• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • jadra in oprema

Rezultati za

Jadra in oprema - Uvoz izvoz

 1. GS D.O.O.

  Slovenija

  GS Composite Carbon Gangways With the numerous testing's and searching for operation designed to insure the safety for it's users GS Composite has over the years developed perfect structure hi-tech ultra light and resistant carbon gangway. Gangways are an innovation in the nautical area, as they are the first gangways, which are manufactured by VARTM system. It is a unique manufacturing technology enables the gangways are extremely lightweight and the construction is extremely solid. It can not only be competitive by it's revolutionary elements but also from design aspect, that is combined with classic curved shape on the top of the gangway and the sharp edged modern design on the bottom of gangway.​ Content preparation for online promotion is co financed by the Republic of Slovenia and the European Union under the European Regional Development Fund.

 2. DEKKER SEGELMACHEREI INH. A. DEKKER

  Nemčija

  DEKKER SEGELMACHEREI INH. A. DEKKER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jadra in oprema. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 3. ROZZO PULCINO SAIL DI MAURIZIO GORINI & C. SAS

  Italija

  ROZZO PULCINO SAIL DI MAURIZIO GORINI & C. SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jadra in oprema. Deluje tudi v panogah sails, moorings, sails for sailboats, windsurf sails. Sedež podjetja je v kraju Venturina-Campiglia Marittima, Italija.

 4. ZEILMAKERIJ M. KNUYSEN

  Belgija

  ZEILMAKERIJ M. KNUYSEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jadra in oprema. Deluje tudi v panogah Šotori in šotorske hale, Šotori in šotorske hale, PVC waterproof tarpaulins. Sedež podjetja je v kraju Wijnegem, Belgija.

 5. LEE SAILS GMBH

  Nemčija

  LEE SAILS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jadra in oprema. Deluje tudi v panogah shade awnings, sails. Sedež podjetja je v kraju Flensburg, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ZEILMAKERIJ BANCKEN

  Belgija

  ZEILMAKERIJ BANCKEN, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Jadra in oprema. Deluje tudi v panogah cutting, welding, PVC tarpaulins. Sedež podjetja je v kraju Bocholt, Belgija.

 2. AFDEKZEILWINKEL

  Nizozemska

  AFDEKZEILWINKEL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Jadra in oprema. Sedež podjetja je v kraju Uden, Nizozemska.

 3. BETTINA BREESE MANUFAKTUR TEXTILER PRODUKTE

  Nemčija

  BETTINA BREESE MANUFAKTUR TEXTILER PRODUKTE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tehnični tekstil za industrijsko uporabo. Deluje tudi v panogah Jadra in oprema, Pnevmatični čolnički, Sidra, ladijska, Jadra in oprema, Pnevmatični čolnički, Sidra, ladijska. Sedež podjetja je v kraju Bielefeld, Nemčija.

 4. BOOTHOEZENONLINE.NL

  Nizozemska

  BOOTHOEZENONLINE.NL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Jadra in oprema. Sedež podjetja je v kraju Heerenveen, Nizozemska.

 5. BIMARC- COMÉRCIO DE ARTIGOS DECORATIVOS, LDA

  Portugalska

  BIMARC- COMÉRCIO DE ARTIGOS DECORATIVOS, LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jadra in oprema. Sedež podjetja je v kraju Marinha Grande, Portugalska.

 1. LOUNGEKLIPPER

  Nizozemska

  LOUNGEKLIPPER, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Jadra in oprema. Deluje tudi v panogah sail loft, Tarpaulin accessories. Sedež podjetja je v kraju Monnickendam, Nizozemska.

 2. AFDEKPRODUCTEN.NL

  Nizozemska

  AFDEKPRODUCTEN.NL, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Jadra in oprema. Sedež podjetja je v kraju Dordrecht, Nizozemska.

 1. CHRISTIAN FRIEDRICH

  Nemčija

  CHRISTIAN FRIEDRICH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Izletniški čolni. Deluje tudi v panogah Izletniški čolni - sestavni deli, motorji in oprema, Jadra in oprema, Pisalne potrebščine, Šport - artikli, Izletniški čolni - sestavni deli, motorji in oprema, Jadra in oprema, Pisalne potrebščine, Šport - artikli. Sedež podjetja je v kraju Zeuthen, Nemčija.

 2. CN-SEGEL

  Nemčija

  CN-SEGEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izletniški čolni. Deluje tudi v panogah Izletniški čolni - sestavni deli, motorji in oprema, Jadra in oprema, Blago, Jadrovina, Izletniški čolni - sestavni deli, motorji in oprema, Jadra in oprema, Blago, Jadrovina. Sedež podjetja je v kraju Dänischenhagen, Nemčija.

 3. SEGELMACHEREI INGO HEITMANN

  Nemčija

  SEGELMACHEREI INGO HEITMANN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izletniški čolni. Deluje tudi v panogah Motorni čolni, Izletniški čolni - sestavni deli, motorji in oprema, Jadra in oprema, Zgornji del ladje, Motorni čolni, Izletniški čolni - sestavni deli, motorji in oprema, Jadra in oprema, Zgornji del ladje. Sedež podjetja je v kraju Kiel, Nemčija.

 4. AGENT VOILES GAUTIER

  Švica

  AGENT VOILES GAUTIER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izletniški čolni - sestavni deli, motorji in oprema. Deluje tudi v panogah Jadra in oprema, Umetne mase - industrijski izdelki, Umetne mase - embalaža, Tkanine, prevlečene, Jadra in oprema, Umetne mase - industrijski izdelki, Umetne mase - embalaža, Tkanine, prevlečene. Sedež podjetja je v kraju Estavayer-Le-Lac, Švica.

 5. AQUANAUTIC WOLFGANG DAUM

  Nemčija

  AQUANAUTIC WOLFGANG DAUM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Izletniški čolni, Motorni čolni, Izletniški čolni - sestavni deli, motorji in oprema, Jadra in oprema, Izletniški čolni, Motorni čolni, Izletniški čolni - sestavni deli, motorji in oprema, Jadra in oprema. Sedež podjetja je v kraju Bochum, Nemčija.

 6. RAUDASCHL NAUTIC GMBH & CO KG

  Avstrija

  RAUDASCHL NAUTIC GMBH & CO KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladjedelništvo. Deluje tudi v panogah Izletniški čolni, Motorni čolni, Izletniški čolni - sestavni deli, motorji in oprema, Jadra in oprema, Izletniški čolni, Motorni čolni, Izletniški čolni - sestavni deli, motorji in oprema, Jadra in oprema. Sedež podjetja je v kraju St. Wolfgang, Avstrija.

 7. AERONAUTEC GMBH

  Nemčija

  AERONAUTEC GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovinske konstrukcije (lahke). Deluje tudi v panogah Izletniški čolni - sestavni deli, motorji in oprema, Jadra in oprema, Zaščita pred soncem, notranja in zunanja, Zaključna dela, Izletniški čolni - sestavni deli, motorji in oprema, Jadra in oprema, Zaščita pred soncem, notranja in zunanja, Zaključna dela. Sedež podjetja je v kraju Seeon, Nemčija.

 8. ISTEC AG

  Nemčija

  ISTEC AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izletniški čolni. Deluje tudi v panogah Motorni čolni, Izletniški čolni - sestavni deli, motorji in oprema, Jadra in oprema, Tkanine, prevlečene, Motorni čolni, Izletniški čolni - sestavni deli, motorji in oprema, Jadra in oprema, Tkanine, prevlečene. Sedež podjetja je v kraju Landsberied, Nemčija.

 1. SEGELMACHEREI NICAS OTTO

  Nemčija

  SEGELMACHEREI NICAS OTTO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izletniški čolni - sestavni deli, motorji in oprema. Deluje tudi v panogah Jadra in oprema, Parketna tla, Stanovanjska oprema - dodatki in okrasni predmeti, Zaključna dela, Jadra in oprema, Parketna tla, Stanovanjska oprema - dodatki in okrasni predmeti, Zaključna dela. Sedež podjetja je v kraju Lübeck, Nemčija.

 2. DIE ZWEI - SEGELMACHER MATHIAS WEGNER UND JENS HERRMANN

  Nemčija

  DIE ZWEI - SEGELMACHER MATHIAS WEGNER UND JENS HERRMANN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izletniški čolni. Deluje tudi v panogah Motorni čolni, Izletniški čolni - sestavni deli, motorji in oprema, Jadra in oprema, Jadrovina, Motorni čolni, Izletniški čolni - sestavni deli, motorji in oprema, Jadra in oprema, Jadrovina. Sedež podjetja je v kraju Bremen, Nemčija.

 3. OLEU-SEGEL GMBH

  Nemčija

  OLEU-SEGEL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladje - aparati in oprema. Deluje tudi v panogah Izletniški čolni, Motorni čolni, Izletniški čolni - sestavni deli, motorji in oprema, Jadra in oprema, Izletniški čolni, Motorni čolni, Izletniški čolni - sestavni deli, motorji in oprema, Jadra in oprema. Sedež podjetja je v kraju Heiligenhafen, Nemčija.

 4. JÜRGEN KRONENWETT

  Nemčija

  JÜRGEN KRONENWETT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izletniški čolni - sestavni deli, motorji in oprema. Deluje tudi v panogah Jadra in oprema, Zaščita pred soncem, notranja in zunanja, Zaključna dela, Tkanine, prevlečene, Jadra in oprema, Zaščita pred soncem, notranja in zunanja, Zaključna dela, Tkanine, prevlečene. Sedež podjetja je v kraju Sipplingen, Nemčija.

 5. SEGELWERKSTATT-BERLIN

  Nemčija

  SEGELWERKSTATT-BERLIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izletniški čolni. Deluje tudi v panogah Izletniški čolni - sestavni deli, motorji in oprema, Jadra in oprema, Zaključna dela, Pleskarstvo - izvajalci, Izletniški čolni - sestavni deli, motorji in oprema, Jadra in oprema, Zaključna dela, Pleskarstvo - izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 6. COASTWORXX CHRISTIAN LÜBBE

  Nemčija

  COASTWORXX CHRISTIAN LÜBBE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izletniški čolni. Deluje tudi v panogah Motorni čolni, Izletniški čolni - sestavni deli, motorji in oprema, Jadra in oprema, Zaščita pred soncem, notranja in zunanja, Motorni čolni, Izletniški čolni - sestavni deli, motorji in oprema, Jadra in oprema, Zaščita pred soncem, notranja in zunanja. Sedež podjetja je v kraju Kiel, Nemčija.

 7. SEGELMACHEREI BIRGIT BOLDT

  Nemčija

  SEGELMACHEREI BIRGIT BOLDT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izletniški čolni. Deluje tudi v panogah Izletniški čolni - sestavni deli, motorji in oprema, Jadra in oprema, Pisalne potrebščine, Tkanine, prevlečene, Izletniški čolni - sestavni deli, motorji in oprema, Jadra in oprema, Pisalne potrebščine, Tkanine, prevlečene. Sedež podjetja je v kraju Ribnitz-Damgarten, Nemčija.

 8. MILLER & FRIENDS GMBH

  Nemčija

  MILLER & FRIENDS GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ladje - aparati in oprema. Deluje tudi v panogah Izletniški čolni, Motorni čolni, Izletniški čolni - sestavni deli, motorji in oprema, Jadra in oprema, Izletniški čolni, Motorni čolni, Izletniški čolni - sestavni deli, motorji in oprema, Jadra in oprema. Sedež podjetja je v kraju Laupheim, Nemčija.

 9. ZELT-HAASE KARL-HEINZ HAASE GMBH

  Nemčija

  ZELT-HAASE KARL-HEINZ HAASE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izletniški čolni - sestavni deli, motorji in oprema. Deluje tudi v panogah Jadra in oprema, Tkanine, prevlečene, Gospodinjsko perilo, Odeje, posteljna pregrinjala, pernice in prešite odeje, Jadra in oprema, Tkanine, prevlečene, Gospodinjsko perilo, Odeje, posteljna pregrinjala, pernice in prešite odeje. Sedež podjetja je v kraju Kiel, Nemčija.

 10. BIRGIT BOLDT

  Nemčija

  BIRGIT BOLDT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izletniški čolni - sestavni deli, motorji in oprema. Deluje tudi v panogah Jadra in oprema, Umetne mase - embalaža, Umetne mase - talne obloge, Zaščita pred soncem, notranja in zunanja, Jadra in oprema, Umetne mase - embalaža, Umetne mase - talne obloge, Zaščita pred soncem, notranja in zunanja. Sedež podjetja je v kraju Stralsund, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno