• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • govedo

Rezultati za

Govedo - Uvoz izvoz

 1. KURT NISGAARD

  Danska

  Verified by europages badge

  KURT NISGAARD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Krave, mlekarice, Govedo, Prašiči, Breeding livestock, Danish Dairy Cattle, Heifers and heifer calves, Red Danish Dairy Cattle, Krave, mlekarice, minks. Sedež podjetja je v kraju Skjern, Danska.

 2. JÖRG LIESKE FLEISCHHANDEL

  Nemčija

  Verified by europages badge

  JÖRG LIESKE FLEISCHHANDEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Govedo. Sedež podjetja je v kraju Recklinghausen, Nemčija.

 3. EUROPEAN GULF COMPANY

  Nizozemska

  EUROPEAN GULF COMPANY, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Bravina. Deluje tudi v panogah Živali in živinoreja, Govedo, Živali in živinoreja, halal delicatessen meats, wholesale meats, Govedo. Sedež podjetja je v kraju Rotterdam, Nizozemska.

 4. ALPENVIEH IMPORT-EXPORT GMBH

  Nemčija

  ALPENVIEH IMPORT-EXPORT GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Govedo. Deluje tudi v panogah Produkter för restauranger, bulls, bulls for reproduction, Produkter för restauranger. Sedež podjetja je v kraju Ottobrunn, Nemčija.

 5. MONTBELIARDE SELECTION - LA COMTOISE MLS

  Francija

  MONTBELIARDE SELECTION - LA COMTOISE MLS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Govedo. Sedež podjetja je v kraju Montrond, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Nemčija

  ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Govedo. Deluje tudi v panogah Perutnina, zajci in divjačina - reja, Hišne živali, Prašiči, Ovce in koze, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Hišne živali, Prašiči, Ovce in koze. Sedež podjetja je v kraju Lohfelden, Nemčija.

 2. EURL LE LIEVRE LUC

  Francija

  EURL LE LIEVRE LUC, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Govedo. Deluje tudi v panogah Teleta in goveda za zakol, Krave, mlekarice, cattle for slaughter, breeding cattle, Teleta in goveda za zakol, Krave, mlekarice. Sedež podjetja je v kraju Le Roc Saint Andre, Francija.

 3. SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A.

  Portugalska

  SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Prašiči. Deluje tudi v panogah Govedo, Poljedelstvo - storitve, reproduction swines, Govedo, Poljedelstvo - storitve. Sedež podjetja je v kraju Sintra, Portugalska.

 4. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Nemčija

  ZOOFACHMARKT - MARCHE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ovce in koze. Deluje tudi v panogah Govedo, Hišne živali, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Prašiči, Govedo, Hišne živali, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Prašiči. Sedež podjetja je v kraju Heinsberg, Nemčija.

 5. OBIONE

  Francija

  OBIONE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Govedo. Sedež podjetja je v kraju Mâcon, Francija.

 1. BOONEN

  Belgija

  BOONEN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Govedo. Deluje tudi v panogah milk cows, Heifers, bulls, horses for slaughter. Sedež podjetja je v kraju Hotton, Belgija.

 2. CASTELLANA DE CARNES SA

  Španija

  CASTELLANA DE CARNES SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Govedo. Deluje tudi v panogah Meso in sveža perutnina, Meso in sveža perutnina, beef, veal, fresh butchered products. Sedež podjetja je v kraju Valladolid, Španija.

 1. WANGA FARM

  Nemčija

  WANGA FARM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Govedo. Deluje tudi v panogah Heifers, bulls. Sedež podjetja je v kraju Ottobrunn, Nemčija.

 2. RUPERT KLINGER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Avstrija

  RUPERT KLINGER GESELLSCHAFT M.B.H., ki deluje v panogi Prašiči. Deluje tudi v panogah Ovce in koze, Hišne živali, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Govedo, Ovce in koze, Hišne živali, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Govedo. Sedež podjetja je v kraju Arbesbach, Avstrija.

 3. HEIDEAGRAR SÖLLICHAU GMBH

  Nemčija

  HEIDEAGRAR SÖLLICHAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Prašiči, Govedo, Sadje, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Prašiči, Govedo, Sadje. Sedež podjetja je v kraju Söllichau, Nemčija.

 4. BÖRDELAND LANDWIRTSCHAFTLICHE- GESELLSCHAFT MBH

  Nemčija

  BÖRDELAND LANDWIRTSCHAFTLICHE- GESELLSCHAFT MBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Sadje, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Govedo, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Sadje, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Govedo. Sedež podjetja je v kraju Wanzleben-Börde, Nemčija.

 5. LANDHOF BOBITZ E. G.

  Nemčija

  LANDHOF BOBITZ E. G., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Drevesnice in gozdarstvo, Govedo, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Drevesnice in gozdarstvo, Govedo. Sedež podjetja je v kraju Bobitz, Nemčija.

 6. FOKUSZ FOTO KERESKEDELMI ES SZOLGALTATO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

  Madžarska

  FOKUSZ FOTO KERESKEDELMI ES SZOLGALTATO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Prašiči, Govedo, Sadje, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Prašiči, Govedo, Sadje. Sedež podjetja je v kraju Budapest, Madžarska.

 7. PFAFFENDORFER AGRAR GMBH

  Nemčija

  PFAFFENDORFER AGRAR GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Jajca, Mlečni izdelki, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Jajca, Mlečni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Markersdorf, Nemčija.

 8. ANTON HABRING

  Avstrija

  ANTON HABRING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Školjke in raki, Ribe, Govedo, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Školjke in raki, Ribe, Govedo. Sedež podjetja je v kraju Frankenburg Am Hausruck, Avstrija.

 1. KURT WIESINGER

  Avstrija

  KURT WIESINGER, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Drevesnice in gozdarstvo, Govedo, Ovce in koze, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Drevesnice in gozdarstvo, Govedo, Ovce in koze. Sedež podjetja je v kraju Peuerbach, Avstrija.

 2. UTRO FIKOVIT AG

  Švica

  UTRO FIKOVIT AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Ribe, Govedo, Moka in zdrob, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Ribe, Govedo, Moka in zdrob. Sedež podjetja je v kraju Hergiswil, Švica.

 3. MERTENS MÜHLENBETRIEB GMBH

  Nemčija

  MERTENS MÜHLENBETRIEB GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Prašiči, Moka in zdrob, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Prašiči, Moka in zdrob. Sedež podjetja je v kraju Werne, Nemčija.

 4. VIEHHANDLUNG KLINGER E.K.

  Nemčija

  VIEHHANDLUNG KLINGER E.K., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Ovce in koze, Prašiči, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Ovce in koze, Prašiči. Sedež podjetja je v kraju Höchstädt, Nemčija.

 5. HENNIG

  Nemčija

  HENNIG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Govedo. Deluje tudi v panogah Ovce in koze, Prašiči, Hišne živali, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Ovce in koze, Prašiči, Hišne živali, Perutnina, zajci in divjačina - reja. Sedež podjetja je v kraju Ostbevern, Nemčija.

 6. ROLAND GROSSKOPF

  Nemčija

  ROLAND GROSSKOPF, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Školjke in raki, Ribe, Govedo, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Školjke in raki, Ribe, Govedo. Sedež podjetja je v kraju Golmbach, Nemčija.

 7. PFLEGE-AGRAR-GENOSSENSCHAFT E.G.

  Nemčija

  PFLEGE-AGRAR-GENOSSENSCHAFT E.G., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Prašiči, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Prašiči, Perutnina, zajci in divjačina - reja. Sedež podjetja je v kraju Rhönblick, Nemčija.

 8. QUEBAG BEZUGS-UND ABSATZ-AG

  Nemčija

  QUEBAG BEZUGS-UND ABSATZ-AG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Prašiči, Moka in zdrob, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Prašiči, Moka in zdrob. Sedež podjetja je v kraju Pocking, Nemčija.

 9. HOF PFAFFENDORF »STEFAN MEURER«

  Nemčija

  HOF PFAFFENDORF »STEFAN MEURER«, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Drevesnice in gozdarstvo, Govedo, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Drevesnice in gozdarstvo, Govedo. Sedež podjetja je v kraju Edderitz, Nemčija.

 10. MEHL KG

  Nemčija

  MEHL KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Drevesnice in gozdarstvo, Govedo, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Drevesnice in gozdarstvo, Govedo. Sedež podjetja je v kraju Frankfurt, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno