• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • gotova jedila- zmrznjena

Rezultati za

Gotova jedila- zmrznjena - Uvoz izvoz

 1. UFTER HOLDING B.V

  Nizozemska

  Verified by europages badge

  Since 1994, Northlink Trading GMBH has excelled as a key player in international trade, specializing in the import and export of goods. Our core strength lies in procuring items in bulk and reselling them at highly competitive prices. Over 28 years, we have fostered strong partnerships with renowned brands like Aptamil, Nestle Nido, Ferrero, Red Bull, Heineken, Coca-Cola, Nutella, Navigator, and more. Our success is anchored in the strategic advantage of our European location, minimizing transportation costs and ensuring efficient global delivery. At Northlink Trading GMBH, our unwavering mission is to consistently surpass customer and partner expectations. We achieve this by providing safe products with distinct quality, leveraging modern technologies, and maintaining a highly trained workforce. Committed to social and environmental responsibility, we strive to create value for customers, partners, employees, shareholders, and society at large. Our goal is to be acknowledged as a company of excellence in the international market, excelling in processing and selling high-quality products across various food and commercial brands. Dedicated to expanding our global presence, we offer 24/7 customer support and seamless worldwide shipping, ensuring prompt delivery to your doorstep. Contact us for more information!

 2. TRENDY FOODS

  Belgija

  Verified by europages badge

  TRENDY FOODS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - poljski pridelki. Deluje tudi v panogah Gotova jedila, zmrznjena, Začimbe, Moka in zdrob, Pijače - uvoz-izvoz, Drobno pecivo, Zelenjava, konzervirana, Čokoladne slaščice, Gotova jedila, zmrznjena, Začimbe. Sedež podjetja je v kraju Vottem (z.i. De Milmort), Belgija.

 3. AQUALIS SEAFOOD

  Francija

  Verified by europages badge

  AQUALIS SEAFOOD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi. Deluje tudi v panogah Gotova jedila, zmrznjena, Morski sadeži, globoko zmrznjeni, Gotova jedila, zmrznjena, Morski sadeži, globoko zmrznjeni. Sedež podjetja je v kraju Sète, Francija.

 4. PERLESCARGOTS LTD

  Bolgarija

  Verified by europages badge

  PERLESCARGOTS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jedila, gotova in za sladokusce. Deluje tudi v panogah Polži v konzervah, Gotova jedila, zmrznjena, snails, Frozen foods, Luxury food export, livsmedelscertifikat, edible snail breeding, ready-to-eat snails, snail breeding. Sedež podjetja je v kraju Sevlievo, Bolgarija.

 5. DELIXA BV

  Belgija

  Verified by europages badge

  DELIXA BV, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gotova jedila, zmrznjena. Sedež podjetja je v kraju Anzegem, Belgija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. APETITO ÖSTERREICH GMBH

  Avstrija

  Verified by europages badge

  APETITO ÖSTERREICH GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gotova jedila, zmrznjena. Sedež podjetja je v kraju Pyhra, Avstrija.

 2. VEGAN FINEST FOODS B.V.

  Nizozemska

  VEGAN FINEST FOODS B.V., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Gotova jedila, zmrznjena. Deluje tudi v panogah vegetable products, fresh ready-made vegetable-based dishes. Sedež podjetja je v kraju Rijswijk, Nizozemska.

 3. COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO

  Francija

  COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Jedila, gotova in za sladokusce, Gotova jedila, zmrznjena, Ribe, Jedila, gotova in za sladokusce, Gotova jedila, zmrznjena, fish sticks, Ribe. Sedež podjetja je v kraju Saint Malo, Francija.

 4. FOOD OF SICILY

  Španija

  FOOD OF SICILY, ki deluje v panogi Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi. Deluje tudi v panogah Gotova jedila, zmrznjena, Keksi in pecivo, Gotova jedila, zmrznjena, Keksi in pecivo. Sedež podjetja je v kraju Tenerife, Španija.

 5. ONSHII - THAI FOOD FOR YOU

  Nemčija

  ONSHII - THAI FOOD FOR YOU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gotova jedila, zmrznjena. Deluje tudi v panogah Gastronomske specialitete, producer of food products, powdered soups for institutional kitchens, Gastronomske specialitete, wholesale of deep-frozen food. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 1. PORSI10 GIDA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turčija

  PORSI10 GIDA SAN. VE TIC. LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gotova jedila, zmrznjena. Deluje tudi v panogah wholesale of deep-frozen food, Chilled, frozen and deep-frozen chips, sauces, deep-frozen ready meals. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 2. DEDES TÜRKISCHE SPEZIALITÄTEN INH. B.ENG. ENES AKDEMIR

  Nemčija

  DEDES TÜRKISCHE SPEZIALITÄTEN INH. B.ENG. ENES AKDEMIR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Deluje tudi v panogah Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Gotova jedila, zmrznjena, Testenine, Jedila, gotova in za sladokusce, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Gotova jedila, zmrznjena, Testenine, Jedila, gotova in za sladokusce. Sedež podjetja je v kraju Schorndorf, Nemčija.

 1. SARAVELOS SA

  Grčija

  SARAVELOS SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gotova jedila, zmrznjena. Deluje tudi v panogah greek cuisine. Sedež podjetja je v kraju Thessaloniki, Grčija.

 2. MPF GMBH

  Nemčija

  MPF GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gotova jedila, zmrznjena. Sedež podjetja je v kraju Sendenhorst, Nemčija.

 3. Arma Grup Gida San. Tic. A.S.

  Turčija

  Arma Grup Gida San. Tic. A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gotova jedila, zmrznjena. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. CRONOFOODEXPERT

  Španija

  CRONOFOODEXPERT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi. Deluje tudi v panogah Gotova jedila, zmrznjena, Gotova jedila, zmrznjena, suppliers of single-serving pre-cooked meals, deep-frozen ready meals. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 5. GI-BOXEN

  Švedska

  GI-BOXEN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gotova jedila, zmrznjena. Sedež podjetja je v kraju Sveavägen, Švedska.

 6. SAGIOSTESE SRL

  Italija

  SAGIOSTESE SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gotova jedila, zmrznjena. Sedež podjetja je v kraju Vizzini, Italija.

 7. FLOOK SRL

  Italija

  FLOOK SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gotova jedila, zmrznjena. Deluje tudi v panogah wholesale of deep-frozen food, first courses with shellfish, fish sauces, frozen fish. Sedež podjetja je v kraju Bozzolo, Italija.

 8. MARINE FOOD SERVICE

  Turčija

  MARINE FOOD SERVICE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gotova jedila, zmrznjena. Sedež podjetja je v kraju Silivri, Turčija.

 1. PAM ARDECHE

  Francija

  PAM ARDECHE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gotova jedila, zmrznjena. Deluje tudi v panogah Dišave, ekstrakti in začimbe, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Dišave, ekstrakti in začimbe, Uvoz - izvoz - poljski pridelki. Sedež podjetja je v kraju Vals Les Bains, Francija.

 2. CONXELIDA SL

  Španija

  CONXELIDA SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gotova jedila, zmrznjena. Sedež podjetja je v kraju La Coruña, Španija.

 3. ERGASTIRIO CASTELLO

  Grčija

  ERGASTIRIO CASTELLO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gotova jedila, zmrznjena. Sedež podjetja je v kraju Acharnes, Grčija.

 4. KOCH, FISCH & TIEFKÜHL GMBH

  Nemčija

  KOCH, FISCH & TIEFKÜHL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gotova jedila, zmrznjena. Sedež podjetja je v kraju Oberhausen, Nemčija.

 5. SILL ENTREPRISES

  Francija

  SILL ENTREPRISES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Gotova jedila, zmrznjena, pasteurised fruit juices, soups, minestrina, Gotova jedila, zmrznjena. Sedež podjetja je v kraju Plouvien, Francija.

 6. LAS EMAPANADAS DE DON RAFAEL

  Nemčija

  LAS EMAPANADAS DE DON RAFAEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gotova jedila, zmrznjena. Sedež podjetja je v kraju Wiesbaden, Nemčija.

 7. FRIOPASTEL, LDA

  Portugalska

  FRIOPASTEL, LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gotova jedila, zmrznjena. Sedež podjetja je v kraju Tábua, Portugalska.

 8. SEBAT TEIGWAREN GMBH

  Nemčija

  SEBAT TEIGWAREN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gotova jedila, zmrznjena. Sedež podjetja je v kraju Solingen, Nemčija.

 9. BRILHA ALIMENTAR, LDA.

  Portugalska

  BRILHA ALIMENTAR, LDA., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gotova jedila, zmrznjena. Sedež podjetja je v kraju Carregado, Portugalska.

 10. PRECOCINADOS LANBROA, S.L.

  Španija

  PRECOCINADOS LANBROA, S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gotova jedila, zmrznjena. Deluje tudi v panogah suppliers of single-serving pre-cooked meals, frozen foods - production. Sedež podjetja je v kraju Anoeta, Španija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno