• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • dilatacijska tesnila- železne kovine

Rezultati za

Dilatacijska tesnila- železne kovine - Uvoz izvoz

 1. TROEGER GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  TROEGER GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Veitshöchheim, Nemčija.

 2. FELLNER BODENSYSTEME FÜR GEWERBE UND INDUSTRIE GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  FELLNER BODENSYSTEME FÜR GEWERBE UND INDUSTRIE GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Nürnberg, Nemčija.

 3. MIHLA INSAAT MALZEMELERI SAN VE TIC LTD STI

  Turčija

  Verified by europages badge

  MIHLA INSAAT MALZEMELERI SAN VE TIC LTD STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Pršne kabine, Prenosna motorna orodja, za gradbeništvo, Kopalniški dodatki, Omarice, kopalniške, Kopalnice - pohištvo in oprema, Dilatacijska tesnila, železne kovine, mechanical anchor, suspended ceiling accessories, chemical anchor. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. 3KS PROFILE GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  3KS PROFILE GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Simbach, Nemčija.

 5. MÜLLER FUGENSYSTEME GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  MÜLLER FUGENSYSTEME GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Rammenau, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ESN BAUPROFILE GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  ESN BAUPROFILE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Dietersburg, Nemčija.

 2. ALUBAU-METALLBAU SONNLEITNER E.U.

  Avstrija

  ALUBAU-METALLBAU SONNLEITNER E.U., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Böheimkirchen, Avstrija.

 3. PRO-FIL KUNSTSTOFF GMBH

  Avstrija

  PRO-FIL KUNSTSTOFF GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Wernberg, Avstrija.

 4. KÖLBL WOLFGANG - DIENSTLEISTUNGS BAU- UND ABDICHTUNGSHANDEL

  Avstrija

  KÖLBL WOLFGANG - DIENSTLEISTUNGS BAU- UND ABDICHTUNGSHANDEL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Trumau, Avstrija.

 5. NIEWIELITH BODENSYSTEME GMBH

  Nemčija

  NIEWIELITH BODENSYSTEME GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Laer, Nemčija.

 1. LECO LAGERTECHNIK AG

  Švica

  LECO LAGERTECHNIK AG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Nussbaumen B. Baden, Švica.

 2. INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC

  Rusija

  INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevni zvezniki (fitingi) - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi iz nerjavečega jekla, Plinovodi in naftovodi - instalacije, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Cevke in cevi iz nerjavečega jekla, Plinovodi in naftovodi - instalacije, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Dilatacijska tesnila, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Bugulma, Rusija.

 1. ISURKAI, S.L.

  Španija

  ISURKAI, S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila, železne kovine. Deluje tudi v panogah rubber compensators, expansion joints. Sedež podjetja je v kraju Sondika, Španija.

 2. SEIRIS-SA

  Francija

  SEIRIS-SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila, železne kovine. Deluje tudi v panogah expansion compensators, metal expansion joints. Sedež podjetja je v kraju Le Coudray Montceaux, Francija.

 3. NEXA S.P.A.

  Italija

  NEXA S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila, železne kovine. Deluje tudi v panogah Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Fitingi, kovinski, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Fitingi, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Zocco Di Erbusco, Italija.

 4. MACOGA METAL EXPANSION JOINTS

  Španija

  MACOGA METAL EXPANSION JOINTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila, železne kovine. Deluje tudi v panogah metal expansion joints. Sedež podjetja je v kraju Ordenes, Španija.

 5. CORTARTEC, LDA

  Portugalska

  CORTARTEC, LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila, železne kovine. Deluje tudi v panogah anchorage, expansion joints. Sedež podjetja je v kraju Calle Neville, Portugalska.

 6. ĐURO ĐAKOVIĆ KOMPENZATORI D.O.O.

  Hrvaška

  ĐURO ĐAKOVIĆ KOMPENZATORI D.O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila, železne kovine. Deluje tudi v panogah expansion joints. Sedež podjetja je v kraju Slavonski Brod, Hrvaška.

 7. L.G. LAVORAZIONE GOMMA

  Italija

  L.G. LAVORAZIONE GOMMA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gummitätningar. Deluje tudi v panogah Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Bergamo, Italija.

 8. ZETAEFFE S.N.C. DI MAURIZIO FUMAGALLI E C.

  Italija

  ZETAEFFE S.N.C. DI MAURIZIO FUMAGALLI E C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gummitätningar. Deluje tudi v panogah Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Cambiago, Italija.

 1. ELCOMIN S.R.L.

  Italija

  ELCOMIN S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gummitätningar. Deluje tudi v panogah Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Paratico, Italija.

 2. GUARNITALIA S.P.A.

  Italija

  GUARNITALIA S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gummitätningar. Deluje tudi v panogah Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Paese, Italija.

 3. EFFEGI S.R.L.

  Italija

  EFFEGI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tesnila in podložni material, nepremočljivi. Deluje tudi v panogah Gummitätningar, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Gummitätningar, Dilatacijska tesnila, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Palazzolo Sull'oglio, Italija.

 4. EUROGOMMA S.R.L.

  Italija

  EUROGOMMA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vbrizgavanje gume in umetnih mas. Deluje tudi v panogah Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Bosisio Parini, Italija.

 5. EME S.N.C. DI ANTONIO CIRILLO & C.

  Italija

  EME S.N.C. DI ANTONIO CIRILLO & C., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Umetne mase - obloge in laminati. Deluje tudi v panogah Vbrizgavanje gume in umetnih mas, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Vbrizgavanje gume in umetnih mas, Dilatacijska tesnila, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Arese, Italija.

 6. F.P. MODENA S.R.L.

  Italija

  F.P. MODENA S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Gummitätningar. Deluje tudi v panogah Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Bastiglia, Italija.

 7. BADANO MELCHIORRE & C.

  Italija

  BADANO MELCHIORRE & C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gummitätningar. Deluje tudi v panogah Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Genova, Italija.

 8. UNIGOMMA S.R.L.

  Italija

  UNIGOMMA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gummitätningar. Deluje tudi v panogah Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Villongo, Italija.

 9. TECHNOSEAL

  Italija

  TECHNOSEAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tesnila in podložni material, nepremočljivi. Deluje tudi v panogah Gummitätningar, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Gummitätningar, Dilatacijska tesnila, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Vimercate, Italija.

 10. FCE GOMMA S.R.L.

  Italija

  FCE GOMMA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tesnila in podložni material, nepremočljivi. Deluje tudi v panogah Gummitätningar, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Gummitätningar, Dilatacijska tesnila, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Turate, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno