• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • industrijske pralnice

Rezultati za

Industrijske pralnice - Uvoz izvoz

 1. DUO-TECHNIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  Duo-Technik GmbH has now existed for more than 25 years. Over this time, the company has developed from a distribution enterprise into a systems supplier for all matters regarding flexo and digital printing. Since Duo-Technik was founded in 1989 as a sales organisation, it has transformed into a manufacturing company that now offers a wide range of auxiliary equipment for the printing industry. The increasing requirements of our customers continue to drive the development of our business. Today, our product range includes: Infrared and hot air dryers for water-based inks and varnishes, dust extraction systems for sheet and web-fed printing systems, polymerisation facilities for UV inks and varnishes, conditioning of inks, washing systems for printing plates and anilox rolls, transport for sheets

 2. DOMO MEDIOAMBIENTE

  Španija

  DOMO MEDIOAMBIENTE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske pralnice. Sedež podjetja je v kraju Montcada i Reixac, Španija.

 3. HAVER NIAGARA GMBH

  Nemčija

  HAVER NIAGARA GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Presejalni sistemi. Deluje tudi v panogah Industrijske pralnice, Sieving machines, Industrijske pralnice. Sedež podjetja je v kraju Münster, Nemčija.

 4. DOLFIN INDUSTRIAL PARTS WASHING MACHINE AND SYSTEMS

  Turčija

  DOLFIN INDUSTRIAL PARTS WASHING MACHINE AND SYSTEMS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske pralnice. Deluje tudi v panogah washing of metal parts, industrial washing machines, ultrasound washers, industrial drum washing machines for metals. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 5. KABO INDUSTRIEBEDARF INH. KAI BORNEMANN

  Nemčija

  KABO INDUSTRIEBEDARF INH. KAI BORNEMANN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Industrijske pralnice. Sedež podjetja je v kraju Einbeck, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ID WASH

  Francija

  ID WASH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske pralnice. Sedež podjetja je v kraju Maulévrier, Francija.

 2. ROFA NIJKERK HOLDING B.V.

  Nizozemska

  ROFA NIJKERK HOLDING B.V., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Industrijske pralnice. Deluje tudi v panogah cleaning machinery accessories, washing of metal parts, metal phosphatisation, automatic car washes. Sedež podjetja je v kraju Apeldoorn, Nizozemska.

 3. AMBER ELEKTRONIK

  Turčija

  AMBER ELEKTRONIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske pralnice. Deluje tudi v panogah degreasing. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. UNION S.P.A. - METALCLEANING DIVISION

  Italija

  UNION S.P.A. - METALCLEANING DIVISION, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske pralnice. Deluje tudi v panogah Utrustning för ultraljudstvättning, Washing installations, machines for washing metals, metal washing tunnel. Sedež podjetja je v kraju Sala Bolognese (bo), Italija.

 5. JJ.VICEDO

  Španija

  JJ.VICEDO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske pralnice. Sedež podjetja je v kraju El Puig, Španija.

 1. EQUIP LAVAGGI INDUSTRIALI

  Italija

  EQUIP LAVAGGI INDUSTRIALI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske pralnice. Deluje tudi v panogah Washing installations, industrial vehicle washing, utility vehicle washing installations. Sedež podjetja je v kraju Vesime, Italija.

 2. GEYSER LLC

  Rusija

  GEYSER LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijski čistilni stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Površinska obdelava kovin - stroji in oprema, Naprave za čiščenje s peskanjem, Razmaščevanje jekla in kovin, Industrijske pralnice, Površinska obdelava kovin - stroji in oprema, Naprave za čiščenje s peskanjem, Razmaščevanje jekla in kovin, Industrijske pralnice. Sedež podjetja je v kraju Zarechny, Rusija.

 1. BEST SPRING ECOCLEAN SRL

  Romunija

  BEST SPRING ECOCLEAN SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Čiščenje - storitve. Deluje tudi v panogah Visokotlačni čistilni stroji, Industrijske pralnice, Mokri čistilniki, Likalni stroji, industrijski, Visokotlačni čistilni stroji, Industrijske pralnice, Mokri čistilniki, Likalni stroji, industrijski. Sedež podjetja je v kraju Botosani, Romunija.

 2. STE LHEUREUX & CIE

  Francija

  STE LHEUREUX & CIE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Presejalni sistemi, Industrijske pralnice, Podzemna dela - izvajalci, Presejalni sistemi, mineral crushing systems, Industrijske pralnice, Podzemna dela - izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Perigny, Francija.

 3. TERMA-GMBH

  Nemčija

  TERMA-GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske pralnice. Sedež podjetja je v kraju Scheinfeld, Nemčija.

 4. BASCA SRL

  Italija

  BASCA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske pralnice. Sedež podjetja je v kraju Vignola, Italija.

 5. VERPA BENELUX

  Belgija

  VERPA BENELUX, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Industrijske pralnice. Deluje tudi v panogah Avtomati za brisače in milo, handwashing detergents, dessicant manufacturers, hand-basin, Avtomati za brisače in milo. Sedež podjetja je v kraju Vorst (Kempen), Belgija.

 6. FIRAT YIKAMA, BOYAMA VE ORGANIK BOYAMA

  Turčija

  FIRAT YIKAMA, BOYAMA VE ORGANIK BOYAMA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske pralnice. Deluje tudi v panogah industrial hydrodynamic washing and painting, environmentally-friendly natural paint. Sedež podjetja je v kraju Bayrampaşa, Turčija.

 7. GIBAC CHEMIE B.V.

  Nizozemska

  GIBAC CHEMIE B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske pralnice. Sedež podjetja je v kraju Apeldoorn, Nizozemska.

 8. VAN DAMME

  Belgija

  VAN DAMME, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Industrijske pralnice. Deluje tudi v panogah high pressure washes, vacuum cleaner for industrial use, industrial sweepers. Sedež podjetja je v kraju Waregem, Belgija.

 1. CEEVER SRL

  Italija

  CEEVER SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peskanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Industrijske pralnice, pvd coverings, precision washing installations, Ultrasonic bath, Industrijske pralnice. Sedež podjetja je v kraju Settala, Italija.

 2. HEIM EDT UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Nemčija

  HEIM EDT UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske pralnice. Deluje tudi v panogah washing machine for crates. Sedež podjetja je v kraju Crailsheim, Nemčija.

 3. MUTEKS MACHINE TOOLS

  Turčija

  MUTEKS MACHINE TOOLS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske pralnice. Deluje tudi v panogah spare parts for washing machines. Sedež podjetja je v kraju Karatay, Turčija.

 4. SELSU

  Turčija

  SELSU, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Industrijske pralnice. Deluje tudi v panogah cleaning of upholstery. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. MATTELIN

  Belgija

  MATTELIN, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Industrijske gradnje - izvajalci. Deluje tudi v panogah Pralnice avtomobilov - oprema, metal sheds, storage shelves, Pralnice avtomobilov - oprema. Sedež podjetja je v kraju Leke, Belgija.