• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • industrijski kabli

Rezultati za

Industrijski kabli - Uvoz izvoz

 1. BEMKA CABLE

  Turčija

  Verified by europages badge

  Established in 1986, Emka Cable started its manufacturing process in Istanbul, Turkey. We serve domestic and international customers with plug-in cable production following quality standards and an affordable, high-quality production approach. At Bemka Cable, we combine our production capabilities with changing technologies and offer high-quality and up-to-date products to our customers following their needs. We produce world-quality cables with our technical infrastructure in Bemka Cable production facility. Lines and machines in our facility: •4 Fully automatic plug cable production machine •15 Hanke terminal press machine •4 Injection molding machines •8 Packing lines •4 Cable lines •1 Pvc granule production machine •1 Copper bending line •1 Isolated bending line We have a wide product portfolio : •PVC Cables such as H05VV-F / H05VVH2-F AND H03VVH2-F / H07VV-K - H05VV-K / H05V2V2-F products from 2x0.50 to 3G1.5 as cables. •Plug Cables: 2.5A / 16A HYDROPONIC / 16A EUROPEAN TYPE / 16A TURKISH TYPE and many more to be discovered on our website ! Our mission is to follow quality standards and management systems in a way that will give confidence and satisfaction to domestic and foreign customers with an understanding of production and post-production service to serve our customers. Please do not hesitate to contact us for more information!

 2. C.M. OTTAVI PRODUCTIVE S.R.L.

  Italija

  C.M. OTTAVI PRODUCTIVE S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Industrijski kabli. Deluje tudi v panogah Izdelava strojev - po naročilu, electronic component assembly, manual assembly, Izdelava strojev - po naročilu, assembly of electrical equipment. Sedež podjetja je v kraju Rivoli, Italija.

 3. NOVACABLE - FABRICAÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE CABLAGENS, LDA

  Portugalska

  NOVACABLE - FABRICAÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE CABLAGENS, LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aeronavtika - oprema. Deluje tudi v panogah Industrijski kabli, cabling, Industrijski kabli. Sedež podjetja je v kraju Vila Nova De Paiva, Portugalska.

 4. ERREBI GROUP SRL

  Italija

  ERREBI GROUP SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nadzorne plošče - elektrika. Deluje tudi v panogah Industrijski kabli, distribution panel, cabling, Industrijski kabli, electric panel wiring. Sedež podjetja je v kraju Reggello, Italija.

 5. CONFECTA AG

  Švica

  CONFECTA AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijski kabli. Sedež podjetja je v kraju Sulgen, Švica.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. IGUS SCHWEIZ GMBH

  Švica

  IGUS SCHWEIZ GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijski kabli. Sedež podjetja je v kraju Egerkingen, Švica.

 2. INDUSTRIA CABLE S.R.L.

  Italija

  INDUSTRIA CABLE S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijski kabli. Deluje tudi v panogah Avtomati, Električna orodja, Elektronikkomponenter, cables for industry, Avtomati, Električna orodja, Elektronikkomponenter. Sedež podjetja je v kraju Tavullia, Italija.

 3. ALGAFE SRL CABLAGGI ELETTRICI - PRODUZIONE CAVI SPIRALATI -CABLAGGI INDUSTRIALI

  Italija

  ALGAFE SRL CABLAGGI ELETTRICI - PRODUZIONE CAVI SPIRALATI -CABLAGGI INDUSTRIALI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijski kabli. Deluje tudi v panogah assembly of electric boards, subcontract cable assembly, manufacture of electric cables. Sedež podjetja je v kraju Pieve Vergonte, Italija.

 4. CRESO S.R.L.

  Italija

  CRESO S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Industrijski kabli. Deluje tudi v panogah electric panel wiring, Electrical and electronic cabling, wiring harness, electric wiring for motor vehicles. Sedež podjetja je v kraju Piacenza, Italija.

 5. KURZ ELEKTRONIK GMBH

  Nemčija

  KURZ ELEKTRONIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijski kabli. Sedež podjetja je v kraju Althengstett, Nemčija.

 1. SICAP ELECTRONIQUE

  Francija

  SICAP ELECTRONIQUE, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Industrijski kabli. Deluje tudi v panogah Subcontracting. Sedež podjetja je v kraju Coudeville-Sur-Mer, Francija.

 2. ICAME

  Francija

  ICAME, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Električarska dela. Deluje tudi v panogah Elektrika - komponente in deli, Industrijski kabli, wiring harness, electric automatic controls, Elektrika - komponente in deli, Industrijski kabli. Sedež podjetja je v kraju Lachapelle Sous Rougemont, Francija.

 1. ANT AUSTRIA NETWORK TECHNOLOGY HANDELS- U. DIENSTLEISTUNGS GMBH

  Avstrija

  ANT AUSTRIA NETWORK TECHNOLOGY HANDELS- U. DIENSTLEISTUNGS GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Industrijski kabli. Sedež podjetja je v kraju Kematen An Der Krems, Avstrija.

 2. LED S.R.L.

  Italija

  LED S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Industrijski kabli. Deluje tudi v panogah subcontract cable assembly, electric panel wiring. Sedež podjetja je v kraju Prato, Italija.

 3. EFINDON.DE H. DIETER AHLERS

  Nemčija

  EFINDON.DE H. DIETER AHLERS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Žice in kabli - jekleni. Deluje tudi v panogah Električne in elektronske komponente - proizvodni stroji, Mehanski vezni deli, Električni in elektronski sestavni deli, Industrijski kabli, Električne in elektronske komponente - proizvodni stroji, Mehanski vezni deli, Električni in elektronski sestavni deli, Industrijski kabli. Sedež podjetja je v kraju Gleichen, Nemčija.

 4. COOPTEK

  Francija

  COOPTEK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijski kabli. Deluje tudi v panogah Elektronika - študije in raziskave, Elektronikkomponenter, Elektronika - študije in raziskave, assembly of electronic cards, Elektronikkomponenter. Sedež podjetja je v kraju Lattes, Francija.

 5. QUADRI SERGIO - MONTAGGIO APP. ELETTRICI

  Italija

  QUADRI SERGIO - MONTAGGIO APP. ELETTRICI, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Industrijski kabli. Deluje tudi v panogah subcontract cable assembly, assembly of electric boards, electrotechnical wiring, structured wiring. Sedež podjetja je v kraju Bergamo, Italija.

 6. ISO 9001 - ISO 14001

  Turčija

  ISO 9001 - ISO 14001, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijski kabli. Sedež podjetja je v kraju Bornova/izmir, Turčija.

 7. DIETER SCHLOMS KABELKONFEKTION GESELLSCHAFT M.B.H.

  Avstrija

  DIETER SCHLOMS KABELKONFEKTION GESELLSCHAFT M.B.H., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijski kabli. Sedež podjetja je v kraju Frastanz, Avstrija.

 8. NIDO

  Belgija

  NIDO, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kabli in omrežja. Deluje tudi v panogah Kabli, visokonapetostni, Industrijski kabli, Kabli, visokonapetostni, Industrijski kabli. Sedež podjetja je v kraju Zele, Belgija.

 1. ADESA KABLO

  Turčija

  ADESA KABLO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Elektrika - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Kabli, visokonapetostni, Industrijski kabli, cables, Control cables (elec.), Kabli, visokonapetostni, Industrijski kabli. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. REALCABLE SRL

  Italija

  REALCABLE SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijski kabli. Deluje tudi v panogah electric panel wiring, led home lighting, LED Street Light. Sedež podjetja je v kraju Pordenone, Italija.

 3. GLENAIR

  Francija

  GLENAIR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijski kabli. Deluje tudi v panogah girdle, harness design, Cabling accessories, connectors. Sedež podjetja je v kraju Toulouse, Francija.

 4. CABLESCOM

  Španija

  CABLESCOM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijski kabli. Deluje tudi v panogah wires and cables for the electronics and telecommunications industry. Sedež podjetja je v kraju Zaragoza, Španija.

 5. NUOVA CABLATORI SRL

  Italija

  NUOVA CABLATORI SRL, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Industrijski kabli. Deluje tudi v panogah telephone components and accessories, subcontract cable assembly, electric boards wiring. Sedež podjetja je v kraju Asti, Italija.

 6. D-TECH AUTOMATION SYSTEM

  Italija

  D-TECH AUTOMATION SYSTEM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Električna energija - naprave za distribucijo. Deluje tudi v panogah Industrijski kabli, factory automation, Electric control panels, Cable Assembly, Industrijski kabli. Sedež podjetja je v kraju Desio, Italija.

 7. IM.SER.PU SRL

  Italija

  IM.SER.PU SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijski kabli. Deluje tudi v panogah subcontract cable assembly, consulting and design of electro-mechanical systems, technical consultancy and design services for electric lighting systems, electrotechnical wiring. Sedež podjetja je v kraju Terni, Italija.

 8. FRA-MAR S.A.S.

  Italija

  FRA-MAR S.A.S., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Industrijski kabli. Deluje tudi v panogah Domotik, Domotik, subcontract cable assembly, wiring harness, cables. Sedež podjetja je v kraju Ronca', Italija.

 9. SPEZIALKABEL SCHMID GMBH

  Nemčija

  SPEZIALKABEL SCHMID GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - jekleni. Deluje tudi v panogah Mehanski vezni deli, Konektorji, elektronski, Industrijski kabli, Mehanski vezni deli, Konektorji, elektronski, Industrijski kabli. Sedež podjetja je v kraju Affing-Mühlhausen, Nemčija.

 10. A.I.M.E. S.R.L.

  Italija

  A.I.M.E. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Avtomatika - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Industrijski kabli, Servomehanizmi, Industrijski kabli, Servomehanizmi. Sedež podjetja je v kraju Modena, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno