• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • juhe

Rezultati za

Juhe - Uvoz izvoz

 1. PANFRUIT

  Ukraijna

  Verified by europages badge

  PANFRUIT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Deluje tudi v panogah Jagodičevje, Sadje, posušeno in zdrobljeno, Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena, Organics - prehrana, Juhe, Šampinjoni, Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz, Jagodičevje, Frozen berries. Sedež podjetja je v kraju Kyiv, Ukraijna.

 2. CLAC

  Francija

  Verified by europages badge

  CLAC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirana živila. Deluje tudi v panogah BIOLOŠKA AGRIKULTURA, Juhe, Ročna obrt, Stročnice, BIOLOŠKA AGRIKULTURA, traditional tinned food, short circuits, aperitif spreads, Juhe. Sedež podjetja je v kraju Cournon D'auvergne, Francija.

 3. TERRA LLC

  Ukraijna

  Verified by europages badge

  TERRA LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mehka pšenica. Deluje tudi v panogah Žitarice in zrna, Zdrob, Moka in zdrob, Juhe, Žitarice za zajtrk, Žitarice in zrna, cereals, cereal semolinas, oat cereal. Sedež podjetja je v kraju Pervomaysky, Ukraijna.

 4. CARLA EPICES ET PRODUITS ALIMENTAIRES

  Francija

  Verified by europages badge

  CARLA EPICES ET PRODUITS ALIMENTAIRES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dišave, ekstrakti in začimbe. Deluje tudi v panogah Pijače, Deserti na osnovi mleka, Juhe, Kruh, Pijače, Deserti na osnovi mleka, Juhe, Kruh. Sedež podjetja je v kraju La Claquette, Francija.

 5. P.POWDER

  Francija

  Verified by europages badge

  P.POWDER, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Izvlečki živil. Deluje tudi v panogah Juhe, Dehidrirana gotova jedila, Koktejli, pripravljeni, Posebno pakiranje, Juhe, Dehidrirana gotova jedila, Koktejli, pripravljeni, Posebno pakiranje. Sedež podjetja je v kraju Sentheim, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. SCHIECK AUTOMATEN GMBH

  Nemčija

  SCHIECK AUTOMATEN GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Juhe. Sedež podjetja je v kraju Weißenfels, Nemčija.

 2. ALIMENTATION FINE DE FRANCE

  Francija

  ALIMENTATION FINE DE FRANCE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hrana za sladokusce. Deluje tudi v panogah Zelenjava, konzervirana, Juhe, Jedila, gotova in za sladokusce, Keksi in pecivo, Zelenjava, konzervirana, Juhe, Jedila, gotova in za sladokusce, Keksi in pecivo. Sedež podjetja je v kraju Bergerac, Francija.

 3. ALFA FOOD SOLUTIONS

  Turčija

  ALFA FOOD SOLUTIONS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Kruh, torte in peciva. Deluje tudi v panogah Juhe, wholesale desserts, Seasonings, Juhe, bouillon powder. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. FOUR SEASONS FOOD BV

  Nizozemska

  FOUR SEASONS FOOD BV, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Juhe. Deluje tudi v panogah Hrana in pijača - komponente, Hrana in pijača - komponente, sauces, Oragnic fruits and vegetables. Sedež podjetja je v kraju Nieuwkuijk, Nizozemska.

 5. INNOVATE FOODS LTD

  Združena Kraljevina

  INNOVATE FOODS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Juhe. Deluje tudi v panogah Med, Pizze, zamrznjene, Med, Pizze, zamrznjene. Sedež podjetja je v kraju Kirkcaldy, Združena Kraljevina.

 1. LARCO FOODS

  Nizozemska

  LARCO FOODS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Juhe. Sedež podjetja je v kraju Someren, Nizozemska.

 2. DELIVA

  Belgija

  DELIVA, ki deluje v panogi Juhe. Deluje tudi v panogah Gostinske storitve za ustanove, Jedila, gotova in za sladokusce, Gostinske storitve za ustanove, Jedila, gotova in za sladokusce. Sedež podjetja je v kraju Genk, Belgija.

 1. VANDAEL HORECA

  Belgija

  VANDAEL HORECA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Juhe. Sedež podjetja je v kraju Wommelgem, Belgija.

 2. TASTYFOOD

  Ukraijna

  TASTYFOOD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Juhe. Deluje tudi v panogah Seasonings. Sedež podjetja je v kraju Vinnitsa, Ukraijna.

 3. WILKI

  Belgija

  WILKI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Juhe. Sedež podjetja je v kraju Weelde, Belgija.

 4. CANNED FOOD UK

  Združena Kraljevina

  CANNED FOOD UK, ki deluje v panogi Juhe. Deluje tudi v panogah Med, Pizze, zamrznjene, Med, Pizze, zamrznjene. Sedež podjetja je v kraju Birmingham, Združena Kraljevina.

 5. GREEN FIELD (PREPARED) PRODUCE

  Združena Kraljevina

  GREEN FIELD (PREPARED) PRODUCE, ki deluje v panogi Juhe. Deluje tudi v panogah Med, Pizze, zamrznjene, Med, Pizze, zamrznjene. Sedež podjetja je v kraju Wakefield, Združena Kraljevina.

 6. GREEN CORE FOOD TO GO SPALDING

  Združena Kraljevina

  GREEN CORE FOOD TO GO SPALDING, ki deluje v panogi Juhe. Deluje tudi v panogah Med, Pizze, zamrznjene, Med, Pizze, zamrznjene. Sedež podjetja je v kraju Spalding, Združena Kraljevina.

 7. SNACK-AWAY

  Združena Kraljevina

  SNACK-AWAY, ki deluje v panogi Juhe. Deluje tudi v panogah Med, Pizze, zamrznjene, Med, Pizze, zamrznjene. Sedež podjetja je v kraju Burntwood, Združena Kraljevina.

 8. SLEAFORD QUALITY FOODS LTD

  Združena Kraljevina

  SLEAFORD QUALITY FOODS LTD, ki deluje v panogi Juhe. Deluje tudi v panogah Med, Pizze, zamrznjene, Med, Pizze, zamrznjene. Sedež podjetja je v kraju Sleaford, Združena Kraljevina.

 1. THE INGREDIENTS FACTORY

  Združena Kraljevina

  THE INGREDIENTS FACTORY, ki deluje v panogi Juhe. Deluje tudi v panogah Med, Pizze, zamrznjene, Med, Pizze, zamrznjene. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 2. HARBRO LTD

  Združena Kraljevina

  HARBRO LTD, ki deluje v panogi Juhe. Deluje tudi v panogah Med, Pizze, zamrznjene, Med, Pizze, zamrznjene. Sedež podjetja je v kraju Inverness, Združena Kraljevina.

 3. DALZIEL

  Združena Kraljevina

  DALZIEL, ki deluje v panogi Juhe. Deluje tudi v panogah Med, Pizze, zamrznjene, Med, Pizze, zamrznjene. Sedež podjetja je v kraju Dudley, Združena Kraljevina.

 4. KOLAK SNACKFOOD LTD

  Združena Kraljevina

  KOLAK SNACKFOOD LTD, ki deluje v panogi Juhe. Deluje tudi v panogah Med, Pizze, zamrznjene, Med, Pizze, zamrznjene. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 5. JUST EGG (CHILLED FOODS) LTD

  Združena Kraljevina

  JUST EGG (CHILLED FOODS) LTD, ki deluje v panogi Juhe. Deluje tudi v panogah Med, Pizze, zamrznjene, Med, Pizze, zamrznjene. Sedež podjetja je v kraju Leicester, Združena Kraljevina.

 6. NOBLE DESERT HOLDINGS LTD

  Združena Kraljevina

  NOBLE DESERT HOLDINGS LTD, ki deluje v panogi Juhe. Deluje tudi v panogah Med, Pizze, zamrznjene, Med, Pizze, zamrznjene. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 7. BRENDON HILL CRAFTS

  Združena Kraljevina

  BRENDON HILL CRAFTS, ki deluje v panogi Juhe. Deluje tudi v panogah Med, Pizze, zamrznjene, Med, Pizze, zamrznjene. Sedež podjetja je v kraju Barnstaple, Združena Kraljevina.

 8. DAILYCER UK LTD

  Združena Kraljevina

  DAILYCER UK LTD, ki deluje v panogi Juhe. Deluje tudi v panogah Med, Pizze, zamrznjene, Med, Pizze, zamrznjene. Sedež podjetja je v kraju Deeside, Združena Kraljevina.

 9. BESMOKE

  Združena Kraljevina

  BESMOKE, ki deluje v panogi Juhe. Deluje tudi v panogah Med, Pizze, zamrznjene, Med, Pizze, zamrznjene. Sedež podjetja je v kraju Arundel, Združena Kraljevina.

 10. TILDA LTD

  Združena Kraljevina

  TILDA LTD, ki deluje v panogi Juhe. Deluje tudi v panogah Med, Pizze, zamrznjene, Med, Pizze, zamrznjene. Sedež podjetja je v kraju Rainham, Združena Kraljevina.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno