• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • dizelski motorji

Rezultati za

Dizelski motorji - Uvoz izvoz

 1. IRM DIESELPARTS

  Francija

  Verified by europages badge

  IRM DIESELPARTS, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Dizelski motorji. Deluje tudi v panogah Valve grinding machines, Thermostatic valves, Test bench, Servo gear motors, Solenoid valves, Tecjet, Maintenance and sale of speed regulators, Training sessions on regulators, Heinzmann. Sedež podjetja je v kraju Saint Pol Sur Mer, Francija.

 2. EPS ELECTRIC POWER SYSTEMS GMBH

  Avstrija

  Verified by europages badge

  EPS ELECTRIC POWER SYSTEMS GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Dizelski motorji. Sedež podjetja je v kraju Maria Anzbach, Avstrija.

 3. ELLAG D.O.O.

  Slovenija

  We are exclusive Kubota dealer, distributing industrial diesel engines, gas engines and spare parts. You will find us working in Slovenia, Croatia, Bosnia and Herzegovina, Serbia, Montenegro and Macedonia, where you can find subsidiary distribution web and servicing facilities. Zastopnik industrijskih motorjev, originalnih rezervnih delov, motornega olja in maziv japonskega proizvajalca Kubota. Prisotni smo v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Srbiji, Črni gori ter Makedoniji, kjer lahko najdete distribucijsko mrežo ter servisno dejavnost. Novost v našem programu so tudi mali štirikolesni prekucniki proizvajalca Muck-Truck, ki so enostavni za uporabo ter nepogrešljivi v gradbeništvu in komunalnih delih, vrtnih opravilih, ter ostalih zemeljskih delih.

 4. ATLAS NRG TECH, S.L.

  Španija

  ATLAS NRG TECH, S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Generatorji elektrike. Deluje tudi v panogah Električni generatorji, Energijski viri - obnovljivi, Dizelski motorji, Električni generatorji, Energijski viri - obnovljivi, Dizelski motorji, soundproof casings. Sedež podjetja je v kraju El Albujón-Murcia, Španija.

 5. ALFAMARINESPAREPARTS

  Nizozemska

  ALFAMARINESPAREPARTS, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Navigeringselektronik. Deluje tudi v panogah Dizelski motorji, motorcycles, Dizelski motorji, industrial sprayers. Sedež podjetja je v kraju Amersfoort, Nizozemska.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ALFA GENERATORS SL

  Španija

  ALFA GENERATORS SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Generatorji elektrike. Deluje tudi v panogah Električna energija - zbiranje, Električni generatorji, Energijski viri - obnovljivi, Dizelski motorji, Električna energija - zbiranje, Električni generatorji, Energijski viri - obnovljivi, Dizelski motorji. Sedež podjetja je v kraju Los Alcázares-Murcia, Španija.

 2. GERMAN INDUSTRY PARTS

  Nemčija

  GERMAN INDUSTRY PARTS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Dizelski motorji. Deluje tudi v panogah Ventili za motorje z notranjim izgorevanjem, valves, Control cables (elec.), Ventili za motorje z notranjim izgorevanjem, helicopter part. Sedež podjetja je v kraju Ludenscheid, Nemčija.

 3. NELLOS AG

  Švica

  NELLOS AG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Dizelski motorji. Sedež podjetja je v kraju Brittnau, Švica.

 4. AYKA OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turčija

  AYKA OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kmetijstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Dizelski motorji, motor hoes for gardening, mower for motorised cultivators, petrol engines, Dizelski motorji. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 5. NEP (UK) LTD.

  Združena Kraljevina

  NEP (UK) LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dizelski motorji. Sedež podjetja je v kraju West Molesey, Združena Kraljevina.

 1. STARDEX DIESEL

  Estonija

  STARDEX DIESEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dizelski motorji. Deluje tudi v panogah common rail systems for diesel engines, pump injector system for diesel engines, test benches for diesel pumps. Sedež podjetja je v kraju Tallinn, Estonija.

 2. DIESELDB

  Romunija

  DIESELDB, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Dizelski motorji. Deluje tudi v panogah pump injector system for diesel engines. Sedež podjetja je v kraju Bucuresti, Romunija.

 1. TURBOWORKS LTD

  Združena Kraljevina

  TURBOWORKS LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Dizelski motorji. Deluje tudi v panogah Avtomobili, reconditioning of turbochargers, autos, Auto parts, Avtomobili. Sedež podjetja je v kraju Turboworks Ltd, Združena Kraljevina.

 2. HAMOFA INDUSTRIAL ENGINES

  Belgija

  HAMOFA INDUSTRIAL ENGINES, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Dizelski motorji. Deluje tudi v panogah industrial motors, engine overhaul. Sedež podjetja je v kraju Hamont, Belgija.

 3. HOFMANN-SCHRANTZ G.M.B.H.

  Avstrija

  HOFMANN-SCHRANTZ G.M.B.H., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Dizelski motorji. Sedež podjetja je v kraju Rannersdorf, Avstrija.

 4. TRUFLO AIR MOVEMENT LIMITED

  Združena Kraljevina

  TRUFLO AIR MOVEMENT LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vozila na električni pogon. Deluje tudi v panogah Dizelski motorji, Dizelski motorji, HVAC ventilationssystem, axial fans. Sedež podjetja je v kraju Tipton, Združena Kraljevina.

 5. BÜCKER & ESSING GMBH

  Nemčija

  BÜCKER & ESSING GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Dizelski motorji. Sedež podjetja je v kraju Lingen (ems), Nemčija.

 6. YANGZHOU YONGCAI MACHINERY CO., LTD.

  Kitajska

  YANGZHOU YONGCAI MACHINERY CO., LTD., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Dizelski motorji. Deluje tudi v panogah Električni generatorji, Električni generatorji, diesel-powered electric generating sets. Sedež podjetja je v kraju Xiannv Town, Yangzhou City, Kitajska.

 7. ENERGEN CO., LTD.

  Južna Koreja

  ENERGEN CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dizelski motorji. Sedež podjetja je v kraju Gyongsangnam-Do, Južna Koreja.

 8. COZUM MAKINA

  Turčija

  COZUM MAKINA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Dizelski motorji. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 1. TIMIK AGRICULTURAL LIMITED

  Združena Kraljevina

  TIMIK AGRICULTURAL LIMITED, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Dizelski motorji. Sedež podjetja je v kraju Southampton, Združena Kraljevina.

 2. CERDIESEL SPA

  Italija

  CERDIESEL SPA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Dizelski motorji. Deluje tudi v panogah marine engines, diesel engines for farm machinery, industrial motors, engine spares. Sedež podjetja je v kraju Rimini, Italija.

 3. SECODI ILE DE FRANCE

  Francija

  SECODI ILE DE FRANCE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Dizelski motorji. Deluje tudi v panogah marine diesel engines, diesel engine maintenance, replacement parts for diesel engines. Sedež podjetja je v kraju Bondoufle, Francija.

 4. AS DI VITO LABRUNA E C. SAS

  Italija

  AS DI VITO LABRUNA E C. SAS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Dizelski motorji. Deluje tudi v panogah Fartygsmotorer, Žerjavi, konzolni, generating sets, Fartygsmotorer, overhead platforms, Žerjavi, konzolni. Sedež podjetja je v kraju Monopoli, Italija.

 5. R DIESEL SRLS

  Italija

  R DIESEL SRLS, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Dizelski motorji. Deluje tudi v panogah Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli, injectors for motors, injection pumps for engines, spare parts, Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli. Sedež podjetja je v kraju Salerno, Italija.

 6. MARANT MOTORTECHNIEK

  Nizozemska

  MARANT MOTORTECHNIEK, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Dizelski motorji. Sedež podjetja je v kraju Waardenburg, Nizozemska.

 7. HUNTER

  Belgija

  HUNTER, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Izletniški čolni - sestavni deli, motorji in oprema. Deluje tudi v panogah Dizelski motorji, Plinski motorji, Dizelski motorji, Plinski motorji, Design, development and manufacturing of generators, pumps. Sedež podjetja je v kraju Antwerpen, Belgija.

 8. ANADOLU MOTOR URETIM VE PAZARLAMA A.S

  Turčija

  ANADOLU MOTOR URETIM VE PAZARLAMA A.S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dizelski motorji. Deluje tudi v panogah small powered farm machines, motor pumps. Sedež podjetja je v kraju Kocaeli, Turčija.

 9. SPARTEK

  Turčija

  SPARTEK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Viličarji. Deluje tudi v panogah Dizelski motorji, forklift truck, forklifts for transport uses, Dizelski motorji. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 10. SISMAK DIESEL PUMP SPARE PARTS CO.LTD

  Turčija

  SISMAK DIESEL PUMP SPARE PARTS CO.LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dizelski motorji. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno