• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • drobovina

Rezultati za

Drobovina - Uvoz izvoz

 1. PROFIL EXPORT VIANDES

  Francija

  Verified by europages badge

  PROFIL EXPORT is a family company based in Isère, specialising in horse , horse products and processed horse meat. Horse raising, horse slaughtering, deboning, horse butchering, horse meat processing, vacuum packing, barquette, bulk, canned, distribution. Experts in the entire French horse industry. Our site is IFS CERTIFIED.

 2. ILCO FOOD

  Francija

  Verified by europages badge

  ILCO FOOD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Meso in mesni izdelki. Deluje tudi v panogah Teletina, Drobovina, Govedina, Teletina, Drobovina, Govedina. Sedež podjetja je v kraju Rungis Cedex, Francija.

 3. AGARAS, UAB

  Litva

  AGARAS, UAB, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Govedina. Deluje tudi v panogah Svinjina, Drobovina, Svinjina, Drobovina. Sedež podjetja je v kraju Balandiskiu K., Pabirze , Birzai, Litva.

 4. TORVA EUROPE

  Poljska

  TORVA EUROPE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drobovina. Sedež podjetja je v kraju Warsaw, Poljska.

 5. INTERNATIONAL CASING PRODUCTS S.L.U.

  Španija

  INTERNATIONAL CASING PRODUCTS S.L.U., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drobovina. Deluje tudi v panogah Frozen offal. Sedež podjetja je v kraju Zaragoza, Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. JC DELCHAMBRE

  Belgija

  JC DELCHAMBRE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Drobovina. Deluje tudi v panogah Frozen offal, fresh entrails, red offal, white offal. Sedež podjetja je v kraju Faimes, Belgija.

 2. EBNER GMBH

  Avstrija

  EBNER GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno, Klobase in salame, Konzervirano meso in mesni izdelki, Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno, Klobase in salame, Konzervirano meso in mesni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Irnfritz, Avstrija.

 3. VISKASE SAS

  Francija

  VISKASE SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drobovina. Deluje tudi v panogah natural entrails, synthetic entrails. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 4. DOHR GMBH & CO. KG

  Nemčija

  DOHR GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Drobovina. Deluje tudi v panogah hippocrepis unisiliquosa, natural entrails, natural pork entrails, natural sheep entrails. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 5. JADEMO

  Belgija

  JADEMO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Drobovina, Drobovina, pork butchers, wholesale meats. Sedež podjetja je v kraju Zottegem, Belgija.

 1. COVAMEAT

  Belgija

  COVAMEAT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drobovina. Deluje tudi v panogah Meso in sveža perutnina, Meso in sveža perutnina, pork processing, pork butchers, pork. Sedež podjetja je v kraju Wijtschate, Belgija.

 2. CHARLES FRÈRES

  Francija

  CHARLES FRÈRES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Govedina. Deluje tudi v panogah Drobovina, Drobovina. Sedež podjetja je v kraju L'étrat, Francija.

 1. FRIEDRICH GEWÜRZE GMBH

  Nemčija

  FRIEDRICH GEWÜRZE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah Drobovina, Kava in čaj, Dišave, ekstrakti in začimbe, Začimbe, Drobovina, Kava in čaj, Dišave, ekstrakti in začimbe, Začimbe. Sedež podjetja je v kraju Konstanz, Nemčija.

 2. HARTMANN GBR

  Nemčija

  HARTMANN GBR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Meso in sveža perutnina, Drobovina, Mlečni izdelki, Ribe, Meso in sveža perutnina, Drobovina, Mlečni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Niederrieden, Nemčija.

 3. MARCO HAAG

  Nemčija

  MARCO HAAG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno, Konzervirano meso in mesni izdelki, Jedila, gotova in za sladokusce, Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno, Konzervirano meso in mesni izdelki, Jedila, gotova in za sladokusce. Sedež podjetja je v kraju Trier, Nemčija.

 4. METZGEREI JÜRGEN VETTER

  Nemčija

  METZGEREI JÜRGEN VETTER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno, Konzervirano meso in mesni izdelki, Jedila, gotova in za sladokusce, Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno, Konzervirano meso in mesni izdelki, Jedila, gotova in za sladokusce. Sedež podjetja je v kraju Aalen, Nemčija.

 5. STÄDTISCHER SCHLACHTHOF

  Nemčija

  STÄDTISCHER SCHLACHTHOF, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Meso in sveža perutnina, Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno, Ribe, Meso in sveža perutnina, Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno. Sedež podjetja je v kraju Balingen, Nemčija.

 6. FABIAN SCHNEIDER

  Nemčija

  FABIAN SCHNEIDER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno, Klobase in salame, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno, Klobase in salame, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi. Sedež podjetja je v kraju Dachau, Nemčija.

 7. HOTEL NOTHAFT

  Nemčija

  HOTEL NOTHAFT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno, Konzervirano meso in mesni izdelki, Jedila, gotova in za sladokusce, Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno, Konzervirano meso in mesni izdelki, Jedila, gotova in za sladokusce. Sedež podjetja je v kraju Straubing, Nemčija.

 8. METZGEREI V. HAFNER

  Nemčija

  METZGEREI V. HAFNER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno, Klobase in salame, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno, Klobase in salame, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi. Sedež podjetja je v kraju Saarlouis, Nemčija.

 1. AMMERLÄNDER SCHINKENDIELE INH. UWE GUNDLACH E.K.

  Nemčija

  AMMERLÄNDER SCHINKENDIELE INH. UWE GUNDLACH E.K., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Jajca. Deluje tudi v panogah Meso in sveža perutnina, Drobovina, Mlečni izdelki, Meso, kuhano in prekajeno, Meso in sveža perutnina, Drobovina, Mlečni izdelki, Meso, kuhano in prekajeno. Sedež podjetja je v kraju Bad Zwischenahn, Nemčija.

 2. KARL-OLAF KASTEN

  Nemčija

  KARL-OLAF KASTEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Meso in sveža perutnina, Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno, Ribe, Meso in sveža perutnina, Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno. Sedež podjetja je v kraju Elze, Nemčija.

 3. KLAUS VOGEL FLEISCHHANDELS GMBH

  Nemčija

  KLAUS VOGEL FLEISCHHANDELS GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Meso in sveža perutnina, Drobovina, Mlečni izdelki, Ribe, Meso in sveža perutnina, Drobovina, Mlečni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Melle, Nemčija.

 4. FLEISCH-FEINKOST GMBH

  Avstrija

  FLEISCH-FEINKOST GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Meso in sveža perutnina, Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno, Ribe, Meso in sveža perutnina, Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno. Sedež podjetja je v kraju Vöcklabruck, Avstrija.

 5. KARIN HERPEL

  Nemčija

  KARIN HERPEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno, Klobase in salame, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno, Klobase in salame, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi. Sedež podjetja je v kraju Linden, Nemčija.

 6. MAG. CHRISANTH RAINER

  Avstrija

  MAG. CHRISANTH RAINER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Meso in sveža perutnina, Drobovina, Mlečni izdelki, Ribe, Meso in sveža perutnina, Drobovina, Mlečni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Villach, Avstrija.

 7. MICHAEL MAIER

  Nemčija

  MICHAEL MAIER, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno, Konzervirano meso in mesni izdelki, Jedila, gotova in za sladokusce, Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno, Konzervirano meso in mesni izdelki, Jedila, gotova in za sladokusce. Sedež podjetja je v kraju Oberkirch, Nemčija.

 8. STADTMETZGEREI BLASER INH. ANDREAS KIECHLE

  Nemčija

  STADTMETZGEREI BLASER INH. ANDREAS KIECHLE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Konzervirano meso in mesni izdelki, Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Konzervirano meso in mesni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Wangen, Nemčija.

 9. LANDSCHLACHTEREI BARBARA SCHMIDT

  Nemčija

  LANDSCHLACHTEREI BARBARA SCHMIDT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Meso in sveža perutnina, Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno, Ribe, Meso in sveža perutnina, Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno. Sedež podjetja je v kraju Kummerfeld, Nemčija.

 10. METZGEREI HERMANN

  Nemčija

  METZGEREI HERMANN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno, Konzervirano meso in mesni izdelki, Jedila, gotova in za sladokusce, Drobovina, Meso, kuhano in prekajeno, Konzervirano meso in mesni izdelki, Jedila, gotova in za sladokusce. Sedež podjetja je v kraju Böblingen, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno