• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • jeklo- nikljevo

Rezultati za

Jeklo- nikljevo - Uvoz izvoz

 1. TIST - QUALITÄTSGERECHTE SCHWEISSVERBINDUNGEN

  Nemčija

  TIST - QUALITÄTSGERECHTE SCHWEISSVERBINDUNGEN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Jeklo, nikljevo. Sedež podjetja je v kraju Scharfstorf, Nemčija.

 2. VOJAY UKRAINE

  Ukraijna

  VOJAY UKRAINE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Jeklo, nikljevo. Sedež podjetja je v kraju Dnepr, Ukraijna.

 3. RENINE METALLOYS

  Savdska Arabija

  RENINE METALLOYS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo, nikljevo. Sedež podjetja je v kraju Jeddah, Savdska Arabija.

 4. ALLOYSHOP.COM

  Združena Kraljevina

  ALLOYSHOP.COM, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Jeklo, nikljevo. Deluje tudi v panogah Nikelj, nickel alloys, nickel sheets, Nikelj. Sedež podjetja je v kraju LONDON, Združena Kraljevina.

 5. JAY STEEL CORPORATION

  Indija

  JAY STEEL CORPORATION, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo, nikljevo. Deluje tudi v panogah stainless steel, stainless steel - nickel alloys - titanium, carbon steel, stainless steel flanges. Sedež podjetja je v kraju Mumbai, Indija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. FIRMUS METALS LTD

  Združena Kraljevina

  FIRMUS METALS LTD, ki deluje v panogi Jeklo, nikljevo. Deluje tudi v panogah nickel alloys, duplex steels, titanium sheets, tantalum. Sedež podjetja je v kraju Dewsbury, Združena Kraljevina.

 2. MERREM & LA PORTE B.V.

  Nizozemska

  MERREM & LA PORTE B.V., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Jeklo, nikljevo. Sedež podjetja je v kraju Zaltbommel, Nizozemska.

 3. METAVIA BRAMI

  Francija

  METAVIA BRAMI, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Jeklo, nikljevo. Deluje tudi v panogah titanium and alloys, titanium sheets. Sedež podjetja je v kraju Bezons, Francija.

 4. HART

  Nizozemska

  HART, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Jeklo, nikljevo. Deluje tudi v panogah Supplier nickel alloys, nickel and alloys, nickel super alloys, nickel alloy. Sedež podjetja je v kraju Nijkerk, Nizozemska.

 5. OZMETSAN METAL SANAYI VE TICARET AS.

  Turčija

  OZMETSAN METAL SANAYI VE TICARET AS., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Jeklo, nikljevo. Deluje tudi v panogah stainless steel sheets, stainless steel parts for industry, laser cutting for stainless steel, Installations for films. Sedež podjetja je v kraju Bornova, Turčija.

 1. JAIMAN METALLOYS LLP

  Združene Države

  JAIMAN METALLOYS LLP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo, nikljevo. Deluje tudi v panogah stainless steel alloys, titanium sheets, forged fittings. Sedež podjetja je v kraju Tn, Združene Države.

 2. RAJENDRA PIPING & FITTINGS

  Indija

  RAJENDRA PIPING & FITTINGS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo, nikljevo. Deluje tudi v panogah nickel pipes, nickel sheets, Supplier nickel alloys. Sedež podjetja je v kraju Mumbai, Indija.

 1. METALKING

  Indija

  METALKING, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Jeklo, nikljevo. Sedež podjetja je v kraju Mumbai, Indija.

 2. ÖZEL METALLER

  Turčija

  ÖZEL METALLER, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Jeklo, nikljevo. Sedež podjetja je v kraju Turkey, Turčija.

 3. JAIMAN METALLOYS LLP

  Združene Države

  JAIMAN METALLOYS LLP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo, nikljevo. Deluje tudi v panogah superduplex steels. Sedež podjetja je v kraju Nj, Združene Države.

 4. ADFIT INDIA

  Indija

  ADFIT INDIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo, nikljevo. Sedež podjetja je v kraju Mumbai, Indija.

 5. JOHN HOOD & CO

  Združena Kraljevina

  JOHN HOOD & CO, ki deluje v panogi Ruda barvnih kovin. Deluje tudi v panogah Jeklo, nikljevo, Jeklo, kromovo, Jeklo, nikljevo, Jeklo, kromovo. Sedež podjetja je v kraju Clydebank, Združena Kraljevina.

 6. P G STAMPING & MACHINING LTD

  Združena Kraljevina

  P G STAMPING & MACHINING LTD, ki deluje v panogi Ruda barvnih kovin. Deluje tudi v panogah Jeklo, nikljevo, Jeklo, kromovo, Jeklo, nikljevo, Jeklo, kromovo. Sedež podjetja je v kraju Birmingham, Združena Kraljevina.

 7. W & S ALLELY LTD

  Združena Kraljevina

  W & S ALLELY LTD, ki deluje v panogi Ruda barvnih kovin. Deluje tudi v panogah Jeklo, nikljevo, Jeklo, kromovo, Jeklo, nikljevo, Jeklo, kromovo. Sedež podjetja je v kraju Smethwick, Združena Kraljevina.

 8. F W BIRKETT & SONS LTD

  Združena Kraljevina

  F W BIRKETT & SONS LTD, ki deluje v panogi Ruda barvnih kovin. Deluje tudi v panogah Jeklo, nikljevo, Jeklo, kromovo, Jeklo, nikljevo, Jeklo, kromovo. Sedež podjetja je v kraju Cleckheaton, Združena Kraljevina.

 1. SMITHS METAL CENTRES LTD

  Združena Kraljevina

  SMITHS METAL CENTRES LTD, ki deluje v panogi Ruda barvnih kovin. Deluje tudi v panogah Jeklo, nikljevo, Jeklo, kromovo, Jeklo, nikljevo, Jeklo, kromovo. Sedež podjetja je v kraju Gateshead, Združena Kraljevina.

 2. W & S ALLELY LTD

  Združena Kraljevina

  W & S ALLELY LTD, ki deluje v panogi Ruda barvnih kovin. Deluje tudi v panogah Jeklo, nikljevo, Jeklo, kromovo, Jeklo, nikljevo, Jeklo, kromovo. Sedež podjetja je v kraju Rochdale, Združena Kraljevina.

 3. ABS METALS LTD

  Združena Kraljevina

  ABS METALS LTD, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Ruda barvnih kovin. Deluje tudi v panogah Jeklo, nikljevo, Jeklo, kromovo, Jeklo, nikljevo, Jeklo, kromovo. Sedež podjetja je v kraju Falmouth, Združena Kraljevina.

 4. TOM MARTIN & CO LTD

  Združena Kraljevina

  TOM MARTIN & CO LTD, ki deluje v panogi Ruda barvnih kovin. Deluje tudi v panogah Jeklo, nikljevo, Jeklo, kromovo, Jeklo, nikljevo, Jeklo, kromovo. Sedež podjetja je v kraju Preston, Združena Kraljevina.

 5. SMITHS METAL CENTRES

  Združena Kraljevina

  SMITHS METAL CENTRES, ki deluje v panogi Ruda barvnih kovin. Deluje tudi v panogah Jeklo, nikljevo, Jeklo, kromovo, Jeklo, nikljevo, Jeklo, kromovo. Sedež podjetja je v kraju Verwood, Združena Kraljevina.

 6. EAST MIDLANDS ALLOYS & METALS

  Združena Kraljevina

  EAST MIDLANDS ALLOYS & METALS, ki deluje v panogi Ruda barvnih kovin. Deluje tudi v panogah Jeklo, nikljevo, Jeklo, kromovo, Jeklo, nikljevo, Jeklo, kromovo. Sedež podjetja je v kraju Loughborough, Združena Kraljevina.

 7. CERRO EMS

  Združena Kraljevina

  CERRO EMS, ki deluje v panogi Ruda barvnih kovin. Deluje tudi v panogah Jeklo, nikljevo, Jeklo, kromovo, Jeklo, nikljevo, Jeklo, kromovo. Sedež podjetja je v kraju Birmingham, Združena Kraljevina.

 8. LONDON & SCANDINAVIAN METALLURGICAL CO LTD

  Združena Kraljevina

  LONDON & SCANDINAVIAN METALLURGICAL CO LTD, ki deluje v panogi Ruda barvnih kovin. Deluje tudi v panogah Jeklo, nikljevo, Jeklo, kromovo, Jeklo, nikljevo, Jeklo, kromovo. Sedež podjetja je v kraju Rotherham, Združena Kraljevina.

 9. SPECIAL STEEL & ALLOYS

  Indija

  SPECIAL STEEL & ALLOYS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo, nikljevo. Deluje tudi v panogah duplex steels, nickel super alloys. Sedež podjetja je v kraju Mumbai, Indija.

 10. METELEC

  Združena Kraljevina

  METELEC, ki deluje v panogi Ruda barvnih kovin. Deluje tudi v panogah Jeklo, nikljevo, Jeklo, kromovo, Jeklo, nikljevo, Jeklo, kromovo. Sedež podjetja je v kraju Leighton Buzzard, Združena Kraljevina.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno