• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • dragi kamni

Rezultati za

Dragi kamni - Uvoz izvoz

 1. PHOENIX IMPORT

  Nizozemska

  Verified by europages badge

  PHOENIX IMPORT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Dragi kamni. Deluje tudi v panogah Sveče, Draguljarstvo, incense burners, bracelets, semi-precious stones, essential oils, incense, Body care - products, Sveče. Sedež podjetja je v kraju Dalfsen, Nizozemska.

 2. ESSEPI DI MARCATO LEOPOLDO

  Italija

  Verified by europages badge

  ESSEPI DI MARCATO LEOPOLDO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bižuterije in draguljarstvo. Deluje tudi v panogah Bižuterije z nepristnim nakitom, Urarstvo, Dragi kamni, Bižuterije z nepristnim nakitom, Urarstvo, Dragi kamni. Sedež podjetja je v kraju Montegalda, Italija.

 3. AWGIFTS EUROPE

  Slovaška

  Verified by europages badge

  AWGIFTS EUROPE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sveče. Deluje tudi v panogah Dragi kamni, wholesale gift items, Aromatherapy Supplier, Bio Essential Oil Wholesale, soaps, Wholesale Jute and Cotton Bags, Himalayan Salt Supplier, Wholesale Nag Champa, massage candles. Sedež podjetja je v kraju Zavar, Slovaška.

 4. ZENVOL

  Nizozemska

  Verified by europages badge

  ZENVOL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Dragi kamni. Deluje tudi v panogah Draguljarstvo, Sveče, Esence in dišave, neprehrambene, crystals for jewellery, Draguljarstvo, wellness products, Sveče, amethysts, pendants. Sedež podjetja je v kraju Groningen, Nizozemska.

 5. FREDIANI PIERRES PRECIEUSES

  Francija

  FREDIANI PIERRES PRECIEUSES, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Dragi kamni. Deluje tudi v panogah Dragi in poldragi kamni in biseri, Dragi kamni in minerali, Dragi in poldragi kamni in biseri, Dragi kamni in minerali. Sedež podjetja je v kraju Nice, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. LEFFIY JEWELRY CO.LTD

  Kitajska

  LEFFIY JEWELRY CO.LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Dragi kamni. Deluje tudi v panogah jewellery with jade, crystal, gemstones for jewellery, Healthful Bracelets. Sedež podjetja je v kraju Lianyungang City, Kitajska.

 2. ROCK STAR CRYSTALS

  Združene Države

  ROCK STAR CRYSTALS, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Minerali. Deluje tudi v panogah Dragi kamni, Dragi kamni. Sedež podjetja je v kraju New York, Združene Države.

 3. SARL BRESILOPHILE INTERNATIONAL

  Francija

  SARL BRESILOPHILE INTERNATIONAL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Dragi kamni. Deluje tudi v panogah jewellery with precious stones, custom jewellery articles, silver pendants, minerals. Sedež podjetja je v kraju Paris, Île-De-France, Francija.

 4. MATRIX ORIENT GEMS CO., LTD.

  Kitajska

  MATRIX ORIENT GEMS CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dragi kamni. Sedež podjetja je v kraju Guangzhou, Kitajska.

 5. GOPIKA EXPORTS

  Indija

  GOPIKA EXPORTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dragi in poldragi kamni in biseri. Deluje tudi v panogah Dragi kamni, Dragi kamni, Tourmaline, Emeralds. Sedež podjetja je v kraju Jaipur, Indija.

 1. HURTOWNIA KAMIENIA OGRODOWEGO

  Poljska

  HURTOWNIA KAMIENIA OGRODOWEGO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dragi kamni. Deluje tudi v panogah natural stone, ornamental stones and rocks, Ornamental stones, dekorgrus. Sedež podjetja je v kraju Nowa Chełmża, Poljska.

 2. ORO PINK

  Italija

  ORO PINK, ki deluje v panogi Dragi kamni. Deluje tudi v panogah Draguljarstvo, gold jewellery, appraising precious stones, Draguljarstvo, jewellery with precious stones. Sedež podjetja je v kraju Napoli, Italija.

 1. GEMHYPE.COM GMBH

  Nemčija

  GEMHYPE.COM GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Dragi kamni. Deluje tudi v panogah working of precious gems, precious and semi precious stones, precious stones for goldsmiths and jewellers. Sedež podjetja je v kraju Kirschweiler, Nemčija.

 2. MINERALIENGROSSHANDEL HAUSEN GMBH

  Avstrija

  MINERALIENGROSSHANDEL HAUSEN GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Dragi kamni. Sedež podjetja je v kraju Telfs, Avstrija.

 3. JASMINE EXPORTS

  Indija

  JASMINE EXPORTS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Dragi kamni. Deluje tudi v panogah Dragi kamni in minerali, gemstones for jewellery, semi-precious stone, Dragi kamni in minerali. Sedež podjetja je v kraju Jaipur, Indija.

 4. SHARANA

  Nizozemska

  SHARANA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Dragi kamni. Sedež podjetja je v kraju Voerendaal, Nizozemska.

 5. COIBA TRADE INTERNACIONAL IMPORTAÇAO EXPORTAÇÃO

  Portugalska

  COIBA TRADE INTERNACIONAL IMPORTAÇAO EXPORTAÇÃO, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Dragi kamni. Deluje tudi v panogah certification of gems. Sedež podjetja je v kraju Lisboa, Portugalska.

 6. VASCAVI GMBH

  Nemčija

  VASCAVI GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dragi kamni. Sedež podjetja je v kraju Köln, Nemčija.

 7. NATURALWELLNESS S.R.L.

  Italija

  NATURALWELLNESS S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dragi in poldragi kamni in biseri. Deluje tudi v panogah Dragi kamni, bracelets, Dragi kamni. Sedež podjetja je v kraju Cesena, Italija.

 8. A BIJOUX

  Francija

  A BIJOUX, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Dragi kamni. Deluje tudi v panogah Dragi kamni in minerali, gems, jewellery, Dragi kamni in minerali, Costume jewellery. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 1. JOAILLERIE LEYSEN FRERES

  Belgija

  JOAILLERIE LEYSEN FRERES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bižuterije in draguljarstvo. Deluje tudi v panogah Dragi kamni, Draguljarstvo, custom-made costume jewellery, Dragi kamni, Draguljarstvo, jewellers design. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 2. INNOVA MADENCILIK

  Turčija

  INNOVA MADENCILIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dragi kamni. Sedež podjetja je v kraju Gaziantep, Turčija.

 3. KÄMMERLING VIKTOR

  Nemčija

  KÄMMERLING VIKTOR, ki deluje v panogi Dragi kamni in minerali. Deluje tudi v panogah Dragi kamni, Nakit, urarstvo, zlatarstvo - stroji in oprema, diamonds cut, Dragi kamni, jewellery with emeralds, Nakit, urarstvo, zlatarstvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Idar-Oberstein, Nemčija.

 4. ROLF GOERLITZ

  Nemčija

  ROLF GOERLITZ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pisalne potrebščine. Deluje tudi v panogah Pisarne - potrebščine, Bižuterije in draguljarstvo, Dragi in poldragi kamni in biseri, Dragi kamni, Pisarne - potrebščine, Bižuterije in draguljarstvo, Dragi in poldragi kamni in biseri, Dragi kamni. Sedež podjetja je v kraju Idar-Oberstein, Nemčija.

 5. EPHOR DISTRIBUTION SÀRL

  Švica

  EPHOR DISTRIBUTION SÀRL, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Diamanti, industrijski. Deluje tudi v panogah Dragi kamni, Dragi kamni. Sedež podjetja je v kraju Mörigen, Švica.

 6. CRISTALCELESETE

  Belgija

  CRISTALCELESETE, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Dragi in poldragi kamni in biseri. Deluje tudi v panogah Dragi kamni, shipping throughout europe, retail sale, Dragi kamni, on-line boutique. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 7. LA VIA DELL'AMBRA DI RAMUNE KUPSYTE

  Italija

  LA VIA DELL'AMBRA DI RAMUNE KUPSYTE, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Dragi kamni. Deluje tudi v panogah jewellery with amber. Sedež podjetja je v kraju Cavaso Del Tomba, Italija.

 8. BUYGEMS NATURAL GEMSTONE

  Združene Države

  BUYGEMS NATURAL GEMSTONE, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Dragi kamni in minerali. Deluje tudi v panogah Dragi kamni, Dragi kamni. Sedež podjetja je v kraju Atlanta, Združene Države.

 9. RUDOLF FIEGLMÜLLER

  Avstrija

  RUDOLF FIEGLMÜLLER, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pisalne potrebščine. Deluje tudi v panogah Pisarne - potrebščine, Bižuterije in draguljarstvo, Dragi in poldragi kamni in biseri, Dragi kamni, Pisarne - potrebščine, Bižuterije in draguljarstvo, Dragi in poldragi kamni in biseri, Dragi kamni. Sedež podjetja je v kraju Groß-Enzersdorf, Avstrija.

 10. LMS GEMS (PVT) LTD

  Šrilanka

  LMS GEMS (PVT) LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Dragi kamni. Deluje tudi v panogah sapphires, certification of gems. Sedež podjetja je v kraju Piliyandala, Šrilanka.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Dragi kamni - Uvoz izvoz

Število rezultatov

1.111 Podjetja