• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • hladilniki

Rezultati za

Hladilniki - Uvoz izvoz

 1. ZIEGRA-EISMASCHINEN GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  50 years of experience has made ZIEGRA into a leading international manufacturer that exclusively deals with industrial ice machines and associated technology. Products range from small laboratory machines through medium-sized machines for trade and processing to large fully-automatic equipment for industry. More than 80 specialists work at ZIEGRA who focus on all matters relating to ice. Experience, unconditional awareness of quality and continual further development make ZIEGRA a benchmark for its sector throughout Europe. To date, ZIEGRA ice machines have been used in over 160 countries on all continents. Our own national and international customer service departments, subsidiaries and representatives provide the necessary support with all installations. The second generation of this family company continues to ensure high standards of production for quality that's made in Germany.

 2. 3P FRANCE

  Francija

  Verified by europages badge

  3P FRANCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izolirna embalaža iz umetne mase. Deluje tudi v panogah Hladilniki, Hladilniki. Sedež podjetja je v kraju Saint-Ouen-L'aumône, Francija.

 3. TECNO EUROTRADING SL

  Španija

  TECNO EUROTRADING SL, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Avtokleparska dela - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Hladilniki, Cold storage rooms for frozen products, Cold storage rooms for perishable products, släpvagn, Hladilniki. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 4. LA GLACIÈRE

  Belgija

  LA GLACIÈRE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hladilniki. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 5. BREMA ICE MAKERS S.P.A.

  Italija

  BREMA ICE MAKERS S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hladilniki. Deluje tudi v panogah Ledene kocke in zrnat led - stroji, water ice block and flake machines, Ledene kocke in zrnat led - stroji, ice makers. Sedež podjetja je v kraju Villa Cortese, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. VINOTECAS.COM

  Španija

  VINOTECAS.COM, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Hladilniki. Sedež podjetja je v kraju Valencia, Španija.

 2. PROFESSIONAL TECHNICS

  Belgija

  PROFESSIONAL TECHNICS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Hladilniki, Hladilniki, ice-cream machines for the ice-cream industry. Sedež podjetja je v kraju Antwerpen, Belgija.

 3. POLO NORD ICE CUBES S.R.L.

  Italija

  POLO NORD ICE CUBES S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hladilniki. Deluje tudi v panogah Ledene kocke in zrnat led - stroji, Ledene kocke in zrnat led - stroji. Sedež podjetja je v kraju Pastrengo, Italija.

 4. REFRIGERATION ENGINEERING LTD

  Irska

  REFRIGERATION ENGINEERING LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Klimatske naprave. Deluje tudi v panogah Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, Hladilniki, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, Hladilniki. Sedež podjetja je v kraju Kilkenny, Irska.

 5. MR ICE S.R.L.

  Italija

  MR ICE S.R.L., ki deluje v panogi Hladilniki. Deluje tudi v panogah Ledene kocke in zrnat led - stroji, Ledene kocke in zrnat led - stroji. Sedež podjetja je v kraju Milano, Italija.

 1. TATEO

  Italija

  TATEO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hladilniki. Deluje tudi v panogah Vodne fontane za pitno vodo, Vodna hladilna sredstva, Vodne fontane za pitno vodo, Vodna hladilna sredstva. Sedež podjetja je v kraju Conversano, Italija.

 2. VIBOCOLD, BRUNO SIMONSEN A/S

  Danska

  VIBOCOLD, BRUNO SIMONSEN A/S, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Zamrzovalniki, gospodinjski. Deluje tudi v panogah Vitrine in izložbe, hladilne, Hladilniki, Vitrine in izložbe, hladilne, Hladilniki. Sedež podjetja je v kraju Viborg, Danska.

 1. TEFCOLD A/S

  Danska

  TEFCOLD A/S, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Zamrzovalniki, gospodinjski. Deluje tudi v panogah Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, Hladilniki, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, Hladilniki. Sedež podjetja je v kraju Viborg, Danska.

 2. WITT HVIDEVARER A/S

  Danska

  WITT HVIDEVARER A/S, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Zamrzovalniki, gospodinjski. Deluje tudi v panogah Pralni stroji, gospodinjski, Hladilniki, Pralni stroji, gospodinjski, Hladilniki. Sedež podjetja je v kraju Herning, Danska.

 3. DBU INDUSTRIE TECHNIEK B.V.

  Nizozemska

  DBU INDUSTRIE TECHNIEK B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hladilniki. Deluje tudi v panogah Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo. Sedež podjetja je v kraju Nieuwegein, Nizozemska.

 4. A/S VESTFROST

  Danska

  A/S VESTFROST, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hladilniki. Deluje tudi v panogah Zamrzovalniki, gospodinjski, Zamrzovalniki, gospodinjski. Sedež podjetja je v kraju Esbjerg Oe, Danska.

 5. GELANDIA DI D'ASCOLA FABIO

  Italija

  GELANDIA DI D'ASCOLA FABIO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pohištvo - za hotele, točilnice, kavarne in restavracije. Deluje tudi v panogah Namensko pohištvo, Hladilniki, Namensko pohištvo, Hladilniki. Sedež podjetja je v kraju Basiglio, Italija.

 6. KOELE-MOELLER A/S

  Danska

  KOELE-MOELLER A/S, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hladilniki. Deluje tudi v panogah Pralni stroji, gospodinjski, Pralni stroji, gospodinjski. Sedež podjetja je v kraju Frederiksberg C, Danska.

 7. GRAM EQUIPMENT A/S

  Danska

  GRAM EQUIPMENT A/S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo. Deluje tudi v panogah Hladilniki, Hladilniki. Sedež podjetja je v kraju Vojens, Danska.

 8. CAMPANIA SALI S.A.S. DI PEPE GIUSEPPE & C.

  Italija

  CAMPANIA SALI S.A.S. DI PEPE GIUSEPPE & C., ki deluje v panogi Anorganska kemija - surovine in derivati. Deluje tudi v panogah Sol, industrijska, Hladilniki, Sol, industrijska, Hladilniki. Sedež podjetja je v kraju Pagani, Italija.

 1. CAVARRA FRANCESCO E FIGLI S.R.L.

  Italija

  CAVARRA FRANCESCO E FIGLI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hladilniki. Deluje tudi v panogah Ledene kocke in zrnat led - stroji, domestic ice machines, Ledene kocke in zrnat led - stroji. Sedež podjetja je v kraju Portopalo Di Capo Passero, Italija.

 2. FRI-JADO SUPER SERVICE B.V.

  Nizozemska

  FRI-JADO SUPER SERVICE B.V., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hladilniki. Deluje tudi v panogah Vitrine in izložbe, hladilne, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, Vitrine in izložbe, hladilne, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo. Sedež podjetja je v kraju Etten-Leur, Nizozemska.

 3. DOMETIC

  Francija

  DOMETIC, ki deluje v panogi Hladilniki. Sedež podjetja je v kraju PLAILLY, Francija.

 4. BAKER, SUSAN

  Združena Kraljevina

  BAKER, SUSAN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sladoledne kreme - stroji za obrate. Deluje tudi v panogah Hladilniki, Hladilniki. Sedež podjetja je v kraju Minehead, Združena Kraljevina.

 5. DI.LA.R. S.R.L.

  Italija

  DI.LA.R. S.R.L., ki deluje v panogi Registrske blagajne. Deluje tudi v panogah Popravilo potrošniških dobrin, Hladilniki, Popravilo potrošniških dobrin, Hladilniki. Sedež podjetja je v kraju Modena, Italija.

 6. ATTREZZATURE GAGGIA SIMONE

  Italija

  ATTREZZATURE GAGGIA SIMONE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Popravilo potrošniških dobrin, Hladilniki, Popravilo potrošniških dobrin, Hladilniki. Sedež podjetja je v kraju Torino, Italija.

 7. BONACCORSO AGATINO & FRATELLI

  Italija

  BONACCORSO AGATINO & FRATELLI, ki deluje v panogi Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani. Deluje tudi v panogah Hladilniki, Ribe, predelava, Hladilniki, Ribe, predelava. Sedež podjetja je v kraju Catania, Italija.

 8. PATRICK PURCELL

  Irska

  PATRICK PURCELL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hladilniki. Deluje tudi v panogah Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, Vitrine in izložbe, hladilne, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, Vitrine in izložbe, hladilne. Sedež podjetja je v kraju Thurles, Irska.

 9. TOKYO PLAST INTERNATIONAL LIMITED

  Indija

  TOKYO PLAST INTERNATIONAL LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hladilniki. Sedež podjetja je v kraju Mumbai, Indija.

 10. TECNOGRUPPO

  Italija

  TECNOGRUPPO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Hladilniki, Hladilniki. Sedež podjetja je v kraju San Giovanni In Marignano, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno