• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • drobovina

Rezultati za

Drobovina - Uvoz izvoz

 1. PROFIL EXPORT VIANDES

  Francija

  Verified by europages badge

  PROFIL EXPORT is a family company based in Isère, specialising in horse , horse products and processed horse meat. Horse raising, horse slaughtering, deboning, horse butchering, horse meat processing, vacuum packing, barquette, bulk, canned, distribution. Experts in the entire French horse industry. Our site is IFS CERTIFIED.

 2. ILCO FOOD

  Francija

  Verified by europages badge

  ILCO FOOD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Meso in mesni izdelki. Deluje tudi v panogah Teletina, Drobovina, Govedina, Teletina, Drobovina, Govedina. Sedež podjetja je v kraju Rungis Cedex, Francija.

 3. TORVA EUROPE

  Poljska

  TORVA EUROPE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drobovina. Sedež podjetja je v kraju Warsaw, Poljska.

 4. INTERNATIONAL CASING PRODUCTS S.L.U.

  Španija

  INTERNATIONAL CASING PRODUCTS S.L.U., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drobovina. Deluje tudi v panogah Frozen offal. Sedež podjetja je v kraju Zaragoza, Španija.

 5. JC DELCHAMBRE

  Belgija

  JC DELCHAMBRE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Drobovina. Deluje tudi v panogah Frozen offal, fresh entrails, red offal, white offal. Sedež podjetja je v kraju Faimes, Belgija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. JADEMO

  Belgija

  JADEMO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Drobovina, Drobovina, pork butchers, wholesale meats. Sedež podjetja je v kraju Zottegem, Belgija.

 2. VISKASE SAS

  Francija

  VISKASE SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drobovina. Deluje tudi v panogah natural entrails, synthetic entrails. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 3. DOHR GMBH & CO. KG

  Nemčija

  DOHR GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Drobovina. Deluje tudi v panogah hippocrepis unisiliquosa, natural entrails, natural pork entrails, natural sheep entrails. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 4. CHARLES FRÈRES

  Francija

  CHARLES FRÈRES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Govedina. Deluje tudi v panogah Drobovina, Drobovina. Sedež podjetja je v kraju L'étrat, Francija.

 5. EBNER GMBH

  Avstrija

  EBNER GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno, Klobase in salame, Konzervirano meso in mesni izdelki, Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno, Klobase in salame, Konzervirano meso in mesni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Irnfritz, Avstrija.

 1. AGARAS, UAB

  Litva

  AGARAS, UAB, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Govedina. Deluje tudi v panogah Svinjina, Drobovina, Svinjina, Drobovina. Sedež podjetja je v kraju Balandiskiu K., Pabirze , Birzai, Litva.

 2. COVAMEAT

  Belgija

  COVAMEAT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drobovina. Deluje tudi v panogah Meso in sveža perutnina, Meso in sveža perutnina, pork processing, pork butchers, pork. Sedež podjetja je v kraju Wijtschate, Belgija.

 1. BLIK

  Francija

  BLIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drobovina. Deluje tudi v panogah Obdelava in recikliranje odpadkov, Obdelava in recikliranje odpadkov, waste grinders, granulators, bale presses. Sedež podjetja je v kraju Milly-La-Forêt, Francija.

 2. HERMANN STEINBRING KG

  Nemčija

  HERMANN STEINBRING KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Meso in sveža perutnina, Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno, Ribe, Meso in sveža perutnina, Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno. Sedež podjetja je v kraju Wesel, Nemčija.

 3. HOFMETZGEREI HÖFERMÜHLE, INH. ALFONS GIERL

  Nemčija

  HOFMETZGEREI HÖFERMÜHLE, INH. ALFONS GIERL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Meso in sveža perutnina, Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno, Ribe, Meso in sveža perutnina, Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno. Sedež podjetja je v kraju Geiersthal, Nemčija.

 4. ALOIS WUTZLHOFER - EIER-GEFLÜGEL-WILD

  Avstrija

  ALOIS WUTZLHOFER - EIER-GEFLÜGEL-WILD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Jajca, Meso in sveža perutnina, Drobovina, Ribe, Jajca, Meso in sveža perutnina, Drobovina. Sedež podjetja je v kraju Forchtenstein, Avstrija.

 5. ZORN GMBH & CO KG

  Nemčija

  ZORN GMBH & CO KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Meso in sveža perutnina, Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno, Ribe, Meso in sveža perutnina, Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno. Sedež podjetja je v kraju Mönchengladbach, Nemčija.

 6. GÄNSEHOF TAPPHORN

  Nemčija

  GÄNSEHOF TAPPHORN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Meso in sveža perutnina, Drobovina, Ribe, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Meso in sveža perutnina, Drobovina. Sedež podjetja je v kraju Lohne, Nemčija.

 7. WILDGOURMET WILDSPEZIALITÄTENVERTRIEBS GMBH

  Avstrija

  WILDGOURMET WILDSPEZIALITÄTENVERTRIEBS GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Meso in sveža perutnina, Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno, Ribe, Meso in sveža perutnina, Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno. Sedež podjetja je v kraju Birkfeld, Avstrija.

 8. ELMAR MÖLLENKOTTE

  Nemčija

  ELMAR MÖLLENKOTTE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno, Konzervirano meso in mesni izdelki, Jedila, gotova in za sladokusce, Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno, Konzervirano meso in mesni izdelki, Jedila, gotova in za sladokusce. Sedež podjetja je v kraju Schöppingen, Nemčija.

 1. BEILHARZ OHG

  Nemčija

  BEILHARZ OHG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Drobovina, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Mesnice - stroji in oprema, Drobovina, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Mesnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Königsfeld, Nemčija.

 2. GIANNOULAKIS MINAS FLEISCHWAREN

  Nemčija

  GIANNOULAKIS MINAS FLEISCHWAREN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Meso in sveža perutnina, Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno, Ribe, Meso in sveža perutnina, Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno. Sedež podjetja je v kraju Gelsenkirchen, Nemčija.

 3. MEISENBERG-BIERVERT FLEISCHWARENHANDELS GMBH

  Nemčija

  MEISENBERG-BIERVERT FLEISCHWARENHANDELS GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Meso in sveža perutnina, Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno, Ribe, Meso in sveža perutnina, Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno. Sedež podjetja je v kraju Herzogenrath, Nemčija.

 4. DIRK SCHWIEGER

  Nemčija

  DIRK SCHWIEGER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno, Konzervirano meso in mesni izdelki, Jedila, gotova in za sladokusce, Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno, Konzervirano meso in mesni izdelki, Jedila, gotova in za sladokusce. Sedež podjetja je v kraju Braunschweig, Nemčija.

 5. PFERDEMETZGEREI STAMM

  Nemčija

  PFERDEMETZGEREI STAMM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Meso in sveža perutnina, Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno, Ribe, Meso in sveža perutnina, Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno. Sedež podjetja je v kraju Speyer, Nemčija.

 6. FLEISCHEREI WIERSBITZKI

  Nemčija

  FLEISCHEREI WIERSBITZKI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Meso in sveža perutnina, Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno, Ribe, Meso in sveža perutnina, Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno. Sedež podjetja je v kraju Buxtehude, Nemčija.

 7. NATURRINDFLEISCH ORLATAL

  Nemčija

  NATURRINDFLEISCH ORLATAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Meso in sveža perutnina, Svinjina, Drobovina, Ribe, Meso in sveža perutnina, Svinjina, Drobovina. Sedež podjetja je v kraju Langenorla, Nemčija.

 8. METZGEREI UWE UND VOLKER HAUPT GBR

  Nemčija

  METZGEREI UWE UND VOLKER HAUPT GBR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno, Klobase in salame, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno, Klobase in salame, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi. Sedež podjetja je v kraju Bonn, Nemčija.

 9. TOBIAS BREIDERT

  Nemčija

  TOBIAS BREIDERT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno, Konzervirano meso in mesni izdelki, Jedila, gotova in za sladokusce, Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno, Konzervirano meso in mesni izdelki, Jedila, gotova in za sladokusce. Sedež podjetja je v kraju Langen, Nemčija.

 10. METZGEREI FRITZ CHRISTIAN LEIPOLD

  Nemčija

  METZGEREI FRITZ CHRISTIAN LEIPOLD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Meso in sveža perutnina, Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno, Ribe, Meso in sveža perutnina, Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno. Sedež podjetja je v kraju Bad Berneck, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno