• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • dragi kamni in minerali

Rezultati za

Dragi kamni in minerali - Uvoz izvoz

 1. BALTICAMBRE

  Francija

  BALTICAMBRE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Bižuterije z nepristnim nakitom. Deluje tudi v panogah Dragi kamni in minerali, Dragi in poldragi kamni in biseri, Dragi kamni in minerali, Dragi in poldragi kamni in biseri, amber, Amber jewellery. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 2. KAT SAPPHIRES LTD

  Mauricius

  KAT SAPPHIRES LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dragi kamni in minerali. Deluje tudi v panogah sapphires. Sedež podjetja je v kraju Port Louis, Mauricius.

 3. DOSTKAR MINING

  Turčija

  DOSTKAR MINING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dragi kamni in minerali. Deluje tudi v panogah Pridobivanje rude, Pridobivanje rude, opals, bentonite, cornelian. Sedež podjetja je v kraju Torbali, Izmir, Turčija.

 4. FREDIANI PIERRES PRECIEUSES

  Francija

  FREDIANI PIERRES PRECIEUSES, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Dragi kamni. Deluje tudi v panogah Dragi in poldragi kamni in biseri, Dragi kamni in minerali, Dragi in poldragi kamni in biseri, Dragi kamni in minerali. Sedež podjetja je v kraju Nice, Francija.

 5. GOLD AND GEMS SRL

  Romunija

  GOLD AND GEMS SRL, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - nakit, dragi kamni in ure. Deluje tudi v panogah Dragi kamni in minerali, Dragi kamni in minerali, sapphires. Sedež podjetja je v kraju Ramnicu Valcea, Romunija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MINERAMA BENELUX

  Belgija

  MINERAMA BENELUX, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Bižuterije z nepristnim nakitom. Deluje tudi v panogah Dragi kamni in minerali, Dragi kamni in minerali, semi-precious stones. Sedež podjetja je v kraju Avennes, Belgija.

 2. NEW YORK COLLECTION S.R.L.

  Italija

  NEW YORK COLLECTION S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dragi kamni in minerali. Deluje tudi v panogah Zlatarstvo in izdelovalci srebrnega nakita, Bižuterije in draguljarstvo, Zlatarstvo in izdelovalci srebrnega nakita, Bižuterije in draguljarstvo. Sedež podjetja je v kraju Milano, Italija.

 3. STEIN DESIGN SAAR

  Nemčija

  STEIN DESIGN SAAR, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Dragi kamni in minerali. Sedež podjetja je v kraju Spiesen Elversberg, Nemčija.

 4. REYON

  Šrilanka

  REYON, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Organics - prehrana. Deluje tudi v panogah Dragi kamni in minerali, Dragi kamni in minerali, cinnamon. Sedež podjetja je v kraju Kandy, Šrilanka.

 5. ABBIN

  Belgija

  ABBIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dragi kamni in minerali. Deluje tudi v panogah Zidaki, fasadni, working with natural stones, kitchens, bathroom tops, Zidaki, fasadni. Sedež podjetja je v kraju Essen, Belgija.

 1. JASMINE EXPORTS

  Indija

  JASMINE EXPORTS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Dragi kamni. Deluje tudi v panogah Dragi kamni in minerali, gemstones for jewellery, semi-precious stone, Dragi kamni in minerali. Sedež podjetja je v kraju Jaipur, Indija.

 2. A BIJOUX

  Francija

  A BIJOUX, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Dragi kamni. Deluje tudi v panogah Dragi kamni in minerali, gems, jewellery, Dragi kamni in minerali, Costume jewellery. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 1. SIGMUND LINDNER GMBH

  Nemčija

  SIGMUND LINDNER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dragi kamni in minerali. Deluje tudi v panogah crystal balls, Polishing balls. Sedež podjetja je v kraju Warmensteinach, Nemčija.

 2. ASYA YATIRIM DANISMANLIK

  Turčija

  ASYA YATIRIM DANISMANLIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dragi kamni in minerali. Deluje tudi v panogah Investicije - svetovanje, Investicije - svetovanje, natural stone. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. BELTRAMI

  Belgija

  BELTRAMI, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Les, žagan in obeljen. Deluje tudi v panogah Les, neobeljen, Dragi kamni in minerali, Les, neobeljen, natural stone, Dragi kamni in minerali. Sedež podjetja je v kraju Harelbeke, Belgija.

 4. ROYAUME MINÉRAUX

  Maroko

  ROYAUME MINÉRAUX, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Dragi kamni in minerali. Deluje tudi v panogah Minerali, Minerali. Sedež podjetja je v kraju Meknes, Maroko.

 5. NM TRADE CORPORATIONS IN WORLD

  Združena Kraljevina

  NM TRADE CORPORATIONS IN WORLD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Dragi kamni in minerali. Deluje tudi v panogah Zlato, Diamanti, sale of petroleum products, Zlato, Diamanti. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 6. COMPAÑIA MINERA Y MARMOLERA S.A.

  Gvatemala

  COMPAÑIA MINERA Y MARMOLERA S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oniks. Deluje tudi v panogah Poldragi kamni, Dragi kamni in minerali, Ornamental stones, Poldragi kamni, Dragi kamni in minerali. Sedež podjetja je v kraju Guatemala, Gvatemala.

 7. ARAS ARSLAN MADEN INSAAT A.S

  Turčija

  ARAS ARSLAN MADEN INSAAT A.S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kamnine in rude. Deluje tudi v panogah Dragi kamni in minerali, Dragi kamni in minerali. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 8. STEIN-INSEL

  Nemčija

  STEIN-INSEL, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Dragi kamni in minerali. Deluje tudi v panogah Dragi kamni, healing amulets, minerals, gems, Dragi kamni. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 1. BUYGEMS NATURAL GEMSTONE

  Združene Države

  BUYGEMS NATURAL GEMSTONE, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Dragi kamni in minerali. Deluje tudi v panogah Dragi kamni, Dragi kamni. Sedež podjetja je v kraju Atlanta, Združene Države.

 2. SCHMID GETRÄNKEVERPACKUNGEN E.K

  Nemčija

  SCHMID GETRÄNKEVERPACKUNGEN E.K, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dragi kamni in minerali. Deluje tudi v panogah Minerali, Minerali. Sedež podjetja je v kraju Erdweg, Nemčija.

 3. YOOLIM GEMSTONE

  Tajska

  YOOLIM GEMSTONE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Trženje - raziskave. Deluje tudi v panogah Dragi kamni in minerali, gemstones for jewellery, precious and semi precious stones, Dragi kamni in minerali. Sedež podjetja je v kraju Bangkok, Tajska.

 4. MINERALS BASE AGENCY LIMITED

  Uganda

  MINERALS BASE AGENCY LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dragi kamni in minerali. Sedež podjetja je v kraju Kampala, Uganda.

 5. KÄMMERLING VIKTOR

  Nemčija

  KÄMMERLING VIKTOR, ki deluje v panogi Dragi kamni in minerali. Deluje tudi v panogah Dragi kamni, Nakit, urarstvo, zlatarstvo - stroji in oprema, diamonds cut, Dragi kamni, jewellery with emeralds, Nakit, urarstvo, zlatarstvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Idar-Oberstein, Nemčija.

 6. AMBER RAW GROUP

  Ukraijna

  AMBER RAW GROUP, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Dragi kamni in minerali. Sedež podjetja je v kraju Rivne, Ukraijna.

 7. LEIPFINGERBADER KG

  Nemčija

  LEIPFINGERBADER KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dragi kamni in minerali. Deluje tudi v panogah Minerali, Minerali. Sedež podjetja je v kraju Vatersdorf, Nemčija.

 8. EMIGON GEMS AND LAPIDARY

  Nigerija

  EMIGON GEMS AND LAPIDARY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dragi kamni in minerali. Deluje tudi v panogah Dragi kamni, gemstones for jewellery, working of precious gems, Dragi kamni. Sedež podjetja je v kraju Akure, Nigerija.

 9. MINERALS, RESOURCES-DEVELOPMENT S.A. ALEMANA

  Nemčija

  MINERALS, RESOURCES-DEVELOPMENT S.A. ALEMANA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dragi kamni in minerali. Deluje tudi v panogah Minerali, Minerali. Sedež podjetja je v kraju Freiburg Im Breisgau, Nemčija.

 10. JNK MINERALS

  Pakistan

  JNK MINERALS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Dragi kamni in minerali. Deluje tudi v panogah Draguljarstvo, applications for the mining industry, Draguljarstvo, gemstones for jewellery, cut diamonds. Sedež podjetja je v kraju Karachi, Pakistan.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno

Poiščite ponudbe za