• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • cevovodi

Rezultati za

Cevovodi - Uvoz izvoz

 1. PTEC PRESSURE TECHNOLOGY GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  PTEC GmbH is synonymous with extensive and reliable project supervision in the field of mobile and stationary natural gas and hydrogen applications. Our products.: Valves, gas valves, high-pressure valves, high-pressure valves for technical gases, gas cylinder valves, solenoid valves, pipe burst safety valves, safety valves and valves for technical gases. Our product range includes pipework, threaded joints, filters, check valves, electromagnetic valves, safety devices and custom innovations. We ensure that our business has state-of-the-art technology through our cooperation with universities, partnerships, trade fair visits and by undertaking training in a targeted manner. All over the world, customers from the automotive industry have confidence in PTEC – the company for innovative products.

 2. KAYADERELI CONSTRUCTION

  Turčija

  Verified by europages badge

  KAYADERELI CONSTRUCTION, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradbeni materiali. Deluje tudi v panogah Hrana - uvoz-izvoz, Fyllnadsmedel för byggnadsindustri, Cevovodi, Cevovodi, industrijski, Plinovodi in naftovodi - instalacije, Dodatki, za cement in malto, Posušeno sadje, fresh fruit, fresh vegetables. Sedež podjetja je v kraju Adana, Turčija.

 3. TRUFORM EUROPE

  Združena Kraljevina

  TRUFORM EUROPE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevovodi. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 4. HEBEI HAIHAO GROUP

  Kitajska

  HEBEI HAIHAO GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevovodi. Sedež podjetja je v kraju Cangzhou, Kitajska.

 5. TOTAL PIPELINE SYSTEMS

  Združena Kraljevina

  TOTAL PIPELINE SYSTEMS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevovodi. Sedež podjetja je v kraju Accrington, Združena Kraljevina.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. UTS CABLE LTD

  Združena Kraljevina

  UTS CABLE LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevovodi. Sedež podjetja je v kraju Norwich, Združena Kraljevina.

 2. CASA BULL

  Belgija

  CASA BULL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Črpanje vode - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Plin - naprave za proizvodnjo, Cevovodi, Cevke in cevi - neželezne kovine, Cevke in cevi iz nerjavečega jekla, Plin - naprave za proizvodnjo, Cevovodi, Cevke in cevi - neželezne kovine, Cevke in cevi iz nerjavečega jekla. Sedež podjetja je v kraju Izegem, Belgija.

 3. ASOTEP

  Belgija

  ASOTEP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svetovalni biroji - visoka in nizka gradnja. Deluje tudi v panogah Industrijski objekti - koncepcija, Cevovodi, Industrijski objekti - koncepcija, Cevovodi, metal warping, Engineering - pipework. Sedež podjetja je v kraju Genk, Belgija.

 4. ENERGOP SP. Z O.O.

  Poljska

  ENERGOP SP. Z O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevovodi. Sedež podjetja je v kraju Sochaczew, Poljska.

 5. METALSET OÜ

  Estonija

  METALSET OÜ, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Cevovodi. Sedež podjetja je v kraju Tallinn, Estonija.

 1. GODDEERIS NV

  Belgija

  GODDEERIS NV, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cevovodi. Deluje tudi v panogah Cevovodi, industrijski, sprinkler, industrial ventilation, Cevovodi, industrijski, HVAC ventilationssystem. Sedež podjetja je v kraju Roeselare, Belgija.

 2. BAYGOK INSAAT.TIC.LTD.STI

  Turčija

  BAYGOK INSAAT.TIC.LTD.STI, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cevovodi. Deluje tudi v panogah Ventili za sanitarne armature, pvc, sanitaryware, heads, Ventili za sanitarne armature. Sedež podjetja je v kraju Mersin, Turčija.

 1. DEKOTEC GMBH

  Nemčija

  DEKOTEC GMBH, ki deluje v panogi Gradnja industrijskih objektov. Deluje tudi v panogah Cevovodi, Kemična sredstva za protikorozijsko zaščito, Cevovodi, Equipment for public roads, Kemična sredstva za protikorozijsko zaščito. Sedež podjetja je v kraju Leverkusen, Nemčija.

 2. THYSSENKRUPP PLASTICS GMBH

  Nemčija

  THYSSENKRUPP PLASTICS GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cevke in cevi - železne. Deluje tudi v panogah Cevovodi, Črpanje vode - naprave in oprema, Trde plošče, Protiatomska zaklonišča- gradnja, Cevovodi, Črpanje vode - naprave in oprema, Trde plošče, Protiatomska zaklonišča- gradnja. Sedež podjetja je v kraju Bad Homberg, Nemčija.

 3. HUNAN STEEL INDUSTRY GROUP

  Kitajska

  HUNAN STEEL INDUSTRY GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevovodi. Sedež podjetja je v kraju Changsha, Kitajska.

 4. LIAOYANG STEEL TUBE COMPANY

  Kitajska

  LIAOYANG STEEL TUBE COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevovodi. Sedež podjetja je v kraju Liaoyang, Kitajska.

 5. LIDER MAKINA SAN.TIC.LTD.ŞTI.

  Turčija

  LIDER MAKINA SAN.TIC.LTD.ŞTI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevovodi. Deluje tudi v panogah pvc profiles, granulators. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 6. A. HAK RIJNMOND B.V.

  Nizozemska

  A. HAK RIJNMOND B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Popravilo industrijskih oprem. Deluje tudi v panogah Kabli in žice, električni in telefonski, Cevovodi, Vzdrževanje industrijskih naprav, Kabli in žice, električni in telefonski, Cevovodi, Vzdrževanje industrijskih naprav. Sedež podjetja je v kraju Heerjansdam, Nizozemska.

 7. BILFINGER ROB

  Belgija

  BILFINGER ROB, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gradnja industrijskih objektov. Deluje tudi v panogah Kovinske konstrukcije (lahke), Cevovodi, Jeklo in kovine - varjenje in spajkanje, Kovinske konstrukcije (lahke), Cevovodi, Jeklo in kovine - varjenje in spajkanje. Sedež podjetja je v kraju Zwjindrecht, Belgija.

 8. INDUSTRIE KONTOR GMBH

  Nemčija

  INDUSTRIE KONTOR GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Cevovodi. Deluje tudi v panogah ball valves, gas pipes. Sedež podjetja je v kraju Malsch, Nemčija.

 1. IGEA S.R.O.

  Češka Republika

  IGEA S.R.O., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Plin in nafta - pridobivanje. Deluje tudi v panogah Svetovalni biroji - visoka in nizka gradnja, Javna dela - izvajalci, Cevovodi, Svetovalni biroji - visoka in nizka gradnja, Javna dela - izvajalci, Cevovodi. Sedež podjetja je v kraju Moravská Ostrava A Prívoz , Češka Republika.

 2. SHINE STAR STEEL PIPE

  Kitajska

  SHINE STAR STEEL PIPE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevovodi. Deluje tudi v panogah seamless pipes, stainless steel pipes. Sedež podjetja je v kraju Changsha, Kitajska.

 3. INDINOX

  Belgija

  INDINOX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevovodi. Deluje tudi v panogah systems and equipment for oil pipelines, systems and equipment for gas pipelines. Sedež podjetja je v kraju Lokeren, Belgija.

 4. LME

  Belgija

  LME, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cevovodi. Sedež podjetja je v kraju Herentals, Belgija.

 5. PICOTEC

  Belgija

  PICOTEC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevovodi. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi, aluminijaste, Cevke in cevi, aluminijaste, Engineering - pipework. Sedež podjetja je v kraju Starbroek, Belgija.

 6. TIANJIN BOYU STEEL PIPE CO.,LTD.

  Kitajska

  TIANJIN BOYU STEEL PIPE CO.,LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevovodi. Sedež podjetja je v kraju Tianjin, Kitajska.

 7. INPIPE PRODUCTS

  Združena Kraljevina

  INPIPE PRODUCTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevovodi. Sedež podjetja je v kraju Brompton On Swale, Združena Kraljevina.

 8. CANGZHOU GUOFENG PRECISION STEEL TUBE CO., LTD

  Kitajska

  CANGZHOU GUOFENG PRECISION STEEL TUBE CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevovodi. Sedež podjetja je v kraju Cangzhou City, Kitajska.

 9. ELMOHANDES GROUP

  Egipt

  ELMOHANDES GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevovodi. Deluje tudi v panogah pvc, water analysis. Sedež podjetja je v kraju Cairo, Egipt.

 10. GILLAIN & CO N.V.

  Belgija

  GILLAIN & CO N.V., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cevovodi. Sedež podjetja je v kraju Aartselaar, Belgija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Cevovodi - Uvoz izvoz

Število rezultatov

2.588 Podjetja