• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • dilatacijska tesnila- železne kovine

Rezultati za

Dilatacijska tesnila- železne kovine - Uvoz izvoz

 1. FELLNER BODENSYSTEME FÜR GEWERBE UND INDUSTRIE GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  FELLNER BODENSYSTEME FÜR GEWERBE UND INDUSTRIE GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Nürnberg, Nemčija.

 2. TROEGER GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  TROEGER GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Veitshöchheim, Nemčija.

 3. 3KS PROFILE GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  3KS PROFILE GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Simbach, Nemčija.

 4. MÜLLER FUGENSYSTEME GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  MÜLLER FUGENSYSTEME GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Rammenau, Nemčija.

 5. ESN BAUPROFILE GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  ESN BAUPROFILE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Dietersburg, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. KÖLBL WOLFGANG - DIENSTLEISTUNGS BAU- UND ABDICHTUNGSHANDEL

  Avstrija

  KÖLBL WOLFGANG - DIENSTLEISTUNGS BAU- UND ABDICHTUNGSHANDEL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Trumau, Avstrija.

 2. ALUBAU-METALLBAU SONNLEITNER E.U.

  Avstrija

  ALUBAU-METALLBAU SONNLEITNER E.U., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Böheimkirchen, Avstrija.

 3. PRO-FIL KUNSTSTOFF GMBH

  Avstrija

  PRO-FIL KUNSTSTOFF GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Wernberg, Avstrija.

 4. LECO LAGERTECHNIK AG

  Švica

  LECO LAGERTECHNIK AG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Nussbaumen B. Baden, Švica.

 5. NIEWIELITH BODENSYSTEME GMBH

  Nemčija

  NIEWIELITH BODENSYSTEME GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Laer, Nemčija.

 1. INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC

  Rusija

  INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevni zvezniki (fitingi) - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi iz nerjavečega jekla, Plinovodi in naftovodi - instalacije, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Cevke in cevi iz nerjavečega jekla, Plinovodi in naftovodi - instalacije, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Dilatacijska tesnila, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Bugulma, Rusija.

 2. SEIRIS-SA

  Francija

  SEIRIS-SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila, železne kovine. Deluje tudi v panogah expansion compensators, metal expansion joints. Sedež podjetja je v kraju Le Coudray Montceaux, Francija.

 1. ISURKAI, S.L.

  Španija

  ISURKAI, S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila, železne kovine. Deluje tudi v panogah rubber compensators, expansion joints. Sedež podjetja je v kraju Sondika, Španija.

 2. NEXA S.P.A.

  Italija

  NEXA S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila, železne kovine. Deluje tudi v panogah Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Fitingi, kovinski, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Fitingi, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Zocco Di Erbusco, Italija.

 3. MACOGA METAL EXPANSION JOINTS

  Španija

  MACOGA METAL EXPANSION JOINTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila, železne kovine. Deluje tudi v panogah metal expansion joints. Sedež podjetja je v kraju Ordenes, Španija.

 4. CORTARTEC, LDA

  Portugalska

  CORTARTEC, LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila, železne kovine. Deluje tudi v panogah anchorage, expansion joints. Sedež podjetja je v kraju Calle Neville, Portugalska.

 5. G.S HIGH-TECHER CO., LTD.

  Južna Koreja

  G.S HIGH-TECHER CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila, železne kovine. Deluje tudi v panogah expansion joints, pipe couplings. Sedež podjetja je v kraju Busan, Južna Koreja.

 6. ĐURO ĐAKOVIĆ KOMPENZATORI D.O.O.

  Hrvaška

  ĐURO ĐAKOVIĆ KOMPENZATORI D.O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila, železne kovine. Deluje tudi v panogah expansion joints. Sedež podjetja je v kraju Slavonski Brod, Hrvaška.

 7. L.G. LAVORAZIONE GOMMA

  Italija

  L.G. LAVORAZIONE GOMMA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gummitätningar. Deluje tudi v panogah Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Bergamo, Italija.

 8. TECNOGOMMA S.R.L.

  Italija

  TECNOGOMMA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrija pijač - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Gummitätningar, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Gummitätningar, Dilatacijska tesnila, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Montebello Vicentino, Italija.

 1. BER - PA S.R.L.

  Italija

  BER - PA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tesnila in podložni material, nepremočljivi. Deluje tudi v panogah Gummitätningar, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Gummitätningar, Dilatacijska tesnila, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Capriolo, Italija.

 2. GOLDEN EAGLE FLUID MACHINERY CO., LTD

  Kitajska

  GOLDEN EAGLE FLUID MACHINERY CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Zhangjiagang, Kitajska.

 3. AERRE DI RADAELLI SERGIO

  Italija

  AERRE DI RADAELLI SERGIO, ki deluje v panogi Gummitätningar. Deluje tudi v panogah Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Arosio, Italija.

 4. AMPLA S.R.L.

  Italija

  AMPLA S.R.L., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Plastgjutning. Deluje tudi v panogah Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Aicurzio, Italija.

 5. EUROGOMMA S.R.L.

  Italija

  EUROGOMMA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vbrizgavanje gume in umetnih mas. Deluje tudi v panogah Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Bosisio Parini, Italija.

 6. COEMI S.R.L.

  Italija

  COEMI S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Dilatacijska tesnila, železne kovine, Fitingi, kovinski, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Fitingi, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Peschiera Borromeo, Italija.

 7. TECNOFLANGE DI CATELAN ANTONIO

  Italija

  TECNOFLANGE DI CATELAN ANTONIO, ki deluje v panogi Industrijska izdelava pip. Deluje tudi v panogah Flänsar, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Flänsar, Dilatacijska tesnila, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Vicenza, Italija.

 8. FUTURA GOMM S.R.L.

  Italija

  FUTURA GOMM S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gummitätningar. Deluje tudi v panogah Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Paratico, Italija.

 9. GUARNITALIA S.P.A.

  Italija

  GUARNITALIA S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gummitätningar. Deluje tudi v panogah Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Paese, Italija.

 10. EME S.N.C. DI ANTONIO CIRILLO & C.

  Italija

  EME S.N.C. DI ANTONIO CIRILLO & C., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Umetne mase - obloge in laminati. Deluje tudi v panogah Vbrizgavanje gume in umetnih mas, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Vbrizgavanje gume in umetnih mas, Dilatacijska tesnila, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Arese, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno