• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • granuliranje plastike - stroji

Rezultati za

Granuliranje plastike - stroji - Uvoz izvoz

 1. YUMEX PLASTIC

  Turčija

  YUMEX PLASTIC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Granuliranje plastike - stroji. Deluje tudi v panogah granulation of plastic materials, recycled materials, thermoplastic granulates, machines and equipment for granulating and grinding plastic materials. Sedež podjetja je v kraju Adana, Turčija.

 2. ORENDA AUTOMATION TECHNOLOGIES INC.

  Kanada

  ORENDA AUTOMATION TECHNOLOGIES INC., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Granuliranje plastike - stroji. Sedež podjetja je v kraju Markham, Kanada.

 3. USG UWE STÜCKE GRANULIERTECHNIK GMBH

  Nemčija

  USG UWE STÜCKE GRANULIERTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Granuliranje plastike - stroji. Deluje tudi v panogah chipping machines, granulators, pneumatic knife holders, lime and cement crushers and granulators. Sedež podjetja je v kraju Bönen, Nemčija.

 4. MÜLLER MASCHINEN GMBH

  Nemčija

  MÜLLER MASCHINEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Granuliranje plastike - stroji. Sedež podjetja je v kraju Frankfurt Am Main, Nemčija.

 5. BLACKFRIARS GRANULATORS SYSTEMS

  Združena Kraljevina

  BLACKFRIARS GRANULATORS SYSTEMS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Granuliranje plastike - stroji. Deluje tudi v panogah machines and equipment for granulating and grinding rubber, machines and equipment for granulating and grinding plastic materials, plastics recycling. Sedež podjetja je v kraju Sheffield, Združena Kraljevina.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. BRATKE KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Nemčija

  BRATKE KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Granuliranje plastike - stroji. Deluje tudi v panogah plastic materials in pellet form, Secondary processing of rubber and plastic, injection compound. Sedež podjetja je v kraju Burgbernheim, Nemčija.

 2. NORDSON BKG GMBH

  Nemčija

  NORDSON BKG GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Granuliranje plastike - stroji. Deluje tudi v panogah Zobniške črpalke, Zobniške črpalke. Sedež podjetja je v kraju Münster, Nemčija.

 3. COPERION PELLETIZING TECHNOLOGY GMBH

  Nemčija

  COPERION PELLETIZING TECHNOLOGY GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Granuliranje plastike - stroji. Deluje tudi v panogah chipping machines, granulation of plastic materials. Sedež podjetja je v kraju Offenbach, Nemčija.

 4. SUMMIT SYSTEMS LTD

  Združena Kraljevina

  SUMMIT SYSTEMS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Deluje tudi v panogah Granuliranje plastike - stroji, Granuliranje plastike - stroji. Sedež podjetja je v kraju Tamworth, Združena Kraljevina.

 5. MAAG GERMANY GMBH

  Nemčija

  MAAG GERMANY GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Granuliranje plastike - stroji. Sedež podjetja je v kraju Großostheim, Nemčija.

 1. MACHTEK

  Združena Kraljevina

  MACHTEK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Granuliranje plastike - stroji. Sedež podjetja je v kraju Poole, Združena Kraljevina.

 2. UNTHA SHREDDING TECHNOLOGY GMBH

  Avstrija

  UNTHA SHREDDING TECHNOLOGY GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Granuliranje plastike - stroji. Sedež podjetja je v kraju Kuchl, Avstrija.

 1. A. KNORR GMBH

  Nemčija

  A. KNORR GMBH, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Guma in umetna masa - predelava. Deluje tudi v panogah Vlivanje plastike - stroji, Granuliranje plastike - stroji, Vlivanje plastike - stroji, Granuliranje plastike - stroji. Sedež podjetja je v kraju Bocholt, Nemčija.

 2. CMG SPA

  Italija

  CMG SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Granuliranje plastike - stroji. Deluje tudi v panogah granulators, pounders. Sedež podjetja je v kraju Budrio, Italija.

 3. EUROTEC IMPIANTI SRL

  Italija

  EUROTEC IMPIANTI SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Granuliranje plastike - stroji. Sedež podjetja je v kraju Busto Arszio, Italija.

 4. GALA KUNSTSTOFF- UND KAUTSCHUKMASCHINEN GMBH

  Nemčija

  GALA KUNSTSTOFF- UND KAUTSCHUKMASCHINEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Granule za umetne mase. Deluje tudi v panogah Granuliranje plastike - stroji, Granuliranje plastike - stroji, pellet coolers, granulators, underwater granulators. Sedež podjetja je v kraju Xanten, Nemčija.

 5. PLASTICOS BENEDICTO

  Španija

  PLASTICOS BENEDICTO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Granuliranje plastike - stroji. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 6. GRUPO COMERCIALIZADOR JORANI SA DE CV

  Mehika

  GRUPO COMERCIALIZADOR JORANI SA DE CV, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Granuliranje plastike - stroji. Deluje tudi v panogah plastic materials in pellet form, plastic materials and resins. Sedež podjetja je v kraju León, Mehika.

 7. PLASMAQ-MAQUINAS E EQUIPAMENTOS PARA A INDUSTRIA DE PLASTICOS, LDA.

  Portugalska

  PLASMAQ-MAQUINAS E EQUIPAMENTOS PARA A INDUSTRIA DE PLASTICOS, LDA., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razrezovanje plastike - stroji. Deluje tudi v panogah Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Granuliranje plastike - stroji, Vlivanje plastike - stroji, Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Granuliranje plastike - stroji, Vlivanje plastike - stroji. Sedež podjetja je v kraju Leiria, Portugalska.

 8. FEYDAS MAKINA&MUH LTD STI

  Turčija

  FEYDAS MAKINA&MUH LTD STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Granuliranje plastike - stroji. Sedež podjetja je v kraju Adana, Turčija.

 1. AOP INTERNATIONAL

  Francija

  AOP INTERNATIONAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Granuliranje plastike - stroji. Deluje tudi v panogah crushing and pulverising plant and equipment, knife sharpeners. Sedež podjetja je v kraju Chateau Gaillard, Francija.

 2. NINGBO BEILUN RHONG MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD.

  Kitajska

  NINGBO BEILUN RHONG MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Granuliranje plastike - stroji. Sedež podjetja je v kraju Ningbo, Kitajska.

 3. PLASTIC RECYCLING MACHINERY APS

  Danska

  PLASTIC RECYCLING MACHINERY APS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Granuliranje plastike - stroji. Deluje tudi v panogah Recikliranje - stroji in naprave, Recikliranje - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Tranekaer, Danska.

 4. DE.GA. SPA

  Italija

  DE.GA. SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Deluje tudi v panogah Granuliranje plastike - stroji, Granuliranje plastike - stroji. Sedež podjetja je v kraju Iseo (BS), Italija.

 5. FO SHAN SHUN DE JIA YUAN BO CHUANG PLASTICS MACHINERY COM.,LTD

  Kitajska

  FO SHAN SHUN DE JIA YUAN BO CHUANG PLASTICS MACHINERY COM.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Granuliranje plastike - stroji. Deluje tudi v panogah Crushers. Sedež podjetja je v kraju SHUN DE, Kitajska.

 6. NINGBO BEILUN ELH MACHINERY INTERNATIONAL CO., LTD.

  Kitajska

  NINGBO BEILUN ELH MACHINERY INTERNATIONAL CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Granuliranje plastike - stroji. Sedež podjetja je v kraju Ningbo, Kitajska.

 7. NET PLASMAK PLASTIK MAKINA GIDA TEKSTIL INSAAT SANAYII TICARET LIMITED SIRKETI

  Turčija

  NET PLASMAK PLASTIK MAKINA GIDA TEKSTIL INSAAT SANAYII TICARET LIMITED SIRKETI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Deluje tudi v panogah Granuliranje plastike - stroji, Granuliranje plastike - stroji. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 8. SKR

  Tunizija

  SKR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Granuliranje plastike - stroji. Deluje tudi v panogah recycling. Sedež podjetja je v kraju sousse, Tunizija.

 9. INPA LTD STI.

  Turčija

  INPA LTD STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Deluje tudi v panogah Granuliranje plastike - stroji, Granuliranje plastike - stroji. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 10. INAN MAKINA SAN TIC. LTD STI.

  Turčija

  INAN MAKINA SAN TIC. LTD STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vbrizgavanje umetnih mas - stroji. Deluje tudi v panogah Granuliranje plastike - stroji, Granuliranje plastike - stroji. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno