• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • filtri za zrak

Rezultati za

Filtri za zrak - Uvoz izvoz

 1. EKONN FILTRE SANAYI VE TICARET A.Ş.

  Turčija

  EKONN FILTRE SANAYI VE TICARET A.Ş., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Silosi, kovinski. Deluje tudi v panogah Filtri za zrak, Obdelava in recikliranje odpadkov, Conveyors, conveying systems, cheese storage, Filtri za zrak, Obdelava in recikliranje odpadkov. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. MARKA FILTRE

  Turčija

  MARKA FILTRE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Filtri za olje. Deluje tudi v panogah Filtri za zrak, Filtri za osebne avtomobile, tovornjake in vozila na gradbiščih, filtration equipment, Chocolate pots, Filtri za zrak, Filtri za osebne avtomobile, tovornjake in vozila na gradbiščih. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. ELECTRONICA TORCAL SL.

  Španija

  ELECTRONICA TORCAL SL., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Filtri za zrak. Deluje tudi v panogah Klimatske, ozračevalne in prezračevalne naprave, air conditioned, Klimatske, ozračevalne in prezračevalne naprave. Sedež podjetja je v kraju Antequera, Španija.

 4. KONSTRACK LLC

  Ukraijna

  KONSTRACK LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Filtri za zrak. Deluje tudi v panogah Čiščenje zraka - oprema in sistemi, air cleaning filter installation, filtering bags, dust catcher, Čiščenje zraka - oprema in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Kyiv, Ukraijna.

 5. FINDEX FILTRATION SRL

  Italija

  FINDEX FILTRATION SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Filtri za olje. Deluje tudi v panogah Filtri za zrak, Filtri za tekočine, Filtri za osebne avtomobile, tovornjake in vozila na gradbiščih, Filtri za zrak, Filtri za tekočine, Filtri za osebne avtomobile, tovornjake in vozila na gradbiščih. Sedež podjetja je v kraju Nerviano, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. HANN FILTER IND. TRADE. CO. LTD.

  Turčija

  HANN FILTER IND. TRADE. CO. LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Filtri za olje. Deluje tudi v panogah Filtri za zrak, Rezervni deli za avtomobili, spiral filters, Chocolate pots, Filtri za zrak, Rezervni deli za avtomobili. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 2. TEKFIL FILTRE SAN. VE TIC. A.S.

  Turčija

  TEKFIL FILTRE SAN. VE TIC. A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Filtri za zrak. Deluje tudi v panogah Filtracija zraka - oprema, Filtracija zraka - oprema, ventilation filters, HEPA filtreringssystem, HVAC ventilationssystem. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. MOTOEC FILTER

  Turčija

  MOTOEC FILTER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Filtri za zrak. Deluje tudi v panogah Avtomobili, vehicle oil filters, Chocolate pots, Avtomobili. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 4. LE TEUFF SAS

  Francija

  LE TEUFF SAS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Filtri za olje. Deluje tudi v panogah Filtri za zrak, Filtri za osebne avtomobile, tovornjake in vozila na gradbiščih, liquid filters, filters and filter elements, Filtri za zrak, Filtri za osebne avtomobile, tovornjake in vozila na gradbiščih. Sedež podjetja je v kraju Queven, Francija.

 5. OTILA GROUPS COMPANY

  Nizozemska

  OTILA GROUPS COMPANY, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pnevmatike - kompresorji. Deluje tudi v panogah Filtri za zrak, air ducting for air conditioning systems, Air heating systems, air heating appliances, Filtri za zrak, Luft/luft -värmeväxlare. Sedež podjetja je v kraju Zeeland, Nizozemska.

 1. EURO-FILTER GMBH LUFTFILTER FÜR KLIMA- UND INDUSTRIE

  Nemčija

  EURO-FILTER GMBH LUFTFILTER FÜR KLIMA- UND INDUSTRIE, ki deluje v panogi Filtriranje - naprave in materiali. Deluje tudi v panogah Filtri za plin, Filtrsko steklo, Filtri za tekočine, Filtri za zrak, Filtri za plin, Filtrsko steklo, Filtri za tekočine, Filtri za zrak. Sedež podjetja je v kraju Dortmund, Nemčija.

 2. AIRFILTERS GMBH

  Nemčija

  AIRFILTERS GMBH, ki deluje v panogi Filtriranje - naprave in materiali. Deluje tudi v panogah Filtri za zrak, Filtri za zrak. Sedež podjetja je v kraju Essen, Nemčija.

 1. TIANLUN INDUSTRIAL CO., LTD.

  Kitajska

  TIANLUN INDUSTRIAL CO., LTD., ki deluje v panogi Filtri za zrak. Sedež podjetja je v kraju Shunde,, Kitajska.

 2. FONEX LAHARNAR D.O.O.

  Slovenija

  Specializirani smo za vgradnje klimatskih naprav, sanitarne in ogrevalne toplotne črpalke, antenske in sat sisteme, sisteme domofonov in videofonov, nadzorne video sisteme.Poslovalnico imamo v Tolminu.TOPLOTNE ČRPALKE ZA GOSPODINJSTVA: ENERGIJSKO VARČNO DELOVANJEOgrevanje s toplotno črpalko je tudi do petkrat bolj učinkovito kot tradicionalni način ogrevanja na fosilna goriva. Zahvaljujoč inverterski tehnologiji pa so stroški še precej nižji.NIZKA CENA NAMESTITVEToplotne črpalke jemljejo toploto iz zraka, zato kopanje in rudarjenje fosilnih goriv ni potrebno. Zunanje in notranje enote so kompaktne in jih je mogoče namestiti na katerokoli zgradbo. Ne rabimo dimnikov za odvajanje dima in hlapov ali prezračevanje tam, kjer je nameščena.NIZKI IZPUSTI CO2Toplotne črpalke ne proizvajajo nobenih neposrednih izpustov CO2, zato še dodatno pripomorete k čistemu okolju.KLIMATSKE NAPRAVE: Ponujamo vam klimatske naprave z najvišjim izkoristkom na tržišču in napredno tehnologijo čiščenja zraka. Klimatska naprava na prvo mesto postavlja ustvarjanje zdravega bivalnega okolja. Revolucionarni filtri pa zagotavljajo optimalno čist zrak, iz katerega odstranjujeo bakterije, prah, in alergene. 3D senzorji pa zagotavljajo enakomeren razpon toplote po prostoru.Klimatsko napravo je relativno enostavno upravljati, ponuja pa nam vrsto nastavitev.- Hitro, varčno in učinkovito hlajenje ali ogrevanje prostora.- Delovanje tudi do zunanje temperature -25 °C.- Zelo tiho delovanje zunanje in notranje enote.

 3. OPET LUBRICANTS

  Turčija

  Verified by europages badge

  OPET Lubricants since its foundation in 1966 with the name ROM, had always been an adaptive company and evolved to its current structure after the acquisitions by Opet Petrolcülük A.Ş. in 1996, one of the most important oil and gas distribution company, and KOÇ Holding in 2002, the only Fortune 500 company from Turkey. Koç Holding incorporates industrial giants such as Tüpraş, Ford Otosan, Tofaş-Fiat and Arçelik-Beko. Globally active in many industries, Koç Holding is Turkey's biggest exporter by achieving 10% of the total exports and %43 of total automotive industry export on its own. Opet Petrolcülük A.Ş. that has become one of the most steadily growing oil company in the last decade is engaged in retail sales, commercial and industrial fuels, lubricants, storage, and international trade. Increasing its market share and network of stations each day, Opet Petrolcülük has an extensive distribution network of 1, 615 stations together with Opet and Sunpet. OEM Collaborations: Opet Lubricants offers solutions for all needs of leading automotive manufacturers and also ranks as one of the most effective solution partner for the original equipment manufacturers such as Ford Otosan, Case &New Holland, Fiat and Otokar by offering first-fill and after-sales lubricants. Opet Lubricants also produces genuine lubricants such as FMY for Ford Otosan, Agromega, Megatran and Agrofriz for Case &New Holland, Spectra for Otokar and Opar Olio for Fiat, all to be sold as spare parts.

 4. IT4IP S.A.

  Belgija

  Verified by europages badge

  At it4ip, we are a world leader in track-etching technology. This technology enables us to produce micro- and nano-porous polymer filters with multiple and varied applications, such as asbestos fibre detection, blood filtration, cancer cell scanning or the synthesis of micro and nano-objects. Responding to the needs of our customers, our products meet strict quality standards; they are characterised by a precise filtration threshold ranging from 10 nano-metres to several dozen microns, a very small thickness and specific surface properties. With a current production and conversion capacity of 150, 000 square metres per year, we deliver a wide range of products to our customers worldwide in the form of rolls, sheets, discs or other forms at their request. We also offer OEM solutions under their own brand. For more than 35 years, we have used our knowledge and expertise to serve our customers by developing outstanding products adapted to their needs, and in complete confidentiality. Our flexibility, responsiveness and production performance are the strengths that make our company successful. Our vision is to stay at the forefront of innovation and continually improve the efficiency and quality of our products. As we are aware that building our future also means being more responsible, we are working on the development of bio-sourced products. At it4ip, we provide the best services and the highest quality products to all our customers around the world.

 5. ADIS FRANCE

  Francija

  Verified by europages badge

  ADIS France, ATEO Group, manufactures and distributes water supply equipment and pipes. On our website you'll find numerous answers to your needs in terms of water supply mainly for professionals. An interactive catalogue will enable you to consult our range of cast iron and brass products and to download technical specifications. We are certified ISO 9001. For you this is the guarantee of a controlled process with rigorous checks at all stages of production. Our products, in compliance with EC standards, guarantee quality, innovation and safety. ATEO has always been committed to its clients to provide them with quality services and products. The processes we have implemented are true quality tools enabling us to respect the commitments made by our team to our clients.

 6. VIRGIS FILTER SPA

  Italija

  Verified by europages badge

  Virgis Filter is the leading manufacturer of air filters, cartridge filters and small capital goods approved of and used for the initial equipment of the major motor, compressor, generating set, automotive, sweeper manufacturing companies and in many other applications in the farming, property, mining and industrial sectors. With product innovation and checking always uppermost in our minds, we have invested heavily in this sector.

 7. POREX TECHNOLOGIES GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  POREX TECHNOLOGIES GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Filtri za tekočine. Deluje tudi v panogah Filtri za olje, water filtering, ventilation filters, compressed air filters, filters, Filter systems for swimming pools, Filters made from polytetrafluoroethylene (PTFE), Sintered plastic filters, filtering cartridges. Sedež podjetja je v kraju Obergurig, Ot Singwitz, Nemčija.

 8. SOFIN - PRODUZIONE FILTRI INDUSTRIALI

  Italija

  Verified by europages badge

  SOFIN - PRODUZIONE FILTRI INDUSTRIALI, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Filtri za osebne avtomobile, tovornjake in vozila na gradbiščih. Sedež podjetja je v kraju San Mauro Torinese, Italija.

 1. KARBERG & HENNEMANN GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  KARBERG & HENNEMANN GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Filtri za olje. Deluje tudi v panogah Filtri za tekočine, Filter systems for cooling lubricants, Cooling lubricant filters, Filtration technology, Hydrocyclone filtration systems, Coalescence separator, Cooling lubricant cleaning systems, Fuel cleaning systems, Partial-flow filters. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 2. FILT DI ANTONIAZZI LILIANA

  Italija

  FILT DI ANTONIAZZI LILIANA, ki deluje v panogi Filtriranje - naprave in materiali. Deluje tudi v panogah Filtri za plin, Filtri za tekočine, Filtri za plin, Filtri za tekočine. Sedež podjetja je v kraju Marano Vicentino, Italija.

 3. WINKLER GMBH FILTERTECHNOLOGIE

  Nemčija

  WINKLER GMBH FILTERTECHNOLOGIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Filtriranje - naprave in materiali. Deluje tudi v panogah Filtri za tekočine, Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni, Vozila - mehanske komponente in rezervni deli, Filtri za osebne avtomobile, tovornjake in vozila na gradbiščih, Filtri za tekočine, Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni, Vozila - mehanske komponente in rezervni deli, Filtri za osebne avtomobile, tovornjake in vozila na gradbiščih. Sedež podjetja je v kraju Werther, Nemčija.

 4. SEPCO S.R.L.

  Italija

 5. F.LLI FOLGONI

  Italija

  F.LLI FOLGONI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Filtriranje - naprave in materiali. Deluje tudi v panogah Filtri za olje, Filtri za plin, Filtri za olje, Filtri za plin. Sedež podjetja je v kraju Marone, Italija.

 6. OMT S.P.A.

  Italija

  OMT S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Filtriranje - naprave in materiali. Deluje tudi v panogah Filtri za plin, Filtri za tekočine, Filtri za plin, Filtri za tekočine. Sedež podjetja je v kraju Calvenzano, Italija.

 7. DÖRRE TEXTILES, PAPERS AND FILMS

  Nemčija

  DÖRRE TEXTILES, PAPERS AND FILMS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Filtriranje - naprave in materiali. Deluje tudi v panogah Filtri za tekočine, Filtri za osebne avtomobile, tovornjake in vozila na gradbiščih, Umetne mase - izdelki za gospodinjstvo, Embalaža iz papirja in lepenke, Filtri za tekočine, Filtri za osebne avtomobile, tovornjake in vozila na gradbiščih, Umetne mase - izdelki za gospodinjstvo, Embalaža iz papirja in lepenke. Sedež podjetja je v kraju Starnberg, Nemčija.

 8. GF SERVICE S.R.L.

  Italija

 9. FLOWISE FILTRI

  Italija

  FLOWISE FILTRI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Filtri za tekočine. Deluje tudi v panogah filtering cartridges, straining cartridge containers, filtering bags, containers for filter bags. Sedež podjetja je v kraju Cornaredo, Italija.

 10. FILTREC S.P.A.

  Italija

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno