• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • fitingi- kovinski

Rezultati za

Fitingi- kovinski - Uvoz izvoz

 1. JIT HOMES COMPANY LIMITED

  Kitajska

  Verified by europages badge

  JIT Homes Co. is comprehensively engaged in the R&D, manufacture and distribution of glass hardware. We focus on swing glass door hardware, frameless shower door hardware, point-fixed fittings, sliding door systems and structural glass hardware including patch fittings, glass door rails, glass wedge systems, floor springs, handles, shower hinges, glass clamps, knobs, towel bars, stay bars, screen seals, spigots, shower stabilizers, glazing channels, pivoting hardware, locks, door hinges, sliding door fittings, stacking door accessories, spider fittings... A customer-centric, integrity management as the starting point to improve the quality of the focal points, replying on science and technology, continuous innovation is the target of JIT Homes that has consistently adhered to.

 2. ANGLO STAINLESS LTD

  Združena Kraljevina

  Verified by europages badge

  ANGLO STAINLESS LTD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Fitingi, kovinski. Deluje tudi v panogah Flänsar, low-pressure fittings, high pressure fittings, PTFE gaskets, metal pipe fittings, Stainless steel flanges, stainless steel fixing items, pipe fittings, Stainless-steel pipe bends. Sedež podjetja je v kraju Dewsbury, Združena Kraljevina.

 3. SIRO BESCHLÄGE- U. METALLWARENFABRIK GES.M.B.H.

  Avstrija

  Verified by europages badge

  SIRO BESCHLÄGE- U. METALLWARENFABRIK GES.M.B.H., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Fitingi, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Ternberg, Avstrija.

 4. ENKA METAL, CONSULTATION, PROJECT MANAGEMENT, MANUFACTURING

  Turčija

  ENKA METAL, CONSULTATION, PROJECT MANAGEMENT, MANUFACTURING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji za obdelavo kovin - deli in pribor. Deluje tudi v panogah Fitingi, kovinski, brass pipes, technical consultants in mechanical engineering, business start-up management, Fitingi, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 5. DORMAKABA BELGIUM

  Belgija

  DORMAKABA BELGIUM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Fitingi, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Brugge, Belgija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. HANS-PETER HUMMEL E. K.

  Nemčija

  HANS-PETER HUMMEL E. K., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Fitingi, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Legau, Nemčija.

 2. ING.MILAN NOVOTNÝ-STEN

  Češka Republika

  ING.MILAN NOVOTNÝ-STEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Fitingi, kovinski. Deluje tudi v panogah Železnina za pohištvo, Bakreno in železno okovje za pohištvo, Železnina za pohištvo, Bakreno in železno okovje za pohištvo. Sedež podjetja je v kraju Přeštice, Češka Republika.

 3. WIDEN INTERNATIONAL CO., LTD

  Tajvan

  WIDEN INTERNATIONAL CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezervni deli za dizel motorje. Deluje tudi v panogah Fitingi, kovinski, Ročna orodja - brez motorja, Mehanski vezni deli, forging, Fitingi, kovinski, Ročna orodja - brez motorja, Mehanski vezni deli. Sedež podjetja je v kraju Taichung, Tajvan.

 4. NEXA S.P.A.

  Italija

  NEXA S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila, železne kovine. Deluje tudi v panogah Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Fitingi, kovinski, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Fitingi, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Zocco Di Erbusco, Italija.

 5. FITING SZR

  Srbija

  FITING SZR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Fitingi, kovinski. Deluje tudi v panogah iso fittings, brass die-casting, Plumbing fittings - non-ferrous metal, brass valves. Sedež podjetja je v kraju Novi Sad, Srbija.

 1. AXOR INDUSTRY

  Ukraijna

  AXOR INDUSTRY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Fitingi, kovinski. Deluje tudi v panogah hinges for doors and windows, accessories for pvc window and door frames, pvc windows, Building - hardware. Sedež podjetja je v kraju Dnipro, Ukraijna.

 2. LOCUS CO.,LTD.

  Južna Koreja

  LOCUS CO.,LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Fitingi, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Busan, Južna Koreja.

 1. JOAQUIM MACHADO LDA

  Portugalska

  JOAQUIM MACHADO LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Fitingi, kovinski. Deluje tudi v panogah bathroom accessories, stainless steel components for kitchens, accessories for valves, polishing with spheres. Sedež podjetja je v kraju Braga, Portugalska.

 2. VITO RIMOLDI SPA

  Italija

  VITO RIMOLDI SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Fitingi, kovinski. Deluje tudi v panogah Flat joints, industrial gaskets. Sedež podjetja je v kraju Legnano, Italija.

 3. SOCIETE DU JOINT ET PLASTIQUE

  Francija

  SOCIETE DU JOINT ET PLASTIQUE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Najem industrijskih oprem. Deluje tudi v panogah Flänsar, Fitingi, kovinski, rings, Flänsar, joints, Fitingi, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Grand Couronne, Francija.

 4. ACIERIES DE BONPERTUIS

  Francija

  ACIERIES DE BONPERTUIS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Fitingi, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Apprieu, Francija.

 5. AL FEEL TRADING LLC

  Združeni arabski emirati

  AL FEEL TRADING LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevni zvezniki, železne kovine. Deluje tudi v panogah Fitingi, kovinski, hydraulic hoses, Fitingi, kovinski, Crimped fittings, Fittings for pressure pipes. Sedež podjetja je v kraju Sharjah, Združeni arabski emirati.

 6. KD-BESCHLÄGE

  Nemčija

  KD-BESCHLÄGE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Fitingi, kovinski. Deluje tudi v panogah air conditioning, bow handles. Sedež podjetja je v kraju Wuppertal, Nemčija.

 7. MBB HENSCH & SPINDLER GMBH

  Nemčija

  MBB HENSCH & SPINDLER GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pritrdilna oprema. Deluje tudi v panogah Matice in vijaki, Pipe za sanitarije, Železnina za gradbeništvo, Fitingi, kovinski, Matice in vijaki, Pipe za sanitarije, Železnina za gradbeništvo, Fitingi, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Göppingen, Nemčija.

 8. CALA BESCHLÄGE INH. THOMAS CALA

  Nemčija

  CALA BESCHLÄGE INH. THOMAS CALA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Matice in vijaki. Deluje tudi v panogah Pipe za sanitarije, Železnina za gradbeništvo, Fitingi, kovinski, Industrijski izdelki, Pipe za sanitarije, Železnina za gradbeništvo, Fitingi, kovinski, Industrijski izdelki. Sedež podjetja je v kraju Kriesow, Nemčija.

 1. SAATENBERG HANDELS & CONSULTING GMBH

  Nemčija

  SAATENBERG HANDELS & CONSULTING GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rude, železove in neželezove. Deluje tudi v panogah Matice in vijaki, Pipe za sanitarije, Železnina za gradbeništvo, Fitingi, kovinski, Matice in vijaki, Pipe za sanitarije, Železnina za gradbeništvo, Fitingi, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Baden-Baden, Nemčija.

 2. AUG. WINKHAUS GMBH & CO. KG

  Nemčija

  AUG. WINKHAUS GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Matice in vijaki. Deluje tudi v panogah Pipe za sanitarije, Železnina za gradbeništvo, Fitingi, kovinski, Industrijski izdelki, Pipe za sanitarije, Železnina za gradbeništvo, Fitingi, kovinski, Industrijski izdelki. Sedež podjetja je v kraju Telgte, Nemčija.

 3. HIRA_PARTS

  Turčija

  HIRA_PARTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Fitingi, kovinski. Deluje tudi v panogah hangers, pignone. Sedež podjetja je v kraju Marmara, Turčija.

 4. FASSADENTECHNIK24.DE - MARKUS BISPING METALLBAUBERATUNG

  Nemčija

  FASSADENTECHNIK24.DE - MARKUS BISPING METALLBAUBERATUNG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Matice in vijaki. Deluje tudi v panogah Pipe za sanitarije, Železnina za gradbeništvo, Fitingi, kovinski, Industrijski izdelki, Pipe za sanitarije, Železnina za gradbeništvo, Fitingi, kovinski, Industrijski izdelki. Sedež podjetja je v kraju Solingen, Nemčija.

 5. STIL-ECHT GMBH

  Nemčija

  STIL-ECHT GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Matice in vijaki, Pipe za sanitarije, Železnina za gradbeništvo, Fitingi, kovinski, Matice in vijaki, Pipe za sanitarije, Železnina za gradbeništvo, Fitingi, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Trierweiler, Nemčija.

 6. ANUBA AG

  Nemčija

  ANUBA AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Matice in vijaki. Deluje tudi v panogah Pipe za sanitarije, Železnina za gradbeništvo, Fitingi, kovinski, Industrijski izdelki, Pipe za sanitarije, Železnina za gradbeništvo, Fitingi, kovinski, Industrijski izdelki. Sedež podjetja je v kraju Vöhrenbach, Nemčija.

 7. HABCO - HOLZ GESELLSCHAFT M.B.H. & CO. KG

  Avstrija

  HABCO - HOLZ GESELLSCHAFT M.B.H. & CO. KG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Matice in vijaki. Deluje tudi v panogah Pipe za sanitarije, Železnina za gradbeništvo, Fitingi, kovinski, Industrijski izdelki, Pipe za sanitarije, Železnina za gradbeništvo, Fitingi, kovinski, Industrijski izdelki. Sedež podjetja je v kraju Sattendorf, Avstrija.

 8. FONSEGRIVE GMBH

  Švica

  FONSEGRIVE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Matice in vijaki, Pipe za sanitarije, Železnina za gradbeništvo, Fitingi, kovinski, Matice in vijaki, Pipe za sanitarije, Železnina za gradbeništvo, Fitingi, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Giebenach, Švica.

 9. TECMAKO SA

  Švica

  TECMAKO SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevine in obroči - železne kovine. Deluje tudi v panogah Železnina za gradbeništvo, Fitingi, kovinski, Industrijski izdelki, Ključavnice, zapahi in ključi, Železnina za gradbeništvo, Fitingi, kovinski, Industrijski izdelki, Ključavnice, zapahi in ključi. Sedež podjetja je v kraju Miécourt, Švica.

 10. REMONDARY(HK) CO., LTD

  Nemčija

  REMONDARY(HK) CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Matice in vijaki. Deluje tudi v panogah Pipe za sanitarije, Železnina za gradbeništvo, Fitingi, kovinski, Industrijski izdelki, Pipe za sanitarije, Železnina za gradbeništvo, Fitingi, kovinski, Industrijski izdelki. Sedež podjetja je v kraju Pforzheim, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno