• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • cvetje- rezano

Rezultati za

Cvetje- rezano - Uvoz izvoz

 1. FRANCE FLEURS

  Francija

  FRANCE FLEURS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cvetje, posušeno. Deluje tudi v panogah Cvetje, rezano, Cvetje, wholesale flowers, fresh flowers, Cvetje, rezano, Cvetje. Sedež podjetja je v kraju Bordeaux, Francija.

 2. FLORADOR

  Belgija

  FLORADOR, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cvetje, rezano. Deluje tudi v panogah Rože in rastline, za rastlinjak, import/export service, Rože in rastline, za rastlinjak, roses for sale, cut roses. Sedež podjetja je v kraju Brussels, Belgija.

 3. ZF SRL ZENO FIORI E PIANTE IN TUTTO IL MONDO

  Italija

  ZF SRL ZENO FIORI E PIANTE IN TUTTO IL MONDO, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Cvetličarstvo - materiali in potrebščine. Deluje tudi v panogah Cvetje, rezano, articles for florists, florists' accessories, Cvetje, rezano, distribution of cut flowers. Sedež podjetja je v kraju Ercolano, Italija.

 4. SUN HARVEST FLOWERS

  Čile

  SUN HARVEST FLOWERS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cvetje, rezano. Deluje tudi v panogah hydrangea, cut flowers. Sedež podjetja je v kraju Puerto Varas, Region Los Lagos, Čile.

 5. EURO PROFESSIONAL FLORISTIK. M. BURACZEWSKI

  Poljska

  EURO PROFESSIONAL FLORISTIK. M. BURACZEWSKI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cvetje, rezano. Sedež podjetja je v kraju Gorzow Wielkopolski, Poljska.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MAGIC OF FLOWERS

  Ukraijna

  MAGIC OF FLOWERS, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Cvetje, rezano. Sedež podjetja je v kraju Dnepropetrovsk, Ukraijna.

 2. FLORABEL CHIPIONA

  Španija

  FLORABEL CHIPIONA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cvetje, rezano. Deluje tudi v panogah plants and flowers from all over the world, wholesale flowers, fresh flowers. Sedež podjetja je v kraju Chipiona, Španija.

 3. MONTFLEURY SELECTION B.V.

  Nizozemska

  MONTFLEURY SELECTION B.V., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cvetje, rezano. Deluje tudi v panogah cut flowers, flower boxes. Sedež podjetja je v kraju De Kwakel, Nizozemska.

 4. ROSES SANT JORDI GIRONA

  Španija

  ROSES SANT JORDI GIRONA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cvetje, rezano. Sedež podjetja je v kraju Vilassar De Mar, Španija.

 5. ASPIDISTRACOOPERATIVA

  Italija

  ASPIDISTRACOOPERATIVA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cvetje, rezano. Sedež podjetja je v kraju Angri, Italija.

 1. KYTICA-EXPRES S.R.O SLOVAKIA

  Češka Republika

  KYTICA-EXPRES S.R.O SLOVAKIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cvetje, rezano. Deluje tudi v panogah cut roses, artificial flower handicraft workshop, cut flowers. Sedež podjetja je v kraju Bečváry, Češka Republika.

 2. PALMEN24.DE INH. MARCO GIESE ECHTBLATTPALMEN

  Nemčija

  PALMEN24.DE INH. MARCO GIESE ECHTBLATTPALMEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Deluje tudi v panogah Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo, Stanovanjska oprema - dodatki in okrasni predmeti, Umetne rastline in sadje, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo, Stanovanjska oprema - dodatki in okrasni predmeti, Umetne rastline in sadje. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 1. FLOWERS BY POST UK

  Združena Kraljevina

  FLOWERS BY POST UK, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Cvetje, rezano. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 2. DIVAFLOR

  Ekvador

  DIVAFLOR, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cvetje, rezano. Sedež podjetja je v kraju Quito, Ekvador.

 3. FLORA 24, S.R.O.

  Češka Republika

  FLORA 24, S.R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cvetje, rezano. Deluje tudi v panogah cut roses. Sedež podjetja je v kraju Praha 9-Černý Most, Češka Republika.

 4. GORI SRL

  Italija

  GORI SRL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cvetoče rastline. Deluje tudi v panogah Cvetje, rezano, cut flowers, Cvetje, rezano, bouquets and floral compositions, cut roses. Sedež podjetja je v kraju Piano Di Mommio-Massarosa, Italija.

 5. LE MIMOSA

  Belgija

  LE MIMOSA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine. Deluje tudi v panogah Cvetličarstvo - materiali in potrebščine, Cvetje, rezano, Umetne rastline in sadje, Cvetličarstvo - materiali in potrebščine, Cvetje, rezano, Umetne rastline in sadje, creation of brides' bouquets. Sedež podjetja je v kraju Queue-Du-Bois, Belgija.

 6. NURROSEN.DE / KREITER & SCHECK GBR

  Nemčija

  NURROSEN.DE / KREITER & SCHECK GBR, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Cvetje. Deluje tudi v panogah Cvetje, rezano, Cvetje, rezano. Sedež podjetja je v kraju Burgdorf, Nemčija.

 7. EAGLE-LINK FLOWERS

  Kenija

  EAGLE-LINK FLOWERS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cvetje, rezano. Sedež podjetja je v kraju Nairobi, Kenija.

 8. TURKUAZ FLOWER

  Turčija

  TURKUAZ FLOWER, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cvetje, rezano. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 1. MAGIC FLORA

  Ukraijna

  MAGIC FLORA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cvetje, rezano. Deluje tudi v panogah wholesale flowers, cut flowers, indoor and outdoor plants. Sedež podjetja je v kraju Donetsk, Ukraijna.

 2. GOSPODARSTWO OGRODNICZE KALISIEWICZ ANDRZEJ I JANINA

  Poljska

  GOSPODARSTWO OGRODNICZE KALISIEWICZ ANDRZEJ I JANINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cvetje, rezano. Sedež podjetja je v kraju Książenice, Poljska.

 3. LOS ROSALES

  Španija

  LOS ROSALES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cvetje, rezano. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 4. FLOWERPOINT GMBH

  Švica

  FLOWERPOINT GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline. Sedež podjetja je v kraju Belpberg, Švica.

 5. BLUMENGROSSHANDEL FLORISTENDIENST PETRY GMBH

  Nemčija

  BLUMENGROSSHANDEL FLORISTENDIENST PETRY GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Sadje, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo, Sadje, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo. Sedež podjetja je v kraju Dinslaken, Nemčija.

 6. RUDOLF WEBER ORCHIDEEN GMBH

  Švica

  RUDOLF WEBER ORCHIDEEN GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline. Sedež podjetja je v kraju Basel, Švica.

 7. GERT HÖFER

  Nemčija

  GERT HÖFER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Sadje, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline iz rastlinjakov, Cvetje, rezano, Sadje, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline iz rastlinjakov, Cvetje, rezano. Sedež podjetja je v kraju Dresden, Nemčija.

 8. B. CORNUT FLEURISTE DE LA GARE

  Švica

  B. CORNUT FLEURISTE DE LA GARE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline. Sedež podjetja je v kraju Morges, Švica.

 9. SIGNORELLI ART & FLOWER CRAFT

  Italija

  SIGNORELLI ART & FLOWER CRAFT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cvetje, rezano. Sedež podjetja je v kraju Bresso, Italija.

 10. SAINT-FRANÇOIS-FLEURS SA

  Švica

  SAINT-FRANÇOIS-FLEURS SA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline. Sedež podjetja je v kraju Lausanne, Švica.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno