• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo

Rezultati za

Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo - Uvoz izvoz

 1. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Madžarska

  Verified by europages badge

  Welcome to ÁRIK 21 - AGRO KFT, a private trading company headquartered in Budapest, Hungary. Our commitment is to provide unparalleled business solutions to customers worldwide. We specialize in offering quality branded products at affordable wholesale prices, catering to businesses of all sizes. Complementing this, our seamless logistics ensure timely deliveries. As a leading trading company, we excel as a wholesaler and distributor, offering an extensive range of products. Our portfolio includes beverages like soft and energy drinks, alcoholic and non-alcoholic beers, dairy products, including baby milk, and indulgent items like chocolates, confectioneries, and premium teas and coffees. Our strong partnerships with renowned FMCG producers such as Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo, and Ferrero enable us to serve businesses worldwide with excellence. Our dedication to excellence drives us to explore captivating niche categories and unique brands. We've cultivated reliable relationships with suppliers, ensuring quick order fulfillment within 48 hours. Central to ÁRIK 21 - AGRO KFT is the value we place on trust and lasting partnerships. Our experienced team combines trading expertise with a visionary approach, ensuring efficient transactions. Our goal is to foster collaborations that extend beyond the initial order, emphasizing mutual growth.

 2. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Južna Koreja

  Verified by europages badge

  Pekarna in slaščičarna uporabljajo "Rice Cake Machine" Stroj pogača SYP Rice je mogoče označiti kot stroj za pekovsko industrijo ali slaščičarski stroj. Smo proizvodnja Rice Cake Popping Machine. Ta stroj za nabiranje žit iz naravnega žita proizvaja žita ali pogačo samo z uporabo 100% naravnega zrnja, na primer riža, rjavega riža, koruze, ječmena itd. Stroj riževega kolača lahko s krompirjevim paletom ali sojo proizvede krompirjev čip, Paleta fižola. Ker je 100% pridelek žita odličen pri prehranskih vsebinah in dobi dober ugled od potrošnikov, je enostavno komercializirati. Naša serija SYP ima kompaktno obliko in vrhunsko udobje za uporabo. Prav tako je enostavno nadzorovati čas, debelino in obliko, zato se ga v trgovinah pogosto uporablja v tovarnah. Prav tako se imenuje kot rižna torta popping stroj, popped torta stroj, riž pop stroj, koruza torta stroj, puffing stroj, puffed torta stroj, korejski riž torta stroj, pop stroj itd

 3. RF MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  RF MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Hüttlingen, Nemčija.

 4. PKO-SURA COMPANY

  Rusija

  PKO-SURA COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pekarne - stroji in oprema . Deluje tudi v panogah Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne, Živilska industrija - stroji in oprema, Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne, Živilska industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Penza, Rusija.

 5. ALLURE LLC

  Rusija

  ALLURE LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kakao in čokolada - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Kakav in čokolada, Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo, Kakav in čokolada, Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo, systems and equipment for the confectionery industry, plants and equipment for the preparation of cocoa and production of chocolate. Sedež podjetja je v kraju Moscow, Rusija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ADVANCED NEOFOOD MACHINERY GMBH

  Nemčija

  ADVANCED NEOFOOD MACHINERY GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo, mixers for the food industry, kneaders and mixers for confectionery, Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo, systems and equipment for the confectionery industry. Sedež podjetja je v kraju Solingen, Nemčija.

 2. BSA SCHNEIDER ANLAGENTECHNIK GMBH

  Nemčija

  BSA SCHNEIDER ANLAGENTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Industrijsko kotlarstvo, Livarski stroji - centrifugalni, Plåtar - Bearbetning och produktion, Industrijsko kotlarstvo, Livarski stroji - centrifugalni, magnetic filters, Plåtar - Bearbetning och produktion. Sedež podjetja je v kraju Aachen, Nemčija.

 3. MAKREV PACKAGING

  Turčija

  MAKREV PACKAGING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Označevaje in etiketiranje - stroji, Označevaje in etiketiranje - stroji. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. DP KOREA

  Južna Koreja

  DP KOREA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Bucheon-Si, Južna Koreja.

 5. BISMAC ITALIA S.R.L.

  Italija

  BISMAC ITALIA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, pouring machines for cake shops, biscuit draining machines, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Schio, Italija.

 1. KADZAMA LLC

  Rusija

  KADZAMA LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kakao in čokolada - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Slaščice brez čokolade, Kakav in čokolada, Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo, Slaščice brez čokolade, Kakav in čokolada, Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo, cocoa. Sedež podjetja je v kraju Moscow, Rusija.

 2. PROFRESOURCEGROUP

  Ukraijna

  PROFRESOURCEGROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah lollipops, candy production systems and equipment. Sedež podjetja je v kraju Kharkov, Ukraijna.

 1. NUOVA EUROMEC

  Italija

  NUOVA EUROMEC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah candy production systems and equipment, confectionery, feeds for rabbits. Sedež podjetja je v kraju Martinengo (bg), Italija.

 2. MASHHAD BAKING INDUSTRIES CO

  Iran

  MASHHAD BAKING INDUSTRIES CO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pekarne - stroji in oprema , Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo, baking oven, Pekarne - stroji in oprema , Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Mashhad, Iran.

 3. WALTCHER GMBH

  Nemčija

  WALTCHER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Krefeld, Nemčija.

 4. WSTEC ANDREAS WULF + OLAF STEINKE GBR

  Nemčija

  WSTEC ANDREAS WULF + OLAF STEINKE GBR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Wiehl, Nemčija.

 5. PROFORM

  Francija

  PROFORM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo, Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo, systems and equipment for the confectionery industry. Sedež podjetja je v kraju Hangenbieten, Francija.

 6. ALEDOBRE

  Poljska

  ALEDOBRE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Warszawa, Poljska.

 7. ALPY MACHINERY

  Turčija

  ALPY MACHINERY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 8. BW PROCESTECHNIEK

  Belgija

  BW PROCESTECHNIEK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Izdelava testa ali testenin - stroji in oprema, Izdelava testa ali testenin - stroji in oprema, automatic industrial processes, beer-house, Production lines and systems. Sedež podjetja je v kraju Lier, Belgija.

 1. KUDRET MAKINE

  Turčija

  KUDRET MAKINE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Slaščičarska industrija - stroji in oprema, Živilska industrija - stroji in oprema, tunnel ovens, plants and equipment for the production of comfits, Slaščičarska industrija - stroji in oprema, Živilska industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Antalya, Turčija.

 2. BM BERLINER MASCHINEN GMBH

  Nemčija

  BM BERLINER MASCHINEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah chocolate egg production systems and equipment, plants and equipment for the preparation of cocoa and production of chocolate, cocoa production equipment. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 3. DMH MASCHINENHANDEL DEUTSCHLAND GMBH

  Nemčija

  DMH MASCHINENHANDEL DEUTSCHLAND GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Mlekarne in sirarne - stroji in oprema, Tovarne konzerv - stroji in oprema, Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Mlekarne in sirarne - stroji in oprema, Tovarne konzerv - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Forchheim, Nemčija.

 4. ALPER MAKINA

  Turčija

  ALPER MAKINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kakav in čokolada. Deluje tudi v panogah Kakao in čokolada - stroji in naprave, Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo, chocolate production equipment, Kakao in čokolada - stroji in naprave, Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Ikitelli, Turčija.

 5. CHOCOTECH GMBH

  Nemčija

  CHOCOTECH GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Namizni pribor, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Kakao in čokolada - stroji in naprave, Namizni pribor, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Kakao in čokolada - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Wernigerode, Nemčija.

 6. ESTEVE SAS

  Francija

  ESTEVE SAS, ki deluje v panogi Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo, Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Rians, Francija.

 7. DKFM. ADOLF HAFNER

  Avstrija

  DKFM. ADOLF HAFNER, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Mlekarne in sirarne - stroji in oprema, Tovarne konzerv - stroji in oprema, Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Mlekarne in sirarne - stroji in oprema, Tovarne konzerv - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Klosterneuburg, Avstrija.

 8. ECOMEC BELGIUM

  Belgija

  ECOMEC BELGIUM, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kakao in čokolada - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Braine L' Alleud, Belgija.

 9. FRANZ HAAS WAFFEL- UND KEKSANLAGEN-INDUSTRIE GMBH

  Avstrija

  FRANZ HAAS WAFFEL- UND KEKSANLAGEN-INDUSTRIE GMBH, ki deluje v panogi Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo, biscuit production systems and equipment, crackers, Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju LEOBENDORF, Avstrija.

 10. EMPIRE OF METALS LTD

  Ukraijna

  EMPIRE OF METALS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo, Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Kharkiv, Ukraijna.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno