• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • drsni tiri in okviri

Rezultati za

Drsni tiri in okviri - Uvoz izvoz

 1. RODRIGUEZ GMBH

  Nemčija

  RODRIGUEZ GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Drsni tiri in okviri. Sedež podjetja je v kraju Eschweiler, Nemčija.

 2. PROFILSCOPE SCHIENEN UND PROFILE GMBH

  Nemčija

  PROFILSCOPE SCHIENEN UND PROFILE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drsni tiri in okviri. Sedež podjetja je v kraju München, Nemčija.

 3. CLEVELAND LINEARTECHNIK GMBH

  Nemčija

  CLEVELAND LINEARTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drsni tiri in okviri. Sedež podjetja je v kraju Löffingen, Nemčija.

 4. ROSA GMBH

  Švica

  ROSA GMBH, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Drsni tiri in okviri. Sedež podjetja je v kraju Langenthal, Švica.

 5. EXXELLIN LINEAR GMBH & CO. KG

  Nemčija

  EXXELLIN LINEAR GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drsni tiri in okviri. Sedež podjetja je v kraju Wolmirstedt, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MULTISLIDES TELESKOPSCHIENEN HOLGER STOOF

  Nemčija

  MULTISLIDES TELESKOPSCHIENEN HOLGER STOOF, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Drsni tiri in okviri. Sedež podjetja je v kraju Pulheim, Nemčija.

 2. ERO-FÜHRUNGEN GMBH

  Nemčija

  ERO-FÜHRUNGEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drsni tiri in okviri. Sedež podjetja je v kraju Löffingen, Nemčija.

 3. SFERAX SA

  Švica

  SFERAX SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drsni tiri in okviri. Sedež podjetja je v kraju Cortaillod, Švica.

 4. UNIMOTION GMBH

  Nemčija

  UNIMOTION GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drsni tiri in okviri. Sedež podjetja je v kraju Oberndorf Am Neckar, Nemčija.

 5. DR. ERICH TRETTER, MASCHINENELEMENTE GMBH & CO.

  Nemčija

  DR. ERICH TRETTER, MASCHINENELEMENTE GMBH & CO., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Drsni tiri in okviri. Sedež podjetja je v kraju Rechberghausen, Nemčija.

 1. SCHUNK INTEC GMBH SPANN- UND GREIFTECHNIK

  Avstrija

  SCHUNK INTEC GMBH SPANN- UND GREIFTECHNIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drsni tiri in okviri. Sedež podjetja je v kraju Allhaming, Avstrija.

 2. STOPAR DESIGN D.O.O.

  Slovenija

  Podjetje je nastalo iz podjetja z dolgoletno tradicijo s področja lesno-obdelovalne dejavnosti. Kasneje smo se pričeli ukvarjati tudi z izdelavo in montažo PVC stavbnega pohištva. Večji del našega trga predstavlja nemško tržišče kamor v večini prodajamo PVC elemente kot so PVC okna in PVC vrata, vgradi pa jih matično podjetje iz Münchna. V zadnjem času želimo biti vedno bolj prisotni tudi na slovenskem trgu, zato si z različnimi oglaševalskimi akcijami ter kvalitetno izvedenimi montažami ustvarjamo svoj prostor. Nastopamo na večjih razpisih, ter pri izvedbah (dobavah in montažah) večjih in manjših objektov po Sloveniji. Vsa proizvodnja poteka v Sloveniji, za znanega končnega naročnika in izključno po naročilu. Poleg osnovne dejavnosti - proizvodnje PVC stavbenega pohištva, PVC oken, PVC vrat, smo predstavnik oz. posrednik pri izvozu letno cca 800 do 1200 kuhinjskih elementov prozvajalca SVEA Zagorje za južno-nemški trg. Na PVC okna in PVC vrata nudimo 5 letno garancijo - od tega 10 let na steklo, 5 let na vsebnost atmosfere (plina) v medstekelnem prostoru, 10 let na profile oken in vrat v beli barvi, 5 let na profile v dekorju in 10 let oziroma 10.000 odpiranj na okovje (seveda ob ustrezni uporabi in vzdrževanju izdelkov). V upanju, da smo z našo predstavitvijo povečali Vaše zanimanje za izdelke in dejavnost našega kolektiva, Vas lepo pozdravljamo in se priporočamo za sodelovanje! Več o naših PVC oknih, PVC vratih lahko preberete na zavihku pvc okna in pvc vrata.

 1. IMOTEC MONTAGETECHNIK GMBH

  Nemčija

 2. LINEARTECHNIK STUTTGART GMBH

  Nemčija

 3. IBH INDUSTRIEBEDARF HERMANN PETRAKOVITSCH GMBH

  Avstrija

 4. NADELLA GMBH

  Nemčija

 5. GMT EUROPE GMBH

  Nemčija

 6. DÜSTERHUS GMBH

  Nemčija

 7. TECHNISCHE ANTRIEBSELEMENTE GMBH

  Nemčija

 8. MOTRON STEUERSYSTEME GMBH

  Nemčija

 1. MM ENGINEERING GMBH

  Nemčija

 2. MEW MASCHINENELEMENTE GMBH

  Avstrija

 3. LISCO GMBH

  Nemčija

 4. W & P GEAT GMBH GERÄTEBAU UND AUTOMATISIERUNGSTECHNIK

  Nemčija

 5. BAIER GMBH

  Nemčija

 6. LTK LINEARTECHNIK KORB GMBH

  Nemčija

 7. BATINOX

  Tunizija

 8. ALPROF ALUMINYUM PROFILES

  Turčija

 9. SIBAV SISTEMI BAVENO S.R.L.

  Italija

 10. TECNOFER

  Italija