• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • hoteli- kavarne- restavracije - stroji in oprema

Rezultati za

Hoteli- kavarne- restavracije - stroji in oprema - Uvoz izvoz

 1. FAC FABBRICA AFFETTATRICI

  Italija

  Verified by europages badge

  Slicer model S220/AF, made in an anodized aluminium alloy makes for fast cleaning and absolute hygiene. The cutting thickness regulator ranges from 0 to 15 mm and is very precise allowing decimal adjustments. The sharpener is easy to assemble, which thus simplifies the user's work and guarantees perfect cutting and product efficiency over time.

 2. BETEC GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  BETEC GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Dortmund, Nemčija.

 3. PROFI-TABEL RESULTANTS GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  PROFI-TABEL RESULTANTS GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Stuttgart, Nemčija.

 4. SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON

  Francija

  Verified by europages badge

  SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Profesionalne kuhinje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pekarne - stroji in oprema , Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, Trgovine - ureditev, Beli prostori - sistemi in postopki, Pekarne - stroji in oprema , Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, Trgovine - ureditev, Beli prostori - sistemi in postopki. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 5. RIEBER GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  RIEBER GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Reutlingen, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ELEKTRO STRODTHOFF GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  ELEKTRO STRODTHOFF GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Dresden, Nemčija.

 2. EUROTEC RIGA INTERNATIONAL

  Italija

  Verified by europages badge

  EUROTEC RIGA INTERNATIONAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Industriugnar, professional kitchens, induction plates, items for bars, restaurants, hotels, Industriugnar, pizza ovens, refrigeration equipment, Dough mixers, professional barbecues. Sedež podjetja je v kraju Lana, Italija.

 3. A.Z HORECA EQUIPEMENTS

  Belgija

  Verified by europages badge

  A.Z HORECA EQUIPEMENTS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Profesionalne kuhinje - stroji in oprema, Kavni avtomati, profesionalni, Profesionalne kuhinje - stroji in oprema, Kavni avtomati, profesionalni. Sedež podjetja je v kraju Lodelinsart (charleroi), Belgija.

 4. BLECHKISTEN & MEE(H)R GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  BLECHKISTEN & MEE(H)R GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Service robots, Serving and reception robots, Serving and reception robots with advertising screen, Collection robots, Robotapplikationer, Process optimisation. Sedež podjetja je v kraju Grömitz, Nemčija.

 5. VALMAR D.O.O.

  Slovenija

  Odkar smo v podjetju Valmar izdelali svoj prvi sladoledni stroj, so sladoledi pripravljeni z našimi stroji razveselili že nič koliko sladkosnedov. Z rastjo povpraševanja in s prodorom na tuje trge smo domačo delavnico v Solkanu zamenjali za sodobnejše prostore v industrijski coni v Novi Gorici. Poznani smo po energijsko učinkovitih, kakovostno izdelanih in uporabniku prijaznih sladolednih strojih, osebnem pristopu in podpori strankam. Izobraževalne delavnice, ki jih pripravljajo naši izkušeni sladoledni mojstri, uporabnikom omogočijo dostop do vseh skrivnosti priprave sladoleda. Sladoledni stroji Valtek so svoj dom našli v mnogih sladoledarnah po Evropi in Sredozemlju, od Slovenije, Hrvaške, Italije, Avstrije, Nemčije, Češke, Slovaške, Madžarska in Bosne in Hercegovine, pa vse do Izraela.

  Vsi izdelki za "hoteli- kavarne- restavracije - stroji in oprema"

 1. LEANKO MMCALL GREECE

  Grčija

  LEANKO MMCALL GREECE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Naprave za osebni klic (paging) - sistemi, Wireless technologies, Wireless technologies (points of access, wireless routers), waiter service, Naprave za osebni klic (paging) - sistemi. Sedež podjetja je v kraju Peristeri, Grčija.

 2. LOGICASH

  Belgija

  LOGICASH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Cash registers for bakeries and pastry shops, Cash registers for the retail trade. Sedež podjetja je v kraju Braine-L'alleud, Belgija.

 1. COCINAHORECA.COM

  Španija

  COCINAHORECA.COM, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Restavracije - stroji in oprema, machines for the hotel trade, machines and equipment for hotels, catering and public premises, Restavracije - stroji in oprema, industrial kitchens. Sedež podjetja je v kraju Cáceres, Španija.

 2. JRODRIGUES

  Portugalska

  JRODRIGUES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah machines for the hotel trade, grills for industrial rotisserie, coal, grill. Sedež podjetja je v kraju Zona Industrial-Albergaria-A-Velha, Portugalska.

 3. EVEREST S.R.L.

  Italija

  EVEREST S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, catering supplies, Kitchen design, butcher shop supplies, Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Rimini, Italija.

 4. ORVED SPA

  Italija

  ORVED SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah vacuum packaging machines, vacuum sealing machines. Sedež podjetja je v kraju Musile Di Piave, Italija.

 5. SERVIWET

  Danska

  SERVIWET, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Vejen, Danska.

 6. TUTTOGHIACCIO

  Italija

  TUTTOGHIACCIO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Ledene kocke in zrnat led - stroji, ice shards, ice cubes, supplies for restaurants, Ledene kocke in zrnat led - stroji. Sedež podjetja je v kraju Roma, Italija.

 7. CLERINOX

  Belgija

  CLERINOX, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Profesionalne kuhinje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, Kuhinjske nape in prezračevalni ventilatorji, Pohištvo, za menze, Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, Kuhinjske nape in prezračevalni ventilatorji, installation of professional kitchens, Pohištvo, za menze. Sedež podjetja je v kraju Beauraing, Belgija.

 8. AK MULLER FRANCE

  Francija

  AK MULLER FRANCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijska izdelava pip. Deluje tudi v panogah Priprava vode (industrijska) - naprave in oprema, Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, Priprava vode (industrijska) - naprave in oprema, Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Bussy Saint Martin, Francija.

 1. MATORECA

  Belgija

  MATORECA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Profesionalne kuhinje - stroji in oprema, Kavarne in točilnice - stroji in oprema, Restavracije - stroji in oprema, refrigerated cabinet, Profesionalne kuhinje - stroji in oprema, Kavarne in točilnice - stroji in oprema, Restavracije - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Namur, Belgija.

 2. KARACASAN

  Turčija

  KARACASAN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. MAXIMA KITCHEN EQUIPMENT

  Nizozemska

  MAXIMA KITCHEN EQUIPMENT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pekarne - stroji in oprema . Deluje tudi v panogah Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, Restavracije - stroji in oprema, Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, machines for the hotel trade, professional kitchens, Restavracije - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Mijdrecht, Nizozemska.

 4. SOMEPRODUCTS

  Belgija

  SOMEPRODUCTS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Profesionalne kuhinje - stroji in oprema, Sredstva za čiščenje in vzdrževanje, za gospodinjstvo, Pomivalni stroji za kolektivne ustanove, Profesionalne kuhinje - stroji in oprema, Cleansing products - industrial, Sredstva za čiščenje in vzdrževanje, za gospodinjstvo, Pomivalni stroji za kolektivne ustanove. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 5. AIRMAID - INTERZON GMBH

  Nemčija

  AIRMAID - INTERZON GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 6. ELEMENTURA GMBH

  Nemčija

  ELEMENTURA GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah supplies for the hotel industry, Green tourism - amenities, hotel amenities. Sedež podjetja je v kraju Ratingen, Nemčija.

 7. ARTINOX SPA

  Italija

  ARTINOX SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pohištvo in regali, za pisarne, poster frames, stainless steel sheet work, Pohištvo in regali, za pisarne, stainless steel machining. Sedež podjetja je v kraju Conegliano, Italija.

 8. PRA INDUSTRIEFUSSBODEN GMBH

  Nemčija

  PRA INDUSTRIEFUSSBODEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Jena, Nemčija.

 9. INOXAIR

  Grčija

  INOXAIR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Tayros, Grčija.

 10. WEISSER GMBH & CO KG

  Nemčija

  WEISSER GMBH & CO KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Sasbach, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Hoteli- kavarne- restavracije - stroji in oprema - Uvoz izvoz

Število rezultatov

5.147 Podjetja