• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • enologija - stroji in oprema

Rezultati za

Enologija - stroji in oprema - Uvoz izvoz

 1. NEW C.E.M. & C. S.R.L.

  Italija

  Verified by europages badge

  NEW C.E.M. & C. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Enologija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Pomezia, Italija.

 2. O.M.B.F. SNC DEI F.LLI BENE ANGELO E GIUSEPPE & C.

  Italija

  O.M.B.F. SNC DEI F.LLI BENE ANGELO E GIUSEPPE & C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrija pijač - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Enologija - stroji in oprema, systems and equipment for the wine industry, Enologija - stroji in oprema, wire hooder for corks, encapsulation machines. Sedež podjetja je v kraju San Marzano Oliveto, Italija.

 3. LABORATOIRE COGNAC ŒNOLOGIE

  Francija

  LABORATOIRE COGNAC ŒNOLOGIE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Enologija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vina, analytical laboratories, wine analysis, Vina, hard liquors. Sedež podjetja je v kraju Cognac, Francija.

 4. BARED SRL

  Italija

  BARED SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Deluje tudi v panogah Enologija - stroji in oprema, Oprema in aparati za točenje s pritiskom, Enologija - stroji in oprema, wholesale of machines for oenology, Oprema in aparati za točenje s pritiskom. Sedež podjetja je v kraju Codognè, Italija.

 5. STRAZZARI SRL

  Italija

  STRAZZARI SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Enologija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Castel San Pietro Terme, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. REVELLO GIOVANNI SNC

  Italija

  REVELLO GIOVANNI SNC, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vrtnarske škropilne naprave. Deluje tudi v panogah Enologija - stroji in oprema, backpack extinguishers, Peristaltic tube pumps, Enologija - stroji in oprema, fillers. Sedež podjetja je v kraju Santo Stefano Belbo, Italija.

 2. DOGLIOTTI S.R.L.

  Italija

  DOGLIOTTI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Enologija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah conveyor belts, wine machines. Sedež podjetja je v kraju Canelli, Italija.

 3. INOXSA SRL

  Italija

  INOXSA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Enologija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah stainless steel tanks, wine-makers, wine machines, stainless steel construction. Sedež podjetja je v kraju San Pancrazio Salentino, Italija.

 4. ZALOKAR D.O.O.

  Slovenija

  ZALOKAR D.O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Enologija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Limbus, Slovenija.

 5. PULEO S.R.L.

  Italija

  PULEO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Deluje tudi v panogah Enologija - stroji in oprema, Enologija - stroji in oprema, grape crushers for the wine industry, wine machines. Sedež podjetja je v kraju Marsala, Italija.

 1. DI LORENZO E MASSIMILIANO DI LUCCHIO SNC

  Italija

  DI LORENZO E MASSIMILIANO DI LUCCHIO SNC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tisk, tipografski. Deluje tudi v panogah Enologija - stroji in oprema, labellers for self-adhesive labels, posters, Enologija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Rionero In Vulture, Italija.

 2. MACCHINE ENOLOGICHE FAVRIN S.R.L.

  Italija

  MACCHINE ENOLOGICHE FAVRIN S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekoči trakovi. Deluje tudi v panogah Enologija - stroji in oprema, screw elevators, grape hoppers, Horticultural and gardening machinery, Enologija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Bigolino Di Valdobbiadene, Italija.

 1. AGRISTORE DI COSENZA V.

  Italija

  AGRISTORE DI COSENZA V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Enologija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah wine machines, systems and equipment for fermenting beer, powered cultivators, distilling apparatus. Sedež podjetja je v kraju Cassano Ionio, Italija.

 2. TRE.I SRL

  Italija

  TRE.I SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Enologija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah wine barrels, stainless steel containers for oil, stainless steel containers for wine. Sedež podjetja je v kraju Lecce, Italija.

 3. ENOITALIA SRL

  Italija

  ENOITALIA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Enologija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah wine machines, gravity fillers, Stalk separators, grape crushers for the wine industry. Sedež podjetja je v kraju Cerreto Guidi, Italija.

 4. ENOTECNICA PILLAN SRL

  Italija

  ENOTECNICA PILLAN SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Enologija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah presses for the wine industry, grape crushers for the wine industry, oil presses. Sedež podjetja je v kraju Camisano Vicentino, Italija.

 5. C.E.M. S.R.L.

  Italija

  C.E.M. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Enologija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Ustekleničenje in polnjenje - stroji in oprema, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, systems and equipment for the wine industry, Ustekleničenje in polnjenje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Milano, Italija.

 6. BARIDA INTERNATIONAL S.R.L.

  Italija

  BARIDA INTERNATIONAL S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Enologija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pivovarne - stroji in oprema, Pivovarne - stroji in oprema, traditional method. Sedež podjetja je v kraju Canelli, Italija.

 7. ENOMET IMPIANTI SRL

  Italija

  ENOMET IMPIANTI SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Enologija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah products for wine-making, membrane presses. Sedež podjetja je v kraju Saltara, Italija.

 8. AGROVIN ITALIA

  Italija

  AGROVIN ITALIA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Enologija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah wine-making coadjuvants, clarifying agents for musts and wines, stabilizers, products for wine-making. Sedež podjetja je v kraju Villafranca Di Verona, Italija.

 1. ALTA EXPRESIÓN

  Španija

  ALTA EXPRESIÓN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Enologija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah systems and equipment for the wine industry, wine vats, tanks for wine, tunnor fat. Sedež podjetja je v kraju Girona, Španija.

 2. RTB SRL

  Italija

  RTB SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije. Deluje tudi v panogah Enologija - stroji in oprema, Enologija - stroji in oprema, tangential flow filtration, wine-making coadjuvants, products for wine-making. Sedež podjetja je v kraju Gallo D'alba, Italija.

 3. ALEA EVOLUTION SRL

  Italija

  ALEA EVOLUTION SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Enologija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Fittings for the wine industry, products for wine-making, tartaric stabilisation, wine-making tannins. Sedež podjetja je v kraju Molinella, Italija.

 4. MBF SPA

  Italija

  MBF SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrija pijač - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Enologija - stroji in oprema, Ustekleničenje in polnjenje - stroji in oprema, Enologija - stroji in oprema, Ustekleničenje in polnjenje - stroji in oprema, bottle rinsing machines, fillers. Sedež podjetja je v kraju Veronella, Italija.

 5. ENOLOGICA VASON SPA

  Italija

  ENOLOGICA VASON SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Enologija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah clarifying agents for musts and wines, wine-making tannins, microfiltration, wine-making coadjuvants. Sedež podjetja je v kraju San Pietro In Cariano, Italija.

 6. HENRIQUE VIEIRA E FILHOS S.A. VIEIRINOX

  Portugalska

  HENRIQUE VIEIRA E FILHOS S.A. VIEIRINOX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Enologija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Aveiro, Portugalska.

 7. ESIGO SRL

  Italija

  ESIGO SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Enologija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah bottle rack, wine cellar articles, bottle holder shelves. Sedež podjetja je v kraju Dueville, Italija.

 8. OFFICINE PESCE S.N.C. DI PESCE GIUSEPPE & C.

  Italija

  OFFICINE PESCE S.N.C. DI PESCE GIUSEPPE & C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ustekleničenje in polnjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Enologija - stroji in oprema, fillers, capping machines, wire hooder for corks, Enologija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Bubbio, Italija.

 9. EQUIPAMIENTOS INDUSTRIALES SA

  Španija

  EQUIPAMIENTOS INDUSTRIALES SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Enologija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah steam generators, ozonisers. Sedež podjetja je v kraju Castejon, Španija.

 10. STELLIN SNC

  Italija

  STELLIN SNC, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Enologija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah wine-making products, wine-makers, pneumatic presses. Sedež podjetja je v kraju Orgiano, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno