• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • cvetje- rezano

Rezultati za

Cvetje- rezano - Uvoz izvoz

 1. FLORADOR

  Španija

  FLORADOR, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cvetje, rezano. Deluje tudi v panogah Rože in rastline, za rastlinjak, import/export service, Rože in rastline, za rastlinjak, roses for sale, cut roses. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 2. FRANCE FLEURS

  Francija

  FRANCE FLEURS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cvetje, posušeno. Deluje tudi v panogah Cvetje, rezano, Cvetje, wholesale flowers, fresh flowers, Cvetje, rezano, Cvetje. Sedež podjetja je v kraju Bordeaux, Francija.

 3. SUN HARVEST FLOWERS

  Čile

  SUN HARVEST FLOWERS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cvetje, rezano. Deluje tudi v panogah hydrangea, cut flowers. Sedež podjetja je v kraju Puerto Varas, Region Los Lagos, Čile.

 4. ZF SRL ZENO FIORI E PIANTE IN TUTTO IL MONDO

  Italija

  ZF SRL ZENO FIORI E PIANTE IN TUTTO IL MONDO, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Cvetličarstvo - materiali in potrebščine. Deluje tudi v panogah Cvetje, rezano, articles for florists, florists' accessories, Cvetje, rezano, distribution of cut flowers. Sedež podjetja je v kraju Ercolano, Italija.

 5. EURO PROFESSIONAL FLORISTIK. M. BURACZEWSKI

  Poljska

  EURO PROFESSIONAL FLORISTIK. M. BURACZEWSKI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cvetje, rezano. Sedež podjetja je v kraju Gorzow Wielkopolski, Poljska.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. EAGLE-LINK FLOWERS

  Kenija

  EAGLE-LINK FLOWERS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cvetje, rezano. Sedež podjetja je v kraju Nairobi, Kenija.

 2. ASPIDISTRACOOPERATIVA

  Italija

  ASPIDISTRACOOPERATIVA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cvetje, rezano. Sedež podjetja je v kraju Angri, Italija.

 3. FLORA 24, S.R.O.

  Češka Republika

  FLORA 24, S.R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cvetje, rezano. Deluje tudi v panogah cut roses. Sedež podjetja je v kraju Praha 9-Černý Most, Češka Republika.

 4. DIVAFLOR

  Ekvador

  DIVAFLOR, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cvetje, rezano. Sedež podjetja je v kraju Quito, Ekvador.

 5. MAGIC FLORA

  Ukraijna

  MAGIC FLORA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cvetje, rezano. Deluje tudi v panogah wholesale flowers, cut flowers, indoor and outdoor plants. Sedež podjetja je v kraju Donetsk, Ukraijna.

 1. LE MIMOSA

  Belgija

  LE MIMOSA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine. Deluje tudi v panogah Cvetličarstvo - materiali in potrebščine, Cvetje, rezano, Umetne rastline in sadje, Cvetličarstvo - materiali in potrebščine, Cvetje, rezano, Umetne rastline in sadje, creation of brides' bouquets. Sedež podjetja je v kraju Queue-Du-Bois, Belgija.

 2. MONTFLEURY SELECTION B.V.

  Nizozemska

  MONTFLEURY SELECTION B.V., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cvetje, rezano. Deluje tudi v panogah cut flowers, flower boxes. Sedež podjetja je v kraju De Kwakel, Nizozemska.

 1. MAGIC OF FLOWERS

  Ukraijna

  MAGIC OF FLOWERS, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Cvetje, rezano. Sedež podjetja je v kraju Dnepropetrovsk, Ukraijna.

 2. PALMEN24.DE INH. MARCO GIESE ECHTBLATTPALMEN

  Nemčija

  PALMEN24.DE INH. MARCO GIESE ECHTBLATTPALMEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Deluje tudi v panogah Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo, Stanovanjska oprema - dodatki in okrasni predmeti, Umetne rastline in sadje, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo, Stanovanjska oprema - dodatki in okrasni predmeti, Umetne rastline in sadje. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 3. TURKUAZ FLOWER

  Turčija

  TURKUAZ FLOWER, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cvetje, rezano. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 4. GOSPODARSTWO OGRODNICZE KALISIEWICZ ANDRZEJ I JANINA

  Poljska

  GOSPODARSTWO OGRODNICZE KALISIEWICZ ANDRZEJ I JANINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cvetje, rezano. Sedež podjetja je v kraju Książenice, Poljska.

 5. FLOWERS BY POST UK

  Združena Kraljevina

  FLOWERS BY POST UK, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Cvetje, rezano. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 6. ROSES SANT JORDI GIRONA

  Španija

  ROSES SANT JORDI GIRONA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cvetje, rezano. Sedež podjetja je v kraju Vilassar De Mar, Španija.

 7. FLORABEL CHIPIONA

  Španija

  FLORABEL CHIPIONA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cvetje, rezano. Deluje tudi v panogah plants and flowers from all over the world, wholesale flowers, fresh flowers. Sedež podjetja je v kraju Chipiona, Španija.

 8. KYTICA-EXPRES S.R.O SLOVAKIA

  Češka Republika

  KYTICA-EXPRES S.R.O SLOVAKIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cvetje, rezano. Deluje tudi v panogah cut roses, artificial flower handicraft workshop, cut flowers. Sedež podjetja je v kraju Bečváry, Češka Republika.

 1. NURROSEN.DE / KREITER & SCHECK GBR

  Nemčija

  NURROSEN.DE / KREITER & SCHECK GBR, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Cvetje. Deluje tudi v panogah Cvetje, rezano, Cvetje, rezano. Sedež podjetja je v kraju Burgdorf, Nemčija.

 2. GORI SRL

  Italija

  GORI SRL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cvetoče rastline. Deluje tudi v panogah Cvetje, rezano, cut flowers, Cvetje, rezano, bouquets and floral compositions, cut roses. Sedež podjetja je v kraju Piano Di Mommio-Massarosa, Italija.

 3. ROSENHANDEL AG BREMGARTEN

  Švica

  ROSENHANDEL AG BREMGARTEN, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Sadje, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo, Sadje, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo. Sedež podjetja je v kraju Bremgarten, Švica.

 4. VIVEROS ELDANOR

  Španija

  VIVEROS ELDANOR, ki deluje v panogi Cvetje. Deluje tudi v panogah Cvetje, rezano, Cvetje, rezano, garden plants and flowers, garden plants, indoor and outdoor plants. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 5. FLOWER POWER

  Nemčija

  FLOWER POWER, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 6. EXKLUSIVER-BLUMENVERSAND.DE CLAUDIA SCHMIDT

  Nemčija

  EXKLUSIVER-BLUMENVERSAND.DE CLAUDIA SCHMIDT, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline. Sedež podjetja je v kraju Grünhain-Beierfeld, Nemčija.

 7. PETER EHLERDING

  Nemčija

  PETER EHLERDING, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Sadje, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo, Sadje, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo. Sedež podjetja je v kraju Hameln, Nemčija.

 8. BLUMEN SPILLES E.K

  Nemčija

  BLUMEN SPILLES E.K, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Gojene sadike, čebulice in semena, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo, Gojene sadike, čebulice in semena, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo. Sedež podjetja je v kraju Meckenheim, Nemčija.

 9. DORIS MARTIN

  Nemčija

  DORIS MARTIN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline. Sedež podjetja je v kraju Kempten, Nemčija.

 10. OPPERMANN FLORISTIK

  Avstrija

  OPPERMANN FLORISTIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline iz rastlinjakov, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline iz rastlinjakov, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo. Sedež podjetja je v kraju Ampflwang, Avstrija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno