• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • ferolitine

Rezultati za

Ferolitine - Uvoz izvoz

 1. COMFER SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  COMFER SRL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ferolitine. Deluje tudi v panogah Rešetke, kovinske, Rešetke, kovinske. Sedež podjetja je v kraju Roma, Italija.

 2. SICUREZZA & STILE

  Italija

  Verified by europages badge

  SICUREZZA & STILE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ferolitine. Deluje tudi v panogah Železnina za gradbeništvo, Vrata in okna, Kovani izdelki za industrijo in gradbeništvo, Železnina za gradbeništvo, Vrata in okna, Kovani izdelki za industrijo in gradbeništvo. Sedež podjetja je v kraju Castelnuovo Di Porto, Italija.

 3. H.-D. AHRENS GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  H.-D. AHRENS GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Aluminij in zlitine. Deluje tudi v panogah Ferolitine, Metal trade, Nickel alloys, Recycling of scrap metal, scrap recycling, Scrap processing, Special alloys (copper/nickel/tin), aluminium, Aluminium compounds. Sedež podjetja je v kraju Schwelm, Nemčija.

 4. ARCO S.R.L.

  Italija

  ARCO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ferolitine. Deluje tudi v panogah no parking bows, bike carrier, benches, systems and equipment for car parks. Sedež podjetja je v kraju San Giovanni In Persiceto, Italija.

 5. PROSIDER SPA

  Italija

  PROSIDER SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ferolitine. Deluje tudi v panogah iron sections, iron beams, galvanized sheet metal, drawn products. Sedež podjetja je v kraju Fornace Zarattini-Ravenna, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. CO.ALL.FER.SNC DI ANTONIO COCOZZA E F.LLI

  Italija

  CO.ALL.FER.SNC DI ANTONIO COCOZZA E F.LLI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ferolitine. Deluje tudi v panogah machining aluminium and iron. Sedež podjetja je v kraju Agropoli, Italija.

 2. AMPERE ALLOYS

  Francija

  AMPERE ALLOYS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ferolitine. Deluje tudi v panogah plants and machinery for foundries, abrasives, steel and alloys. Sedež podjetja je v kraju Saint-Ouen-L'aumone, Francija.

 3. JINAN XINYU CEMENTED CARBIDE CO.,LTD.

  Kitajska

  JINAN XINYU CEMENTED CARBIDE CO.,LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ferolitine. Sedež podjetja je v kraju Jinan, Kitajska.

 4. AFFIVAL SAS

  Francija

  AFFIVAL SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žice in kabli - jekleni, Ferolitine, Livarne jekla, Žice in kabli - jekleni, Ferolitine, Livarne jekla. Sedež podjetja je v kraju Solesmes, Francija.

 5. PELLIER CUIT FRERES

  Francija

  PELLIER CUIT FRERES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ferolitine. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - strojna obdelava, Jeklo in kovine - strojna obdelava, Precision undercutting, bar turning, all metals, Bar turning steel and metals. Sedež podjetja je v kraju Marignier, Francija.

 1. LS ALLOYS TRADING

  Luksemburg

  LS ALLOYS TRADING, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ferolitine. Deluje tudi v panogah metallurgy, Manganese metal, cobalt, nickel. Sedež podjetja je v kraju Windhof, Luksemburg.

 2. LEMETCO GMBH

  Nemčija

  LEMETCO GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rude, železove in neželezove. Deluje tudi v panogah Ferolitine, Ferolitine. Sedež podjetja je v kraju Duisburg, Nemčija.

 1. GIOTTA SRL

  Italija

  GIOTTA SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ferolitine. Deluje tudi v panogah storing waste, trade in metals and alloys, car demolition. Sedež podjetja je v kraju Castone Andevenno, Italija.

 2. CGC KLEIN CARBON GRAPHITE CONSULTING

  Nemčija

  CGC KLEIN CARBON GRAPHITE CONSULTING, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ferolitine. Deluje tudi v panogah coal and graphite processing, graphite electrodes, products made from pure expanded graphite, artificial and synthetic fibre felts. Sedež podjetja je v kraju Siegen, Nemčija.

 3. SOCIETE DES METAUX BLANCS OUVRES

  Francija

  SOCIETE DES METAUX BLANCS OUVRES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ferolitine. Deluje tudi v panogah Svinec in zlitine, Cink in zlitine, Sitotisk, Svinec in zlitine, Cink in zlitine, Sitotisk. Sedež podjetja je v kraju Chevigny-Saint-Sauveur Cedex, Francija.

 4. CAST IRON

  Belgija

  CAST IRON, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ferolitine. Deluje tudi v panogah Surovo in specialno železo, Litoželezni izdelki, Cevke in cevi iz litega železa, cast iron, Surovo in specialno železo, Litoželezni izdelki, Cevke in cevi iz litega železa. Sedež podjetja je v kraju Beerse, Belgija.

 5. TM IMPEX PVT LTD

  Indija

  TM IMPEX PVT LTD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ferolitine. Sedež podjetja je v kraju Bhubaneswar, Indija.

 6. MALDANER

  Francija

  MALDANER, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Aluminij in zlitine. Deluje tudi v panogah Svinec in zlitine, Ferolitine, Baker in zlitine, metal impregnation, Svinec in zlitine, Ferolitine, Baker in zlitine. Sedež podjetja je v kraju Les-Clayes-Sous-Bois, Francija.

 7. NIZI INTERNATIONAL

  Luksemburg

  NIZI INTERNATIONAL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Rude, železove in neželezove. Deluje tudi v panogah Ferolitine, Ferolitine, artistic and decorative foundry products, Trading in steel, casting lubricants. Sedež podjetja je v kraju Capellen, Luksemburg.

 8. CBC - CARVALHO, BATISTA & Cª SA.

  Portugalska

  CBC - CARVALHO, BATISTA & Cª SA., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ferolitine. Deluje tudi v panogah Hidravlične vzmetne naprave, Oprema in naprave za mestne površine, Hidravlične vzmetne naprave, Oprema in naprave za mestne površine. Sedež podjetja je v kraju Porto, Portugalska.

 1. MITALTRADE, LLC

  Ukraijna

  MITALTRADE, LLC, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ferolitine. Deluje tudi v panogah graphite electrodes. Sedež podjetja je v kraju Zaporozhye, Ukraijna.

 2. GIAMA DI OTTAVIANI GABRIELLA E MAZZA BARBARA S.N.C.

  Italija

  GIAMA DI OTTAVIANI GABRIELLA E MAZZA BARBARA S.N.C., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ferolitine. Deluje tudi v panogah Aluminij in zlitine, iron processing, iron, Aluminij in zlitine, electro-welded networks. Sedež podjetja je v kraju Poggio Torriana, Italija.

 3. FRATELLI MOLTENI SPA

  Italija

  FRATELLI MOLTENI SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ferolitine. Deluje tudi v panogah sheet metal for construction work. Sedež podjetja je v kraju Monza, Italija.

 4. 1

  Zimbabve

  1, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ferolitine. Deluje tudi v panogah steel welding. Sedež podjetja je v kraju 4, Zimbabve.

 5. MTT METALL TECHNIK TAUBER GMBH

  Nemčija

  MTT METALL TECHNIK TAUBER GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ferolitine. Deluje tudi v panogah bronze bushings. Sedež podjetja je v kraju Tauberbischofsheim, Nemčija.

 6. SYAL & CO

  Indija

  SYAL & CO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ferolitine. Sedež podjetja je v kraju Khanna, Indija.

 7. APERAM ALLOYS GERMANY GMBH

  Nemčija

  APERAM ALLOYS GERMANY GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rude, železove in neželezove. Deluje tudi v panogah Posebno jeklo, Nerjaveče jeklo, Ferolitine, Kovine, plemenite in posebne, Posebno jeklo, Nerjaveče jeklo, Ferolitine, Kovine, plemenite in posebne. Sedež podjetja je v kraju Erkrath, Nemčija.

 8. PIRAPORA STEEL

  Brazilija

  PIRAPORA STEEL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ulivanje posebnega in visoko kvalitetnega jekla. Deluje tudi v panogah Ferolitine, metallic silicon, aluminium alloys, iron-silicone ingots, Ferolitine. Sedež podjetja je v kraju Praia Grande, Brazilija.

 9. HEBEI TRUE PLATE SOLUTIONS CO., LTD

  Kitajska

  HEBEI TRUE PLATE SOLUTIONS CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ferolitine. Deluje tudi v panogah metal plate reinforcing equipment for car bodywork, EMCS measuring equipment. Sedež podjetja je v kraju Yuhua Distrist, Kitajska.

 10. ETKA LTD

  Brazilija

  ETKA LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ferolitine. Sedež podjetja je v kraju Franco Da Rocha-Sp, Brazilija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno