• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • gradbena dvigala

Rezultati za

Gradbena dvigala - Uvoz izvoz

 1. DEAL LEVAGE

  Francija

  Verified by europages badge

  DEAL LEVAGE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradbena dvigala. Deluje tudi v panogah Priprave in pribor za dviganje, lifting equipment and accessories, lifting equipment and accessories in Bouches du Rhone, hoist supplier, industriell lyftning, slings made to measure, industrial chain, ropes, cables for industry. Sedež podjetja je v kraju Gémenos, Francija.

 2. PIANA GRU

  Italija

  Verified by europages badge

  PIANA GRU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradbena dvigala. Deluje tudi v panogah tower cranes for construction, repair of construction cranes, assembly of construction cranes, crane hire, potain used cranes, raimondi used cranes, simma used construction cranes. Sedež podjetja je v kraju Cazzago San Martino, Italija.

 3. CORCAN S. L.

  Španija

  Verified by europages badge

  CORCAN S. L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gradbena dvigala. Deluje tudi v panogah Crane maintenance, Crane repairs, Bridge crane, Monorail cranes, Overhead crane, Double rail cranes, Tower cranes. Sedež podjetja je v kraju Sant Esteve Sesrovires-Barcelona, Španija.

 4. SOMIRAV - SOCIEDADE DE REPARAÇÃO MONTAGEM E ALUGUER DE MÁQUINAS, S.A

  Portugalska

  SOMIRAV - SOCIEDADE DE REPARAÇÃO MONTAGEM E ALUGUER DE MÁQUINAS, S.A, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gradbena dvigala. Deluje tudi v panogah truck-mounted crane rental, hoisting crane rental, porches, telescopic lift trucks. Sedež podjetja je v kraju Guimarães, Portugalska.

 5. INCI SOURCING INDUSTRIAL SUPPLY LTD.

  Turčija

  INCI SOURCING INDUSTRIAL SUPPLY LTD., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Gradbena dvigala, Gradbena dvigala, pipe bending machines. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. NOR-ESTE

  Španija

  NOR-ESTE, ki deluje v panogi Odri in lestve. Deluje tudi v panogah Odri, iz lahkih kovin, Gradbena dvigala, Dvigalne platforme, tower cranes, Odri, iz lahkih kovin, Gradbena dvigala, Dvigalne platforme. Sedež podjetja je v kraju Villanueva De Gállego-Zaragoza, Španija.

 2. ERSET PLATFORM

  Turčija

  ERSET PLATFORM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradbena dvigala. Deluje tudi v panogah building supplies. Sedež podjetja je v kraju Kahramanmaraş, Turčija.

 3. MATELOC COFFRAGES ET GRUES

  Francija

  MATELOC COFFRAGES ET GRUES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Betonski opaži. Deluje tudi v panogah Gradbena dvigala, construction crane rental, Concrete formwork, Gradbena dvigala, formwork for the building industry. Sedež podjetja je v kraju Cholet, Francija.

 4. C.R.S. SRL

  Italija

  C.R.S. SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gradbena dvigala. Deluje tudi v panogah crane erection for the building sector, cranes, jib crane trucks, hydraulic cranes. Sedež podjetja je v kraju Bergamo, Italija.

 5. SOIMA CRANES - BEIRALTINA - EQUIPAMENTOS DE ELEVAÇÃO, S.A

  Portugalska

  SOIMA CRANES - BEIRALTINA - EQUIPAMENTOS DE ELEVAÇÃO, S.A, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradbena dvigala. Deluje tudi v panogah tower cranes for construction, self-elevating cranes, crane manufacturing, Elektriska lyftsystem för industrin. Sedež podjetja je v kraju Canas De Senhorim, Portugalska.

 1. WUS VERTRIEB VON BAUKRANTECHNIK GMBH

  Nemčija

  WUS VERTRIEB VON BAUKRANTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Žerjavi in mostovna dvigala. Deluje tudi v panogah Gradbena dvigala, Gradbeni stroji, Gradbena dvigala, Gradbeni stroji, radio control units for construction site cranes. Sedež podjetja je v kraju Recklinghausen, Nemčija.

 2. TKE KULE VINÇ LTD

  Turčija

  TKE KULE VINÇ LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradbena dvigala. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 1. STROITELNA MEHANISACIA AD

  Bolgarija

  STROITELNA MEHANISACIA AD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Tovornjaki z žerjavom. Deluje tudi v panogah Buldožerji in grederji, Bagerji s čelno žlico, Gradbena dvigala, Buldožerji in grederji, Bagerji s čelno žlico, Gradbena dvigala. Sedež podjetja je v kraju Shumen, Bolgarija.

 2. FASSI GRU SPA

  Italija

  FASSI GRU SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žerjavi, konzolni. Deluje tudi v panogah Gradbena dvigala, hydraulic cranes, Gradbena dvigala. Sedež podjetja je v kraju Albino, Italija.

 3. T.W.T.

  Belgija

  T.W.T., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Industrijski objekti - koncepcija. Deluje tudi v panogah Restavriranje in obnova zgradb, Gradbena dvigala, Civil engineering, hydraulic systems, Restavriranje in obnova zgradb, Gradbena dvigala. Sedež podjetja je v kraju Andenne, Belgija.

 4. BENELLI CRANE E PLATFORM SRL

  Italija

  BENELLI CRANE E PLATFORM SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žerjavi, konzolni. Deluje tudi v panogah Gradbena dvigala, goods lifting cranes for trucks, aerial platforms for the building trade, Gradbena dvigala. Sedež podjetja je v kraju Poviglio, Italija.

 5. CRANEEXIT HEBETECHNIK

  Nemčija

  CRANEEXIT HEBETECHNIK, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gradbena dvigala. Deluje tudi v panogah boom crane truck rental. Sedež podjetja je v kraju Regensburg, Nemčija.

 6. MATHER

  Belgija

  MATHER, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gradbena dvigala. Deluje tudi v panogah Transporterji za vozila, Čistilna sredstva za vozila, Transporterji za vozila, semi-trailers, Čistilna sredstva za vozila. Sedež podjetja je v kraju Ardooie, Belgija.

 7. MINI ŻURAWIE PAWEŁ MICHALCZEWSKI

  Poljska

  MINI ŻURAWIE PAWEŁ MICHALCZEWSKI, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Gradbena dvigala. Deluje tudi v panogah crane truck rental, bridge cranes, lifting system rental, works with crane trucks. Sedež podjetja je v kraju Radom, Poljska.

 8. MICHIELSENS

  Belgija

  MICHIELSENS, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Gradbena dvigala. Deluje tudi v panogah Žerjavi, konzolni, Žerjavi, konzolni. Sedež podjetja je v kraju Wijnegem, Belgija.

 1. ESPAGRUAS SL

  Španija

  ESPAGRUAS SL, ki deluje v panogi Žerjavi, premični. Deluje tudi v panogah Gradbena dvigala, Gradbeni stroji, Tovornjaki z žerjavom, Gradbena dvigala, Gradbeni stroji, Tovornjaki z žerjavom, tower cranes for construction. Sedež podjetja je v kraju Albolote - Granada, Španija.

 2. M.S.G. SRL

  Italija

  M.S.G. SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gradbena dvigala. Deluje tudi v panogah crane assembly, crane erection for the building sector, tower cranes for construction. Sedež podjetja je v kraju Toscanella-Dozza, Italija.

 3. NACHTERGAELE KRISTOF

  Belgija

  NACHTERGAELE KRISTOF, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Gradbena dvigala. Deluje tudi v panogah fitting workshop, demolitions, foundation works for civil and industrial use. Sedež podjetja je v kraju Oudenaarde, Belgija.

 4. FIRMA DŹWIGOWA MAREK URBANEK

  Poljska

  FIRMA DŹWIGOWA MAREK URBANEK, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Gradbena dvigala. Deluje tudi v panogah Izobraževanje, tehnično in industrijsko, Izobraževanje, tehnično in industrijsko, crane maintenance, crane erection for the building sector, crane hire. Sedež podjetja je v kraju Kraków, Poljska.

 5. CHESTERFIELD CRANE

  Združena Kraljevina

  CHESTERFIELD CRANE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gradbena dvigala. Deluje tudi v panogah cranes, gantry cranes, jib cranes, overhead cranes for lifting merchandise. Sedež podjetja je v kraju Chesterfield, Združena Kraljevina.

 6. KRAANBEDIENINGJORNA

  Nizozemska

  KRAANBEDIENINGJORNA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gradbena dvigala. Sedež podjetja je v kraju Harlingen, Nizozemska.

 7. KAFFL FAHRZEUGBAU GMBH

  Nemčija

  KAFFL FAHRZEUGBAU GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Žerjavi in mostovna dvigala. Deluje tudi v panogah Gradbena dvigala, Prenosna orodja - na motorni pogon, Gradbena dvigala, Prenosna orodja - na motorni pogon, pendants, stackers. Sedež podjetja je v kraju Rosenheim, Nemčija.

 8. YASAR MACHINERY

  Turčija

  YASAR MACHINERY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradbena dvigala. Deluje tudi v panogah Gradbeništvo - stroji in oprema, Gradbeništvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Gaziantap, Turčija.

 9. KRAFOTEC PANNIER GMBH

  Nemčija

  KRAFOTEC PANNIER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradbena dvigala. Deluje tudi v panogah Ogredje, Žerjavi z ogredjem, Gradnja industrijskih objektov, Ogredje, Žerjavi z ogredjem, Gradnja industrijskih objektov, machine building. Sedež podjetja je v kraju Lutherstadt Wittenberg, Nemčija.

 10. AERTSSEN TERRASSEMENTS

  Belgija

  AERTSSEN TERRASSEMENTS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Industrijske gradnje - izvajalci. Deluje tudi v panogah Gradbena dvigala, Gradbena dvigala, truck-mounted crane rental, Exceptional loads transport, special heavy plant road convoys. Sedež podjetja je v kraju Hermalle-Sous-Huy, Belgija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno