• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • jekleni obroči za vzmeti

Rezultati za

Jekleni obroči za vzmeti - Uvoz izvoz

 1. FLENDER-STAHL GMBH & CO KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  We are your steel supplier from Sauerland. Flender has a grassroots company philosophy, as is normal in Sauerland, based on four cornerstones: We are flexible, extraordinary, quick and reliable. We are happy to be measured on the basis of these attributes. Our particular strengths are in small quantities of hardened and non-hardened spring steel and in micro-alloyed steel strips. With our large warehouse capacity and short delivery times, Flender-Stahl is a reliable partner for a large number of regular customers in Germany and Europe. One issue that is frequently neglected is material that you no longer need! If you need more space in your warehouse, Flender-Stahl purchases coilwares and sheet steel, freeing up valuable warehouse space and providing you with hard cash. Simply inform us about your excess stock and we will be happy to present you with an interesting offer. Our products include: Cold-rolled steel strips, hot-rolled steel strips, engineering steel, case hardening steel and spring steel strips

 2. MARIO SCHAAF GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  MARIO SCHAAF GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jekleni obroči za vzmeti. Sedež podjetja je v kraju Möglingen, Nemčija.

 3. AALPHA-STEEL-HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Avstrija

  Verified by europages badge

  AALPHA-STEEL-HANDELSGESELLSCHAFT MBH, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Jekleni obroči za vzmeti. Sedež podjetja je v kraju Wels, Avstrija.

 4. ALL MÉTAL SERVICE

  Francija

  ALL MÉTAL SERVICE, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Hladno valjani jekleni obroči. Deluje tudi v panogah Jekleni obroči za vzmeti, Jekleni obroči za vzmeti, hot-rolled steel strips, stainless steel, special and common steels. Sedež podjetja je v kraju Beauvais, Francija.

 5. AZIENDA METALLI LAMINATI S.P.A.

  Italija

  AZIENDA METALLI LAMINATI S.P.A., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Trakovi - železni in jekleni. Deluje tudi v panogah Jekleni obroči za vzmeti, Hladno valjani jekleni obroči, Jekleni obroči za vzmeti, Hladno valjani jekleni obroči, copper strips. Sedež podjetja je v kraju Quargnento, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. BIRLER CELIK SAN VE TIC A.S.

  Turčija

  BIRLER CELIK SAN VE TIC A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jekleni obroči za vzmeti. Deluje tudi v panogah Spatulas and trowels, Klämmor för att fästa elektronikkomponenter, clutches for industrial vehicles, spring clamps. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. ANIL SPECIAL STEEL INDUSTRIES LTD

  Indija

  ANIL SPECIAL STEEL INDUSTRIES LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in obroči - jekleni. Deluje tudi v panogah Jekleni obroči za vzmeti, Rezila za žage in motorne žage, hardened steel strips, Jekleni obroči za vzmeti, Rezila za žage in motorne žage. Sedež podjetja je v kraju Jaipur, Indija.

 3. GUANG ZHOU SHI GUANG WEI YOU LIANG TRADING CO.,LTD.

  Kitajska

  GUANG ZHOU SHI GUANG WEI YOU LIANG TRADING CO.,LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jekleni obroči za vzmeti. Sedež podjetja je v kraju Guangzhou, Kitajska.

 4. TENG YAO HARDWARE INDUSTRIAL CO., LTD

  Tajvan

  TENG YAO HARDWARE INDUSTRIAL CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jekleni obroči za vzmeti. Sedež podjetja je v kraju Taichung City, Tajvan.

 5. RAYNAUD RESSORTS

  Francija

  RAYNAUD RESSORTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jekleni obroči za vzmeti. Sedež podjetja je v kraju Goncelin, Francija.

 1. R. WAGNER & C. S.P.A.

  Italija

  R. WAGNER & C. S.P.A., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pločevine in obroči - železne kovine. Deluje tudi v panogah Jekleni obroči za vzmeti, Jekleni obroči za vzmeti. Sedež podjetja je v kraju Milano (Mi), Italija.

 2. SISTEMAS DE EMBALAJE SORSA SA

  Španija

  SISTEMAS DE EMBALAJE SORSA SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevine in obroči - železne kovine. Deluje tudi v panogah Jekleni obroči za vzmeti, Jekleni obroči za vzmeti. Sedež podjetja je v kraju Sant Quirze Del Valles, Španija.

 1. INAC S.P.A.

  Italija

  INAC S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trakovi - železni in jekleni. Deluje tudi v panogah Jekleni obroči za vzmeti, Hladno valjani jekleni obroči, Jekleni obroči za vzmeti, Hladno valjani jekleni obroči. Sedež podjetja je v kraju Valmadrera, Italija.

 2. MECHFAST LTD

  Združena Kraljevina

  MECHFAST LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pločevine in obroči - železne kovine. Deluje tudi v panogah Jekleni obroči za vzmeti, Jekleni obroči za vzmeti. Sedež podjetja je v kraju Nottinghamshire, Združena Kraljevina.

 3. SARONNO METALLI S.R.L.

  Italija

  SARONNO METALLI S.R.L., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Trakovi - železni in jekleni. Deluje tudi v panogah Jekleni obroči za vzmeti, Hladno valjani jekleni obroči, Jekleni obroči za vzmeti, Hladno valjani jekleni obroči. Sedež podjetja je v kraju Saronno, Italija.

 4. DUE EFFE ACCIAI S.R.L.

  Italija

  DUE EFFE ACCIAI S.R.L., ki deluje v panogi Trakovi - železni in jekleni. Deluje tudi v panogah Jekleni obroči za vzmeti, Hladno valjani jekleni obroči, Jekleni obroči za vzmeti, Hladno valjani jekleni obroči. Sedež podjetja je v kraju Castelliri, Italija.

 5. W. & H. SCHÜTTE GMBH

  Nemčija

  W. & H. SCHÜTTE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevine in obroči - železne kovine. Deluje tudi v panogah Jekleni obroči za vzmeti, Jekleni obroči za vzmeti. Sedež podjetja je v kraju Iserlohn, Nemčija.

 6. IHW-HUINTJES GMBH & CO. KG

  Nemčija

  IHW-HUINTJES GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevine in obroči - železne kovine. Deluje tudi v panogah Jekleni obroči za vzmeti, Jekleni obroči za vzmeti. Sedež podjetja je v kraju Velbert, Nemčija.

 7. STEELEX INCORPORATION

  Bangladeš

  STEELEX INCORPORATION, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Jekleni obroči za vzmeti. Sedež podjetja je v kraju Dhaka, Bangladeš.

 8. DELNA S.P.A.

  Italija

 1. C.L.M. S.R.L.

  Italija

 2. STEEL STRIP

  Italija

 3. ALUSTEEL COATING S.R.L.

  Italija

 4. LAMINA S.P.A.

  Italija

 5. S.T.M. S.R.L.

  Italija

 6. SUPERCONDUTTORI SRLS

  Italija

 7. THEIS ITALIANA S.R.L.

  Italija

 8. ESINOX S.R.L.

  Italija

 9. CENTRO SERVIZI MERIDIONALE S.R.L.

  Italija

 10. CIPRIANI S.R.L. UNIPERSONALE

  Italija

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno