• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • ionizacija zraka - oprema

Rezultati za

Ionizacija zraka - oprema - Uvoz izvoz

 1. TERME QUARTZ INTERNAZIONALE PRODUZIONE LAMPADE

  Italija

  Verified by europages badge

  Terme Quartz Internazionale has been manufacturing ultraviolet ray and infra-red ray quartz bulbs since 1980. Today, it is the only Italian ISO 9001 certified manufacturer of quartz bulbs used in so many different sectors, primarily medicine, agriculture, zootechnics, ecology, chemicals, mineralogy, criminology, electronics, IT, pharmacology, cinema, the food industry, canning, sterilization and disinfection of liquids, water purification.

 2. DELBAG GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  DELBAG GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ionizacija zraka - oprema. Sedež podjetja je v kraju Herne, Nemčija.

 3. AC-UMWELTTECHNIK

  Nemčija

  AC-UMWELTTECHNIK, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Dezinfekcija zraka - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Ionizacija zraka - oprema, Čiščenje zraka - oprema in sistemi, Filtracija zraka - oprema, Izločanje prahu iz zraka - instalacije in oprema, Ionizacija zraka - oprema, Čiščenje zraka - oprema in sistemi, Filtracija zraka - oprema, Izločanje prahu iz zraka - instalacije in oprema. Sedež podjetja je v kraju Lechbruck Am See, Nemčija.

 4. GENANO BENELUX

  Belgija

  GENANO BENELUX, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Čiščenje zraka - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Ionizacija zraka - oprema, air purifiers, room ionizers, Ionizacija zraka - oprema, air tests. Sedež podjetja je v kraju Heusden-Zolder, Belgija.

 5. NEOGIENE

  Francija

  NEOGIENE, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Priprava zraka - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Ionizacija zraka - oprema, air purifiers, indoor air quality, Ionizacija zraka - oprema. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. SIMCO-ION EUROPE

  Nizozemska

  SIMCO-ION EUROPE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ionizacija zraka - oprema. Deluje tudi v panogah ionisers, anti-static systems, högspänningsgeneratorer. Sedež podjetja je v kraju Lochem, Nizozemska.

 2. LYNATOX GMBH

  Nemčija

  LYNATOX GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ionizacija zraka - oprema. Sedež podjetja je v kraju Ilmenau, Nemčija.

 3. BLOTENBERG AIR PURIFICATION GMBH

  Nemčija

  BLOTENBERG AIR PURIFICATION GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ionizacija zraka - oprema. Sedež podjetja je v kraju Kerpen, Nemčija.

 4. LTA LUFTTECHNIK GMBH

  Nemčija

  LTA LUFTTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ionizacija zraka - oprema. Sedež podjetja je v kraju Nordrach, Nemčija.

 5. HAUG GMBH & CO. KG

  Nemčija

  HAUG GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ionizacija zraka - oprema. Deluje tudi v panogah ionisers, Dischargers, ionization chambers. Sedež podjetja je v kraju Leinfelden-Echterdingen, Nemčija.

 1. ELETTROMECCANICA BONATO

  Italija

  ELETTROMECCANICA BONATO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Električni in elektronski sestavni deli. Deluje tudi v panogah Ionizacija zraka - oprema, anti-static systems, Ionizacija zraka - oprema, anti-static equipment for printing machines, anti-static brushes. Sedež podjetja je v kraju Carrè, Italija.

 2. ALPHA IONSTATEX GMBH

  Nemčija

  ALPHA IONSTATEX GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Priprava zraka - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Ionizacija zraka - oprema, Beli prostori - sistemi in postopki, Ionizacija zraka - oprema, air freshening devices, room air conditioning, Beli prostori - sistemi in postopki. Sedež podjetja je v kraju Offenbach, Nemčija.

 1. SIMCO OFFICE DEUTSCHLAND WEST

  Nemčija

  SIMCO OFFICE DEUTSCHLAND WEST, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ionizacija zraka - oprema. Deluje tudi v panogah Industrijski čistilni stroji in oprema, Ozvočenje - profesionalna oprema, Akustika, električna - profesionalna tonska tehnika, Hi-fi, televizijski sprejemniki in video - dodatki, Industrijski čistilni stroji in oprema, Ozvočenje - profesionalna oprema, Akustika, električna - profesionalna tonska tehnika, Hi-fi, televizijski sprejemniki in video - dodatki. Sedež podjetja je v kraju Lippstadt, Nemčija.

 2. AIR QUALITY CONCEPT

  Belgija

  AIR QUALITY CONCEPT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Priprava zraka - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Ionizacija zraka - oprema, Klimatske, ozračevalne in prezračevalne naprave, Ionizacija zraka - oprema, indoor air quality, Klimatske, ozračevalne in prezračevalne naprave. Sedež podjetja je v kraju Beauvechain, Belgija.

 3. ING.-BÜRO DRECHSEL

  Nemčija

  ING.-BÜRO DRECHSEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ionizacija zraka - oprema. Deluje tudi v panogah Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, Industrijski čistilni stroji in oprema, Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, Akustika, električna - profesionalna tonska tehnika, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, Industrijski čistilni stroji in oprema, Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, Akustika, električna - profesionalna tonska tehnika. Sedež podjetja je v kraju Thalheim, Nemčija.

 4. EASYWELL GMBH

  Nemčija

  EASYWELL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izmenjevalniki toplote. Deluje tudi v panogah Klimatske, ozračevalne in prezračevalne naprave, Klimatske naprave, Ionizacija zraka - oprema, Čiščenje zraka - oprema in sistemi, Klimatske, ozračevalne in prezračevalne naprave, Klimatske naprave, Ionizacija zraka - oprema, Čiščenje zraka - oprema in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Rosenheim, Nemčija.

 5. VARIONIX GMBH

  Švica

  VARIONIX GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izmenjevalniki toplote. Deluje tudi v panogah Klimatske naprave, Ionizacija zraka - oprema, Čiščenje zraka - oprema in sistemi, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, Klimatske naprave, Ionizacija zraka - oprema, Čiščenje zraka - oprema in sistemi, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo. Sedež podjetja je v kraju Baar, Švica.

 6. MEECH ELEKTROSTATIK AG

  Nemčija

  MEECH ELEKTROSTATIK AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ionizacija zraka - oprema. Deluje tudi v panogah Industrijski čistilni stroji in oprema, Ozvočenje - profesionalna oprema, Akustika, električna - profesionalna tonska tehnika, Hi-fi, televizijski sprejemniki in video - dodatki, Industrijski čistilni stroji in oprema, Ozvočenje - profesionalna oprema, Akustika, električna - profesionalna tonska tehnika, Hi-fi, televizijski sprejemniki in video - dodatki. Sedež podjetja je v kraju Lübeck, Nemčija.

 7. ENULEC AMERICAS GMBH

  Nemčija

  ENULEC AMERICAS GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ionizacija zraka - oprema. Deluje tudi v panogah Industrijski čistilni stroji in oprema, Ozvočenje - profesionalna oprema, Akustika, električna - profesionalna tonska tehnika, Hi-fi, televizijski sprejemniki in video - dodatki, Industrijski čistilni stroji in oprema, Ozvočenje - profesionalna oprema, Akustika, električna - profesionalna tonska tehnika, Hi-fi, televizijski sprejemniki in video - dodatki. Sedež podjetja je v kraju Trittau, Nemčija.

 8. CR AIR SYSTEM S.R.L.

  Italija

  CR AIR SYSTEM S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Priprava zraka - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Gretje, klimatizacija - dela, Ionizacija zraka - oprema, Gretje, klimatizacija - dela, Ionizacija zraka - oprema. Sedež podjetja je v kraju Piacenza, Italija.

 1. CORAM S.R.L.

  Italija

  CORAM S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Priprava zraka - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Ionizacija zraka - oprema, Beli prostori - sistemi in postopki, Ionizacija zraka - oprema, Beli prostori - sistemi in postopki. Sedež podjetja je v kraju Casorezzo, Italija.

 2. CTA DI TELLATIN S.R.L.

  Italija

  CTA DI TELLATIN S.R.L., ki deluje v panogi Priprava zraka - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Gretje, klimatizacija - dela, Ionizacija zraka - oprema, Gretje, klimatizacija - dela, Ionizacija zraka - oprema. Sedež podjetja je v kraju Curtarolo, Italija.

 3. AIRTERM S.R.L.

  Italija

  AIRTERM S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Priprava zraka - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Gretje, klimatizacija - dela, Ionizacija zraka - oprema, Gretje, klimatizacija - dela, Ionizacija zraka - oprema. Sedež podjetja je v kraju Piazzola Sul Brenta, Italija.

 4. G.D.S. CLIMA S.R.L.

  Italija

  G.D.S. CLIMA S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Priprava zraka - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Ionizacija zraka - oprema, Beli prostori - sistemi in postopki, Ionizacija zraka - oprema, Beli prostori - sistemi in postopki. Sedež podjetja je v kraju Carini, Italija.

 5. BONACCI PROFILATI S.R.L.

  Italija

  BONACCI PROFILATI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Priprava zraka - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Ionizacija zraka - oprema, Beli prostori - sistemi in postopki, Ionizacija zraka - oprema, Beli prostori - sistemi in postopki. Sedež podjetja je v kraju Modena, Italija.

 6. LESATEC S.R.L.

  Italija

  LESATEC S.R.L., ki deluje v panogi Priprava zraka - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Ionizacija zraka - oprema, Beli prostori - sistemi in postopki, Ionizacija zraka - oprema, Beli prostori - sistemi in postopki. Sedež podjetja je v kraju Opera, Italija.

 7. LINDAB S.R.L.

  Italija

  LINDAB S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Priprava zraka - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Ionizacija zraka - oprema, Beli prostori - sistemi in postopki, Ionizacija zraka - oprema, Beli prostori - sistemi in postopki. Sedež podjetja je v kraju Volpiano, Italija.

 8. BENTAX UMWELTTECHNIK GMBH

  Nemčija

  BENTAX UMWELTTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ionizacija zraka - oprema. Deluje tudi v panogah air purification plants. Sedež podjetja je v kraju Weilerswist, Nemčija.

 9. PRANA S.R.L.

  Italija

  PRANA S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Priprava zraka - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Ionizacija zraka - oprema, Beli prostori - sistemi in postopki, Ionizacija zraka - oprema, Beli prostori - sistemi in postopki. Sedež podjetja je v kraju Ceva, Italija.

 10. ENERBLUE S.R.L.

  Italija

  ENERBLUE S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Priprava zraka - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Ionizacija zraka - oprema, Beli prostori - sistemi in postopki, Ionizacija zraka - oprema, Beli prostori - sistemi in postopki. Sedež podjetja je v kraju Cona, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Ionizacija zraka - oprema - Uvoz izvoz

Število rezultatov

888 Podjetja