• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • gradbena dvigala

Rezultati za

Gradbena dvigala - Uvoz izvoz

 1. DEAL LEVAGE

  Francija

  Verified by europages badge

  DEAL LEVAGE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradbena dvigala. Deluje tudi v panogah Priprave in pribor za dviganje, lifting equipment and accessories, lifting equipment and accessories in Bouches du Rhone, hoist supplier, industriell lyftning, slings made to measure, industrial chain, ropes, cables for industry. Sedež podjetja je v kraju Gémenos, Francija.

 2. PIANA GRU

  Italija

  Verified by europages badge

  PIANA GRU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradbena dvigala. Deluje tudi v panogah tower cranes for construction, repair of construction cranes, assembly of construction cranes, crane hire, potain used cranes, raimondi used cranes, simma used construction cranes. Sedež podjetja je v kraju Cazzago San Martino, Italija.

 3. CORCAN S. L.

  Španija

  Verified by europages badge

  CORCAN S. L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gradbena dvigala. Deluje tudi v panogah Crane maintenance, Crane repairs, Bridge crane, Monorail cranes, Overhead crane, Double rail cranes, Tower cranes. Sedež podjetja je v kraju Sant Esteve Sesrovires-Barcelona, Španija.

 4. CLES CRANE(CHINA) CO.,LTD.

  Kitajska

  CLES CRANE(CHINA) CO.,LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradbena dvigala. Sedež podjetja je v kraju Zhengzhou, Kitajska.

 5. SOMIRAV - SOCIEDADE DE REPARAÇÃO MONTAGEM E ALUGUER DE MÁQUINAS, S.A

  Portugalska

  SOMIRAV - SOCIEDADE DE REPARAÇÃO MONTAGEM E ALUGUER DE MÁQUINAS, S.A, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gradbena dvigala. Deluje tudi v panogah truck-mounted crane rental, hoisting crane rental, porches, telescopic lift trucks. Sedež podjetja je v kraju Guimarães, Portugalska.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. FISSOLOGRU

  Italija

  FISSOLOGRU, ki deluje v panogi Gradbena dvigala. Deluje tudi v panogah Gradbeni stroji, tower cranes for construction, building industry equipment rental, Gradbeni stroji, new and used tower crane rental. Sedež podjetja je v kraju Bernezzo, Italija.

 2. NOR-ESTE

  Španija

  NOR-ESTE, ki deluje v panogi Odri in lestve. Deluje tudi v panogah Odri, iz lahkih kovin, Gradbena dvigala, Dvigalne platforme, tower cranes, Odri, iz lahkih kovin, Gradbena dvigala, Dvigalne platforme. Sedež podjetja je v kraju Villanueva De Gállego-Zaragoza, Španija.

 3. INCI SOURCING INDUSTRIAL SUPPLY LTD.

  Turčija

  INCI SOURCING INDUSTRIAL SUPPLY LTD., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Gradbena dvigala, Gradbena dvigala, pipe bending machines. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. ERSET PLATFORM

  Turčija

  ERSET PLATFORM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradbena dvigala. Deluje tudi v panogah building supplies. Sedež podjetja je v kraju Kahramanmaraş, Turčija.

 5. MATELOC COFFRAGES ET GRUES

  Francija

  MATELOC COFFRAGES ET GRUES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Betonski opaži. Deluje tudi v panogah Gradbena dvigala, construction crane rental, Concrete formwork, Gradbena dvigala, formwork for the building industry. Sedež podjetja je v kraju Cholet, Francija.

 1. TKE KULE VINÇ LTD

  Turčija

  TKE KULE VINÇ LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradbena dvigala. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 2. SOIMA CRANES - BEIRALTINA - EQUIPAMENTOS DE ELEVAÇÃO, S.A

  Portugalska

  SOIMA CRANES - BEIRALTINA - EQUIPAMENTOS DE ELEVAÇÃO, S.A, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradbena dvigala. Deluje tudi v panogah tower cranes for construction, self-elevating cranes, crane manufacturing, Elektriska lyftsystem för industrin. Sedež podjetja je v kraju Canas De Senhorim, Portugalska.

 1. WUS VERTRIEB VON BAUKRANTECHNIK GMBH

  Nemčija

  WUS VERTRIEB VON BAUKRANTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Žerjavi in mostovna dvigala. Deluje tudi v panogah Gradbena dvigala, Gradbeni stroji, Gradbena dvigala, Gradbeni stroji, radio control units for construction site cranes. Sedež podjetja je v kraju Recklinghausen, Nemčija.

 2. C.R.S. SRL

  Italija

  C.R.S. SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gradbena dvigala. Deluje tudi v panogah crane erection for the building sector, cranes, jib crane trucks, hydraulic cranes. Sedež podjetja je v kraju Bergamo, Italija.

 3. PARTSERV EQUIPMENT PTE LTD

  Singapur

  PARTSERV EQUIPMENT PTE LTD, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Gradbena dvigala. Deluje tudi v panogah crane repairs, crane maintenance. Sedež podjetja je v kraju Singapore, Singapur.

 4. T.W.T.

  Belgija

  T.W.T., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Industrijski objekti - koncepcija. Deluje tudi v panogah Restavriranje in obnova zgradb, Gradbena dvigala, Civil engineering, hydraulic systems, Restavriranje in obnova zgradb, Gradbena dvigala. Sedež podjetja je v kraju Andenne, Belgija.

 5. BENELLI CRANE E PLATFORM SRL

  Italija

  BENELLI CRANE E PLATFORM SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žerjavi, konzolni. Deluje tudi v panogah Gradbena dvigala, goods lifting cranes for trucks, aerial platforms for the building trade, Gradbena dvigala. Sedež podjetja je v kraju Poviglio, Italija.

 6. CRANEEXIT HEBETECHNIK

  Nemčija

  CRANEEXIT HEBETECHNIK, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gradbena dvigala. Deluje tudi v panogah boom crane truck rental. Sedež podjetja je v kraju Regensburg, Nemčija.

 7. MICHIELSENS

  Belgija

  MICHIELSENS, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Gradbena dvigala. Deluje tudi v panogah Žerjavi, konzolni, Žerjavi, konzolni. Sedež podjetja je v kraju Wijnegem, Belgija.

 8. ESPAGRUAS SL

  Španija

  ESPAGRUAS SL, ki deluje v panogi Žerjavi, premični. Deluje tudi v panogah Gradbena dvigala, Gradbeni stroji, Tovornjaki z žerjavom, Gradbena dvigala, Gradbeni stroji, Tovornjaki z žerjavom, tower cranes for construction. Sedež podjetja je v kraju Albolote - Granada, Španija.

 1. ARCOMET

  Belgija

  ARCOMET, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Žerjavi in mostovna dvigala. Deluje tudi v panogah Gradbena dvigala, Žerjavi, konzolni, Gradbena dvigala, crane construction, taps, Žerjavi, konzolni. Sedež podjetja je v kraju Beringen, Belgija.

 2. CEFA

  Belgija

  CEFA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žerjavi in mostovna dvigala. Deluje tudi v panogah Gradbena dvigala, Dvigalne naprave, hidravlične, Gradbena dvigala, crane repairs, Dvigalne naprave, hidravlične, Pneumatic cylinders. Sedež podjetja je v kraju Ghislenghien, Belgija.

 3. KRAFOTEC PANNIER GMBH

  Nemčija

  KRAFOTEC PANNIER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradbena dvigala. Deluje tudi v panogah Ogredje, Žerjavi z ogredjem, Gradnja industrijskih objektov, Ogredje, Žerjavi z ogredjem, Gradnja industrijskih objektov, machine building. Sedež podjetja je v kraju Lutherstadt Wittenberg, Nemčija.

 4. KAFFL FAHRZEUGBAU GMBH

  Nemčija

  KAFFL FAHRZEUGBAU GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Žerjavi in mostovna dvigala. Deluje tudi v panogah Gradbena dvigala, Prenosna orodja - na motorni pogon, Gradbena dvigala, Prenosna orodja - na motorni pogon, pendants, stackers. Sedež podjetja je v kraju Rosenheim, Nemčija.

 5. M.S.G. SRL

  Italija

  M.S.G. SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gradbena dvigala. Deluje tudi v panogah crane assembly, crane erection for the building sector, tower cranes for construction. Sedež podjetja je v kraju Toscanella-Dozza, Italija.

 6. YASAR MACHINERY

  Turčija

  YASAR MACHINERY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradbena dvigala. Deluje tudi v panogah Gradbeništvo - stroji in oprema, Gradbeništvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Gaziantap, Turčija.

 7. STROITELNA MEHANISACIA AD

  Bolgarija

  STROITELNA MEHANISACIA AD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Tovornjaki z žerjavom. Deluje tudi v panogah Buldožerji in grederji, Bagerji s čelno žlico, Gradbena dvigala, Buldožerji in grederji, Bagerji s čelno žlico, Gradbena dvigala. Sedež podjetja je v kraju Shumen, Bolgarija.

 8. GRUALSA

  Španija

  GRUALSA, ki deluje v panogi Gradbena dvigala. Deluje tudi v panogah new and used tower crane rental, tower cranes for construction, self-elevating cranes, Machines for the construction industry. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 9. SNIJERS BOUWKRANEN

  Belgija

  SNIJERS BOUWKRANEN, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Železarska, jeklarska in livarska industrija - stroji in naprave, Gradnja cest - stroji in oprema, Gradbena dvigala, Železarska, jeklarska in livarska industrija - stroji in naprave, Gradnja cest - stroji in oprema, Gradbena dvigala, crane hire. Sedež podjetja je v kraju Tessenderlo, Belgija.

 10. STODDART CRANE HIRE

  Združena Kraljevina

  STODDART CRANE HIRE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gradbena dvigala. Deluje tudi v panogah automatic crane rental, construction crane rental, hydraulic crane truck rental, boom crane truck rental. Sedež podjetja je v kraju Muir Of Ord, Združena Kraljevina.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno