• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • furnirji - stroji in oprema

Rezultati za

Furnirji - stroji in oprema - Uvoz izvoz

 1. TRO - CUTTING TOOLS, D.O.O. EXPERTS FOR PRODUCTION OF INDUSTRIAL KNIVES

  Slovenija

  Due to almost 100 years of tradition in high quality steels, company TRO d.o.o became an important manufacturer of cutting tools/ industrial knives. We are amongst the largest European manufacturers and our products can be find in more than 55 countries worldwide in different industries (Recycling and Plastic, Metal industry, Paper industry, Wood industry …). As we are constantly invest and update our production equipment and with our expertise respectively with knowledge of employees our knives are made for the most demanding customers (as worlwide known OEM's in recycling industry) and there is no doubt about the good quality of the tools. We can say that we are experts for production of knives. We produce knives for recycling and plastic industry as granulator (rotor, stator) knives, shredding knives, circular shredding knives, rollers, pelletizing knives, knife holders, knives and blades for wood as chipper knives, cutters , circular saw blades, for metal ind.: knives for mills, for scrap shears and sheet metal, for paper ind. guillotine, trimmer knives. We can also produce machine parts nad other custom products. SAVE your MONEY and TIME with TRO CUTTING TOOLS.

 2. 2 A DI ANGUILLESI A. & E. S.R.L.

  Italija

  2 A DI ANGUILLESI A. & E. S.R.L., ki deluje v panogi Furnirji - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Furnirji, veneering, scrap wood, Furnirji, timber for furniture factories and joineries. Sedež podjetja je v kraju Vicopisano, Italija.

 3. C.M.B.

  Italija

  C.M.B., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lesno-obdelovalni - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Furnirji - stroji in oprema, Roboti, industrijski, Furnirji - stroji in oprema, roller transport, Roboti, industrijski, wood panel glueing machines. Sedež podjetja je v kraju Inverigo, Italija.

 4. MARECHAUX SAS

  Francija

  MARECHAUX SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Furnirji - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Villevaude, Francija.

 5. RENZO BORGONOVO S.R.L.

  Italija

  RENZO BORGONOVO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lesno-obdelovalni - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Furnirji - stroji in oprema, Furnirji - stroji in oprema, wood polishers, machines for making wood frames. Sedež podjetja je v kraju Verano Brianza, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. HEKOTEK AS

  Estonija

  HEKOTEK AS, ki deluje v panogi Furnirji - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Žage - stroji in oprema, automation systems, Žage - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju RAE VALD, HARJUMAA, Estonija.

 2. SAINT LOUBERT SA

  Francija

  SAINT LOUBERT SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lesno-obdelovalni - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Furnirji - stroji in oprema, Furnirji - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Eauze, Francija.

 3. HAAPSALU METAL

  Estonija

  HAAPSALU METAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Furnirji - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Kovinske konstrukcije (lahke), Žage - stroji in oprema, Kovinske konstrukcije (lahke), Žage - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Haapsalu, Estonija.

 4. FURNIERHANDEL WINSEN GMBH

  Nemčija

  FURNIERHANDEL WINSEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lesno-obdelovalni - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Furnirji - stroji in oprema, Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Furnirji, Furnirji - stroji in oprema, Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Furnirji. Sedež podjetja je v kraju Winsen, Nemčija.

 5. J. GRABNER FURNIERE GMBH

  Avstrija

  J. GRABNER FURNIERE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Furnirji - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Furnirji, Plošče, lesene, Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Furnirji, Plošče, lesene. Sedež podjetja je v kraju Roitham, Avstrija.

 1. UKRLESHOLDING

  Ukraijna

  UKRLESHOLDING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Furnirji - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah veneer pay-off machines. Sedež podjetja je v kraju Dobromil, Ukraijna.

 2. WALTER LANDGRAF

  Nemčija

  WALTER LANDGRAF, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Furnirji - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Furnirji, Plošče, lesene, Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Furnirji, Plošče, lesene. Sedež podjetja je v kraju Karlstadt, Nemčija.

 1. BERTHOLD SCHLENKER E.K.

  Nemčija

  BERTHOLD SCHLENKER E.K., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Lesno-obdelovalni - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Furnirji - stroji in oprema, Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Furnirji, Furnirji - stroji in oprema, Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Furnirji. Sedež podjetja je v kraju Bad Salzuflen, Nemčija.

 2. MÄSER-FURNIERE GESELLSCHAFT M.B.H.

  Avstrija

  MÄSER-FURNIERE GESELLSCHAFT M.B.H., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Furnirji - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Furnirji, Plošče, lesene, Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Furnirji, Plošče, lesene. Sedež podjetja je v kraju Dornbirn, Avstrija.

 3. SIEGFRIED GRODER

  Avstrija

  SIEGFRIED GRODER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Furnirji - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Furnirji, Plošče, lesene, Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Furnirji, Plošče, lesene. Sedež podjetja je v kraju Kals, Avstrija.

 4. RS-FURNIERE AG

  Švica

  RS-FURNIERE AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Furnirji - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Furnirji, Plošče, lesene, Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Furnirji, Plošče, lesene. Sedež podjetja je v kraju Unterstammheim, Švica.

 5. CHANNEL VENEERS GMBH

  Avstrija

  CHANNEL VENEERS GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Furnirji - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Furnirji, Plošče, lesene, Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Furnirji, Plošče, lesene. Sedež podjetja je v kraju Gedersdorf, Avstrija.

 6. FURWA FURNIERKANTEN GMBH

  Nemčija

  FURWA FURNIERKANTEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tapetniške tkanine. Deluje tudi v panogah Furnirji - stroji in oprema, Pohištvo, stanovanjsko, Furnirji - stroji in oprema, Pohištvo, stanovanjsko. Sedež podjetja je v kraju Walkertshofen, Nemčija.

 7. HELGA HERBST

  Avstrija

  HELGA HERBST, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Furnirji - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Furnirji, Plošče, lesene, Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Furnirji, Plošče, lesene. Sedež podjetja je v kraju Wals, Avstrija.

 8. BFK ROMER GMBH

  Nemčija

  BFK ROMER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Furnirji - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Furnirji, Plošče, lesene, Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Furnirji, Plošče, lesene. Sedež podjetja je v kraju Konstanz, Nemčija.

 1. JOSTING MASCHINENFABRIK GMBH & CO.KG

  Nemčija

  JOSTING MASCHINENFABRIK GMBH & CO.KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtalni stroji za obdelavo lesa. Deluje tudi v panogah Polirni stroji za les, Lesno-obdelovalni - stroji in oprema, Skobeljne stružnice, avtomatske, Furnirji - stroji in oprema, Polirni stroji za les, Lesno-obdelovalni - stroji in oprema, Skobeljne stružnice, avtomatske, Furnirji - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Enger, Nemčija.

 2. FURNIERWERK PRIGNITZ GMBH & CO. KG

  Nemčija

  FURNIERWERK PRIGNITZ GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Furnirji - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Furnirji, Plošče, lesene, Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Furnirji, Plošče, lesene. Sedež podjetja je v kraju Pritzwalk, Nemčija.

 3. HANS HUBERTUS HENRICI

  Nemčija

  HANS HUBERTUS HENRICI, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Furnirji - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Furnirji, Plošče, lesene, Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Furnirji, Plošče, lesene. Sedež podjetja je v kraju Karlsruhe, Nemčija.

 4. KUTTNER MÖBELFABRIK

  Nemčija

  KUTTNER MÖBELFABRIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Furnirji - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Furnirji, Plošče, lesene, Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Furnirji, Plošče, lesene. Sedež podjetja je v kraju Seßlach, Nemčija.

 5. FERGANA KERESTE

  Turčija

  FERGANA KERESTE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Furnirji - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali, Furnirji, manufacturing of plywood, Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali, Furnirji, kryssfaner i trä. Sedež podjetja je v kraju İnegöl, Turčija.

 6. PRESTIGE DECOR

  Poljska

  PRESTIGE DECOR, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Letve in oporniki, leseni. Deluje tudi v panogah Furnirji - stroji in oprema, Furnirji - stroji in oprema, window frames. Sedež podjetja je v kraju Gdańsk, Poljska.

 7. GESIBOIS

  Belgija

  GESIBOIS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Les, žagan in obeljen. Deluje tudi v panogah Les, neobeljen, Furnirji - stroji in oprema, Les, neobeljen, Furnirji - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Sint-Pieters-Leeuw, Belgija.

 8. D.F RICHARDS

  Združena Kraljevina

  D.F RICHARDS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Furnirji - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Basildon, Združena Kraljevina.

 9. MAMUUT

  Španija

  MAMUUT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Furnirji - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah complementary wooden furnishings, sponge rubber for padding, master brewers. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 10. RVM S.R.L.

  Italija

  RVM S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lesno-obdelovalni - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtalni stroji za obdelavo lesa, Furnirji - stroji in oprema, Vrtalni stroji za obdelavo lesa, Furnirji - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Arosio, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno