• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • cvetličarstvo - materiali in potrebščine

Rezultati za

Cvetličarstvo - materiali in potrebščine - Uvoz izvoz

 1. MOMENTS FLORIST

  Združena Kraljevina

  MOMENTS FLORIST, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Cvetličarstvo - materiali in potrebščine. Deluje tudi v panogah florists, funeral decorations. Sedež podjetja je v kraju Chester, Združena Kraljevina.

 2. TOP ROUWSTUK

  Nizozemska

  TOP ROUWSTUK, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Cvetličarstvo - materiali in potrebščine. Sedež podjetja je v kraju Heemskerk, Nizozemska.

 3. FLORISTERÍA LOLI

  Španija

  FLORISTERÍA LOLI, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cvetličarstvo - materiali in potrebščine. Deluje tudi v panogah floral crowns. Sedež podjetja je v kraju Granada, Španija.

 4. ZF SRL ZENO FIORI E PIANTE IN TUTTO IL MONDO

  Italija

  ZF SRL ZENO FIORI E PIANTE IN TUTTO IL MONDO, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Cvetličarstvo - materiali in potrebščine. Deluje tudi v panogah Cvetje, rezano, articles for florists, florists' accessories, Cvetje, rezano, distribution of cut flowers. Sedež podjetja je v kraju Ercolano, Italija.

 5. MIRYAM FLOWERS SRL

  Italija

  MIRYAM FLOWERS SRL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cvetličarstvo - materiali in potrebščine. Deluje tudi v panogah supplies for florists, supplies for wholesale florists, decorations for ceremonies, floral decorations. Sedež podjetja je v kraju Km 31,237-Castel Volturno, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. CREAM AND BROWNS FLORIST

  Združena Kraljevina

  CREAM AND BROWNS FLORIST, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Cvetličarstvo - materiali in potrebščine. Sedež podjetja je v kraju Middlesbrough, Združena Kraljevina.

 2. ILTA GLOBAL A.Ş.

  Turčija

  ILTA GLOBAL A.Ş., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cvetličarstvo - materiali in potrebščine. Deluje tudi v panogah pots of flowers. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 3. TECKNA BY FASANO

  Belgija

  TECKNA BY FASANO, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Cvetličarstvo - materiali in potrebščine. Deluje tudi v panogah Pogrebna podjetja - artikli, ribbon for florists, ribbons for printers, film for printing, Pogrebna podjetja - artikli. Sedež podjetja je v kraju Overijse, Belgija.

 4. BLUMEN-PARADIES VETTER GMBH & CO.KG

  Nemčija

  BLUMEN-PARADIES VETTER GMBH & CO.KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cvetličarstvo - materiali in potrebščine. Sedež podjetja je v kraju Freiburg, Nemčija.

 5. BETSEYS BLOOMS

  Združena Kraljevina

  BETSEYS BLOOMS, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Cvetličarstvo - materiali in potrebščine. Deluje tudi v panogah weddings, events, funeral services. Sedež podjetja je v kraju Kirkcudbright, Združena Kraljevina.

 1. EUROFLORA SRL

  Italija

  EUROFLORA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cvetličarstvo - materiali in potrebščine. Deluje tudi v panogah pots, cockades, artificial plants, articles for florists. Sedež podjetja je v kraju Carate Brianza, Italija.

 2. SHENZHEN MAXUNI TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kitajska

  SHENZHEN MAXUNI TECHNOLOGY CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cvetličarstvo - materiali in potrebščine. Sedež podjetja je v kraju Shenzhen, Kitajska.

 1. PFLANZWERK

  Nemčija

  PFLANZWERK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cvetličarstvo - materiali in potrebščine. Sedež podjetja je v kraju Neukirchen-Vluyn, Nemčija.

 2. ARREDAMENTI FLOREALI MUSETTI SRL

  Italija

  ARREDAMENTI FLOREALI MUSETTI SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Rastline. Deluje tudi v panogah Cvetličarstvo - materiali in potrebščine, bouquets and floral compositions, Cvetličarstvo - materiali in potrebščine, ornamental specimen trees, decorations for ceremonies. Sedež podjetja je v kraju Lido Di Camaiore-Camaiore, Italija.

 3. LARA ANDALUCÍA S.A.

  Španija

  LARA ANDALUCÍA S.A., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cvetličarstvo - materiali in potrebščine. Deluje tudi v panogah wholesale florist accessories, articles for florists, supplies for public premises, furnishing accessories. Sedež podjetja je v kraju Sevilla, Španija.

 4. LE MIMOSA

  Belgija

  LE MIMOSA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine. Deluje tudi v panogah Cvetličarstvo - materiali in potrebščine, Cvetje, rezano, Umetne rastline in sadje, Cvetličarstvo - materiali in potrebščine, Cvetje, rezano, Umetne rastline in sadje, creation of brides' bouquets. Sedež podjetja je v kraju Queue-Du-Bois, Belgija.

 5. HERBS BARCELONA

  Španija

  HERBS BARCELONA, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Cvetličarstvo - materiali in potrebščine. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 6. FLOWERS & PLANTS CO.

  Združena Kraljevina

  FLOWERS & PLANTS CO., je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Cvetličarstvo - materiali in potrebščine. Deluje tudi v panogah flower decorations, displays for weddings, artificial plants. Sedež podjetja je v kraju Kensington-London, Združena Kraljevina.

 7. FLOWER DELIVERY

  Združena Kraljevina

  FLOWER DELIVERY, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cvetličarstvo - materiali in potrebščine. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 8. H.U. SCHEULEN GMBH & CO. KG

  Nemčija

  H.U. SCHEULEN GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cvetličarstvo - materiali in potrebščine. Deluje tudi v panogah decorative items, gift items. Sedež podjetja je v kraju Mönchengladbach, Nemčija.

 1. ATREZO FLORISTAS

  Španija

  ATREZO FLORISTAS, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Cvetličarstvo - materiali in potrebščine. Sedež podjetja je v kraju Granada, Španija.

 2. GEM SUPPLIES INTERNATIONAL LTD

  Združena Kraljevina

  GEM SUPPLIES INTERNATIONAL LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cvetličarstvo - materiali in potrebščine. Deluje tudi v panogah florists' accessories, ribbon for florists, supplies for florists. Sedež podjetja je v kraju Billingham, Združena Kraljevina.

 3. EL JARDÍ D'ESTHER

  Španija

  EL JARDÍ D'ESTHER, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Cvetličarstvo - materiali in potrebščine. Sedež podjetja je v kraju Xàtiva, Španija.

 4. ROOBOS BLOEMEN GROOTHANDEL

  Nizozemska

  ROOBOS BLOEMEN GROOTHANDEL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cvetličarstvo - materiali in potrebščine. Deluje tudi v panogah wholesale flowers, wholesale florist accessories, supplies for wholesale florists, wholesale of plants. Sedež podjetja je v kraju Honselersdijk, Nizozemska.

 5. GÖRGES GMBH & CO.KG

  Nemčija

  GÖRGES GMBH & CO.KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cvetličarstvo - materiali in potrebščine. Deluje tudi v panogah overprinting labels, tissue paper, business cards, self-adhesive labels. Sedež podjetja je v kraju Neustadt, Nemčija.

 6. MAISON BEAUFRERE

  Francija

  MAISON BEAUFRERE, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Cvetličarstvo - materiali in potrebščine. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 7. FRAGRANCE FLEURS & CRÉATION

  Švica

  FRAGRANCE FLEURS & CRÉATION, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Cvetličarstvo - materiali in potrebščine. Deluje tudi v panogah wedding cake decorations, creation of brides' bouquets. Sedež podjetja je v kraju Lausanne, Švica.

 8. I.S. SUNDRIES

  Združena Kraljevina

  I.S. SUNDRIES, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cvetličarstvo - materiali in potrebščine. Deluje tudi v panogah Cvetje, Cvetje. Sedež podjetja je v kraju Peterborough, Združena Kraljevina.

 9. ROSE NOIRE

  Belgija

  ROSE NOIRE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Cvetličarstvo - materiali in potrebščine. Deluje tudi v panogah florists, creation of brides' bouquets. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 10. ROSES ONLY LONDON

  Združena Kraljevina

  ROSES ONLY LONDON, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Cvetličarstvo - materiali in potrebščine. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno