• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • drsni tiri in okviri

Rezultati za

Drsni tiri in okviri - Uvoz izvoz

 1. RODRIGUEZ GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  RODRIGUEZ GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Drsni tiri in okviri. Sedež podjetja je v kraju Eschweiler, Nemčija.

 2. CLEVELAND LINEARTECHNIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  CLEVELAND LINEARTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drsni tiri in okviri. Sedež podjetja je v kraju Löffingen, Nemčija.

 3. EXXELLIN LINEAR GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  EXXELLIN LINEAR GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drsni tiri in okviri. Sedež podjetja je v kraju Wolmirstedt, Nemčija.

 4. ERO-FÜHRUNGEN GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  ERO-FÜHRUNGEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drsni tiri in okviri. Sedež podjetja je v kraju Löffingen, Nemčija.

 5. MULTISLIDES TELESKOPSCHIENEN HOLGER STOOF

  Nemčija

  Verified by europages badge

  MULTISLIDES TELESKOPSCHIENEN HOLGER STOOF, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Drsni tiri in okviri. Sedež podjetja je v kraju Pulheim, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. SFERAX SA

  Švica

  Verified by europages badge

  SFERAX SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drsni tiri in okviri. Sedež podjetja je v kraju Cortaillod, Švica.

 2. DR. ERICH TRETTER, MASCHINENELEMENTE GMBH & CO.

  Nemčija

  Verified by europages badge

  DR. ERICH TRETTER, MASCHINENELEMENTE GMBH & CO., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Drsni tiri in okviri. Sedež podjetja je v kraju Rechberghausen, Nemčija.

 3. UNIMOTION GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  UNIMOTION GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drsni tiri in okviri. Sedež podjetja je v kraju Oberndorf Am Neckar, Nemčija.

 4. SCHUNK INTEC GMBH SPANN- UND GREIFTECHNIK

  Avstrija

  Verified by europages badge

  SCHUNK INTEC GMBH SPANN- UND GREIFTECHNIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drsni tiri in okviri. Sedež podjetja je v kraju Allhaming, Avstrija.

 5. STOPAR DESIGN D.O.O.

  Slovenija

  Podjetje je nastalo iz podjetja z dolgoletno tradicijo s področja lesno-obdelovalne dejavnosti. Kasneje smo se pričeli ukvarjati tudi z izdelavo in montažo PVC stavbnega pohištva. Večji del našega trga predstavlja nemško tržišče kamor v večini prodajamo PVC elemente kot so PVC okna in PVC vrata, vgradi pa jih matično podjetje iz Münchna. V zadnjem času želimo biti vedno bolj prisotni tudi na slovenskem trgu, zato si z različnimi oglaševalskimi akcijami ter kvalitetno izvedenimi montažami ustvarjamo svoj prostor. Nastopamo na večjih razpisih, ter pri izvedbah (dobavah in montažah) večjih in manjših objektov po Sloveniji. Vsa proizvodnja poteka v Sloveniji, za znanega končnega naročnika in izključno po naročilu. Poleg osnovne dejavnosti - proizvodnje PVC stavbenega pohištva, PVC oken, PVC vrat, smo predstavnik oz. posrednik pri izvozu letno cca 800 do 1200 kuhinjskih elementov prozvajalca SVEA Zagorje za južno-nemški trg. Na PVC okna in PVC vrata nudimo 5 letno garancijo - od tega 10 let na steklo, 5 let na vsebnost atmosfere (plina) v medstekelnem prostoru, 10 let na profile oken in vrat v beli barvi, 5 let na profile v dekorju in 10 let oziroma 10.000 odpiranj na okovje (seveda ob ustrezni uporabi in vzdrževanju izdelkov). V upanju, da smo z našo predstavitvijo povečali Vaše zanimanje za izdelke in dejavnost našega kolektiva, Vas lepo pozdravljamo in se priporočamo za sodelovanje! Več o naših PVC oknih, PVC vratih lahko preberete na zavihku pvc okna in pvc vrata.

 1. LINEARTECHNIK STUTTGART GMBH

  Nemčija

  LINEARTECHNIK STUTTGART GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Drsni tiri in okviri. Sedež podjetja je v kraju Oberboihingen, Nemčija.

 2. IBH INDUSTRIEBEDARF HERMANN PETRAKOVITSCH GMBH

  Avstrija

  IBH INDUSTRIEBEDARF HERMANN PETRAKOVITSCH GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Drsni tiri in okviri. Sedež podjetja je v kraju Bruck/mur, Avstrija.

 1. NADELLA GMBH

  Nemčija

  NADELLA GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Drsni tiri in okviri. Sedež podjetja je v kraju Nufringen, Nemčija.

 2. GMT EUROPE GMBH

  Nemčija

  GMT EUROPE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drsni tiri in okviri. Sedež podjetja je v kraju Westerstede, Nemčija.

 3. IMOTEC MONTAGETECHNIK GMBH

  Nemčija

  IMOTEC MONTAGETECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drsni tiri in okviri. Sedež podjetja je v kraju Planegg, Nemčija.

 4. PROFILSCOPE SCHIENEN UND PROFILE GMBH

  Nemčija

  PROFILSCOPE SCHIENEN UND PROFILE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drsni tiri in okviri. Sedež podjetja je v kraju München, Nemčija.

 5. ROSA GMBH

  Švica

  ROSA GMBH, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Drsni tiri in okviri. Sedež podjetja je v kraju Langenthal, Švica.

 6. DÜSTERHUS GMBH

  Nemčija

  DÜSTERHUS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drsni tiri in okviri. Deluje tudi v panogah linear guides, Ball-type nipples. Sedež podjetja je v kraju Detmold, Nemčija.

 7. TECHNISCHE ANTRIEBSELEMENTE GMBH

  Nemčija

  TECHNISCHE ANTRIEBSELEMENTE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drsni tiri in okviri. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 8. MM ENGINEERING GMBH

  Nemčija

  MM ENGINEERING GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drsni tiri in okviri. Sedež podjetja je v kraju Baiern, Nemčija.

 1. LISCO GMBH

  Nemčija

  LISCO GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drsni tiri in okviri. Sedež podjetja je v kraju Bargteheide, Nemčija.

 2. BAIER GMBH

  Nemčija

  BAIER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naoknice. Deluje tudi v panogah Okna, aluminijasta, Strešna in mansardna okna, Drsni tiri in okviri, Okna, aluminijasta, Strešna in mansardna okna, Drsni tiri in okviri, revolving doors. Sedež podjetja je v kraju Renchen, Nemčija.

 3. W & P GEAT GMBH GERÄTEBAU UND AUTOMATISIERUNGSTECHNIK

  Nemčija

  W & P GEAT GMBH GERÄTEBAU UND AUTOMATISIERUNGSTECHNIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Profilna pločevina - železno kovinska. Deluje tudi v panogah Drsni tiri in okviri, Tekoči trakovi, Trdo spajkanje - stroji in potrebščine, Paletiranje - stroji, Drsni tiri in okviri, Tekoči trakovi, Trdo spajkanje - stroji in potrebščine, Paletiranje - stroji. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 4. MOTRON STEUERSYSTEME GMBH

  Nemčija

  MOTRON STEUERSYSTEME GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Drsni tiri in okviri. Deluje tudi v panogah Reprografija - stroji in oprema, Avtomatika - naprave in oprema, Avtomatski krmilni sistemi, linear guides, Reprografija - stroji in oprema, Avtomatika - naprave in oprema, Avtomatski krmilni sistemi. Sedež podjetja je v kraju Heßdorf, Nemčija.

 5. MEW MASCHINENELEMENTE GMBH

  Avstrija

  MEW MASCHINENELEMENTE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drsni tiri in okviri. Sedež podjetja je v kraju Dornbirn, Avstrija.

 6. BORTOLUZZI SISTEMI S.P.A.

  Italija

  BORTOLUZZI SISTEMI S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drsni tiri in okviri. Sedež podjetja je v kraju Belluno, Italija.

 7. LTK LINEARTECHNIK KORB GMBH

  Nemčija

  LTK LINEARTECHNIK KORB GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drsni tiri in okviri. Deluje tudi v panogah Ležaji, kroglični, igelni in valjčni, Ležaji, kroglični, Ležaji, kotalni, Ležaji, kroglični, igelni in valjčni, Ležaji, kroglični, Ležaji, kotalni. Sedež podjetja je v kraju Waiblingen, Nemčija.

 8. BATINOX

  Tunizija

  BATINOX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drsni tiri in okviri. Sedež podjetja je v kraju Tunis, Tunizija.

 9. ALPROF ALUMINYUM PROFILES

  Turčija

  ALPROF ALUMINYUM PROFILES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drsni tiri in okviri. Deluje tudi v panogah aluminium, aluminium profiles. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 10. ELLEFFE S.N.C. DI GELATI LOREDANO & C.

  Italija

  ELLEFFE S.N.C. DI GELATI LOREDANO & C., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Železnina za gradbeništvo. Deluje tudi v panogah Industrijski izdelki, Drsni tiri in okviri, Industrijski izdelki, Drsni tiri in okviri. Sedež podjetja je v kraju Correggio, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno