• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • cink in zlitine

Rezultati za

Cink in zlitine - Uvoz izvoz

 1. METALÚRGICA FONSECA & FLORA

  Portugalska

  Verified by europages badge

  METALÚRGICA FONSECA & FLORA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aluminijeve zlitine. Deluje tudi v panogah Cink in zlitine, sacrificial anodes, Anodes, Korrosionsskydd, zinc, Cink in zlitine, Cathodic protection, ship and sailboat parts and components, Machined parts. Sedež podjetja je v kraju Matosinhos, Portugalska.

 2. GRILLO-WERKE AG GESCHÄFTSBEREICH METALL

  Nemčija

  Verified by europages badge

  GRILLO-WERKE AG GESCHÄFTSBEREICH METALL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cink in zlitine. Sedež podjetja je v kraju Duisburg, Nemčija.

 3. WESTFALENZINN J. JOST KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  WESTFALENZINN J. JOST KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trdo spajkanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Svinec in zlitine, Kositer in zlitine, Cink in zlitine, Kositer - zlitine, Svinec in zlitine, Kositer in zlitine, Cink in zlitine, Anodes, Soft solders. Sedež podjetja je v kraju Sundern, Nemčija.

 4. DIPL.-ING. HERWIG GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  DIPL.-ING. HERWIG GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cink in zlitine. Deluje tudi v panogah Hot galvanising, Hot galvanising shop, degreasing, Inhibitors, Flux, Ferrokill, Wetting agents, Protectors, Zinc alloy. Sedež podjetja je v kraju Hagen, Nemčija.

 5. METALS CHEMICALS MAASTRICHT BV

  Nizozemska

  Verified by europages badge

  METALS CHEMICALS MAASTRICHT BV, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svinec in zlitine. Deluje tudi v panogah Cink in zlitine, zinc, Zinc Recycling, Zinc Ash, Zamak Ash, Zinc Dross, Zinc Dust, Lead Recycling, Lead Ash. Sedež podjetja je v kraju Maastricht, Nizozemska.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ID CASTING

  Francija

  ID CASTING, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Cink in zlitine. Sedež podjetja je v kraju Arbois, Francija.

 2. GLORIA KEY

  Belorusija

  GLORIA KEY, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Cink in zlitine. Deluje tudi v panogah Elektrolitiično cinkanje, Zaščitni premazi proti koroziji, Elektrolitiično cinkanje, Zaščitni premazi proti koroziji, galvanising. Sedež podjetja je v kraju Zhodino, Belorusija.

 3. COLIMET SRL

  Italija

  COLIMET SRL, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Cink in zlitine. Deluje tudi v panogah spray zinc plating, spray galvanizing of metal surfaces. Sedež podjetja je v kraju Roma, Italija.

 4. YALÇIN HIRDAVAT-ZAMAK KALIP ZAMAK BASKI- -ZINKDRUCKGUSS FORMENBAU

  Turčija

  YALÇIN HIRDAVAT-ZAMAK KALIP ZAMAK BASKI- -ZINKDRUCKGUSS FORMENBAU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cink in zlitine. Sedež podjetja je v kraju Karatay/konya, Turčija.

 5. ZINCO GROUP. SRL

  Italija

  ZINCO GROUP. SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine. Deluje tudi v panogah Baker in zlitine, Stebri za industrijske dimnike, Cink in zlitine, smoke ducts, Baker in zlitine, Stebri za industrijske dimnike, Cink in zlitine. Sedež podjetja je v kraju Castrovillari, Italija.

 1. INJECTION ZAMAK ET TRAITEMENTS

  Francija

  INJECTION ZAMAK ET TRAITEMENTS, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Cink in zlitine. Sedež podjetja je v kraju Saint-Amand Montrond, Francija.

 2. ARTUR MONSE GMBH & CO. KG

  Nemčija

  ARTUR MONSE GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cink in zlitine. Sedež podjetja je v kraju Velbert, Nemčija.

 1. HZD - DRUCKGUSS HAVELLAND GMBH

  Nemčija

  HZD - DRUCKGUSS HAVELLAND GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cink in zlitine. Deluje tudi v panogah high-pressure zinc die-casting, diecasting, tool manufacturing, Automotive. Sedež podjetja je v kraju Premnitz, Nemčija.

 2. MINA GALVANIZ

  Turčija

  MINA GALVANIZ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cink in zlitine. Deluje tudi v panogah light posts, road and motorway safety barrier installation. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. QINGDAO LYHT TRADING CO., LTD.

  Kitajska

  QINGDAO LYHT TRADING CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cink in zlitine. Sedež podjetja je v kraju Shijiazhuang, Kitajska.

 4. CHUN & VOLLERIN S.R.L.

  Italija

  CHUN & VOLLERIN S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aluminij in zlitine. Deluje tudi v panogah Svinec in zlitine, Cink in zlitine, Svinec in zlitine, Cink in zlitine, metal alloys, nickel alloys. Sedež podjetja je v kraju Buccinasco, Italija.

 5. ZINQ NETZSCHKAU GMBH

  Nemčija

  ZINQ NETZSCHKAU GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cink in zlitine. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, Elektrolitiično cinkanje, Gradnja industrijskih objektov, Kovinske konstrukcije (lahke), Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, Elektrolitiično cinkanje, Gradnja industrijskih objektov, Kovinske konstrukcije (lahke). Sedež podjetja je v kraju Netzschkau, Nemčija.

 6. S. ERASMO ZINKAL S.P.A.

  Italija

  S. ERASMO ZINKAL S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cink in zlitine. Deluje tudi v panogah foundry, zamak die-casting, high-pressure zinc die-casting, aluminium alloys. Sedež podjetja je v kraju Genova, Italija.

 7. AKKOZA METAL SAN. TIC. LTD. STI.

  Turčija

  AKKOZA METAL SAN. TIC. LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cink in zlitine. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 8. NIMET MADEN

  Turčija

  NIMET MADEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cink in zlitine. Deluje tudi v panogah zinc and alloys. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 1. AZ PRESSOFUSIONI

  Italija

  AZ PRESSOFUSIONI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cink in zlitine. Deluje tudi v panogah zamak die-casting, alloy foundry. Sedež podjetja je v kraju Settimo Milanese, Italija.

 2. ZAMA PRESSOFUSIONI S.R.L.

  Italija

  ZAMA PRESSOFUSIONI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi pod pritiskom. Deluje tudi v panogah Cink in zlitine, high-pressure zinc die-casting, zamak die-casting, Cink in zlitine. Sedež podjetja je v kraju Roletto, Italija.

 3. STE INDUSTRIELLE DE MICRO INJECTION

  Francija

  STE INDUSTRIELLE DE MICRO INJECTION, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi in forme. Deluje tudi v panogah Cink in zlitine, Cink in zlitine, Manufacturing of small parts. Sedež podjetja je v kraju Dampierre-Les-Bois, Francija.

 4. ALUZINFER - FUNDIÇÃO INJECTADA, L.DA

  Portugalska

  ALUZINFER - FUNDIÇÃO INJECTADA, L.DA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cink in zlitine. Deluje tudi v panogah zamak injection, mazak cast items. Sedež podjetja je v kraju Águeda, Portugalska.

 5. BRUSCHI S.P.A.

  Italija

  BRUSCHI S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cink in zlitine. Sedež podjetja je v kraju Abbiategrasso, Italija.

 6. JENERS DRUCKGUSSTECHNIK GMBH

  Nemčija

  JENERS DRUCKGUSSTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cink in zlitine. Sedež podjetja je v kraju Wülfrath, Nemčija.

 7. SIOBRA

  Francija

  SIOBRA, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Cink in zlitine. Deluje tudi v panogah zamak injection, Magnesium casting, magnesium alloys, die-casting foundries. Sedež podjetja je v kraju Arbois, Francija.

 8. A PLUS GALVANIZ

  Turčija

  A PLUS GALVANIZ, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cink in zlitine. Deluje tudi v panogah zinc, aluminium in bars, copper, industrial chemical products. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 9. SILAR

  Francija

  SILAR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cink in zlitine. Sedež podjetja je v kraju Beauchamp, Francija.

 10. ZINGA METALL & CO. LTD

  Ukraijna

  ZINGA METALL & CO. LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cink in zlitine. Deluje tudi v panogah Visable supports the Ukrainian companies, Visable supports the Ukrainian companies. Sedež podjetja je v kraju Dnepr, Ukraijna.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno