• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • iglavci

Rezultati za

Iglavci - Uvoz izvoz

 1. TECHSEALAB

  Francija

  Verified by europages badge

  TECHSEALAB is a Brittany-based company that specialises in marine and terrestrial plant-based biotechnologies. TECHSEALAB delivers technologies for: - the creation of organic active ingredients (obtained using our proprietary technologies) in liquid, solid or cream form using carefully selected raw materials harvested at an exceptional site at the southern extremity of Finistere, - the formulation of finished products mainly destined for agricultural markets. TECHSEALAB offers natural alternatives by promoting the use of algae and plants. These natural alternatives are a response to the needs of our customers from around the world, proof of our determination to promote our international vocation. Products from TECHSEALAB are intended for field crops, but also for vines, orchards, nurseries, arboriculture, horticulture, etc.

 2. HD2412

  Danska

  HD2412, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Iglavci. Sedež podjetja je v kraju Viborg, Danska.

 3. P.P.H. VIRPOL

  Poljska

  P.P.H. VIRPOL, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Iglavci. Deluje tudi v panogah artificial christmas tree, christmas trees, artificial trees, Christmas decorations. Sedež podjetja je v kraju Myszków, Poljska.

 4. ALTITUDE 500 SA

  Belgija

  ALTITUDE 500 SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drevesnice in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah Iglavci, christmas trees, Iglavci, coniferous seedlings. Sedež podjetja je v kraju Neufchateau, Belgija.

 5. RASADNIK DJERA

  Srbija

  RASADNIK DJERA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drevesnice in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah Sadike za rastlinjake, Iglavci, deciduous leaf plants, Sadike za rastlinjake, Iglavci. Sedež podjetja je v kraju Veliki Siljegovac, Srbija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. PERFECT GREEN - CHOINKI.COM

  Poljska

  PERFECT GREEN - CHOINKI.COM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Iglavci. Deluje tudi v panogah christmas trees, coniferous seedlings. Sedež podjetja je v kraju Tychowo, Poljska.

 2. FYTAGORA ZACHAROGIANNIS

  Grčija

  FYTAGORA ZACHAROGIANNIS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Iglavci. Deluje tudi v panogah nurseries. Sedež podjetja je v kraju Athens, Grčija.

 3. BOOMKWEKERIJEN ARBOR

  Belgija

  BOOMKWEKERIJEN ARBOR, ki deluje v panogi Drevesnice in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah Širokolistna drevesa in grmičevje, Iglavci, Širokolistna drevesa in grmičevje, Iglavci. Sedež podjetja je v kraju Houtvenne, Belgija.

 4. EARL DES PÉPINIÈRES GRANGE

  Francija

  EARL DES PÉPINIÈRES GRANGE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Iglavci. Sedež podjetja je v kraju Craintilleux, Francija.

 5. ENTREPRENEUR NAUMENKO V.F. CO.

  Ukraijna

  ENTREPRENEUR NAUMENKO V.F. CO., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - les. Deluje tudi v panogah Iglavci, dry-box containers, Hardwoods, Iglavci, Hardwood sawn timber. Sedež podjetja je v kraju Romny, Ukraijna.

 1. FYTORIA KOUGIOUMTZIDI

  Grčija

  FYTORIA KOUGIOUMTZIDI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Iglavci. Deluje tudi v panogah nurseries, green plants. Sedež podjetja je v kraju GIANNITSA, Grčija.

 2. CHRISTBAUMFARM LEBER GBR

  Nemčija

  CHRISTBAUMFARM LEBER GBR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Iglavci. Deluje tudi v panogah christmas trees. Sedež podjetja je v kraju Nordrhein-Westfalen-Winterberg, Nemčija.

 1. LESNOY SELEKCIONNO-SEMENOVODCHESKIY CENTR

  Belorusija

  LESNOY SELEKCIONNO-SEMENOVODCHESKIY CENTR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Iglavci. Deluje tudi v panogah vegetable plant seedlings in honeycomb containers, garden plants. Sedež podjetja je v kraju Minsk, Belorusija.

 2. RADHOŠŤTRANS - PRODEJ VÁNOČNÍCH STROMKŮ Z ČECH

  Češka Republika

  RADHOŠŤTRANS - PRODEJ VÁNOČNÍCH STROMKŮ Z ČECH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Iglavci. Sedež podjetja je v kraju Střítež Nad Bečvou, Češka Republika.

 3. ROSLIN

  Ukraijna

  ROSLIN, ki deluje v panogi Drevesnice in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Iglavci, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Iglavci. Sedež podjetja je v kraju Podbirtsi, Lvov Region, Ukraijna.

 4. SZKÓŁKA DRZEW I KRZEWÓW OZDOBNYCH "LARIX''

  Poljska

  SZKÓŁKA DRZEW I KRZEWÓW OZDOBNYCH "LARIX'', je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Iglavci. Deluje tudi v panogah Hardwoods, conifers. Sedež podjetja je v kraju Stryków, Poljska.

 5. CENTRUM OGRODNICZE OGRÓD ŚLĄSKI

  Poljska

 6. IGLALI S.L.

  Španija

  IGLALI S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ploščice in plošče. Sedež podjetja je v kraju Torrelavega, Španija.