGER STAHLROHRHANDEL H.J. REIMERS GMBH

  Nemčija

  HAMBURGER STAHLROHRHANDEL H.J. REIMERS GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cevni zvezniki, železne kovine. Deluje tudi v panogah Cevni loki, železne kovine, Cevke in cevi iz nerjavečega jekla, Cevni loki, železne kovine, Cevke in cevi iz nerjavečega jekla. Sedež podjetja je v kraju Kellinghusen, Nemčija.

 2. MANNESMANN PRECISION TUBES NETHERLANDS B.V.

  Nizozemska

  MANNESMANN PRECISION TUBES NETHERLANDS B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - železne. Deluje tudi v panogah Cevni loki, železne kovine, Cevni loki, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Helmond, Nizozemska.

 1. GARDENPIU' S.R.L.

  Italija

  GARDENPIU' S.R.L., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Pohištvo in dekoracije, za vrt. Deluje tudi v panogah Upogibanje jekla in kovin, Cevni loki, železne kovine, Upogibanje jekla in kovin, Cevni loki, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Mornico Al Serio, Italija.

 2. TUBI RIGIDI SAGOMATI S.R.L.

  Italija

  TUBI RIGIDI SAGOMATI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Upogibanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Cevni loki, železne kovine, Cevni loki, neželezne kovine, Cevni loki, železne kovine, Cevni loki, neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Trezzano Rosa, Italija.

 3. KREBS DISTANZ

  Švica

  KREBS DISTANZ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevni loki, železne kovine. Deluje tudi v panogah spacers. Sedež podjetja je v kraju Fislisbach, Švica.

 4. PLATE GMBH HANDELSGESELLSCHAFT FÜR ROHRLEITUNGSZUBEHÖR

  Nemčija

  PLATE GMBH HANDELSGESELLSCHAFT FÜR ROHRLEITUNGSZUBEHÖR, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cevni zvezniki, železne kovine. Deluje tudi v panogah Cevni loki, železne kovine, Cevni loki, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Essen, Nemčija.

 5. CO.ME.CO.

  Italija

  CO.ME.CO., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Cevke in cevi, iz gume in umetne mase. Deluje tudi v panogah Upogibanje jekla in kovin, Cevni loki, železne kovine, Upogibanje jekla in kovin, Cevni loki, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju San Carlo Canavese, Italija.

 6. SAMALTECH SRLS

  Italija

  SAMALTECH SRLS, ki deluje v panogi Upogibanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Cevni loki, železne kovine, Cevni loki, neželezne kovine, Cevni loki, železne kovine, Cevni loki, neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Gattico-Veruno, Italija.

 7. WEBER & CO.GMBH

  Nemčija

  WEBER & CO.GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - železne. Deluje tudi v panogah Cevni zvezniki, železne kovine, Cevni loki, železne kovine, Cevni zvezniki, železne kovine, Cevni loki, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Niederdreisbach, Nemčija.

 8. ARREDAMENTI 3G

  Italija

  ARREDAMENTI 3G, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stanovanjska oprema - dodatki in okrasni predmeti. Deluje tudi v panogah Upogibanje jekla in kovin, Cevni loki, železne kovine, Upogibanje jekla in kovin, Cevni loki, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Bregnano, Italija.

 1. P.R.P. DI LORENZINI GIANNI & C. S.N.C.

  Italija

  P.R.P. DI LORENZINI GIANNI & C. S.N.C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kompresorji. Deluje tudi v panogah Upogibanje jekla in kovin, Cevni loki, železne kovine, Upogibanje jekla in kovin, Cevni loki, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Marzabotto, Italija.

 2. NOVA ALVES DI AMERIO S. E MANIEZZO G. S.N.C.

  Italija

  NOVA ALVES DI AMERIO S. E MANIEZZO G. S.N.C., ki deluje v panogi Upogibanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Cevni loki, železne kovine, Cevni loki, neželezne kovine, Cevni loki, železne kovine, Cevni loki, neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Cirie', Italija.

 3. GLYNWED

  Litva

  GLYNWED, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cevke in cevi - železne. Deluje tudi v panogah Cevni loki, železne kovine, Cevni loki, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Kaunas, Litva.

 4. UHLIG Z(F)P GMBH

  Nemčija

  UHLIG Z(F)P GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - železne. Deluje tudi v panogah Cevni loki, železne kovine, Cevni loki, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Langelsheim, Nemčija.

 5. P & V S.R.L.

  Italija

  P & V S.R.L., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Pločevina in cevi. Deluje tudi v panogah Upogibanje jekla in kovin, Cevni loki, železne kovine, Upogibanje jekla in kovin, Cevni loki, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju La Loggia, Italija.

 6. TECNOMEC DELTA S.R.L.

  Italija

  TECNOMEC DELTA S.R.L., ki deluje v panogi Upogibanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Cevni loki, železne kovine, Cevni loki, neželezne kovine, Cevni loki, železne kovine, Cevni loki, neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju San Giovanni In Persiceto, Italija.

 7. DROSTUB INDUSTRIE

  Francija

  DROSTUB INDUSTRIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - železne. Deluje tudi v panogah Cevni loki, železne kovine, Cevni loki, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Vernouillet, Francija.

 8. CURVELINE S.R.L.

  Italija

  CURVELINE S.R.L., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Upogibanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Cevni loki, železne kovine, Cevni loki, neželezne kovine, Cevni loki, železne kovine, Cevni loki, neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Bonavigo, Italija.

 9. TUYAUTERIE SOUDURE MAINTENANCE FRANCE

  Francija

  TUYAUTERIE SOUDURE MAINTENANCE FRANCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - železne. Deluje tudi v panogah Cevni loki, železne kovine, Cevni loki, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Atton, Francija.

 10. ROHRBIEGEREI BOMMER AG

  Švica

  ROHRBIEGEREI BOMMER AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - železne. Deluje tudi v panogah Cevni loki, železne kovine, Cevni loki, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Wil, Švica.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno