• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • golobi

Rezultati za

Golobi - Uvoz izvoz

 1. ERAX GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  For more than 17 years, ERAX GmbH has been providing its clients with the ideal defence products to protect their buildings from pigeons and other birds. Direct from the manufacturer – low-cost anti-pigeon systems such as spikes from ECOPIC & DEPIGEONAL, BIRDOUT (electronic systems), BIRDWIRE (tension wire system) and CABLE BIRD.

 2. TILDUIVENBOND ONS BELANG

  Nizozemska

  TILDUIVENBOND ONS BELANG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Golobi. Sedež podjetja je v kraju Den Haag, Nizozemska.

 3. MONDORAPACI

  Italija

  MONDORAPACI, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Golobi. Deluje tudi v panogah pigeons, bird breeding, aviaries, animal accessories. Sedež podjetja je v kraju Cirie', Italija.

 4. GIROPROTEC

  Španija

  GIROPROTEC, ki deluje v panogi Golobi. Deluje tudi v panogah Uničevanje insektov, podgan, razkuževanje - stroji in material, Uničevanje insektov, podgan, razkuževanje - stroji in material, pigeon deterrence. Sedež podjetja je v kraju Girona, Španija.

 5. SHANDONG QILONG GROUP CO.,LTD

  Kitajska

  SHANDONG QILONG GROUP CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Golobi. Deluje tudi v panogah animal feed. Sedež podjetja je v kraju Wudi, Kitajska.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. NATURAL GRANEN

  Belgija

  NATURAL GRANEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Golobi. Deluje tudi v panogah Zrna za živino in perutnino, Zrna za živino in perutnino, pigeon food supplements. Sedež podjetja je v kraju Schoten, Belgija.

 2. AGROMARKET S.R.L.

  Italija

  AGROMARKET S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hišne živali - artikli. Deluje tudi v panogah Urejanje okolja - izvajalci, Golobi, Urejanje okolja - izvajalci, Golobi. Sedež podjetja je v kraju Todi, Italija.

 3. SADOCCO ISEO S.N.C.

  Italija

  SADOCCO ISEO S.N.C., ki deluje v panogi Krmila za živali. Deluje tudi v panogah Golobi, Živali in živinoreja, Golobi, Živali in živinoreja. Sedež podjetja je v kraju Due Carrare, Italija.

 4. KALU A/S

  Danska

  KALU A/S, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Golobi. Sedež podjetja je v kraju Koebenhavn V, Danska.

 5. FELMICA MINERAIS INDUSTRIAIS, S.A.

  Portugalska

 1. CINCINELLI PAOLO

  Italija

 2. GOLBI S.R.L.

  Italija