• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • deserti na osnovi mleka

Rezultati za

Deserti na osnovi mleka - Uvoz izvoz

 1. GILFI

  Belgija

  Verified by europages badge

  GILFI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Deserti na osnovi mleka. Deluje tudi v panogah Sladoled in sorbet, Ice-cream manufacturer, Sladoled in sorbet, Ice-cream, ice-cream dessert, ice cream cakes, ice cream, Ice-cream manufacturer, Ice-cream supplier. Sedež podjetja je v kraju Francorchamps, Belgija.

 2. CARLA EPICES ET PRODUITS ALIMENTAIRES

  Francija

  Verified by europages badge

  CARLA EPICES ET PRODUITS ALIMENTAIRES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dišave, ekstrakti in začimbe. Deluje tudi v panogah Pijače, Deserti na osnovi mleka, Juhe, Kruh, Pijače, Deserti na osnovi mleka, Juhe, Kruh. Sedež podjetja je v kraju La Claquette, Francija.

 3. GULSENOGLU BAKLAVA

  Turčija

  GULSENOGLU BAKLAVA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Deserti na osnovi mleka. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 4. KOMET GEROLF PÖHLE & CO. GMBH

  Nemčija

  KOMET GEROLF PÖHLE & CO. GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Deserti na osnovi mleka. Sedež podjetja je v kraju Großpostwitz, Nemčija.

 5. REVALA LTD

  Estonija

  REVALA LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sladoled in sorbet. Deluje tudi v panogah Kondenzirano mleko in mleko v prahu, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Pripravljanje sladoleda - stroji in oprema, Deserti na osnovi mleka, Kondenzirano mleko in mleko v prahu, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Pripravljanje sladoleda - stroji in oprema, Deserti na osnovi mleka. Sedež podjetja je v kraju Keila, Estonija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. LE PETIT BASQUE

  Francija

  LE PETIT BASQUE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Deserti na osnovi mleka. Deluje tudi v panogah yoghurt manufacture, Sheep's milk, sheep. Sedež podjetja je v kraju Saint Medard D'eyrans, Francija.

 2. NAZLI LOKMA IZMIR

  Turčija

  NAZLI LOKMA IZMIR, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Deserti na osnovi mleka. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 3. LOKMACI IZMIR

  Turčija

  LOKMACI IZMIR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Deserti na osnovi mleka. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 4. RAMON SIRVENT CRUZ

  Španija

  RAMON SIRVENT CRUZ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Deserti na osnovi mleka. Deluje tudi v panogah wholesale of ice-creams. Sedež podjetja je v kraju Murcia, Španija.

 5. SANTA GADEA

  Španija

  SANTA GADEA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Deserti na osnovi mleka. Sedež podjetja je v kraju Burgos, Španija.

 1. GRANJA EL PRAT

  Španija

  GRANJA EL PRAT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Deserti na osnovi mleka. Deluje tudi v panogah fresh pasteurised milk, natural yoghurt, puddings, fresh cheeses. Sedež podjetja je v kraju Ametlla Del Valles, L, Španija.

 2. DIDESS

  Belgija

  DIDESS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Keksi in pecivo. Deluje tudi v panogah Deserti na osnovi mleka, Keksi, Deserti na osnovi mleka, savoury cake, Keksi, dry pastries. Sedež podjetja je v kraju Lille, Belgija.

 1. YONEST, TRUE YOGURT, LDA

  Portugalska

  YONEST, TRUE YOGURT, LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Deserti na osnovi mleka. Deluje tudi v panogah feta cheese, packaging. Sedež podjetja je v kraju Venda Do Pinheiro, Portugalska.

 2. AGRODOUBS

  Francija

  AGRODOUBS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gotova jedila, zmrznjena. Deluje tudi v panogah Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Mešani kolači, Deserti na osnovi mleka, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Mešani kolači, Deserti na osnovi mleka, basic food preparations for patisseries. Sedež podjetja je v kraju Flagey, Francija.

 3. TINE SA

  Norveška

  TINE SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Smetana. Deluje tudi v panogah Deserti na osnovi mleka, Sokovi, sadni, Mlečni izdelki, Deserti na osnovi mleka, Sokovi, sadni, Mlečni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Oslo, Norveška.

 4. HUNER LOKMA

  Turčija

  HUNER LOKMA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Deserti na osnovi mleka. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 5. DE PARIS A BREST

  Francija

  DE PARIS A BREST, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Deserti na osnovi mleka. Deluje tudi v panogah deserts. Sedež podjetja je v kraju Lorient, Francija.

 6. DS DESSERT

  Francija

  DS DESSERT, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Deserti na osnovi mleka. Deluje tudi v panogah prepared dessert mixtures for institutions, Wholesale production and sales. Sedež podjetja je v kraju La Seyne-Sur-Mer, Francija.

 7. IGNACE

  Belgija

  IGNACE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh, torte in peciva. Deluje tudi v panogah Kruh, Deserti na osnovi mleka, Kruh, confectionery, Deserti na osnovi mleka. Sedež podjetja je v kraju Roeselare, Belgija.

 8. BAYERISCHE MILCHINDUSTRIE EG

  Nemčija

  BAYERISCHE MILCHINDUSTRIE EG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sir. Deluje tudi v panogah Hrana in pijača - komponente, Mlečni izdelki, Deserti na osnovi mleka, Hrana in pijača - komponente, Mlečni izdelki, Deserti na osnovi mleka. Sedež podjetja je v kraju Landshut, Nemčija.

 1. SOLE PROPRIETOR MINKEVICH ALEXANDER

  Belorusija

  SOLE PROPRIETOR MINKEVICH ALEXANDER, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Družbe tveganega kapitala. Deluje tudi v panogah Deserti na osnovi mleka, coffee blends for bars, Deserti na osnovi mleka, coffee blends for restaurants, coffee beverages. Sedež podjetja je v kraju Minsk, Belorusija.

 2. PASTIERA GIDA

  Turčija

  PASTIERA GIDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Deserti na osnovi mleka. Deluje tudi v panogah wholesale of ice-creams. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. AZERI IZMIR LOKMA

  Turčija

  AZERI IZMIR LOKMA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Deserti na osnovi mleka. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 4. CASA GRANDE DE XANCEDA

  Španija

  CASA GRANDE DE XANCEDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Deserti na osnovi mleka. Deluje tudi v panogah organic yogurt, organic cheese. Sedež podjetja je v kraju Mesía, Španija.

 5. VERBAU

  Belgija

  VERBAU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Deserti na osnovi mleka. Deluje tudi v panogah ice-cream dessert. Sedež podjetja je v kraju Leuze-en-hainaut, Belgija.

 6. BACCO S.R.L.

  Italija

  BACCO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Slaščice brez čokolade. Deluje tudi v panogah Deserti na osnovi mleka, Drobno pecivo, Deserti na osnovi mleka, Drobno pecivo. Sedež podjetja je v kraju Bronte, Italija.

 7. La Roche Laitiere

  Francija

  La Roche Laitiere, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Deserti na osnovi mleka. Deluje tudi v panogah cheeses and dairy products. Sedež podjetja je v kraju Brulain, Francija.

 8. HERMAN DESSERTS

  Belgija

  HERMAN DESSERTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Deserti na osnovi mleka. Deluje tudi v panogah Kakav in čokolada, tiramisu, Kakav in čokolada. Sedež podjetja je v kraju Oostende, Belgija.

 9. DE ZEUTEHOEVE

  Belgija

  DE ZEUTEHOEVE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Deserti na osnovi mleka. Deluje tudi v panogah fresh pasteurised milk. Sedež podjetja je v kraju Puurs, Belgija.

 10. GLACES DESMET

  Belgija

  GLACES DESMET, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Deserti na osnovi mleka. Sedež podjetja je v kraju Petit-enghien, Belgija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno