• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • glina in kaolin

Rezultati za

Glina in kaolin - Uvoz izvoz

 1. ADOLF GOTTFRIED TONWERKE GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  ADOLF GOTTFRIED TONWERKE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Glina in kaolin. Sedež podjetja je v kraju Großheirath, Nemčija.

 2. BASSERMANN MINERALS GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  BASSERMANN MINERALS GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Glina in kaolin. Deluje tudi v panogah Titanium dioxide (anatase, rutile), Carbon black, alumina, kaolin, Slate flour, Calcium carbonate, aluminium hydroxide, Quartz flour, Inorganic and organic pigments. Sedež podjetja je v kraju Mannheim, Nemčija.

 3. MUSA YAPI DIS TICARET

  Turčija

  MUSA YAPI DIS TICARET, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Glina in kaolin. Deluje tudi v panogah Cement articles, Limestones, basalt, dolomite. Sedež podjetja je v kraju Kocaeli, Turčija.

 4. PRIVATE JOINT STOCK COMPANY WEIGHTING AGENTS PLANT

  Ukraijna

  PRIVATE JOINT STOCK COMPANY WEIGHTING AGENTS PLANT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Glina in kaolin. Deluje tudi v panogah bentonite. Sedež podjetja je v kraju Konstantinovka, Ukraijna.

 5. AN NUR MINERALS SDN BHD

  Malezija

  AN NUR MINERALS SDN BHD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Termoelektrarne na premog. Deluje tudi v panogah Glina in kaolin, Glina in kaolin. Sedež podjetja je v kraju Selangor, Malezija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. THEODOR STEPHAN KG GMBH & CO. KG

  Nemčija

  THEODOR STEPHAN KG GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Minerali. Deluje tudi v panogah Surovine za gradbena in javna dela, Marmor in naravni kamni, Surovine za keramično industrijo, Glina in kaolin, Surovine za gradbena in javna dela, Marmor in naravni kamni, Surovine za keramično industrijo, Glina in kaolin. Sedež podjetja je v kraju Burbach, Nemčija.

 2. LES ARGILES DU SOLEIL

  Francija

  LES ARGILES DU SOLEIL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Glina in kaolin. Deluje tudi v panogah Šamponi, Natural cosmetic products, Šamponi, Raw Materials for Natural soaps, Raw Material for Cosmetics. Sedež podjetja je v kraju Mons, Francija.

 3. CEYLAN MINERAL MINING

  Turčija

  CEYLAN MINERAL MINING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Glina in kaolin. Deluje tudi v panogah litter box sand, bentonite. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 4. RAKHSHAN KANI POOYAN CO

  Iran

  RAKHSHAN KANI POOYAN CO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Minerali. Deluje tudi v panogah Glina in kaolin, bentonite, Glina in kaolin, barite, Chemicals. Sedež podjetja je v kraju Tehran, Iran.

 5. JUAN DIEGO BUITRAGO MAYOR

  Španija

  JUAN DIEGO BUITRAGO MAYOR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Glina in kaolin. Sedež podjetja je v kraju Fortuna, Španija.

 1. DOMINIK GEORG LUH TECHNOGRAFIT GMBH

  Nemčija

  DOMINIK GEORG LUH TECHNOGRAFIT GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Eenergija in surovine - industrijske storitve. Deluje tudi v panogah Glina in kaolin, graphite, kaolin, Glina in kaolin, refractory graphite. Sedež podjetja je v kraju Eltville, Nemčija.

 2. SILMIN IBERICA S.L.

  Španija

  SILMIN IBERICA S.L., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Glina in kaolin. Sedež podjetja je v kraju Rubi, Španija.

 1. DAL CIN SPA

  Italija

  DAL CIN SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Glina in kaolin. Sedež podjetja je v kraju Concorezzo, Italija.

 2. LEHM EIDER

  Nemčija

  LEHM EIDER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Glina in kaolin. Sedež podjetja je v kraju Bisterschied, Nemčija.

 3. COMMERCE-INVEST

  Ukraijna

  COMMERCE-INVEST, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Glina in kaolin. Sedež podjetja je v kraju Odesa, Ukraijna.

 4. ADELINO DUARTE DA MOTA, S.A.

  Portugalska

  ADELINO DUARTE DA MOTA, S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovine za gradbena in javna dela. Deluje tudi v panogah Glina in kaolin, Glina in kaolin, Feldspar, quartz. Sedež podjetja je v kraju Meirinhas, Portugalska.

 5. STORIVIA

  Francija

  STORIVIA, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Glina in kaolin. Deluje tudi v panogah bariumsulfat, bentonite. Sedež podjetja je v kraju Metz, Francija.

 6. CLAYS OF UKRAINE

  Ukraijna

  CLAYS OF UKRAINE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Glina in kaolin. Deluje tudi v panogah Porcelain clay. Sedež podjetja je v kraju Kiev, Ukraijna.

 7. EGAP SRL

  Italija

  EGAP SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovine za gradbena in javna dela. Deluje tudi v panogah Glina in kaolin, muds for the body, Natural cosmetic products, Glina in kaolin, Raw Material for Cosmetics. Sedež podjetja je v kraju Rosà, Italija.

 8. SRC ARGILE VERTE

  Tunizija

  SRC ARGILE VERTE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Glina in kaolin. Sedež podjetja je v kraju Tunis, Tunizija.

 1. KFT MINING CO

  Iran

  KFT MINING CO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Glina in kaolin. Deluje tudi v panogah kaolin, mines, clay, bathroom tiles. Sedež podjetja je v kraju Mashhad, Iran.

 2. CLAYSERVER GMBH

  Nemčija

  CLAYSERVER GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Surovine za gradbena in javna dela. Deluje tudi v panogah Glina in kaolin, Pesek in gramoz, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Anorganska kemija - surovine in derivati, Glina in kaolin, Pesek in gramoz, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Anorganska kemija - surovine in derivati. Sedež podjetja je v kraju Ostercappeln, Nemčija.

 3. SIBELCO DEUTSCHLAND GMBH

  Nemčija

  SIBELCO DEUTSCHLAND GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovine za gradbena in javna dela. Deluje tudi v panogah Glina in kaolin, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Anorganska kemija - surovine in derivati, Kemija, organska - surovine in derivati, Glina in kaolin, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Anorganska kemija - surovine in derivati, Kemija, organska - surovine in derivati. Sedež podjetja je v kraju Ransbach-Baumbach, Nemčija.

 4. TURBOV KAOLIN COMPANY

  Ukraijna

  TURBOV KAOLIN COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Glina in kaolin. Deluje tudi v panogah Silica sand. Sedež podjetja je v kraju Turbov, Ukraijna.

 5. BRIGHT INDUSTRIAL

  Kitajska

  BRIGHT INDUSTRIAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Glina in kaolin. Sedež podjetja je v kraju Xinzhou, Kitajska.

 6. E.T.A.S. SRL (ESTRAZIONE E TRASFORMAZIONE ARGILLE SARDE)

  Italija

  E.T.A.S. SRL (ESTRAZIONE E TRASFORMAZIONE ARGILLE SARDE), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Glina in kaolin. Deluje tudi v panogah Pridobivanje rude, Pridobivanje rude, bentonite, granular absorbents. Sedež podjetja je v kraju Villanova Tulo, Italija.

 7. DECOMAN

  Španija

  DECOMAN, ki deluje v panogi Glina in kaolin. Deluje tudi v panogah civil decorations. Sedež podjetja je v kraju BENIPARRELL - VALENCIA, Španija.

 8. SM&K LTD

  Združena Kraljevina

  SM&K LTD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Glina in kaolin. Sedež podjetja je v kraju St Newlyn East, Združena Kraljevina.

 9. EUROMINERAL LLC

  Ukraijna

  EUROMINERAL LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Glina in kaolin. Deluje tudi v panogah clay, raw materials for refractory ceramics. Sedež podjetja je v kraju Donetsk, Ukraijna.

 10. AJOS SL

  Španija

  AJOS SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Glina in kaolin. Sedež podjetja je v kraju Albacete, Španija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno

Poiščite ponudbe za