• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • ekspandirane kovinske plošče

Rezultati za

Ekspandirane kovinske plošče - Uvoz izvoz

 1. TECNO PERF - LAMIERE FORATE

  Italija

  Verified by europages badge

  TECNO PERF - LAMIERE FORATE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Termična obdelava jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Ekspandirane kovinske plošče, Industrijska obdelava pločevine, metal bending, Filters, punching, Ekspandirane kovinske plošče, drilled plate for mines and quarries, Industrijska obdelava pločevine, sheet metal. Sedež podjetja je v kraju Rivalta Di Torino, Italija.

 2. BST BRÜNSCH GMBH

  Nemčija

  BST BRÜNSCH GMBH, ki deluje v panogi Ekspandirane kovinske plošče. Sedež podjetja je v kraju Kreuztal, Nemčija.

 3. ANB METAL - EXPANDED METAL

  Turčija

  ANB METAL - EXPANDED METAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ekspandirane kovinske plošče. Sedež podjetja je v kraju Tekirdag, Turčija.

 4. RMIG LOCHBLECHE GMBH

  Avstrija

  RMIG LOCHBLECHE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ekspandirane kovinske plošče. Sedež podjetja je v kraju Leobersdorf, Avstrija.

 5. AR-GEN METAL

  Turčija

  AR-GEN METAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perforiranje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Ekspandirane kovinske plošče, Rastri, kovinski, Ograde, kovinske, Ekspandirane kovinske plošče, Rastri, kovinski, Ograde, kovinske. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ONR ONUR RAF VE SOGUTMA SISTEMLERI SAN. TIC.LTD.STI.

  Turčija

  ONR ONUR RAF VE SOGUTMA SISTEMLERI SAN. TIC.LTD.STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ekspandirane kovinske plošče. Deluje tudi v panogah Trgovine - ureditev, Razstavna stojala za trgovine, metal shelves for shops, Trgovine - ureditev, Razstavna stojala za trgovine. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. SPECIÁLNÍ PLECHY S.R.O.

  Češka Republika

  SPECIÁLNÍ PLECHY S.R.O., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ekspandirane kovinske plošče. Deluje tudi v panogah Rešetke, kovinske, stainless steel, special and common steels, Rešetke, kovinske, Perforated plates made from expanded metal, dekorativ metallfärg. Sedež podjetja je v kraju Ostrava, Češka Republika.

 3. MEVACO GMBH

  Nemčija

  MEVACO GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina, perforirana, iz železne kovine. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje, Perforiranje jekla in kovin, Pločevina za vtiskovanje, Ekspandirane kovinske plošče, Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje, Perforiranje jekla in kovin, Pločevina za vtiskovanje, Ekspandirane kovinske plošče. Sedež podjetja je v kraju Göppingen, Nemčija.

 4. ADNAN DOGAN DEMIRCELIK MAMULLERI SAN VE TIC A.S

  Turčija

  ADNAN DOGAN DEMIRCELIK MAMULLERI SAN VE TIC A.S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina, perforirana, iz železne kovine. Deluje tudi v panogah Ekspandirane kovinske plošče, Ekspandirane kovinske plošče. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. INTERMOLD INDUSTRIESERVICE GMBH

  Avstrija

  INTERMOLD INDUSTRIESERVICE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ekspandirane kovinske plošče. Sedež podjetja je v kraju Nußbach, Avstrija.

 1. CLAESSENS WETTSTEIN ET FILS

  Belgija

  CLAESSENS WETTSTEIN ET FILS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Jeklo. Deluje tudi v panogah Jeklo, konstrukcijsko, Ekspandirane kovinske plošče, Upogibanje jekla in kovin, Cevke in cevi - jeklene, Jeklo, konstrukcijsko, Ekspandirane kovinske plošče, Upogibanje jekla in kovin, Cevke in cevi - jeklene. Sedež podjetja je v kraju Vise, Belgija.

 2. SPEDNAS SAC KALIP

  Turčija

  SPEDNAS SAC KALIP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ekspandirane kovinske plošče. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 1. GRILLE MÉTAL

  Francija

  GRILLE MÉTAL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ekspandirane kovinske plošče. Deluje tudi v panogah Expanded metal, metal sheets, Metal gratings. Sedež podjetja je v kraju Saint Maixant, Francija.

 2. FLO

  Belgija

  FLO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevine in obroči - železne kovine. Deluje tudi v panogah Ekspandirane kovinske plošče, Ekspandirane kovinske plošče, Expanded metal ceilings, Perforated plates made from expanded metal. Sedež podjetja je v kraju Lauwe, Belgija.

 3. DELPHI PANO VE METAL

  Turčija

  DELPHI PANO VE METAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ekspandirane kovinske plošče. Deluje tudi v panogah Sheet metal cutting, Lift car manufacture. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. MERTEL KALIP PRES VE MAKINE SANAYI TIC. LTD. STI.

  Turčija

  MERTEL KALIP PRES VE MAKINE SANAYI TIC. LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ekspandirane kovinske plošče. Deluje tudi v panogah hydraulic presses, extractors, Chequered plates, CNC-bearbetning. Sedež podjetja je v kraju Samsun, Turčija.

 5. SA GARONNE ISOLATION

  Francija

  SA GARONNE ISOLATION, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Pločevine in obroči - železne kovine. Deluje tudi v panogah Ekspandirane kovinske plošče, Ekspandirane kovinske plošče, insulation. Sedež podjetja je v kraju Toulouse, Francija.

 6. T&H NAMEPLATES CO.

  Združena Kraljevina

  T&H NAMEPLATES CO., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ekspandirane kovinske plošče. Sedež podjetja je v kraju Portadown, Združena Kraljevina.

 7. TORMETAIS - SOCIEDADE COMERCIALIZAÇAO DE METAIS, LDA.

  Portugalska

  TORMETAIS - SOCIEDADE COMERCIALIZAÇAO DE METAIS, LDA., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ekspandirane kovinske plošče. Deluje tudi v panogah Vozila - mehanske komponente in rezervni deli, Vzmeti, Vozila - mehanske komponente in rezervni deli, Vzmeti. Sedež podjetja je v kraju Nogueira Do Cravo, Portugalska.

 8. TECHPLI

  Francija

  TECHPLI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevine in obroči - železne kovine. Deluje tudi v panogah Ekspandirane kovinske plošče, Ekspandirane kovinske plošče, sheet metal, sheet metal - trade, aluminised sheet metal. Sedež podjetja je v kraju Toulouse, Francija.

 1. ALBA SIDERURGICA S.R.L.

  Italija

  ALBA SIDERURGICA S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ekspandirane kovinske plošče. Deluje tudi v panogah galvanised fences and panels, punched plate, iron products. Sedež podjetja je v kraju Masera' Di Padova, Italija.

 2. BÉTON TRANSPORT POMPAGE

  Francija

  BÉTON TRANSPORT POMPAGE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ekspandirane kovinske plošče. Deluje tudi v panogah water bed lowering for reclamation, rigid and flexible abrasives, custom lampshades. Sedež podjetja je v kraju Le Blanc Mesnil, Francija.

 3. ITALFIM

  Francija

  ITALFIM, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Ekspandirane kovinske plošče. Deluje tudi v panogah expanded metal filters, Expanded metal ceilings, Expanded metal screening. Sedež podjetja je v kraju Pedrengo, Francija.

 4. METAL DEPLOYE

  Francija

  METAL DEPLOYE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ekspandirane kovinske plošče. Deluje tudi v panogah Sun baffle, safety rails. Sedež podjetja je v kraju Montbard, Francija.

 5. METAL SERVICE ZWEVEGEM

  Belgija

  METAL SERVICE ZWEVEGEM, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ekspandirane kovinske plošče. Sedež podjetja je v kraju Zwevegem, Belgija.

 6. G.B.S. LAMIERE PERFORATE S.R.L.

  Italija

  G.B.S. LAMIERE PERFORATE S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in cevi. Deluje tudi v panogah Pločevina, perforirana, iz železne kovine, Ekspandirane kovinske plošče, Pločevina, perforirana, iz železne kovine, Ekspandirane kovinske plošče. Sedež podjetja je v kraju Alpignano, Italija.

 7. AS.SER.VIS

  Francija

  AS.SER.VIS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pločevine in obroči - železne kovine. Deluje tudi v panogah Ekspandirane kovinske plošče, Ekspandirane kovinske plošče, international metal trading. Sedež podjetja je v kraju Argiesans, Francija.

 8. C.M.C. S.R.L.

  Italija

  C.M.C. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in cevi. Deluje tudi v panogah Pločevina, perforirana, iz železne kovine, Ekspandirane kovinske plošče, Pločevina, perforirana, iz železne kovine, Ekspandirane kovinske plošče. Sedež podjetja je v kraju Bra, Italija.

 9. JOYET PIERRE ET FILS

  Francija

  JOYET PIERRE ET FILS, ki deluje v panogi Ekspandirane kovinske plošče. Deluje tudi v panogah Cevovodi, industrijski, Cevke in cevi - neželezne kovine, Cevovodi, industrijski, Cevke in cevi - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Surgères, Francija.

 10. SIA VNT SYSTEM

  Latvija

  SIA VNT SYSTEM, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ekspandirane kovinske plošče. Deluje tudi v panogah trumpet, armatures. Sedež podjetja je v kraju Riga, Latvija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno