• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • grozdje

Rezultati za

Grozdje - Uvoz izvoz

 1. Durdaslar

  Turčija

  Verified by europages badge

  Durdaslar has been a prominent vegetable and fruit wholesaler in Kumluca/Antalya and the surrounding region since 1989. Founded by Durmuş Durdaş and his three sons, the family business has entered its third generation, carrying forward the family legacy. Durdaslar has grown significantly to become a leading institution in its region and one of the country's top. Our annual supply capacity exceeds 120, 000 tons of vegetables and fruits, and we strive for continuous improvement through institutionalization. In 2003, our packaging plant became a full-fledged company, serving Kumluca with a 3000-ton cold storage facility. We opened a commission in Elmali district in 2011 and expanded with multiple facilities in Antalya. We also have a branch in Bulgaria, providing cold storage for our customers. Our commitment is to deliver fresh vegetables and fruits to consumers during production, precisely as desired in quantity and timing. Our product range includes various tomato varieties (such as Regular, Pink, Plum, Oval, Seyit, Cocktail, Round, etc.), pepper varieties (California Pepper, Charleston, Hot Charleston, Pointed Green, Bell, Capia Red, Red Chili, Green Chili, Hungarian Pepper, Hungarian Charlie, Bianca, etc.), cucumber varieties (Regular, Silor, Spiky), zucchini, eggplants (Crystal and Regular Eggplant), watermelon, melon, pomegranates, oranges, mandarins, citrons, apricot, peach, strawberry, Please do not hesitate to contact us for more and discover our products!

 2. F.B. SRL

  Italija

  F.B. SRL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Grozdje, onions, artichokes, Grozdje, Tomato sauce. Sedež podjetja je v kraju Vimodrone, Italija.

 3. UVAS DEL VALLE DE ASPE, S.L.

  Španija

  UVAS DEL VALLE DE ASPE, S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Grozdje. Deluje tudi v panogah grapes, table grapes, packaged grapes, Grapes import export. Sedež podjetja je v kraju La Romana, Španija.

 4. ENZO BELLUARDO

  Italija

  ENZO BELLUARDO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Grozdje. Deluje tudi v panogah packaged grapes, table grapes, grapes, fruit export. Sedež podjetja je v kraju Chiaramonte Gulfi, Italija.

 5. TC FRUITS

  Španija

  TC FRUITS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Grozdje. Deluje tudi v panogah Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz, Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Barro-Pontevedra, Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. FALCÓ FRUITS, S.L.

  Španija

  FALCÓ FRUITS, S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Grozdje. Sedež podjetja je v kraju La Romana, Španija.

 2. BIVAS PRIM SRL

  Moldavija

  BIVAS PRIM SRL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Grozdje. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo - uvoz-izvoz, table grapes, apples, Poljedelstvo - uvoz-izvoz, packed apples. Sedež podjetja je v kraju Chisinau, Moldavija.

 3. ARYIL FRESH

  Turčija

  ARYIL FRESH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Grozdje, Grozdje, peaches, tomatoes. Sedež podjetja je v kraju Antalya, Turčija.

 4. RO.GR.AN SR

  Italija

  RO.GR.AN SR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadje. Deluje tudi v panogah Grozdje, Krompir, table grapes, fruit export, Grozdje, Krompir. Sedež podjetja je v kraju Parabita, Italija.

 5. PRIONIDIS GOLDEN FRUITS

  Grčija

  PRIONIDIS GOLDEN FRUITS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sadje. Deluje tudi v panogah Grozdje, Tropsko sadje, Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz, table grapes, Grozdje, Tropsko sadje, Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Kavala, Grčija.

 1. TERRE DEL MONGIBELLO

  Italija

  TERRE DEL MONGIBELLO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Grozdje. Deluje tudi v panogah red wines. Sedež podjetja je v kraju Belpasso, Italija.

 2. FRESHLY AGRICULTURE LIMITED COMPANY

  Turčija

  FRESHLY AGRICULTURE LIMITED COMPANY, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Paradižnik. Deluje tudi v panogah Grozdje, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, apples, Grozdje, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, navel. Sedež podjetja je v kraju Kepez, Turčija.

 1. CANTATORE FRUIT COMPANY SRL

  Italija

  CANTATORE FRUIT COMPANY SRL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sadje. Deluje tudi v panogah Grozdje, Grozdje, fruit export. Sedež podjetja je v kraju Ruvo Di Puglia, Italija.

 2. HHY GROUP

  Turčija

  HHY GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Grozdje. Deluje tudi v panogah Posušeno sadje, Diet - hrana, walnut, almonds, Posušeno sadje, Diet - hrana. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 3. SERHANBEY

  Turčija

  SERHANBEY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadje. Deluje tudi v panogah Grozdje, Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz, plums, Grozdje, Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz, navel. Sedež podjetja je v kraju Manisa, Turčija.

 4. JOSE ILLAN

  Francija

  JOSE ILLAN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Grozdje. Deluje tudi v panogah apricots, salads, cherries, asparagus. Sedež podjetja je v kraju Oraison, Francija.

 5. INGR. ORTOFRUTT. SPINA FRANCESCO

  Italija

  INGR. ORTOFRUTT. SPINA FRANCESCO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Grozdje. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo - uvoz-izvoz, Poljedelstvo - uvoz-izvoz, fruit and vegetable wholesaler. Sedež podjetja je v kraju San Ferdinando Di Puglia, Italija.

 6. PAPADOPOULOS APOSTOLOS

  Grčija

  PAPADOPOULOS APOSTOLOS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Grozdje. Deluje tudi v panogah olive oil, fruit and vegetable wholesaler, fruit & vegetables, distillates. Sedež podjetja je v kraju Kavala, Grčija.

 7. TERA-PRODUKT

  Severna Makedonija

  TERA-PRODUKT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hrana - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Grozdje, Fresh fruits and vegetables, peaches, import/export, production and sale of fruit and vegetables, Grozdje. Sedež podjetja je v kraju Negotino, Severna Makedonija.

 8. TURKAYFOOD

  Turčija

  TURKAYFOOD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Grozdje. Deluje tudi v panogah grapes, dried fruit, sultanas, Grapes import export. Sedež podjetja je v kraju Manisa, Turčija.

 1. MEK FRUIT GIDA SANAYI VE TICARET LTD

  Turčija

  MEK FRUIT GIDA SANAYI VE TICARET LTD, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Zelenjava, sveža. Deluje tudi v panogah Agrumi, Grozdje, Pomegranates, Agrumi, Grozdje. Sedež podjetja je v kraju Mersin, Turčija.

 2. EXTREM LTD

  Ukraijna

  EXTREM LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Grozdje. Deluje tudi v panogah Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, lemons, oranges, peaches. Sedež podjetja je v kraju Kherson, Ukraijna.

 3. KAV-KOMERC

  Severna Makedonija

  KAV-KOMERC, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Grozdje. Deluje tudi v panogah Fresh fruits and vegetables. Sedež podjetja je v kraju Kavadarci, Severna Makedonija.

 4. ORHANLAR FRESH

  Turčija

  ORHANLAR FRESH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Grozdje. Deluje tudi v panogah Uvoz - izvoz - poljski pridelki, cherries, plums, Uvoz - izvoz - poljski pridelki. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 5. VLADALINA SRL

  Moldavija

  VLADALINA SRL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Grozdje. Deluje tudi v panogah fresh fruit, plums. Sedež podjetja je v kraju Chisinau, Moldavija.

 6. ÜVEYS GİRGİN

  Turčija

  ÜVEYS GİRGİN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Grozdje. Deluje tudi v panogah Posušeno sadje, Sadje, posušeno, walnut, almonds, Posušeno sadje, Sadje, posušeno. Sedež podjetja je v kraju Van, Turčija.

 7. GRUPPO MURABITO GIUSEPPE SRL

  Italija

  GRUPPO MURABITO GIUSEPPE SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Grozdje. Deluje tudi v panogah apricots. Sedež podjetja je v kraju Mazzarrone, Italija.

 8. ÖZCAN TARIM ÜRÜNLERI

  Turčija

  ÖZCAN TARIM ÜRÜNLERI, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Grozdje. Deluje tudi v panogah Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz, fruit nectars, oranges, Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 9. FRUCAY S.L

  Španija

  FRUCAY S.L, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Grozdje. Deluje tudi v panogah table grapes, lemons, kiwi fruit. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 10. ORKA TARIM ÜRÜNLERI SAN.TIC.LTD.STI.

  Turčija

  ORKA TARIM ÜRÜNLERI SAN.TIC.LTD.STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Grozdje. Deluje tudi v panogah sultanas. Sedež podjetja je v kraju Manisa, Turčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno