• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • hidroelektrarne

Rezultati za

Hidroelektrarne - Uvoz izvoz

 1. TROYER SPA - AG

  Italija

  Verified by europages badge

  TROYER's clientèle can count on the company's long experience in the construction, supply, installation and maintenance of every type of hydroelectric system. This company handles mechanical construction and electromechanical repair, with design and advice that is guaranteed. Troyer manages all turbine types (PELTON, FRANCIS, KAPLAN), both from an electromechanical and an hydraulic point of view, checks their perfect working order and certifies that they are used according to the standards.

 2. HUGO MIEBACH GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  HUGO MIEBACH GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Hidroelektrarne. Sedež podjetja je v kraju Dortmund, Nemčija.

 3. ELECTROTECNICA INDUSTRIAL Y NAVAL SL

  Španija

  ELECTROTECNICA INDUSTRIAL Y NAVAL SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Električarska dela. Deluje tudi v panogah Hidroelektrarne, Energijski viri - obnovljivi, Hidroelektrarne, Purifiers, Energijski viri - obnovljivi. Sedež podjetja je v kraju A Coruña, Španija.

 4. LINGENHÖLE TECHNOLOGIE GMBH

  Avstrija

  LINGENHÖLE TECHNOLOGIE GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Hidroelektrarne. Sedež podjetja je v kraju Feldkirch, Avstrija.

 5. KRÖNAUER MASCHINENBAU INH. HEINZ KRÖNAUER

  Nemčija

  KRÖNAUER MASCHINENBAU INH. HEINZ KRÖNAUER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hidroelektrarne. Sedež podjetja je v kraju Geiersthal, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ANDRITZ HYDRO GMBH

  Nemčija

  ANDRITZ HYDRO GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Hidroelektrarne. Sedež podjetja je v kraju Ravensburg, Nemčija.

 2. LESTIN & CO. TAUCH-, BERGUNGS- UND SPRENGUNTERNEHMEN GMBH

  Avstrija

  LESTIN & CO. TAUCH-, BERGUNGS- UND SPRENGUNTERNEHMEN GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Hidroelektrarne. Sedež podjetja je v kraju Wien, Avstrija.

 3. WATEC-HYDRO GMBH

  Nemčija

  WATEC-HYDRO GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hidroelektrarne. Deluje tudi v panogah Hydraulic steel structures, synchronous alternators. Sedež podjetja je v kraju Heimertingen, Nemčija.

 4. B&B IMPIANTI S.R.L.

  Italija

  B&B IMPIANTI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Domotik. Deluje tudi v panogah Hidroelektrarne, Električarska dela, Hidroelektrarne, Električarska dela. Sedež podjetja je v kraju Longare, Italija.

 5. HEOS ENERGY GMBH

  Nemčija

  HEOS ENERGY GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Hidroelektrarne. Sedež podjetja je v kraju Chemnitz, Nemčija.

 1. MARBEYAZ

  Turčija

  MARBEYAZ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtalni stolpi. Deluje tudi v panogah Hidroelektrarne, tower cranes, Hidroelektrarne, construction of hydroelectric power plants. Sedež podjetja je v kraju Kocaeli, Turčija.

 2. SCHUBERT ELEKTROANLAGEN GMBH

  Avstrija

  SCHUBERT ELEKTROANLAGEN GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Električna energija - distribucija. Deluje tudi v panogah Hidroelektrarne, Recikliranje odpadnih voda, Hidroelektrarne, Renewable energies, Recikliranje odpadnih voda. Sedež podjetja je v kraju Ober-Grafendorf, Avstrija.

 1. SCOTTA UKRAINE

  Ukraijna

  SCOTTA UKRAINE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hidroelektrarne. Deluje tudi v panogah Električna energija - zbiranje, High voltage alternators for hydraulic power stations, architectural studies for electrical power stations, Električna energija - zbiranje. Sedež podjetja je v kraju Vinnitsa, Ukraijna.

 2. ECOBETON WATER TECHNOLOGIES

  Belgija

  ECOBETON WATER TECHNOLOGIES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čiščenje vode - storitve. Deluje tudi v panogah Hidroelektrarne, Obdelava vode - oprema in instalacije, Hidroelektrarne, Obdelava vode - oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Sint-Truiden, Belgija.

 3. REGIE DE L'ELECTRICITE DE WAVRE

  Belgija

  REGIE DE L'ELECTRICITE DE WAVRE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Električna energija - pridobivanje in distribucija. Deluje tudi v panogah Hidroelektrarne, Hidroelektrarne, drinking water supply, natural gas distribution, waste management. Sedež podjetja je v kraju Wavre, Belgija.

 4. EMSD

  Belgija

  EMSD, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Kovinske konstrukcije (lahke). Deluje tudi v panogah Kovaštvo, Hidroelektrarne, Sheet metalwork, Kovaštvo, industrial automation, Hidroelektrarne. Sedež podjetja je v kraju Malmedy, Belgija.

 5. HYDRO-M

  Francija

  HYDRO-M, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Hidroelektrarne. Sedež podjetja je v kraju Toulouse, Francija.

 6. AF-ITECO AG

  Švica

  AF-ITECO AG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Hidroelektrarne. Sedež podjetja je v kraju Affoltern Am Albis, Švica.

 7. ADDNEW HYDROPOWER LIMITED

  Kitajska

  ADDNEW HYDROPOWER LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hidroelektrarne. Sedež podjetja je v kraju Changsha, Kitajska.

 8. TEFRISUR CLIMATIZACIÓN MURCIA

  Španija

  TEFRISUR CLIMATIZACIÓN MURCIA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Hidroelektrarne. Sedež podjetja je v kraju Murcia, Španija.

 1. TECNO IMPIANTI DI TAURO GIOVANNI FRANCESCO SAS

  Italija

  TECNO IMPIANTI DI TAURO GIOVANNI FRANCESCO SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Domotik. Deluje tudi v panogah Hidroelektrarne, Električarska dela, Hidroelektrarne, Električarska dela. Sedež podjetja je v kraju Tavagnacco, Italija.

 2. TECHNICAL SERVICE

  Italija

  TECHNICAL SERVICE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Hidroelektrarne. Sedež podjetja je v kraju Cutrofiano, Italija.

 3. EDF BELGIUM

  Belgija

  EDF BELGIUM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Električna energija - pridobivanje in distribucija. Deluje tudi v panogah Plin - pridobivanje in distribucija, Hidroelektrarne, Eolska energija - proizvodnja, Plin - pridobivanje in distribucija, Hidroelektrarne, Eolska energija - proizvodnja. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 4. ERWIN HÄRING

  Nemčija

  ERWIN HÄRING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hidroelektrarne. Sedež podjetja je v kraju Böhen, Nemčija.

 5. ALPI SCAVI SRL

  Italija

  ALPI SCAVI SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradbeništvo - zaključna dela. Deluje tudi v panogah Hidroelektrarne, water defence and control works, Hidroelektrarne, environmental engineering. Sedež podjetja je v kraju Aosta, Italija.

 6. GRAPHENIZER

  Katar

  GRAPHENIZER, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Hidroelektrarne. Sedež podjetja je v kraju Doha, Katar.

 7. INEO SCLE FERROVIAIRE

  Francija

  INEO SCLE FERROVIAIRE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Javna dela - izvajalci. Deluje tudi v panogah Električna energija - naprave za distribucijo, Hidroelektrarne, Električna energija - naprave za distribucijo, Hidroelektrarne, infrastructure design. Sedež podjetja je v kraju Toulouse Cedex 2, Francija.

 8. AESSE IMPIANTI S.A.S. DI SCARPONI GIOVANNI & C.

  Italija

  AESSE IMPIANTI S.A.S. DI SCARPONI GIOVANNI & C., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Domotik. Deluje tudi v panogah Hidroelektrarne, Električarska dela, Hidroelektrarne, Električarska dela. Sedež podjetja je v kraju Pesaro, Italija.

 9. BEROS S.R.L.

  Italija

  BEROS S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Avtomatika - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Hidroelektrarne, transformer rooms, Hidroelektrarne, production of electrical panels. Sedež podjetja je v kraju LAVIS, Italija.

 10. MAVEL A.S.

  Češka Republika

  MAVEL A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hidroelektrarne. Deluje tudi v panogah Turbine, Kovani izdelki za industrijo in gradbeništvo, Jeklo in kovine - strojna obdelava, Turbine, Kovani izdelki za industrijo in gradbeništvo, Jeklo in kovine - strojna obdelava. Sedež podjetja je v kraju Benesov U Prahy, Češka Republika.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Hidroelektrarne - Uvoz izvoz

Število rezultatov

9.336 Podjetja