• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • jastogi - kobilice

Rezultati za

Jastogi - kobilice - Uvoz izvoz

 1. FISHERIES INTL

  Mauretanija

  Verified by europages badge

  FISHERIES-INTL Smo ribiško podjetje in izvoznik zamrznjenih rib na krovu, zamrznjenih rib na kopnem in svežih rib iz Mavretanije v Dakhlo. Nahajamo se v Mavretaniji - Zahodni Afriki in Nemčiji. Ribolovimo in izvažamo iz vaših ribolovnih območij v Evropo; Afriko; arabske države ter Azijo in Kanado. Smo podjetje, ki spoštuje sankcije, ki sta jih izglasovali Evropska in Ameriška unija. To pomeni, da ne trgujemo z državami, za katere veljajo gospodarske sankcije, kot so: Kuba, Rusija, Venezuela........ Naše ribe, zamrznjene na krovu, zamrznjene na ribiških plovilih in naše ribe, zamrznjene na kopnem, so skladne s priporočeno obdelavo rib, rezervoarji in hladilne naprave pa so skladni z evropskimi regulativnimi zahtevami. Značilnosti naših rib so naslednje: - Beljakovine: 60-70 %. - maščobe: 4-10 %. - Mineralna sol: 2-4 %. Priporočamo, da nam vse stranke pošljejo pismo o nameri nakupa (LOI), v katerem morate navesti: - skupno količino za nakup - točne velikosti zahtevanih rib - končni namembni kraj - znanstvena imena rib Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

 2. MADANILLE - VANILLE DE MADAGASCAR

  Francija

  MADANILLE - VANILLE DE MADAGASCAR, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Začimbe. Deluje tudi v panogah Jastogi - kobilice, Jastogi - kobilice, pure vanilla extract. Sedež podjetja je v kraju Castanet Tolosan, Francija.

 3. VIVEROS VIUDA E HIJOS DE JERÓNIMO IZAGUIRRE

  Španija

  VIVEROS VIUDA E HIJOS DE JERÓNIMO IZAGUIRRE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Jastogi - kobilice, frozen seafood, Jastogi - kobilice. Sedež podjetja je v kraju Aginaga-Usurbil-Gipuzkoa, Španija.

 4. TECNO IMPIANTI INTERNATIONAL SRL

  Italija

  TECNO IMPIANTI INTERNATIONAL SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jastogi - kobilice. Deluje tudi v panogah shellfish washing. Sedež podjetja je v kraju Riccione, Italija.

 5. LEHNHERR S.A.

  Švica

  LEHNHERR S.A., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah Raki, sladkovodni, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Školjke in raki, Jastogi - kobilice, Raki, sladkovodni, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Školjke in raki, Jastogi - kobilice. Sedež podjetja je v kraju Bevaix, Švica.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. INTERPRAL ULYSSE

  Francija

 2. JONCOUR EUGENE

  Francija