• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • gospodinjski izdelki- aluminijasti

Rezultati za

Gospodinjski izdelki- aluminijasti - Uvoz izvoz

 1. AVACOM D.O.O.

  Slovenija

  Podjetje AVACOM, proizvodnja in trgovina d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2014, pred tem pa je od leta 1988 poslovalo na trgu pod imenom Kovinoplastika Alojz Vončina s.p. Vse od takrat podjetje uspešno posluje in se širi tudi na tuje trge. Poslujemo na področju Italije ter sodelujemo z podjetji iz Nemčije, Avstrije ter s Hrvaške. Poslovna pot se je začela s proizvodnjo izdelkov za dekorativna svetila, nato smo hitro smo vstopili tudi na trg izdelkov za široko potrošnjo. Prav slednje oziroma gospodinjska galanterija predstavlja največji del našega poslovanja. V največjem obsegu sodelujemo s večjimi trgovskimi verigami. V zadnjem času predvsem izpopolnjujemo ponudbo izdelkov za vlaganje živil. Podjetje je pridobilo tudi certifikat Slovenska kakovost. Naše odlike so: -kakovostni izdelki -poznavanje izdelkov -zaloge večjih količin -raznolikost ponudbe -hiter odzivni čas -kvaliteten servis kupcu Naša vizija je ostati še naprej na vrhu na področju gospodinjskih izdelkov ter čim večje zadovoljstvo kupca! Alojz Vončina Direktor podjetja Avacom d.o.o.

 2. ZECCHI BOTTEGA D'ARTE CASA

  Italija

  ZECCHI BOTTEGA D'ARTE CASA, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Darila, spominki in reklamni izdelki. Deluje tudi v panogah Gospodinjski izdelki, aluminijasti, gift items, bonbonniere, Gospodinjski izdelki, aluminijasti, complementary furnishings. Sedež podjetja je v kraju Cento, Italija.

 3. ADHOC ENTWICKLUNG UND VERTRIEB GMBH

  Nemčija

  ADHOC ENTWICKLUNG UND VERTRIEB GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - izdelki za gospodinjstvo. Deluje tudi v panogah Gospodinjski izdelki, kovinski, Gospodinjski izdelki, aluminijasti, Gospodinjski izdelki, kovinski, Gospodinjski izdelki, aluminijasti, electric mills, cold drink dispensers. Sedež podjetja je v kraju Mannheim, Nemčija.

 4. JOSEF BECKER, BECKLAND-ERZEUGNISSE GMBH & CO.KG, ONLINE -SHOP

  Nemčija

  JOSEF BECKER, BECKLAND-ERZEUGNISSE GMBH & CO.KG, ONLINE -SHOP, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Gospodinjski izdelki, aluminijasti. Deluje tudi v panogah door mats, Coconut wire-mesh mats. Sedež podjetja je v kraju Lünen, Nemčija.

 5. SFYGA ALUMINIUM

  Grčija

  SFYGA ALUMINIUM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gospodinjski izdelki, kovinski. Deluje tudi v panogah Gospodinjski izdelki, aluminijasti, Gospodinjski izdelki, aluminijasti, saucepans, Special aluminium structures. Sedež podjetja je v kraju Peristeri, Grčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. NAVA IDEAS

  Grčija

  NAVA IDEAS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Gospodinjski izdelki, aluminijasti. Sedež podjetja je v kraju Ionia, Thessaloniki, Grčija.

 2. VALIRA

  Španija

  VALIRA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gospodinjski izdelki, aluminijasti. Deluje tudi v panogah Cooking equipment. Sedež podjetja je v kraju Reus, Španija.

 3. SINANLI AMBALAJ SANAYI VE DIS TIC. LTD. STI

  Turčija

  SINANLI AMBALAJ SANAYI VE DIS TIC. LTD. STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aluminijasta folija za pakiranje. Deluje tudi v panogah Aluminij in zlitine, Pladnji in sklede, aluminijasti, Aluminijeve zlitine, Gospodinjski izdelki, aluminijasti, Aluminij in zlitine, Pladnji in sklede, aluminijasti, Aluminijeve zlitine, Gospodinjski izdelki, aluminijasti. Sedež podjetja je v kraju ISTANBUL, Turčija.

 4. BISON INDUSTRIAL LIMITED

  Kitajska

  BISON INDUSTRIAL LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gospodinjski izdelki, aluminijasti. Deluje tudi v panogah pressure die casting mould construction, machining aluminium and iron, CNC milling, high-pressure zinc die-casting. Sedež podjetja je v kraju Dongguan, Kitajska.

 5. FORZA MAKINA SANAYI V E TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Turčija

  FORZA MAKINA SANAYI V E TICARET LIMITED ŞIRKETI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gospodinjski izdelki, aluminijasti. Deluje tudi v panogah industrial processing. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 1. ANODIZADOS IBERALC,S.L.

  Španija

  ANODIZADOS IBERALC,S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gospodinjski izdelki, aluminijasti. Deluje tudi v panogah bathroom accessories, anodised aluminium, accessories, parts and components for industrial equipment and plants. Sedež podjetja je v kraju Arrubal, Španija.

 2. FINEXKIT VENTANAS DE ALUMINIO

  Španija

  FINEXKIT VENTANAS DE ALUMINIO, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Gospodinjski izdelki, aluminijasti. Sedež podjetja je v kraju Albalat Dels Sorells, Španija.

 1. ALUMINIOS GARCÍA LEMA

  Španija

  ALUMINIOS GARCÍA LEMA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gospodinjski izdelki, aluminijasti. Deluje tudi v panogah Aluminium finishing, aluminium kitchen accessories, aluminium frame accessories, aluminium frame. Sedež podjetja je v kraju Alcorcón, Španija.

 2. ALLINOX

  Belgija

  ALLINOX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gospodinjski izdelki, aluminijasti. Deluje tudi v panogah pots, pots and pans, kitchen knives, wok. Sedež podjetja je v kraju Oostrozebeke, Belgija.

 3. ESLON MUTFAK EŞYALARI

  Turčija

  ESLON MUTFAK EŞYALARI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gospodinjski izdelki, aluminijasti. Deluje tudi v panogah Gospodinjski izdelki, kovinski, saucepans, Kitchen utensils - metal, Gospodinjski izdelki, kovinski, houseware. Sedež podjetja je v kraju Kahramanmaraş, Turčija.

 4. BAF PFANNEN

  Nemčija

  BAF PFANNEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gospodinjski izdelki, aluminijasti. Deluje tudi v panogah braziers, household cooking appliances, non-stick coverings. Sedež podjetja je v kraju Kaltennordheim, Nemčija.

 5. GOLDENWORLD ALUMINIUM COMPANY

  Kitajska

  GOLDENWORLD ALUMINIUM COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gospodinjski izdelki, aluminijasti. Deluje tudi v panogah Aluminium accessories for furniture, anodised aluminium, aluminium alloy metallization, aluminium alloys. Sedež podjetja je v kraju Foshan, Kitajska.

 6. PLUS PACK

  Francija

  PLUS PACK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaža - podjetja. Deluje tudi v panogah Livsmedelsförpackningar, Plastförpackningar, Embalaža in embalažni materiali, kovinski, Gospodinjski izdelki, aluminijasti, Livsmedelsförpackningar, Plastförpackningar, Embalaža in embalažni materiali, kovinski, Gospodinjski izdelki, aluminijasti. Sedež podjetja je v kraju Saint-Germain-En-Laye, Francija.

 7. VIVA PLAST GMBH

  Nemčija

  VIVA PLAST GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Gospodinjski izdelki, aluminijasti. Deluje tudi v panogah Livsmedelsförpackningar, food boxes, Livsmedelsförpackningar. Sedež podjetja je v kraju Bönen, Nemčija.

 8. GÖKAY MADENI EŞYA SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turčija

  GÖKAY MADENI EŞYA SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gospodinjski izdelki, aluminijasti. Deluje tudi v panogah Aluminium and stainless steel household articles, ironing boards. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 1. GRANIT DAYANIKLI TUKETIM MALLARI URETIM VE PAZARLAMA SANAYI TICARET LTD STI

  Turčija

  GRANIT DAYANIKLI TUKETIM MALLARI URETIM VE PAZARLAMA SANAYI TICARET LTD STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gospodinjski izdelki, kovinski. Deluje tudi v panogah Gospodinjski izdelki, aluminijasti, Gospodinjski izdelki, aluminijasti. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 2. A PLISE SINEKLIK SISTEMLERI

  Turčija

  A PLISE SINEKLIK SISTEMLERI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gospodinjski izdelki, aluminijasti. Deluje tudi v panogah Naprave za zračenje trat, Anti-adhesive treatment, Casting units, Naprave za zračenje trat, manufacturer of anti-mosquito products. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 3. ILLA SPA

  Italija

  ILLA SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gospodinjski izdelki, aluminijasti. Deluje tudi v panogah pots, frying pans, non-stick pans. Sedež podjetja je v kraju Noceto, Italija.

 4. ALUCOREX CANADA

  Kanada

  ALUCOREX CANADA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Gospodinjski izdelki, aluminijasti. Deluje tudi v panogah aluminium accessories, aluminum panel. Sedež podjetja je v kraju Toronto, Kanada.

 5. ARMA METAL FOREIGN TRADE LIMITED COMPANY

  Turčija

  ARMA METAL FOREIGN TRADE LIMITED COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gospodinjski izdelki, aluminijasti. Deluje tudi v panogah Steklo, metal, Stainless steel lugs, glass caps, Steklo. Sedež podjetja je v kraju Kahramanmaras, Turčija.

 6. KASANOVA

  Italija

  KASANOVA, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Gospodinjski izdelki, aluminijasti. Sedež podjetja je v kraju Busto Arsizio, Italija.

 7. FISSLER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Avstrija

  FISSLER GESELLSCHAFT M.B.H., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hi-fi, televizijski sprejemniki in video - dodatki. Deluje tudi v panogah Gospodinjski aparati - veliki, Umetne mase - izdelki za gospodinjstvo, Gospodinjski izdelki, aluminijasti, Gospodinjski aparati - mali, Gospodinjski aparati - veliki, Umetne mase - izdelki za gospodinjstvo, Gospodinjski izdelki, aluminijasti, Gospodinjski aparati - mali. Sedež podjetja je v kraju Wien, Avstrija.

 8. MEDIA ELECTRO

  Poljska

  MEDIA ELECTRO, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Gospodinjski izdelki, aluminijasti. Sedež podjetja je v kraju Glina, Poljska.

 9. OMNI PARAPETY

  Poljska

  OMNI PARAPETY, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Gospodinjski izdelki, aluminijasti. Deluje tudi v panogah railings. Sedež podjetja je v kraju Brzesko, Poljska.

 10. MIKAPEN

  Turčija

  MIKAPEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gospodinjski izdelki, aluminijasti. Deluje tudi v panogah Okna, Stroji za izdelavo vrat in oken iz PVC in aluminija, pvc doors, doors, Okna, Stroji za izdelavo vrat in oken iz PVC in aluminija. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Gospodinjski izdelki- aluminijasti - Uvoz izvoz

Število rezultatov

616 Podjetja