• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • ekspandirane kovinske plošče

Rezultati za

Ekspandirane kovinske plošče - Uvoz izvoz

 1. TECNO PERF - LAMIERE FORATE

  Italija

  Verified by europages badge

  TECNO PERF - LAMIERE FORATE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Termična obdelava jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Ekspandirane kovinske plošče, Industrijska obdelava pločevine, metal bending, Filters, punching, Ekspandirane kovinske plošče, drilled plate for mines and quarries, Industrijska obdelava pločevine, sheet metal. Sedež podjetja je v kraju Rivalta Di Torino, Italija.

 2. BST BRÜNSCH GMBH

  Nemčija

  BST BRÜNSCH GMBH, ki deluje v panogi Ekspandirane kovinske plošče. Sedež podjetja je v kraju Kreuztal, Nemčija.

 3. SORETOL

  Tunizija

  SORETOL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železarstvo in kovinarstvo - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Ekspandirane kovinske plošče, Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje, Distributor of welded pipes, Ekspandirane kovinske plošče, pipe manufacturer, Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje. Sedež podjetja je v kraju Sfax, Tunizija.

 4. RMIG LOCHBLECHE GMBH

  Avstrija

  RMIG LOCHBLECHE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ekspandirane kovinske plošče. Sedež podjetja je v kraju Leobersdorf, Avstrija.

 5. ANB METAL - EXPANDED METAL

  Turčija

  ANB METAL - EXPANDED METAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ekspandirane kovinske plošče. Sedež podjetja je v kraju Tekirdag, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. AR-GEN METAL

  Turčija

  AR-GEN METAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perforiranje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Ekspandirane kovinske plošče, Rastri, kovinski, Ograde, kovinske, Ekspandirane kovinske plošče, Rastri, kovinski, Ograde, kovinske. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 2. ONR ONUR RAF VE SOGUTMA SISTEMLERI SAN. TIC.LTD.STI.

  Turčija

  ONR ONUR RAF VE SOGUTMA SISTEMLERI SAN. TIC.LTD.STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ekspandirane kovinske plošče. Deluje tudi v panogah Trgovine - ureditev, Razstavna stojala za trgovine, metal shelves for shops, Trgovine - ureditev, Razstavna stojala za trgovine. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. ALTTRA, S.A. DE C.V.

  Mehika

  ALTTRA, S.A. DE C.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ekspandirane kovinske plošče. Sedež podjetja je v kraju Queretaro, Mehika.

 4. SPECIÁLNÍ PLECHY S.R.O.

  Češka Republika

  SPECIÁLNÍ PLECHY S.R.O., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ekspandirane kovinske plošče. Deluje tudi v panogah Rešetke, kovinske, stainless steel, special and common steels, Rešetke, kovinske, Perforated plates made from expanded metal, dekorativ metallfärg. Sedež podjetja je v kraju Ostrava, Češka Republika.

 5. MEVACO GMBH

  Nemčija

  MEVACO GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina, perforirana, iz železne kovine. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje, Perforiranje jekla in kovin, Pločevina za vtiskovanje, Ekspandirane kovinske plošče, Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje, Perforiranje jekla in kovin, Pločevina za vtiskovanje, Ekspandirane kovinske plošče. Sedež podjetja je v kraju Göppingen, Nemčija.

 1. CLAESSENS WETTSTEIN ET FILS

  Belgija

  CLAESSENS WETTSTEIN ET FILS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Jeklo. Deluje tudi v panogah Jeklo, konstrukcijsko, Ekspandirane kovinske plošče, Upogibanje jekla in kovin, Cevke in cevi - jeklene, Jeklo, konstrukcijsko, Ekspandirane kovinske plošče, Upogibanje jekla in kovin, Cevke in cevi - jeklene. Sedež podjetja je v kraju Vise, Belgija.

 2. SA GARONNE ISOLATION

  Francija

  SA GARONNE ISOLATION, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Pločevine in obroči - železne kovine. Deluje tudi v panogah Ekspandirane kovinske plošče, Ekspandirane kovinske plošče, insulation. Sedež podjetja je v kraju Toulouse, Francija.

 1. INTERMOLD INDUSTRIESERVICE GMBH

  Avstrija

  INTERMOLD INDUSTRIESERVICE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ekspandirane kovinske plošče. Sedež podjetja je v kraju Nußbach, Avstrija.

 2. ADNAN DOGAN DEMIRCELIK MAMULLERI SAN VE TIC A.S

  Turčija

  ADNAN DOGAN DEMIRCELIK MAMULLERI SAN VE TIC A.S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina, perforirana, iz železne kovine. Deluje tudi v panogah Ekspandirane kovinske plošče, Ekspandirane kovinske plošče. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. NANTONG SHENGLI HEAVY MACHINE MANUFACTURING CO,LTD

  Kitajska

  NANTONG SHENGLI HEAVY MACHINE MANUFACTURING CO,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ekspandirane kovinske plošče. Sedež podjetja je v kraju Hai'an,nantong, Kitajska.

 4. SPEDNAS SAC KALIP

  Turčija

  SPEDNAS SAC KALIP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ekspandirane kovinske plošče. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 5. T&H NAMEPLATES CO.

  Združena Kraljevina

  T&H NAMEPLATES CO., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ekspandirane kovinske plošče. Sedež podjetja je v kraju Portadown, Združena Kraljevina.

 6. ALBA SIDERURGICA S.R.L.

  Italija

  ALBA SIDERURGICA S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ekspandirane kovinske plošče. Deluje tudi v panogah galvanised fences and panels, punched plate, iron products. Sedež podjetja je v kraju Masera' Di Padova, Italija.

 7. DELPHI PANO VE METAL

  Turčija

  DELPHI PANO VE METAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ekspandirane kovinske plošče. Deluje tudi v panogah Sheet metal cutting, Lift car manufacture. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 8. FLO

  Belgija

  FLO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevine in obroči - železne kovine. Deluje tudi v panogah Ekspandirane kovinske plošče, Ekspandirane kovinske plošče, Expanded metal ceilings, Perforated plates made from expanded metal. Sedež podjetja je v kraju Lauwe, Belgija.

 1. TECHPLI

  Francija

  TECHPLI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevine in obroči - železne kovine. Deluje tudi v panogah Ekspandirane kovinske plošče, Ekspandirane kovinske plošče, sheet metal, sheet metal - trade, aluminised sheet metal. Sedež podjetja je v kraju Toulouse, Francija.

 2. TORMETAIS - SOCIEDADE COMERCIALIZAÇAO DE METAIS, LDA.

  Portugalska

  TORMETAIS - SOCIEDADE COMERCIALIZAÇAO DE METAIS, LDA., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ekspandirane kovinske plošče. Deluje tudi v panogah Vozila - mehanske komponente in rezervni deli, Vzmeti, Vozila - mehanske komponente in rezervni deli, Vzmeti. Sedež podjetja je v kraju Nogueira Do Cravo, Portugalska.

 3. MERTEL KALIP PRES VE MAKINE SANAYI TIC. LTD. STI.

  Turčija

  MERTEL KALIP PRES VE MAKINE SANAYI TIC. LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ekspandirane kovinske plošče. Deluje tudi v panogah hydraulic presses, extractors, Chequered plates, CNC-bearbetning. Sedež podjetja je v kraju Samsun, Turčija.

 4. GRILLE MÉTAL

  Francija

  GRILLE MÉTAL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ekspandirane kovinske plošče. Deluje tudi v panogah Expanded metal, metal sheets, Metal gratings. Sedež podjetja je v kraju Saint Maixant, Francija.

 5. METAL DEPLOYE

  Francija

  METAL DEPLOYE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ekspandirane kovinske plošče. Deluje tudi v panogah Sun baffle, safety rails. Sedež podjetja je v kraju Montbard, Francija.

 6. AS.SER.VIS

  Francija

  AS.SER.VIS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pločevine in obroči - železne kovine. Deluje tudi v panogah Ekspandirane kovinske plošče, Ekspandirane kovinske plošče, international metal trading. Sedež podjetja je v kraju Argiesans, Francija.

 7. METAL SERVICE ZWEVEGEM

  Belgija

  METAL SERVICE ZWEVEGEM, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ekspandirane kovinske plošče. Sedež podjetja je v kraju Zwevegem, Belgija.

 8. JIANGSU HAIYANG HARDWARE MESH CO.,LTD.

  Kitajska

  JIANGSU HAIYANG HARDWARE MESH CO.,LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ekspandirane kovinske plošče. Deluje tudi v panogah metal nails. Sedež podjetja je v kraju Jiangsu, Kitajska.

 9. BÉTON TRANSPORT POMPAGE

  Francija

  BÉTON TRANSPORT POMPAGE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ekspandirane kovinske plošče. Deluje tudi v panogah water bed lowering for reclamation, rigid and flexible abrasives, custom lampshades. Sedež podjetja je v kraju Le Blanc Mesnil, Francija.

 10. ITALFIM

  Francija

  ITALFIM, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Ekspandirane kovinske plošče. Deluje tudi v panogah expanded metal filters, Expanded metal ceilings, Expanded metal screening. Sedež podjetja je v kraju Pedrengo, Francija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno