• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • govedo

Rezultati za

Govedo - Uvoz izvoz

 1. KURT NISGAARD

  Danska

  Verified by europages badge

  KURT NISGAARD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Krave, mlekarice, Govedo, Prašiči, Breeding livestock, Danish Dairy Cattle, Heifers and heifer calves, Red Danish Dairy Cattle, Krave, mlekarice, minks. Sedež podjetja je v kraju Skjern, Danska.

 2. JÖRG LIESKE FLEISCHHANDEL

  Nemčija

  Verified by europages badge

  JÖRG LIESKE FLEISCHHANDEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Govedo. Sedež podjetja je v kraju Recklinghausen, Nemčija.

 3. EUROPEAN GULF COMPANY

  Nizozemska

  EUROPEAN GULF COMPANY, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Bravina. Deluje tudi v panogah Živali in živinoreja, Govedo, Živali in živinoreja, halal delicatessen meats, wholesale meats, Govedo. Sedež podjetja je v kraju Rotterdam, Nizozemska.

 4. BOONEN

  Belgija

  BOONEN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Govedo. Deluje tudi v panogah milk cows, Heifers, bulls, horses for slaughter. Sedež podjetja je v kraju Hotton, Belgija.

 5. ALPENVIEH IMPORT-EXPORT GMBH

  Nemčija

  ALPENVIEH IMPORT-EXPORT GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Govedo. Deluje tudi v panogah Produkter för restauranger, bulls, bulls for reproduction, Produkter för restauranger. Sedež podjetja je v kraju Ottobrunn, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. EURL LE LIEVRE LUC

  Francija

  EURL LE LIEVRE LUC, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Govedo. Deluje tudi v panogah Teleta in goveda za zakol, Krave, mlekarice, cattle for slaughter, breeding cattle, Teleta in goveda za zakol, Krave, mlekarice. Sedež podjetja je v kraju Le Roc Saint Andre, Francija.

 2. CASTELLANA DE CARNES SA

  Španija

  CASTELLANA DE CARNES SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Govedo. Deluje tudi v panogah Meso in sveža perutnina, Meso in sveža perutnina, beef, veal, fresh butchered products. Sedež podjetja je v kraju Valladolid, Španija.

 3. SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A.

  Portugalska

  SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Prašiči. Deluje tudi v panogah Govedo, Poljedelstvo - storitve, reproduction swines, Govedo, Poljedelstvo - storitve. Sedež podjetja je v kraju Sintra, Portugalska.

 4. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Nemčija

  ZOOFACHMARKT - MARCHE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ovce in koze. Deluje tudi v panogah Govedo, Hišne živali, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Prašiči, Govedo, Hišne živali, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Prašiči. Sedež podjetja je v kraju Heinsberg, Nemčija.

 5. MONTBELIARDE SELECTION - LA COMTOISE MLS

  Francija

  MONTBELIARDE SELECTION - LA COMTOISE MLS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Govedo. Sedež podjetja je v kraju Montrond, Francija.

 1. OBIONE

  Francija

  OBIONE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Govedo. Sedež podjetja je v kraju Mâcon, Francija.

 2. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Nemčija

  ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Govedo. Deluje tudi v panogah Perutnina, zajci in divjačina - reja, Hišne živali, Prašiči, Ovce in koze, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Hišne živali, Prašiči, Ovce in koze. Sedež podjetja je v kraju Lohfelden, Nemčija.

 1. WANGA FARM

  Nemčija

  WANGA FARM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Govedo. Deluje tudi v panogah Heifers, bulls. Sedež podjetja je v kraju Ottobrunn, Nemčija.

 2. MOSTVIERTLER KÜRBISHOF METZ

  Avstrija

  MOSTVIERTLER KÜRBISHOF METZ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Drevesnice in gozdarstvo, Govedo, Poljedelstvo - uvoz-izvoz, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Drevesnice in gozdarstvo, Govedo, Poljedelstvo - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Haag, Avstrija.

 3. SCHÖLLERBACHER GMBH

  Avstrija

  SCHÖLLERBACHER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Moka in zdrob, Krmila za živali, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Moka in zdrob, Krmila za živali. Sedež podjetja je v kraju Wolfern, Avstrija.

 4. SCHNEIDER VIEH & FLEISCH AG

  Švica

  SCHNEIDER VIEH & FLEISCH AG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Govedo, Prašiči, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Ribe, Govedo, Prašiči, Perutnina, zajci in divjačina - reja. Sedež podjetja je v kraju Sursee, Švica.

 5. PEMECO INTERNATIONAL

  Nemčija

  PEMECO INTERNATIONAL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Drevesnice in gozdarstvo, Govedo, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Drevesnice in gozdarstvo, Govedo. Sedež podjetja je v kraju München, Nemčija.

 6. MK-AGRARPRODUKTE

  Nemčija

  MK-AGRARPRODUKTE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Prašiči, Poljedelstvo - uvoz-izvoz, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Prašiči, Poljedelstvo - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Schwaara, Nemčija.

 7. VIEHHANDLUNG KLINGER E.K.

  Nemčija

  VIEHHANDLUNG KLINGER E.K., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Ovce in koze, Prašiči, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Ovce in koze, Prašiči. Sedež podjetja je v kraju Höchstädt, Nemčija.

 8. SICA DE GESTION DU MARCHE DE CORBIGNY

  Francija

  SICA DE GESTION DU MARCHE DE CORBIGNY, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Sadje, Govedo, Prašiči, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Sadje, Govedo, Prašiči. Sedež podjetja je v kraju Corbigny, Francija.

 1. GEBR. SCHOPPE VIEHHANDLUNG GMBH & CO. KG

  Nemčija

  GEBR. SCHOPPE VIEHHANDLUNG GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Ovce in koze, Prašiči, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Ovce in koze, Prašiči. Sedež podjetja je v kraju Messingen, Nemčija.

 2. FARWICK KG

  Nemčija

  FARWICK KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Prašiči, Hišne živali, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Prašiči, Hišne živali. Sedež podjetja je v kraju Emsbüren, Nemčija.

 3. M & F RHINLUCH-AGRARGESELLSCHAFT MBH

  Nemčija

  M & F RHINLUCH-AGRARGESELLSCHAFT MBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Školjke in raki, Ribe, Govedo, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Školjke in raki, Ribe, Govedo. Sedež podjetja je v kraju Wustrau, Nemčija.

 4. ENKA INTERNATIONAL GMBH & CO. KG

  Nemčija

  ENKA INTERNATIONAL GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Sadje, Govedo, Prašiči, Tekstilna vlakna, naravna, Sadje, Govedo, Prašiči, Tekstilna vlakna, naravna. Sedež podjetja je v kraju Wuppertal, Nemčija.

 5. GMK-KAUFHOLD KG

  Nemčija

  GMK-KAUFHOLD KG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Drevesnice in gozdarstvo, Govedo, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Drevesnice in gozdarstvo, Govedo. Sedež podjetja je v kraju Papenburg, Nemčija.

 6. AGRARGENOSSENSCHAFT SCHLIEBEN EG

  Nemčija

  AGRARGENOSSENSCHAFT SCHLIEBEN EG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Drevesnice in gozdarstvo, Govedo, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Drevesnice in gozdarstvo, Govedo. Sedež podjetja je v kraju Schlieben, Nemčija.

 7. AGRARGENOSSENSCHAFT LÖBERITZ E.G.

  Nemčija

  AGRARGENOSSENSCHAFT LÖBERITZ E.G., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Prašiči, Jajca, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Prašiči, Jajca. Sedež podjetja je v kraju Salzfurtkapelle, Nemčija.

 8. JOSEF SCHÄFERS

  Nemčija

  JOSEF SCHÄFERS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Govedo, Prašiči, Meso in sveža perutnina, Ribe, Govedo, Prašiči, Meso in sveža perutnina. Sedež podjetja je v kraju Lichtenau, Nemčija.

 9. AGRARGENOSSENSCHAFT "OSTERLAND" EG

  Nemčija

  AGRARGENOSSENSCHAFT "OSTERLAND" EG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Drevesnice in gozdarstvo, Govedo, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Drevesnice in gozdarstvo, Govedo. Sedež podjetja je v kraju Harth-Pöllnitz, Nemčija.

 10. TREMMENER AGRARPRODUKTE GMBH

  Nemčija

  TREMMENER AGRARPRODUKTE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Drevesnice in gozdarstvo, Govedo, Poljedelstvo - uvoz-izvoz, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Drevesnice in gozdarstvo, Govedo, Poljedelstvo - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Ketzin, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno