• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • jajčni proizvodi

Rezultati za

Jajčni proizvodi - Uvoz izvoz

 1. COCOTINE

  Francija

  Verified by europages badge

  COCOTINE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jajčni proizvodi. Deluje tudi v panogah Frozen omelette, Maker of omelette cubes, Chicken eggs and pasteurised products, liquid egg for agrifood, liquid egg products, Organic egg supplier, free range hen eggs, supplier of eggs from hens reared outdoors, Poached eggs for collective catering. Sedež podjetja je v kraju Ploërmel Cedex, Francija.

 2. INGENIERÍA AVÍCOLA

  Španija

  Verified by europages badge

  INGENIERÍA AVÍCOLA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutninarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Jajčni proizvodi, metal structures, farm buildings, aviculture, farm projects, industrial sheds, Jajčni proizvodi, poultry machines. Sedež podjetja je v kraju Boecillo, Španija.

 3. HOLZMANN GMBH & CO KG

  Avstrija

  Verified by europages badge

  HOLZMANN GMBH & CO KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Jajčni proizvodi. Sedež podjetja je v kraju Schwanenstadt, Avstrija.

 4. TRAWOSA AG

  Švica

  Verified by europages badge

  TRAWOSA AG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Jajčni proizvodi. Sedež podjetja je v kraju St. Gallen, Švica.

 5. ATILIM TAVUKCULUK TARIM URUNLERI LTD. STI.

  Turčija

  ATILIM TAVUKCULUK TARIM URUNLERI LTD. STI., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Jajčni proizvodi. Deluje tudi v panogah Jajca, Jajca, egg boxes, Packing of fruits and vegetables, syringes. Sedež podjetja je v kraju Balikesir/bandirma, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. DEROVO - DERIVADOS DE OVOS, S.A.

  Portugalska

  DEROVO - DERIVADOS DE OVOS, S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jajčni proizvodi. Deluje tudi v panogah Tekoči in sušeni rumenjaki, prepared eggs and derivative products, egg powder products, Tekoči in sušeni rumenjaki, liquid egg products. Sedež podjetja je v kraju Pombal, Portugalska.

 2. OVOSTAR

  Ukraijna

  OVOSTAR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jajčni proizvodi. Deluje tudi v panogah Tekoči in sušeni rumenjaki, hen egg, liquid egg products, Tekoči in sušeni rumenjaki, egg whites. Sedež podjetja je v kraju Kyiv, Ukraijna.

 3. GROWARD GROUP UAB

  Estonija

  GROWARD GROUP UAB, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekoči in sušeni rumenjaki. Deluje tudi v panogah Jajca, Hrana in pijača - komponente, Jajčni proizvodi, egg whites, Jajca, Hrana in pijača - komponente, Jajčni proizvodi. Sedež podjetja je v kraju Kaunas, Estonija.

 4. HACI BOLVADIN EGG CHICKEN

  Turčija

  HACI BOLVADIN EGG CHICKEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jajčni proizvodi. Deluje tudi v panogah class a eggs, white shell eggs, eggs from free-range hens. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. EUROVO S.R.L.

  Italija

  EUROVO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jajca. Deluje tudi v panogah Tekoči in sušeni rumenjaki, Jajčni proizvodi, eggs for consumption, Tekoči in sušeni rumenjaki, egg whites, Jajčni proizvodi. Sedež podjetja je v kraju Santa Maria In Fabriago, Italija.

 1. PROCASA - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A.

  Španija

  PROCASA - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jajčni proizvodi. Deluje tudi v panogah liquid egg products, egg whites, egg yokes, sale of pasteurized products and eggs. Sedež podjetja je v kraju Reus, Španija.

 2. BOLDERHOF

  Belgija

  BOLDERHOF, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jajca. Deluje tudi v panogah Jajčni proizvodi, Organics - prehrana, Jajčni proizvodi, poultry, Organics - prehrana. Sedež podjetja je v kraju Zonhoven, Belgija.

 1. OVOFIT EIPRODUKTE GMBH

  Nemčija

  OVOFIT EIPRODUKTE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hrana in pijača - komponente. Deluje tudi v panogah Jajčni proizvodi, Jajca, Jajčni proizvodi, egg whites, egg yokes, Jajca. Sedež podjetja je v kraju Neumarkt-Sankt Veit, Nemčija.

 2. UNICOFT IC DIS TICARET INSAAT LLC

  Turčija

  UNICOFT IC DIS TICARET INSAAT LLC, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Jajčni proizvodi. Deluje tudi v panogah Peneče pijače, egg poultry, chicken, Peneče pijače, Cleaning products. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 3. OVOBEL

  Belgija

  OVOBEL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Jajca. Deluje tudi v panogah Jajčni proizvodi, plant and equipment for the egg industry, Jajčni proizvodi, egg processing and packaging plants, egg-shelling for the food industry. Sedež podjetja je v kraju Brugge, Belgija.

 4. HULSTAERT & CIE EIPRODUCTEN

  Belgija

  HULSTAERT & CIE EIPRODUCTEN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Jajčni proizvodi. Deluje tudi v panogah liquid egg products, egg boxes, sale of pasteurized products and eggs, small eggs. Sedež podjetja je v kraju Sint-Niklaas, Belgija.

 5. LIMBURGSE EIPRODUKTEN CENTRALE

  Belgija

  LIMBURGSE EIPRODUKTEN CENTRALE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jajčni proizvodi. Deluje tudi v panogah fresh pasteurized eggs, egg yokes, egg whites. Sedež podjetja je v kraju Tessenderlo, Belgija.

 6. WAHAT ELAZHAR

  Egipt

  WAHAT ELAZHAR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jajčni proizvodi. Sedež podjetja je v kraju Kafrelsheikh, Egipt.

 7. ANTONIO ARISO

  Španija

  ANTONIO ARISO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jajčni proizvodi. Deluje tudi v panogah scales for hire, accessories and weights for scales, kitchen scales, precision scales. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 8. DAVA FOODS ESTONIA AS

  Estonija

  DAVA FOODS ESTONIA AS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jajčni proizvodi. Deluje tudi v panogah Jajca, Jajca. Sedež podjetja je v kraju Loo Harjumaa, Estonija.

 1. ASKAY MAKINA

  Turčija

  ASKAY MAKINA, ki deluje v panogi Jajčni proizvodi. Deluje tudi v panogah Recikliranje - stroji in naprave, import and export declarations, Recikliranje - stroji in naprave, egg boxes, CNC-bearbetning. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 2. PROCASA, S.A. - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A.

  Španija

  PROCASA, S.A. - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jajčni proizvodi. Deluje tudi v panogah liquid egg products, frozen egg products for institutional catering, egg yokes, egg whites. Sedež podjetja je v kraju Reus, Španija.

 3. EIERHANDEL HOLEMANS

  Belgija

  EIERHANDEL HOLEMANS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Jajca. Deluje tudi v panogah Jajčni proizvodi, Jajčni proizvodi, decorated eggs, sale of pasteurized products and eggs, packaged grapes. Sedež podjetja je v kraju Herselt, Belgija.

 4. LECOQUE EGGS

  Belgija

  LECOQUE EGGS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Jajčni proizvodi. Deluje tudi v panogah Jajca, Jajca, sale of pasteurized products and eggs, packaged grapes, decorated eggs. Sedež podjetja je v kraju Tongeren, Belgija.

 5. JSC "POULTRY PLANT SLONIMSKAYA"

  Belorusija

  JSC "POULTRY PLANT SLONIMSKAYA", je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jajčni proizvodi. Sedež podjetja je v kraju Slonim, Belorusija.

 6. VEOS

  Belgija

  VEOS, ki deluje v panogi Jajčni proizvodi. Deluje tudi v panogah Proteinski dodatki, Proteinski dodatki, egg powder products. Sedež podjetja je v kraju Wingene, Belgija.

 7. GREEN LIVING FARM LTD.

  Bolgarija

  GREEN LIVING FARM LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jajca. Deluje tudi v panogah Jajčni proizvodi, quail eggs, Jajčni proizvodi. Sedež podjetja je v kraju Zlatusha, Bolgarija.

 8. ROZENHOEVE

  Belgija

  ROZENHOEVE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Jajčni proizvodi. Sedež podjetja je v kraju Horebeke, Belgija.

 9. GOLDEN-GARDEN SRL

  Moldavija

  GOLDEN-GARDEN SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelstvo - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Teleta in goveda za zakol, Teletina, Žitarice in zrna, Jajčni proizvodi, Teleta in goveda za zakol, Teletina, Žitarice in zrna, Jajčni proizvodi. Sedež podjetja je v kraju Falesti, Moldavija.

 10. MILENYUM YUMURTA

  Turčija

  MILENYUM YUMURTA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jajčni proizvodi. Deluje tudi v panogah white shell eggs, hen egg. Sedež podjetja je v kraju Malatya, Turčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno