• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • drill bits

Rezultati za

Izdelovalec Proizvajalec - Drill bits

Izdelovalec/proizvajalec
 1. WILOFA DIAMANT WILLI LOHMANN GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  WILOFA DIAMANT Willi Lohmann GmbH & Co. KG has been your partner for sapphire and diamond coatings for over 50 years. Our diverse range of products includes the following areas: Special coatings/diamond coatings for industrial applications (e.g. in mechanical engineering, manicures and pedicures, ceramics and glass processing, plastics processing, medical technology, the jewellery industry and the printing industry). We offer solutions for a wide range of challenges in the areas of gripping, holding, grinding, setting, removing material, rounding off bristles, pipe clamping, etc. We produce diamond-coated dental instruments (FG diamond instruments, HP laboratory instruments, diamond discs, etc.) and sapphire nail files. Our sapphire nail files are made of spring steel and coated with sapphires of different grain sizes.

 2. GRAPHITE COVA GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  GRAPHITE COVA GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oglje in grafit - električne komponente. Deluje tudi v panogah Semi-finished graphite products, stove assembly, graphite, Slide gate valves, Graphite insulation, Degassing, Graphite felt, tippers, Carbon bricks. Sedež podjetja je v kraju Röthenbach, Nemčija.

 3. CAJHEN CUTTING TOOLS D.O.O.

  Slovenija

  Experience the Excellence of Cajhen's High-Precision, Durable Cutting Tools. Custom-Crafted for Your Success, Crafted from Premium Materials - Carbide Toughness, PCD, CBN and MCD. Our Commitment Extends Beyond Manufacturing - We're Your Solution Architects. We don't just provide tools; we empower you with a competitive edge through precision. Precision Redefined – Cajhen's Tools Withstand the Test of Time and Task. Our Sharpening Services Breathe New Life into Your Tools, Ensuring Unwavering Performance. We're Not Just Trusted; We're Revered. Cajhen Sets the Standard for Reliability and Recognition. As Slovenia's Official Partners for Kennametal, Julia, and Haimer, We Bring Global Excellence to Your Fingertips. Explore the Future of Cutting. ----- Izkusite odličnost Cajhenovih visoko natančnih, vzdržljivih rezalnih orodij. Izdelano po meri za vaš uspeh, izdelano iz vrhunskih materialov - karbidna trdnost, PCD, CBN in MCD. Naša zaveza sega onkraj proizvodnje – mi smo vaši arhitekti rešitev. Ne nudimo samo orodij; z natančnostjo vam omogočamo konkurenčno prednost. Natančnost na novo definirana – Cajhenova orodja vzdržijo preizkus časa in nalog. Naše storitve ostrenja vdahnejo novo življenje vašim orodjem in zagotavljajo neomajno učinkovitost. Nismo samo zaupanja vredni; Cenjeni smo. Cajhen postavlja standarde za zanesljivost in prepoznavnost. Kot slovenski uradni partnerji za Kennametal, Julia in Haimer prinašamo odličnost na dosegu roke. Raziščite prihodnost z nami.

 4. HPTEC GMBH

  Nemčija

  HPTEC GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezkala in svedri. Deluje tudi v panogah Rezkanje in struženje gume in umetnih mas, dentistry profiles, Rezkanje in struženje gume in umetnih mas, metal drilling, drill bits. Sedež podjetja je v kraju Ravensburg, Nemčija.

 5. HELIX TOOLS

  Turčija

  HELIX TOOLS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brušenje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Povrtala, Solid carbide special drilling tools, drill bits, Povrtala. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. RECHITSA METIZNY PLANT J S C

  Belorusija

  RECHITSA METIZNY PLANT J S C, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijski izdelki. Deluje tudi v panogah Matice in vijaki, small seats, Matice in vijaki, drill bits, screws. Sedež podjetja je v kraju Rechitsa, Belorusija.

 2. UNIMEX FORMDRILL

  Francija

  UNIMEX FORMDRILL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Urezovanje navojev - jeklo in kovine. Deluje tudi v panogah metal inserts, Drill bits. Sedež podjetja je v kraju Aulnay Sous Bois Cedex, Francija.

 3. DIAGER SAS

  Francija

  DIAGER SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezkala in svedri. Deluje tudi v panogah Rezkanje - orodni stroji, Rezkanje - stroji za obdelavo lesa, Drill bits, Drill bits for demolition jobs, Rezkanje - orodni stroji, Rezkanje - stroji za obdelavo lesa. Sedež podjetja je v kraju Poligny, Francija.

 4. GEO GALAXY

  Turčija

  GEO GALAXY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtanje - orodni stroji. Deluje tudi v panogah deep foundations, drill bits. Sedež podjetja je v kraju Adana, Turčija.

 5. SHANDONG TOPS PDC BIT CO., LTD

  Kitajska

  SHANDONG TOPS PDC BIT CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezkala in svedri. Deluje tudi v panogah drill bits. Sedež podjetja je v kraju Liaocheng, Kitajska.

 1. ANDA TOOLS COMPANY LTD

  Kitajska

  ANDA TOOLS COMPANY LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji za industrijsko razrezovanje. Deluje tudi v panogah twist drills, drill bits. Sedež podjetja je v kraju Zhenjiang, Kitajska.

 2. HEBEI ZHANKUI DRILLING EQUIPMENT CO., LTD

  Kitajska

  HEBEI ZHANKUI DRILLING EQUIPMENT CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve vrtanja. Deluje tudi v panogah Drill bits. Sedež podjetja je v kraju Cangzhou, Kitajska.

 1. ARMADOR CONSULTANCY MACHINERY LTD.

  Turčija

  ARMADOR CONSULTANCY MACHINERY LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekucniki in grabila. Deluje tudi v panogah drill bits, foundation piles. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 2. HUANYU PETROLEUM MACHINERY CO., LTD.

  Kitajska

  HUANYU PETROLEUM MACHINERY CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezkala in svedri. Deluje tudi v panogah Drill bits, Diamond drill bits. Sedež podjetja je v kraju Cangzhou, Kitajska.

 3. DANYANG FUTAI TOOLS CO.,LTD

  Kitajska

  DANYANG FUTAI TOOLS CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtanje - orodni stroji. Deluje tudi v panogah Drill bits, saw blades. Sedež podjetja je v kraju Danyang, Kitajska.

 4. SHANDONG SILVERSTONE ROCK DRILLING TOOLS CO,LTD.

  Kitajska

  SHANDONG SILVERSTONE ROCK DRILLING TOOLS CO,LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezkala in svedri. Deluje tudi v panogah Drill bits. Sedež podjetja je v kraju Beijing, Kitajska.

 5. DANYANG BAOHUA TOOLS FACTORY

  Kitajska

  DANYANG BAOHUA TOOLS FACTORY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prenosna, motorna ročna orodja za domača dela. Deluje tudi v panogah saw blades, drill bits. Sedež podjetja je v kraju Houxiang, Kitajska.

 6. GUIZHOU VITON INDUSTRIAL CO.,LTD

  Kitajska

  GUIZHOU VITON INDUSTRIAL CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtanje - orodni stroji. Deluje tudi v panogah Drill bits. Sedež podjetja je v kraju Guizhou, Kitajska.

 7. ZHANGJIAGANG SCOWELL HARDWARE TOOLS CO.,LTD

  Kitajska

  ZHANGJIAGANG SCOWELL HARDWARE TOOLS CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ročno orodje za gradbeništvo, brez motorja. Deluje tudi v panogah hand tools, drill bits. Sedež podjetja je v kraju Zhangjiagang, Kitajska.

 8. HEJIAN FIST PETROLEUM EQUIPMENT CO.,LTD

  Kitajska

  HEJIAN FIST PETROLEUM EQUIPMENT CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Površinski kop - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah drill bits. Sedež podjetja je v kraju Hejian City, Kitajska.

 1. WUHAN CHANGJIANG DRILL BIT CO.

  Kitajska

  WUHAN CHANGJIANG DRILL BIT CO., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Površinski kop - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Diamond drill bits, Drill bits. Sedež podjetja je v kraju Wuhan, Kitajska.

 2. UNSURPASSED DRILLING EQUIPMENT CO., LTD

  Kitajska

  UNSURPASSED DRILLING EQUIPMENT CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah drill bits, well drilling. Sedež podjetja je v kraju Zhengzhou, Kitajska.

 3. VACO FRANCE

  Francija

  Verified by europages badge

  With its sales network throughout France, Vaco provides a range of cutting tools (drill bits, milling machines, taps, dies, ...) HSS, carbide and CBN. We also equip your machine-tools with clamps, vertical and horizontal tightening equipment, as well as attachments. For over 40 years we have also been distributing the VALCUT drill bit. Range based on 4 families: tools for metal, tools for stainless steel, tools for metrology and tools for building. VACO France provides a wide range of innovative and quality tools for metalworking and machine tool equipment.

 4. LEISTRITZ PRODUKTIONSTECHNIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  LEISTRITZ PRODUKTIONSTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezkala in svedri. Deluje tudi v panogah Work rest blades, Drill bits for machining metals, Drill bits, carbide-tipped, CBN cutting inserts, CBN tools, End finishing tools, Milling drill bits, Milling cutters for plastics processing, milling machines. Sedež podjetja je v kraju Pleystein, Nemčija.

 5. DIAS TURNOV, S.R.O.

  Češka Republika

  DIAS TURNOV, S.R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Diamantna orodja. Deluje tudi v panogah diamond tools, drilling bits. Sedež podjetja je v kraju Turnov, Češka Republika.

 6. KLINGSPOR SCHLEIFSYSTEME GMBH & CO. KG

  Nemčija

  KLINGSPOR SCHLEIFSYSTEME GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brusne plošče. Deluje tudi v panogah cutting blades, drilling bits, diamond tools, adhesive flap. Sedež podjetja je v kraju Haiger, Nemčija.

 7. TIVOLY SA

  Francija

  TIVOLY SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzdrževanje industrijskih naprav. Deluje tudi v panogah Ročna orodja - brez motorja, Rezkala in svedri, aeronautics, Ročna orodja - brez motorja, Rezkala in svedri, drilling bits. Sedež podjetja je v kraju Tours-En-Savoie, Francija.

 8. BAIER MASCHINENFABRIK GMBH

  Nemčija

  BAIER MASCHINENFABRIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Borrmaskiner. Deluje tudi v panogah drilling bits, electric tools, core-sampling, Diamond drill bits. Sedež podjetja je v kraju Asperg, Nemčija.

 9. OUTIL EXPRESS

  Francija

  OUTIL EXPRESS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ročna orodja - brez motorja. Deluje tudi v panogah Prenosna orodja - na motorni pogon, Prenosna orodja - na motorni pogon, drilling bits, milling, special tools constructed. Sedež podjetja je v kraju Lyon, Francija.

 10. INAHER

  Španija

  INAHER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hidravlična orodja. Deluje tudi v panogah sharpening of ancillary tools and accessories for metalworking machine tools, drilling bits, Countersinks and drill bits, accessories for machine tools. Sedež podjetja je v kraju Huarte (navarra), Španija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno