• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • elektrarne na plimovanje

Rezultati za

Elektrarne na plimovanje - Uvoz izvoz

 1. ÇELIK MAKINA

  Turčija

  ÇELIK MAKINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Elektrarne na plimovanje. Deluje tudi v panogah crusher, tools for jack hammers, Machine manufacturing, Sieving machines. Sedež podjetja je v kraju Aydın, Turčija.

 2. ERPEK MÜHENDISLIK DANIŞMANLIK TIC. LTD. ŞTI.

  Turčija

  ERPEK MÜHENDISLIK DANIŞMANLIK TIC. LTD. ŞTI., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Elektrarne na plimovanje. Deluje tudi v panogah Crude oil, lubricant. Sedež podjetja je v kraju Atasehir / Istanbul, Turčija.

 3. IM-TEK

  Turčija

  IM-TEK, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Elektrarne na plimovanje. Deluje tudi v panogah import/export service. Sedež podjetja je v kraju Adana, Turčija.

 4. NFM MAKINA

  Turčija

  NFM MAKINA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Elektrarne na plimovanje. Deluje tudi v panogah Jeklo, cisterns, Jeklo. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 5. VIMEL S.A.S. DI NICODEMO PIETRINA & C.

  Italija

  VIMEL S.A.S. DI NICODEMO PIETRINA & C., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Električna energija - pridobivanje in distribucija. Deluje tudi v panogah Uvoz-izvoz energije in surovin, Elektrarne na plimovanje, Uvoz-izvoz energije in surovin, Elektrarne na plimovanje. Sedež podjetja je v kraju LAURIA, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. RAMS POWER TECHNOLOGY LTD,BANGLADESH

  Bangladeš

  RAMS POWER TECHNOLOGY LTD,BANGLADESH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Elektrarne na plimovanje. Sedež podjetja je v kraju Dhaka,bangladesh, Bangladeš.

 2. FOSHAN POLYTEX TECHNOLOGY CO., LTD

  Kitajska

  FOSHAN POLYTEX TECHNOLOGY CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Elektrarne na plimovanje. Sedež podjetja je v kraju Foshan, Kitajska.

 3. NORWEGIAN OCEAN POWER AS

  Norveška

  NORWEGIAN OCEAN POWER AS, ki deluje v panogi Električna energija - pridobivanje in distribucija. Deluje tudi v panogah Elektrarne na plimovanje, Elektrarne na plimovanje. Sedež podjetja je v kraju Drammen, Norveška.