• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • elektrolitiično cinkanje

Rezultati za

Elektrolitiično cinkanje - Uvoz izvoz

 1. ROSCIC

  Belgija

  Verified by europages badge

  ROSCIC, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin. Deluje tudi v panogah Elektrolitiično cinkanje, Elektrolitiično cinkanje. Sedež podjetja je v kraju Alleur, Belgija.

 2. KOVINOPLASTIKA LOŽ D.O.O.

  Slovenija

  Verified by europages badge

  KOVINOPLASTIKA LOŽ D.O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vtiskovanje na jeklo in kovine. Deluje tudi v panogah Elektrolitiično cinkanje, Motorizirani športi - dodatki, Galvanizacija jekla in kovin, majhni kovinski delci, Elektrolitiično cinkanje, Motorizirani športi - dodatki, Galvanizacija jekla in kovin, majhni kovinski delci, Bilindustrin. Sedež podjetja je v kraju Stari Trg Pri Ložu, Slovenija.

 3. GLORIA KEY

  Belorusija

  GLORIA KEY, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Cink in zlitine. Deluje tudi v panogah Elektrolitiično cinkanje, Zaščitni premazi proti koroziji, Elektrolitiično cinkanje, Zaščitni premazi proti koroziji, galvanising. Sedež podjetja je v kraju Zhodino, Belorusija.

 4. DODGSTEEL

  Kitajska

  DODGSTEEL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Elektrolitiično cinkanje. Sedež podjetja je v kraju Jinan, Kitajska.

 5. HELCO METAL

  Grčija

  HELCO METAL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Niklanje. Deluje tudi v panogah Kromiranje, Elektrolitiično cinkanje, Kromiranje, electroplating, Elektrolitiično cinkanje, metal copper-plating. Sedež podjetja je v kraju Ritsona, Grčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ZINCOGAM SPA

  Italija

  ZINCOGAM SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Elektrolitiično cinkanje. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, hot galvanizing, beams, Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, metal galvanising. Sedež podjetja je v kraju Km 14,5-Soleto, Italija.

 2. GT GALVANOTECNICA SRL

  Italija

  GT GALVANOTECNICA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Elektrolitiično cinkanje. Deluje tudi v panogah electroplating, polished chrome plating, galvanising, metal chromium-plating. Sedež podjetja je v kraju Medole, Italija.

 3. RALF SCHMIDT FÖRDERROLLEN - TROMMELN - CNC - DREHEN + FRÄSEN

  Nemčija

  RALF SCHMIDT FÖRDERROLLEN - TROMMELN - CNC - DREHEN + FRÄSEN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Elektrolitiično cinkanje. Sedež podjetja je v kraju Walsrode, Nemčija.

 4. EURO-BOX SP. Z O.O.

  Poljska

  EURO-BOX SP. Z O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijska obdelava pločevine. Deluje tudi v panogah Elektrolitiično cinkanje, Elektrolitiično cinkanje. Sedež podjetja je v kraju Swiebodzin, Poljska.

 5. GALVANOTECNICA SNC

  Italija

  GALVANOTECNICA SNC, ki deluje v panogi Elektrolitiično cinkanje. Deluje tudi v panogah Galvanizacija jekla in kovin, electro-galvanizing, cold white galvanizing, Galvanizacija jekla in kovin, barrel galvanizing. Sedež podjetja je v kraju Padova, Italija.

 1. GALWANIZER SP. Z O.O.

  Poljska

  GALWANIZER SP. Z O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Galvanizacija jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Elektrolitiično cinkanje, galvanised treatment with nickel coating, copper galvanising treatment, Elektrolitiično cinkanje. Sedež podjetja je v kraju Dzierżoniów, Poljska.

 2. PROTEXSUR

  Francija

  PROTEXSUR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin. Deluje tudi v panogah Elektrolitiično cinkanje, cataphoretic paints, Elektrolitiično cinkanje, metal plastification. Sedež podjetja je v kraju Saint Pierre Les Nemours, Francija.

 1. PAS

  Belgija

  PAS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin. Deluje tudi v panogah Elektrolitiično cinkanje, galvanisation, metal galvanising, galvanizing treatments, Elektrolitiično cinkanje. Sedež podjetja je v kraju Londerzeel, Belgija.

 2. ELECTROFER III - TRATAMENTO DE SUPERFICIES, LDA

  Portugalska

  ELECTROFER III - TRATAMENTO DE SUPERFICIES, LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Termična obdelava jekla in kovin, Elektrolitiično cinkanje, Termična obdelava jekla in kovin, Elektrolitiično cinkanje. Sedež podjetja je v kraju Marinha Grande, Portugalska.

 3. JEDELE TRAITEMENTS DE SURFACE

  Francija

  JEDELE TRAITEMENTS DE SURFACE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin. Deluje tudi v panogah Elektrolitiično cinkanje, galvanisation, metal galvanising, Elektrolitiično cinkanje, alkaline electrolytic galvanizing. Sedež podjetja je v kraju Altkirch, Francija.

 4. DECORATION PROTECTION DES METAUX SAM

  Francija

  DECORATION PROTECTION DES METAUX SAM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Elektrolitiično cinkanje. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, Niklanje, Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, galvanisation, phosphating, Niklanje. Sedež podjetja je v kraju Nocé, Francija.

 5. ZINCATURA ELETTROLITICA DARIO GIANNI SRL

  Italija

  ZINCATURA ELETTROLITICA DARIO GIANNI SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Elektrolitiično cinkanje. Deluje tudi v panogah alkaline electrolytic galvanizing, cold white galvanizing, galvanising, metal galvanising. Sedež podjetja je v kraju Lainate, Italija.

 6. GALVAMETAL SA

  Francija

  GALVAMETAL SA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin. Deluje tudi v panogah Elektrolitiično cinkanje, Kromiranje, galvanisation, Elektrolitiično cinkanje, degreasing, Kromiranje. Sedež podjetja je v kraju Embreville, Francija.

 7. LOECO-INDUSTRIEANLAGEN GMBH & CO.KG

  Nemčija

  LOECO-INDUSTRIEANLAGEN GMBH & CO.KG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Elektrolitiično cinkanje. Deluje tudi v panogah Inženiring - industrijski izvajalci, Inženiring - industrijski izvajalci, galvanising. Sedež podjetja je v kraju Mülheim, Nemčija.

 8. GALVACO

  Belgija

  GALVACO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Elektrolitiično cinkanje. Deluje tudi v panogah Galvanizacija jekla in kovin, Kemična sredstva za protikorozijsko zaščito, Zaščitni premazi proti koroziji, Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, Galvanizacija jekla in kovin, Kemična sredstva za protikorozijsko zaščito, Zaščitni premazi proti koroziji, Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin. Sedež podjetja je v kraju Ouffet, Belgija.

 1. ZINQ NETZSCHKAU GMBH

  Nemčija

  ZINQ NETZSCHKAU GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cink in zlitine. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, Elektrolitiično cinkanje, Gradnja industrijskih objektov, Kovinske konstrukcije (lahke), Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, Elektrolitiično cinkanje, Gradnja industrijskih objektov, Kovinske konstrukcije (lahke). Sedež podjetja je v kraju Netzschkau, Nemčija.

 2. METAL PROTECTION

  Francija

  METAL PROTECTION, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin. Deluje tudi v panogah Elektrolitiično cinkanje, Elektrolitiično cinkanje, galvanisation, hot galvanizing, metal galvanising. Sedež podjetja je v kraju Bléneau, Francija.

 3. ZINQ BRUCHSAL GMBH & CO. KG

  Nemčija

  ZINQ BRUCHSAL GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Jeklo. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - strojna obdelava, Elektrolitiično cinkanje, Gradnja industrijskih objektov, Industrijski izdelki, Jeklo in kovine - strojna obdelava, Elektrolitiično cinkanje, Gradnja industrijskih objektov, Industrijski izdelki. Sedež podjetja je v kraju Bruchsal, Nemčija.

 4. SOCIETE LORRAINE DE TRAITEMENTS DE SURFACES

  Francija

  SOCIETE LORRAINE DE TRAITEMENTS DE SURFACES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin. Deluje tudi v panogah Elektrolitiično cinkanje, Elektrolitiično cinkanje, chroming, industrial painting. Sedež podjetja je v kraju Bouligny, Francija.

 5. ZINCRAL, REVESTIMENTOS , LDA.

  Portugalska

  ZINCRAL, REVESTIMENTOS , LDA., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Elektrolitiično cinkanje. Deluje tudi v panogah galvanizing treatments, metal nickel plating, tinning of metals. Sedež podjetja je v kraju Murtosa, Portugalska.

 6. HNK SERVICE

  Francija

  HNK SERVICE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mehanska površinska obdelava - stroji. Deluje tudi v panogah Stroji za čiščenje in dekapiranje, Stroji za prevleko površin, Pregled površin, Elektrolitiično cinkanje, Stroji za čiščenje in dekapiranje, Stroji za prevleko površin, Pregled površin, Elektrolitiično cinkanje. Sedež podjetja je v kraju Villeurbanne, Francija.

 7. ZINQ LANDSBERG/HALLE GMBH

  Nemčija

  ZINQ LANDSBERG/HALLE GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Elektrolitiično cinkanje, Galvanizacija jekla in kovin, Kovinske konstrukcije (lahke), Kemična sredstva za protikorozijsko zaščito, Elektrolitiično cinkanje, Galvanizacija jekla in kovin, Kovinske konstrukcije (lahke), Kemična sredstva za protikorozijsko zaščito. Sedež podjetja je v kraju Landsberg, Nemčija.

 8. DE BRUYN EN ZONEN

  Belgija

  DE BRUYN EN ZONEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Elektrolitiično cinkanje. Deluje tudi v panogah Peskanje jekla in kovin, electrolytic copper, carpentry works, Peskanje jekla in kovin, metal components. Sedež podjetja je v kraju Aalst, Belgija.

 9. ZINQ DRESDEN GMBH

  Nemčija

  ZINQ DRESDEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Elektrolitiično cinkanje, Galvanizacija jekla in kovin, Površinska obdelava kovin - stroji in oprema, Kemična sredstva za protikorozijsko zaščito, Elektrolitiično cinkanje, Galvanizacija jekla in kovin, Površinska obdelava kovin - stroji in oprema, Kemična sredstva za protikorozijsko zaščito. Sedež podjetja je v kraju Dresden, Nemčija.

 10. ZINQ NEUNKIRCHEN (SAAR) GMBH & CO. KG

  Nemčija

  ZINQ NEUNKIRCHEN (SAAR) GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Elektrolitiično cinkanje. Deluje tudi v panogah Galvanizacija jekla in kovin, Kovinske konstrukcije (lahke), Podesti, kovinski, Površinska obdelava kovin - stroji in oprema, Galvanizacija jekla in kovin, Kovinske konstrukcije (lahke), Podesti, kovinski, Površinska obdelava kovin - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Neunkirchen, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno